- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
Demir hapi. Omega 3 ve folikasitArkadaşlar şuan bi tek folik asit mi kullanıyorsunuz ben folbiol isimli ilacı kullanıyorum haftada iki kere doktoruma resmen kendi zorumla decavit isimli vitamini vermesini söyledim ama şimdi içime şüphe düştü etrafımda ki herkes 3. Aydan sonra başlamış bilemedim kullansam mi siz nelr kullanıyor sunuz
2 tane kaybedınce bıru dusuk dıgerı kalp durması genetık kontroller yapıldı orada anlasıldı
Kan tahlili sonucu
Yat dinlenUmarım öyledir. 2 gün önce alttan ultrasonla baktı ertesi günde minicik kahverengi akıntı geldi. Doktora sordum muayeneyle ilgisi varmı diye yok deyip daha da korkuttukarın ve bel ağrım var dedim yüzüme bakıp cvp bile vermedi. Sanırım yine özele devam edeceğim..
Pantolonlarımda sıkıntı yok ama alışveriş yaptıkça üstleri biraz bollaştırdım.Hamilelik kiyafetlerine gecis yapan var mi biz 12 haftalik olduk artik dar gelmeye basladi hersey kizlardan ust var hep tabi pantolanlari hep patladigi icin son aylar atmistim en kisa zmnda almam lazim hicc cikasim yokk pjmalar en rahati
amın ıns..Sağol cnm Rabbim bebeğini sana bagışlasın inş
Canim tip fakuktelerinin genetik bolumunde test yapiliyor.Kan vermen yeterli.Bende bu konuyla ilgili bir problem var.3 heterozigot.Sadece hergun coraspin kullaniyorum.
Benimde kiyafetler hep salaj ama ustler pantalon yine beden uygun aliyodum mecbur pahali biraz hamile kiyafetleri alicam artik ama internette uygun buldum bi kac siteden belki siparis yaparimPantolonlarımda sıkıntı yok ama alışveriş yaptıkça üstleri biraz bollaştırdım.
Hem taytlarla da rahat oluyor. Hem ezelden beri salaş giyinmeyi severim zaten.
İlk hamileliğimde de hamile kıyafetleri almamıştım. Bana kalırsa gereksiz pahalı.
Tek parçaya vereceğim parayla 3 parça alabiliyorum. Üstelik doğumdan sonra da giyebiliyorum.
İlk gebelik kaybından sonra doktor genetik testi istedi 1 ay sonra çıktı sonucu ,yaşım ileri olduğu için devlet hastanesinde kolaylıkla yaptırabildim 35 yaşındayım ,sonucu aldığımda hamileliğimin 4.haftasındaydım 5.haftada hemen iğne be coraspirine başlandı
Bekleyeceğim biraz daha acele etmek istemiyorum. Ne gelirse allahtan herşeyde vardır bir hayır diyorum ve rabbime sığınıyorum...insall
Peki nasıl Alıyorsun ben pazartesi perşembe hafta da iki kereBende şimdilik folbiol kullanıyorum
Korkutma kendini canım biraz bekle tam 7 haftalık olubca özele git o zaman bazen doktorlar gerçekten insanı çok korkutuyor lar gereksiz yereUmarım öyledir. 2 gün önce alttan ultrasonla baktı ertesi günde minicik kahverengi akıntı geldi. Doktora sordum muayeneyle ilgisi varmı diye yok deyip daha da korkuttukarın ve bel ağrım var dedim yüzüme bakıp cvp bile vermedi. Sanırım yine özele devam edeceğim..
Valla canım galiba aceleci davrandim testler de bisey çıkmadı çok sükür iştahsızlık var dediğim için verdi duyunca erken olduğunu kullanmadım artikAy benmki de baya sert mide kismi da cok sert iste rahim buyudugu icn demekki.. Bende de vardi biraz gobek su an baya gobekli oldm ama insanlar hamis oldugunu bilince insan daha rahat oluyo gobisiyle hatta sevimliii
Ben sadece folik asit kullaniyorm ve ben de ilk uc ay bi eksiklik gorulmuyorsa baska bi ilaca vitamine gerek yok diye biliyorm.. Keske acele etmeseydin o kadr yani bi eksikligin var mi sordun mu dr una
Öyle yapacağım inşallah 3 günde bir mucize olur ve gelişir bebeğimKorkutma kendini canım biraz bekle tam 7 haftalık olubca özele git o zaman bazen doktorlar gerçekten insanı çok korkutuyor lar gereksiz yere
İşte bende kullanmak istedim ama sonra 3 den sonra başlamış bi çok kişi öyle kaldı kullanmadım zaten folik asitte HHaftada iki kere yeterli gelmez diye korkuyorumben en başından beri decavit kullanıyorum bir de coraspin. diğer çocuğuma hamileyken de en başında başlamıştık.
Ben resmen zorla aldım şimdi de kullanmiyorum peki folbiol u günlük mu kullanıyorsunBanada doktorum sadece folbiol verdi. Diğerlerini 3 aydan sonra kullanacağız galiba. Önceki hamileliğimde öyle olmustu.
En baştan beri miDemir hapi. Omega 3 ve folikasit
İnsall canım ferah tut içini güzel haberler ver bizeÖyle yapacağım inşallah 3 günde bir mucize olur ve gelişir bebeğimpazartesi özele gideceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?