2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Demir hapi. Omega 3 ve folikasit

Yat dinlen

Ben karnımdan iğne oluyorum ve aspirin içiyorum ve progestan içiyorum ve folik asit bukdr midebılantısı progestan takvıyesınden olabılırmış 12. Hafta bıtıyormuş genelde inş öyle olurr

Hamilelik kiyafetlerine gecis yapan var mi biz 12 haftalik olduk artik dar gelmeye basladi hersey kizlardan ust var hep tabi pantolanlari hep patladigi icin son aylar atmistim en kisa zmnda almam lazim hicc cikasim yokk pjmalar en rahati
Pantolonlarımda sıkıntı yok ama alışveriş yaptıkça üstleri biraz bollaştırdım.
Hem taytlarla da rahat oluyor. Hem ezelden beri salaş giyinmeyi severim zaten.
İlk hamileliğimde de hamile kıyafetleri almamıştım. Bana kalırsa gereksiz pahalı.
Tek parçaya vereceğim parayla 3 parça alabiliyorum. Üstelik doğumdan sonra da giyebiliyorum.

Benimde kiyafetler hep salaj ama ustler pantalon yine beden uygun aliyodum mecbur pahali biraz hamile kiyafetleri alicam artik ama internette uygun buldum bi kac siteden belki siparis yaparim

nurayca8729 servey arkadaşlar kan pıhtılaşması olduğunu nerden anladınız ?
İlk gebelik kaybından sonra doktor genetik testi istedi 1 ay sonra çıktı sonucu ,yaşım ileri olduğu için devlet hastanesinde kolaylıkla yaptırabildim 35 yaşındayım ,sonucu aldığımda hamileliğimin 4.haftasındaydım 5.haftada hemen iğne be coraspirine başlandı

Korkutma kendini canım biraz bekle tam 7 haftalık olubca özele git o zaman bazen doktorlar gerçekten insanı çok korkutuyor lar gereksiz yere

Sanada çok geçmiş olsun Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah. Kaderimizde ne varsa göreceğiz yaşayacağız işte. Rabbim beterinden korusun inşallah bizi

Valla canım galiba aceleci davrandim testler de bisey çıkmadı çok sükür iştahsızlık var dediğim için verdi duyunca erken olduğunu kullanmadım artik

Korkutma kendini canım biraz bekle tam 7 haftalık olubca özele git o zaman bazen doktorlar gerçekten insanı çok korkutuyor lar gereksiz yere
Öyle yapacağım inşallah 3 günde bir mucize olur ve gelişir bebeğim pazartesi özele gideceğim.

ben en başından beri decavit kullanıyorum bir de coraspin. diğer çocuğuma hamileyken de en başında başlamıştık.
İşte bende kullanmak istedim ama sonra 3 den sonra başlamış bi çok kişi öyle kaldı kullanmadım zaten folik asitte HHaftada iki kere yeterli gelmez diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…