baktır bakalım canım Rabbim sağlık versin bebeklerimize inşaAllahyok canım 19-20-21. haftalarda bakılıyor bebek sağlıklı mı diye bir çok dr öneriyor.. Ben ist. fulya acıbademde baktıracağım erken randevu aldım..
Bende şimdilik folbiol kullanıyorumArkadaşlar şuan bi tek folik asit mi kullanıyorsunuz ben folbiol isimli ilacı kullanıyorum haftada iki kere doktoruma resmen kendi zorumla decavit isimli vitamini vermesini söyledim ama şimdi içime şüphe düştü etrafımda ki herkes 3. Aydan sonra başlamış bilemedim kullansam mi siz nelr kullanıyor sunuz
Ay benmki de baya sert mide kismi da cok sert iste rahim buyudugu icn demekki.. Bende de vardi biraz gobek su an baya gobekli oldm ama insanlar hamis oldugunu bilince insan daha rahat oluyo gobisiyle hatta sevimliii
Ben sadece folik asit kullaniyorm ve ben de ilk uc ay bi eksiklik gorulmuyorsa baska bi ilaca vitamine gerek yok diye biliyorm.. Keske acele etmeseydin o kadr yani bi eksikligin var mi sordun mu dr una
Canim 2 tane dusugum bel karin agrisiyla oldu bir tane hic bisey yokken dustu ve bir kizim 9 ay boyunca kasik ve bel agrisiyla gecti bence belli olmuyor agrilan olan bebekler bence kis gibi geliyor bana naziyla geliyorlar agrin varsa bol bol dinlenMerhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katılıyorum. 4. Hafta kan değerim 358 çıktı. 1 hafta sonra 4442 çıktı ve 5 gün sonra 5865 çıktı ve doktor 5 günde az yükselmiş dedi. Ultrasonda kese gözüküyor ama bebek gelişmemiş dedi. Şimdi yine kan tahlili istedi. Başına gelen varmı? Hamileliğimin başından beri kasık ve bel ağrım çok oluyor. Umarım kötü birşey olmaz
Hamilelik kiyafetlerine gecis yapan var mi biz 12 haftalik olduk artik dar gelmeye basladi hersey kizlardan ust var hep tabi pantolanlari hep patladigi icin son aylar atmistim en kisa zmnda almam lazim hicc cikasim yokk pjmalar en rahati
Canım az önce kan sonucum çıktı 2 gün önce 5400 olan değer bugün 5800olmuş çok az artış olmuş. Kese güzel dedi ama bebek gelişmemiş.Sanırım gelişmeyecek dedi. Pazar bidaha bakıp karar verelim dediBiz de 7+0 da gordk bebegimizi, bence de erken yani henuz.. Iciji ferah tutmaya calis bazen dr lar gereksiz moral bozabiliyo malesefff
Canım az önce kan sonucum çıktı 2 gün önce 5400 olan değer bugün 5800olmuş çok az artış olmuş. Kese güzel dedi ama bebek gelişmemiş.Sanırım gelişmeyecek dedi. Pazar bidaha bakıp karar verelim dedi
çok üzüldüüm canım Rabbim hayırlı vakitte tekrardan versinMalesef çok Üzgünüm bugün bebegimin kalbi durdu sabah 3 tane hap aldım dusmesini bekliyorum hac günlerdir yaşamasini beklerken şimdi dusmesini bekliyorum dün akşam aşırı kramp ve kanamam oldu ama bebek yaşıyordu sonra agrım dijdiremediler çok bağırdım sancı çektim biraz ağır birsey verdiler ondan sanırım sabah kalb atışı yoktu
Kanama icin progestan kullaniyormusun?-Lidya- cnm cok sukur ıyım ben ama kanamam hala var doktor bebk sağlıklı dedı ama bılmıyorum cnm
hayırlısı bakalım. sen nasılsın ?
Canım az önce kan sonucum çıktı 2 gün önce 5400 olan değer bugün 5800olmuş çok az artış olmuş. Kese güzel dedi ama bebek gelişmemiş.Sanırım gelişmeyecek dedi. Pazar bidaha bakıp karar verelim dedi
Cnm hakkımızda hayırlısı olsun benimde bebegimin kalbi durdu. Vardır herşeyde bir hayır.
Hamilelik kiyafetlerine gecis yapan var mi biz 12 haftalik olduk artik dar gelmeye basladi hersey kizlardan ust var hep tabi pantolanlari hep patladigi icin son aylar atmistim en kisa zmnda almam lazim hicc cikasim yokk pjmalar en rahati
Oh çok sevindim canım. Allah sana bağışlasın.
Canım ben bugün bir saattir falan ciddi kramp ve ağrı yaşıyorum sol kasığımda. Bıçak saplanır gibi giriyor. KOrkuyorum yaa.
Uzan iş yapma. Dinlen
Canım Allahım sabır versin, zor bir imtihan. Allahım tez zamanda kucağını doldursun inşallah.
Tabi tabi göbüşler bayağ çıktı,ben resmen hamile duruyorum. Bana herkes göbeğin çıkmış maşallah diyor. bana nedense hala gaz göbeği gibi geliyo ama,gaz olsada insan geri çekince toplanır göbek,bu geri çekilmeye izin vermiyor. Demekki bebek artık büyüdü ondan göbüşte çıktı.
Bana bugün otobüste yer bile verdiler :))) Şişko hamileliğin faydaları :)
Merhabalarrhanımlarr
Bende burda özel bir klinik buldum, ve 10 şubat için randevu verdiler ,cinsiyette bakmak için
Sanırım ozamana 14+3 oluyoruz , umarım görür doktor.
Şimdiden heyecan bastı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?