2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inş. Bizde burda arkadaşlarla en başından beri bebişlerimizi takip ediyoruz. Aramıza hoş geldin.

Sanada günaydın canım, evet olumsuz birçok şey yaşadık bu hafta,hepsini geride bırakalım,bize moral lazım. başında derdi olan herkese allahım yardımcı olsun. Duygusalız bu ara herşeyden çok etkileniyoruz. Ama kendimizi telkin edebiliriz. güzel şeyler söyleyelim kendimize,olumlu bakalım önümüzdeki herşeye,kısmetimizde ne varsa onu yaşayalım güzelce.

Benim midem gün geçtikçe daha da şiddetleniyor. özellikle sabahları illa bir parti kusma yaşıyorum. ve gün içindede sürekli yanma geğirme öğürme yaşıyorum. ve bu iş yerinde çok zor geçiyor. Ama sonra düşünüyorum kendimi evde olsam bırakıcam bütün gün acımdan yataktan kalkamıcam kusup durucam,işte olunca en azından bir şeylere daldımı arada bir kendimi unutuyorum. Sanıyorum önemli olan bol hareketli olmak ve gerçekten kendini dinlememek. Kendini çok fazla dinlediğinde herşey sorun haline geliyor ve psikolojik olarak vucut dışşal tepki ortaya çıkarıyor. Belki sizede yardımcı olur kızlar. Birşeylere dalın ve kendinizi dinlemeyi unutun,herşey çok normalmiş gibi devam etmeye çalışın bakalım bir faydası olacak mı?

Bu arada benim göbeğim dışarı çıktı artık. Galiba iç karnım geniş değil. Çok göbekli bir anne olucam.Önceden kendi göbeğimi içime çekip durabilirdim bütün gün, maalsef bu artık içeri çekilmiyor,ben zorladıkça o iyice ortaya fırlıyor. Büyüdü demekki sıpa,ben artık burdayım alışşsan iyi edersin diyo :):):)

Herkese sağlıklı ve mutlu 9 ay diliyorum. Dıştan göründüğü gibi değil hiçbirşey. Yaşadıklarımız kolay şeylerde değil. Aslında hepimiz yaşıyoruz ama derecelerimiz farklı,kimisinin de verdiği tepki farklı,o yüzden anlayışlı olmak lazım. Gerçekten hiç belirti çekmeyip kolayca geçiren insanlarında şüphelenmeleri yersiz diye düşünüyorum. Çünkü kimisin ağrı eşiği çok yüksek oluyor. Herkesn vucudu farklı tepki veriyor. Allah hepimize kolaylık versin ve 9 ay sonrası yavrumuzlu mutlu uzun sağlıklı günler nasip etsin, ve bol dinlenmeli tabi. Bebiş canımıza okumasın inş... Huzurlu bir bebeğimiz olsun.

Sagolun arkadaşlar. Dün Doktorum kalp atışını duyamadı sonra başka doktor dapırdamı ne baktı yok diyor ölmüş o kadar rahat diyorki beynimden vurulmuşa döndüm. Alışmış dıyorki günde kaç kişi böyle gidiyor. Salak ben onu o an nasıl anlayayım erkek işte. Sonra çok ağladım eşim çok destek oldu ama elimde değildi ağlayarak rahatlıyordum .sonra Doktorum tekrar alttan bakalım dedi yok kesindi bebegimin kalp atışı durmuş. Birgün önce az kanamam ve lekem olmuştu. Doktorum 7+2 olmuş sana zarar verir dedi almamız lazım . tam doğum haneye girecegım yeni doğan bebek çıktı çoooook ağladım Doktorum konuştu sağlıksız çocuk dıye teselli oluyorum ama aklıma geldıkce çok ağlıyorum. Ben onu gelmeden çok Sevmiştim çook zor acımız kaybeden arkadaşlarım rabbım kımseye kaldıramıyacagımız imtihan vermesin. Kalp atışını bir kere duydum sadece . hagla inanamıyorum C candy1907 Hosbesli Rabbim Sabırlar versin bize

Gittim doktora çok şükür bebek iyi. Progestan verdi onu kullanmaya başlayacağım en azından içim rahatladı

Oh çok sevindim canım. Allah sana bağışlasın.

günaydın kızlar benim gibi sağ kasık ve bel ağrısı çeken var mı rahim büyüdüğü için diyor ama yine de uyutmayacak kadar rahatsız edici ya

Canım ben bugün bir saattir falan ciddi kramp ve ağrı yaşıyorum sol kasığımda. Bıçak saplanır gibi giriyor. KOrkuyorum yaa.

Canım Allahım sabır versin, zor bir imtihan. Allahım tez zamanda kucağını doldursun inşallah.

Bırak artık onu,düşünme daha fazla,çok şükür sağlıklısın ve gençsin bundan sonraki hamiliğine odaklan. Senin Psikolojini düzgün tutman gerekiyor. Bitti geçti buda başından,senin bir meleğin var artık. Öyle olsaydı da böyle olsaydı dersen kalırsın o tarafta hiç önüne bakamassın. Bende seninle aynı şeyleri yaşadım. Allah kimseye yaşatmasın çok zor bir durum. Ama geçiyor. Onu orada bırakman gerekiyor. Emin ol hayırlısı böyleymiş. Genelde böyle sorun yaşayan insanlar hemen akabinde hamile kalınca sağlıklı bebeklerini kucaklarına alıyorlarmış. İnş allahım bizlere de sanada bunu gösterir. Dikkat et kendine.

Haklısın öyle yapacagım bende

bende darbe almış gibi hissediyorum bazen hapşursam bile ağrıyo ben sağıma yatıyorum ya o yüzden hep sağda bi tehliken yoksa korkma canım doktorun sana buna dair bişey dedi mi ki? çünkü rahim genişlemesinden olabiliyormuş ağrılar

Amin inş cnm Rabbim bebişlerinizi sizlere bagışlasın .

Benim ilk haftalardan beri kasık ağrım var zaten, doktor normal demişti ama bugünkü ağrı kramp şeklinde, resmen zıplatıyor. Ama daha önce bir tehlikeden falan bahsetmedi doktorum, kanama falan da yok.

Kaç gündür yaşanılanlar, okuduklarımız üzücü şeyler ama Rabbimden gelen her şey güzeldir arkadaşlar sakın bırakmayın kendinizi...
Özellikle ilk çocuğu olup kaybedenlerin acısını anlayabiliyorum, çünkü ben de oğlumdan önce bi düşük yaşamıştım oğluma hamile kalana kadar hiç aklımdan çıkaramamıştım, sonra oğluma hamile kaldım doğum oldu Allahıma sonsuz hamd ettim, ne kadar doğru zamanda vermiş bana yavrumu diye, çünkü bir bebek sorumluluğu o kadar zor ki en güzel zamanda almışım kucağıma vakti varmış herşeyin.... Siz de böyle düşünmeye çalışın, şükür ki gebe kalabildiniz yine kalırsınız...
Burda doğum anını nasipse yaşıcaz, paylaşıcaz, ama görceksiniz yavrularımızın zorluklarını da paylaşıcaz, hiç bişeye vakit bulamıcaz, ne zaman kendime zaman ayırabilicez dicez, eşleri gözümüz görmicek,vs vs... Bunları ikinci ya da üçüncü gebeliği olan arkadaşlarım daha iyi anlayacaktır... En en hayırlı zamanda evlatlarınıza kavuşun inşaAllah, hamileliği devam edenler hayırlısıyla kucağımıza alırız inşaAllah...

cnm beım cok gecmıs olsun cok uzuldum ınan allah yardımcın olsun cok uzme kendını herseyde hayır vardır benım hala kanamam var rabbım sağlıklı sıhatlı evlatlar nasıp etsın cumlemıze ıns ıns en yakın zamanda tekrardan olucaktır

Benimde sol kasığımda batmalar var canım yaa.. Hapşurunca da oluyor.. Bu arada göbüşünüz çıktı mı?? Benim hala şişlik gibii sadece

Evet cnm karde
yanlış pozitifler çok sık oluyor rubellada başka bir merkezde daha tekrarlatın testi mutlaka
Evet benm kardesime yanls teshis koydu dktr baska yerde temz cokti

Merhaba ,Allah tamamına erdirsin inşallah ,hoşgeldin tekrar ,bende de kanda pıhtılaşma var ve bende hergün iğne kullanıyorum ,herşey bebişlerimiz için
Memnun oldum nuray bende 3 heterezigotcıkmıştı ondan 0,6 lık vuruluyorum iğnen clexine mı

Sağol cnm Rabbim bebeğini sana bagışlasın inş

Benimde sol kasığımda batmalar var canım yaa.. Hapşurunca da oluyor.. Bu arada göbüşünüz çıktı mı?? Benim hala şişlik gibii sadece

Ben zaten göbekliydim ama göbeğim sanki aşağıya ve öne doğru çıkmaya başladı, bir de sertleşti.

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katılıyorum. 4. Hafta kan değerim 358 çıktı. 1 hafta sonra 4442 çıktı ve 5 gün sonra 5865 çıktı ve doktor 5 günde az yükselmiş dedi. Ultrasonda kese gözüküyor ama bebek gelişmemiş dedi. Şimdi yine kan tahlili istedi. Başına gelen varmı? Hamileliğimin başından beri kasık ve bel ağrım çok oluyor. Umarım kötü birşey olmaz

Arkadaşlar şuan bi tek folik asit mi kullanıyorsunuz ben folbiol isimli ilacı kullanıyorum haftada iki kere doktoruma resmen kendi zorumla decavit isimli vitamini vermesini söyledim ama şimdi içime şüphe düştü etrafımda ki herkes 3. Aydan sonra başlamış bilemedim kullansam mi siz nelr kullanıyor sunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…