Canim ben bebisi 7+0 da gormustum ümitsizliğe kapılmaBuarada 6+2 günlük hamileyim. Daha erken mi ümitsizliğe kapılmak için acaba?
Banada doktorum sadece folbiol verdi. Diğerlerini 3 aydan sonra kullanacağız galiba. Önceki hamileliğimde öyle olmustu.Arkadaşlar şuan bi tek folik asit mi kullanıyorsunuz ben folbiol isimli ilacı kullanıyorum haftada iki kere doktoruma resmen kendi zorumla decavit isimli vitamini vermesini söyledim ama şimdi içime şüphe düştü etrafımda ki herkes 3. Aydan sonra başlamış bilemedim kullansam mi siz nelr kullanıyor sunuz
Umarım öyledir. 2 gün önce alttan ultrasonla baktı ertesi günde minicik kahverengi akıntı geldi. Doktora sordum muayeneyle ilgisi varmı diye yok deyip daha da korkuttuCanim ben bebisi 7+0 da gormustum ümitsizliğe kapılma
Benimde sol kasığımda batmalar var canım yaa.. Hapşurunca da oluyor.. Bu arada göbüşünüz çıktı mı?? Benim hala şişlik gibii sadece
ben en başından beri decavit kullanıyorum bir de coraspin. diğer çocuğuma hamileyken de en başında başlamıştık.Arkadaşlar şuan bi tek folik asit mi kullanıyorsunuz ben folbiol isimli ilacı kullanıyorum haftada iki kere doktoruma resmen kendi zorumla decavit isimli vitamini vermesini söyledim ama şimdi içime şüphe düştü etrafımda ki herkes 3. Aydan sonra başlamış bilemedim kullansam mi siz nelr kullanıyor sunuz
senin bebiş solda demekki benimkide sağda benimde şişlik galiba ama karnımı çekemiyorum içeri bebekten dolayı olsa sert olur diye düşünüyorum şuan mesela pantolon düğmem açık kapatamıyorum
Ben zaten göbekliydim ama göbeğim sanki aşağıya ve öne doğru çıkmaya başladı, bir de sertleşti.
benim de normalde göbeğim var hep hamile misin sorusunu duyuyorum maalesef ama 4 aya kadar çıkmayabiliryor göbek canım endişelenmebende çekemiyorum.. Benim pantolonunda fermuarı açık aynen canım.. Allahtan yandan fermuarlı giyiyorum
karnımda sert.. bi arkadaş bugün gelip sen hamilemisin nasıl hamilesin yaa deyince bayağı üzüldüm göbüşüm yok diye
benim de normalde göbeğim var hep hamile misin sorusunu duyuyorum maalesef ama 4 aya kadar çıkmayabiliryor göbek canım endişelenme
Ben zaten göbekliydim ama göbeğim sanki aşağıya ve öne doğru çıkmaya başladı, bir de sertleşti.
Arkadaşlar şuan bi tek folik asit mi kullanıyorsunuz ben folbiol isimli ilacı kullanıyorum haftada iki kere doktoruma resmen kendi zorumla decavit isimli vitamini vermesini söyledim ama şimdi içime şüphe düştü etrafımda ki herkes 3. Aydan sonra başlamış bilemedim kullansam mi siz nelr kullanıyor sunuz
Umarım öyledir. 2 gün önce alttan ultrasonla baktı ertesi günde minicik kahverengi akıntı geldi. Doktora sordum muayeneyle ilgisi varmı diye yok deyip daha da korkuttukarın ve bel ağrım var dedim yüzüme bakıp cvp bile vermedi. Sanırım yine özele devam edeceğim..
Ay benmki de baya sert mide kismi da cok sert iste rahim buyudugu icn demekki.. Bende de vardi biraz gobek su an baya gobekli oldm ama insanlar hamis oldugunu bilince insan daha rahat oluyo gobisiyle hatta sevimliii
Ben sadece folik asit kullaniyorm ve ben de ilk uc ay bi eksiklik gorulmuyorsa baska bi ilaca vitamine gerek yok diye biliyorm.. Keske acele etmeseydin o kadr yani bi eksikligin var mi sordun mu dr una
detaylı ultrasonu kimden aldın kendi doktorun bakmıyor mu canım? cinsiyeti öğrenmek için mi?:) doğru söylüyorsun kuzum.. Bende bugün detaylı ultrason için 2 ay sonrasına randevu aldım.. inşallah gitmek nasip olur..
detaylı ultrasonu kimden aldın kendi doktorun bakmıyor mu canım? cinsiyeti öğrenmek için mi?
Canım çok üzüldüm. Allah sabır versin. Yokluğunu araatmasın kimselere.Arkadşlar iyi günler iyisinizdir inş benim dün az kanamam ve kahverengi akıntım olmuştu bugün kontrole geldim . Kalp atışı durmuş 7haftalık bebegimin
Canım ben normalde özele gidiyorum kontrollerime ama böyle üzücü haberleri okuyunca ben de çok tedirgin oluyorum. Sırf iyi mi değilmi bilmek için devlet hastanesine gittim geçen gün. Ne ultrason resmi veriyolar ne de gösteriolar bana ama en azından iyi olduğunu duyunca rahatlıyorumYa kötü düşünmek istemiyorum. ama inanılmaz tedirginim bende,son doktor görüşmemizde herşey çok güzel görünüyor sakın aklına olumsuz birşey getirip tedirgin olma dedi,ekstrem bir durum yaşamadığın sürece de gelme dedi. Üzerine 15 gün geçti,ve 15 gün daha var kontrolüm için,ama bu haberleri duydukça çok kötü oluyorum. Napsam bilemedim illa doktoruma görünmeye gidiyim mi sizce?İnsan hissetmiyor hiçbirşey çünkü,akıntım kanamamda hiç olmadı,artık ağrımda yok. Mide bulantım tam gaz devam.
Senin durumuna göre şöyle demek isterim. Aslında bir sıkıntı yok bence psikolojik yapıyoruz biz.10. haftadan sonra zaten hormon değerinin hafif hafif azalması gerekiyormuş. Belirtilerde azar azar azalır herhalde nolcak ki.Ay ne biliyim yaaa çok canım sıkıldı. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Keşke hissedilsemde herşey yolunda diyebilsem. poffffffff.
Off canım çok üzüldüm. Allah diğer bebişine uzun ömürler versin tez zamanda yeniden kucağını doldursun inşallahMalesef çok Üzgünüm bugün bebegimin kalbi durdu sabah 3 tane hap aldım dusmesini bekliyorum hac günlerdir yaşamasini beklerken şimdi dusmesini bekliyorum dün akşam aşırı kramp ve kanamam oldu ama bebek yaşıyordu sonra agrım dijdiremediler çok bağırdım sancı çektim biraz ağır birsey verdiler ondan sanırım sabah kalb atışı yoktu
Yok hibor 3500 benimki de ,tek heterezigot var bendedeMemnun oldum nuray bende 3 heterezigotcıkmıştı ondan 0,6 lık vuruluyorum iğnen clexine mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?