2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Banada doktorum sadece folbiol verdi. Diğerlerini 3 aydan sonra kullanacağız galiba. Önceki hamileliğimde öyle olmustu.

Canim ben bebisi 7+0 da gormustum ümitsizliğe kapılma
Umarım öyledir. 2 gün önce alttan ultrasonla baktı ertesi günde minicik kahverengi akıntı geldi. Doktora sordum muayeneyle ilgisi varmı diye yok deyip daha da korkuttu karın ve bel ağrım var dedim yüzüme bakıp cvp bile vermedi. Sanırım yine özele devam edeceğim..

Benimde sol kasığımda batmalar var canım yaa.. Hapşurunca da oluyor.. Bu arada göbüşünüz çıktı mı?? Benim hala şişlik gibii sadece

senin bebiş solda demekki benimkide sağda benimde şişlik galiba ama karnımı çekemiyorum içeri bebekten dolayı olsa sert olur diye düşünüyorum şuan mesela pantolon düğmem açık kapatamıyorum

ben en başından beri decavit kullanıyorum bir de coraspin. diğer çocuğuma hamileyken de en başında başlamıştık.

senin bebiş solda demekki benimkide sağda benimde şişlik galiba ama karnımı çekemiyorum içeri bebekten dolayı olsa sert olur diye düşünüyorum şuan mesela pantolon düğmem açık kapatamıyorum

bende çekemiyorum.. Benim pantolonunda fermuarı açık aynen canım.. Allahtan yandan fermuarlı giyiyorum
karnımda sert.. bi arkadaş bugün gelip sen hamilemisin nasıl hamilesin yaa deyince bayağı üzüldüm göbüşüm yok diye

Ben zaten göbekliydim ama göbeğim sanki aşağıya ve öne doğru çıkmaya başladı, bir de sertleşti.

benimde bildiğin sivri bi şekilde göbeğime yakın şişliğim var canım.. daha önce hiç böyle değildi ve sert gerçekten.. resmen sivri bi hamile olacağım ben

UOTE="wesut, post: 44654886, member: 599428"]Arkadaşlar şuan bi tek folik asit mi kullanıyorsunuz ben folbiol isimli ilacı kullanıyorum haftada iki kere doktoruma resmen kendi zorumla decavit isimli vitamini vermesini söyledim ama şimdi içime şüphe düştü etrafımda ki herkes 3. Aydan sonra başlamış bilemedim kullansam mi siz nelr kullanıyor sunuz[/QUOTE]
Bende folik asit kullanıyorum günde bir tane balık yiyemediğim içinde balıkyağı hapı verdi bitanede ondan içiyorum

benim de normalde göbeğim var hep hamile misin sorusunu duyuyorum maalesef ama 4 aya kadar çıkmayabiliryor göbek canım endişelenme

benim de normalde göbeğim var hep hamile misin sorusunu duyuyorum maalesef ama 4 aya kadar çıkmayabiliryor göbek canım endişelenme

:) doğru söylüyorsun kuzum.. Bende bugün detaylı ultrason için 2 ay sonrasına randevu aldım.. inşallah gitmek nasip olur..

Ben zaten göbekliydim ama göbeğim sanki aşağıya ve öne doğru çıkmaya başladı, bir de sertleşti.

Ay benmki de baya sert mide kismi da cok sert iste rahim buyudugu icn demekki.. Bende de vardi biraz gobek su an baya gobekli oldm ama insanlar hamis oldugunu bilince insan daha rahat oluyo gobisiyle hatta sevimliii

Ben sadece folik asit kullaniyorm ve ben de ilk uc ay bi eksiklik gorulmuyorsa baska bi ilaca vitamine gerek yok diye biliyorm.. Keske acele etmeseydin o kadr yani bi eksikligin var mi sordun mu dr una

Biz de 7+0 da gordk bebegimizi, bence de erken yani henuz.. Iciji ferah tutmaya calis bazen dr lar gereksiz moral bozabiliyo malesefff

Tabi tabi göbüşler bayağ çıktı,ben resmen hamile duruyorum. Bana herkes göbeğin çıkmış maşallah diyor. bana nedense hala gaz göbeği gibi geliyo ama,gaz olsada insan geri çekince toplanır göbek,bu geri çekilmeye izin vermiyor. Demekki bebek artık büyüdü ondan göbüşte çıktı.

merhaba bayanlar bende yeni üye oldum siteye ilk hamileliğim ve 8 haftalık oldu bugün sabahları bi posta kusarak başlıyorum bazı günler sersem gibiyim hani otobüs tutar ya öyle işte okudugum güzel haberlere sizinle seviniyorum üzücü olanlara ise sizinle üzülüyorum lütfen güzel düşünün Allahım vardır bi bildiği dualarım sizinle sabrınız bol olsun..Benimde iki hafta önce hafif bi lekem oldu biliyorum çok kötü bi korku Allah kimseye yaşatmasın şükür şuan saglıklı..benim size sormak istediğim ultrason görüntüsünde bebeğimin kese içinde başı aşagıda sizinkiler nasıl?

:) doğru söylüyorsun kuzum.. Bende bugün detaylı ultrason için 2 ay sonrasına randevu aldım.. inşallah gitmek nasip olur..
detaylı ultrasonu kimden aldın kendi doktorun bakmıyor mu canım? cinsiyeti öğrenmek için mi?

detaylı ultrasonu kimden aldın kendi doktorun bakmıyor mu canım? cinsiyeti öğrenmek için mi?

yok canım 19-20-21. haftalarda bakılıyor bebek sağlıklı mı diye bir çok dr öneriyor.. Ben ist. fulya acıbademde baktıracağım erken randevu aldım..

Canım ben normalde özele gidiyorum kontrollerime ama böyle üzücü haberleri okuyunca ben de çok tedirgin oluyorum. Sırf iyi mi değilmi bilmek için devlet hastanesine gittim geçen gün. Ne ultrason resmi veriyolar ne de gösteriolar bana ama en azından iyi olduğunu duyunca rahatlıyorum

Off canım çok üzüldüm. Allah diğer bebişine uzun ömürler versin tez zamanda yeniden kucağını doldursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…