2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bende şimdilik folbiol kullanıyorum

Bana bugün otobüste yer bile verdiler :))) Şişko hamileliğin faydaları :)

Canim 2 tane dusugum bel karin agrisiyla oldu bir tane hic bisey yokken dustu ve bir kizim 9 ay boyunca kasik ve bel agrisiyla gecti bence belli olmuyor agrilan olan bebekler bence kis gibi geliyor bana naziyla geliyorlar agrin varsa bol bol dinlen

Hamilelik kiyafetlerine gecis yapan var mi biz 12 haftalik olduk artik dar gelmeye basladi hersey kizlardan ust var hep tabi pantolanlari hep patladigi icin son aylar atmistim en kisa zmnda almam lazim hicc cikasim yokk pjmalar en rahati

Hamilelik kiyafetlerine gecis yapan var mi biz 12 haftalik olduk artik dar gelmeye basladi hersey kizlardan ust var hep tabi pantolanlari hep patladigi icin son aylar atmistim en kisa zmnda almam lazim hicc cikasim yokk pjmalar en rahati

Ohohohooh ben 2 haftadır hamile pantolu giyiyorum resmen, diğer pantolonlarımda düğme kapanıyor ama çok sıkıntı çektiriyor, böyle şimdi daha rahat ettim.

Benim daha göbeğim yok ama çok sıkan şeyler giymiyorum genelde tayt giyiyorum bide 1-2 tane esneyen pantolonum var onlarla idare ediyorum

Biz de 7+0 da gordk bebegimizi, bence de erken yani henuz.. Iciji ferah tutmaya calis bazen dr lar gereksiz moral bozabiliyo malesefff
Canım az önce kan sonucum çıktı 2 gün önce 5400 olan değer bugün 5800olmuş çok az artış olmuş. Kese güzel dedi ama bebek gelişmemiş.Sanırım gelişmeyecek dedi. Pazar bidaha bakıp karar verelim dedi

Geçmiş olsun,bebek sağlıklı olsaydı değerlerin normal giderdi,demekki sağlıksızz bir bebekti yaşama tutunamadı. Allah sağlık versin,bir daha denersin. Maalsef ilk haftalarda böyle bir tehlike var. Her olan dünyaya gelemiyor işte nasip.

çok üzüldüüm canım Rabbim hayırlı vakitte tekrardan versin

Konu aç butonu yok arkadaşlar

Biri ocak da düşük yapanlar topigi açsın biz ordan devam edelim arkadaşlar

Ben de başladım 3 hafta falan oluyor, pantolonlar çok sıktı, üst değil ama hamile pantolonu kullanıyorum. Onlar da şimdilik biraz bol geliyor ama 2 aya toparlarım herhalde :)

Masallah masallah.. E cikacak artk yavastan 3 aydan sonra cikarms zaten birden pirt diye cikacak hali yokyavas yavasss gelirr

Bana bugün otobüste yer bile verdiler :))) Şişko hamileliğin faydaları :)

Vayyy sen baya asama katetmissinn

Ben gectm en azndan alt olarak pantolonlarima sigmam imkansizz.. Bi iki de elbise aldm oyle hamile
diye bagirmiyo simdilik..cok sirinler amaa

Hmm tabi deger olarak bilemem nedir ne degildir ama erken oldugunu dusundm olumsuzluklar icn.. Ne gelirse Allahtan gelir tabi ki biz ne desek bos da insallh hayirli haberlerle gelirsn canm

Merhabalarr hanımlarr

Bende burda özel bir klinik buldum, ve 10 şubat için randevu verdiler ,cinsiyette bakmak için
Sanırım ozamana 14+3 oluyoruz , umarım görür doktor.
Şimdiden heyecan bastı

Aman ne guzel maslalahh insallah da hayirlisiyla git gor bebisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…