- 26 Mayıs 2015
- 2.735
- 7.760
- 108
- 36
Kızlar gunaydın tanışalım mı?
Benım 5bucuk yasında oğlum var.ıkıncıyı ıdtedıkten sonra 1 dusuk 1 tane de kalp durmasından kaynaklı 2 tanekaybımız oldu 2015 te.şimdı yıne ve şükürler oldun kı hamileyim. Ama ileri duzeyde kan pıhtılasması problemımım var hergun karnımdan iğgne vuruluyorum aspirin içiyorum ayrıca ilk hamileliğim cok rahattı baslarda şimdı kusma mide bulantısı bel agrısı hersey var calışıyorum ayrıca. Umarım hepimiz için hayırlısı olurrrr
Günaydın arkadaşlar, önümüzde altı-altı buçuk aylık bir süre var, moralimizi güçlü tutmamız gerek, sayfalardır okuduklarımız çok üzücü, güçlü ve olumlu bakmayı öğrenmeliyiz. Umarım iyilik, sağlık ve güzellik dolu bir hamilelik dönemiyle çocuklarımızı kucağımıza alabiliriz. Allah tüm acı çeken dostlarımıza sabır ve dayanma gücü versin.
Benim mide bulantım kesilmediği gibi sürekli midemde kaynama ağzıma su gelme durumu iki haftadır hız kesmiyor gaviscon şurup içiyorum. dik-yüksek yerde yatıyorum. en az 10 saat uyuyorum. sinirlerim de hala çok gergin.umuyorum ki bir aya bu belirtilerden kurtulmuş olurum. sabahları coraspin (kan sulandırıcı), decavit (vitamin) ve levotiron (tiroid) hapı kullanıyorum.
Gittim doktora çok şükür bebek iyi. Progestan verdi onu kullanmaya başlayacağım en azından içim rahatladı
günaydın kızlar benim gibi sağ kasık ve bel ağrısı çeken var mı rahim büyüdüğü için diyor ama yine de uyutmayacak kadar rahatsız edici ya
Sagolun arkadaşlar. Dün Doktorum kalp atışını duyamadı sonra başka doktor dapırdamı ne baktı yok diyor ölmüş o kadar rahat diyorki beynimden vurulmuşa döndüm. Alışmış dıyorki günde kaç kişi böyle gidiyor. Salak ben onu o an nasıl anlayayım erkek işte. Sonra çok ağladım eşim çok destek oldu ama elimde değildi ağlayarak rahatlıyordum .sonra Doktorum tekrar alttan bakalım dedi yok kesindi bebegimin kalp atışı durmuş. Birgün önce az kanamam ve lekem olmuştu. Doktorum 7+2 olmuş sana zarar verir dedi almamız lazım . tam doğum haneye girecegım yeni doğan bebek çıktı çoooook ağladımDoktorum konuştu sağlıksız çocuk dıye teselli oluyorum ama aklıma geldıkce çok ağlıyorum. Ben onu gelmeden çok Sevmiştim çook zor acımız kaybeden arkadaşlarım rabbım kımseye kaldıramıyacagımız imtihan vermesin. Kalp atışını bir kere duydum sadece . hagla inanamıyorum C candy1907 Hosbesli Rabbim Sabırlar versin bize
Sagolun arkadaşlar. Dün Doktorum kalp atışını duyamadı sonra başka doktor dapırdamı ne baktı yok diyor ölmüş o kadar rahat diyorki beynimden vurulmuşa döndüm. Alışmış dıyorki günde kaç kişi böyle gidiyor. Salak ben onu o an nasıl anlayayım erkek işte. Sonra çok ağladım eşim çok destek oldu ama elimde değildi ağlayarak rahatlıyordum .sonra Doktorum tekrar alttan bakalım dedi yok kesindi bebegimin kalp atışı durmuş. Birgün önce az kanamam ve lekem olmuştu. Doktorum 7+2 olmuş sana zarar verir dedi almamız lazım . tam doğum haneye girecegım yeni doğan bebek çıktı çoooook ağladımDoktorum konuştu sağlıksız çocuk dıye teselli oluyorum ama aklıma geldıkce çok ağlıyorum. Ben onu gelmeden çok Sevmiştim çook zor acımız kaybeden arkadaşlarım rabbım kımseye kaldıramıyacagımız imtihan vermesin. Kalp atışını bir kere duydum sadece . hagla inanamıyorum C candy1907 Hosbesli Rabbim Sabırlar versin bize
Haklısın öyle yapacagım bendeBırak artık onu,düşünme daha fazla,çok şükür sağlıklısın ve gençsin bundan sonraki hamiliğine odaklan. Senin Psikolojini düzgün tutman gerekiyor. Bitti geçti buda başından,senin bir meleğin var artık. Öyle olsaydı da böyle olsaydı dersen kalırsın o tarafta hiç önüne bakamassın. Bende seninle aynı şeyleri yaşadım. Allah kimseye yaşatmasın çok zor bir durum. Ama geçiyor. Onu orada bırakman gerekiyor. Emin ol hayırlısı böyleymiş. Genelde böyle sorun yaşayan insanlar hemen akabinde hamile kalınca sağlıklı bebeklerini kucaklarına alıyorlarmış. İnş allahım bizlere de sanada bunu gösterir. Dikkat et kendine.
bende darbe almış gibi hissediyorum bazen hapşursam bile ağrıyo ben sağıma yatıyorum ya o yüzden hep sağdaOh çok sevindim canım. Allah sana bağışlasın.
Canım ben bugün bir saattir falan ciddi kramp ve ağrı yaşıyorum sol kasığımda. Bıçak saplanır gibi giriyor. KOrkuyorum yaa.
Canım Allahım sabır versin, zor bir imtihan. Allahım tez zamanda kucağını doldursun inşallah.
bende darbe almış gibi hissediyorum bazen hapşursam bile ağrıyo ben sağıma yatıyorum ya o yüzden hep sağdabi tehliken yoksa korkma canım doktorun sana buna dair bişey dedi mi ki? çünkü rahim genişlemesinden olabiliyormuş ağrılar
cnm beım cok gecmıs olsun cok uzuldum ınanSagolun arkadaşlar. Dün Doktorum kalp atışını duyamadı sonra başka doktor dapırdamı ne baktı yok diyor ölmüş o kadar rahat diyorki beynimden vurulmuşa döndüm. Alışmış dıyorki günde kaç kişi böyle gidiyor. Salak ben onu o an nasıl anlayayım erkek işte. Sonra çok ağladım eşim çok destek oldu ama elimde değildi ağlayarak rahatlıyordum .sonra Doktorum tekrar alttan bakalım dedi yok kesindi bebegimin kalp atışı durmuş. Birgün önce az kanamam ve lekem olmuştu. Doktorum 7+2 olmuş sana zarar verir dedi almamız lazım . tam doğum haneye girecegım yeni doğan bebek çıktı çoooook ağladımDoktorum konuştu sağlıksız çocuk dıye teselli oluyorum ama aklıma geldıkce çok ağlıyorum. Ben onu gelmeden çok Sevmiştim çook zor acımız kaybeden arkadaşlarım rabbım kımseye kaldıramıyacagımız imtihan vermesin. Kalp atışını bir kere duydum sadece . hagla inanamıyorum C candy1907 Hosbesli Rabbim Sabırlar versin bize
bende darbe almış gibi hissediyorum bazen hapşursam bile ağrıyo ben sağıma yatıyorum ya o yüzden hep sağdabi tehliken yoksa korkma canım doktorun sana buna dair bişey dedi mi ki? çünkü rahim genişlemesinden olabiliyormuş ağrılar
Evet cnm kardearkadaşlar mrb.,6+3 günlük hamileyim.Salı günü kan tahlili yaptırdı dr.Rubella igm pozitif çıktı.Bugün avidite testi için kan verdik.3-5 güne sonuç çıkacakmış.Moralim çok bozuk.Bebeğimize birşey olacak diye korkuyorum.Aynı durumla karşılaşan oldu mu hiç?lütfen yardımcı olun...
Evet benm kardesime yanls teshis koydu dktr baska yerde temz coktiyanlış pozitifler çok sık oluyor rubellada başka bir merkezde daha tekrarlatın testi mutlaka
Memnun oldum nuray bende 3 heterezigotcıkmıştı ondan 0,6 lık vuruluyorum iğnen clexine mıMerhaba ,Allah tamamına erdirsin inşallah ,hoşgeldin tekrar ,bende de kanda pıhtılaşma var ve bende hergün iğne kullanıyorum ,herşey bebişlerimiz için
Sağol cnm Rabbim bebeğini sana bagışlasın inşcnm beım cok gecmıs olsun cok uzuldum ınanallah yardımcın olsun cok uzme kendını herseyde hayır vardır benım hala kanamam var rabbım sağlıklı sıhatlı evlatlar nasıp etsın cumlemıze ıns ıns en yakın zamanda tekrardan olucaktır
Benimde sol kasığımda batmalar var canım yaa.. Hapşurunca da oluyor.. Bu arada göbüşünüz çıktı mı?? Benim hala şişlik gibii sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?