- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Valla canım galiba aceleci davrandim testler de bisey çıkmadı çok sükür iştahsızlık var dediğim için verdi duyunca erken olduğunu kullanmadım artik
İnşallah canım dua edin bana hamilelerin duası kabul olur inşallah..İnsall canım ferah tut içini güzel haberler ver bize
Sabah akşam aç karnına alıyorum canım.Ben resmen zorla aldım şimdi de kullanmiyorum peki folbiol u günlük mu kullanıyorsun
Canım bende bugun kurtaj oldum bana anestezi yapılırken dogum hanede bir dogum oluyordu bebegin ilk ağlamaları yuregımı dagladı. . İçimden bnde bu dogumhaneye ne için gırecektım nlr geldi basıma dedım.ancak asla isyan etmiyorum yüce rabbim boyle istedı. . Bnce sanslıyız cunku en basından demedıkmi hep allahım saglıklı evlat ver eli asagı duzgun olsun dıye dualar etmedikmi... guzel gunler bizimle olacak inşallah ve zamanı gelınce bizlerde o muhtesem mevkıye erısecegız...tum annelere sevgiler tanrı sızı korusunSagolun arkadaşlar. Dün Doktorum kalp atışını duyamadı sonra başka doktor dapırdamı ne baktı yok diyor ölmüş o kadar rahat diyorki beynimden vurulmuşa döndüm. Alışmış dıyorki günde kaç kişi böyle gidiyor. Salak ben onu o an nasıl anlayayım erkek işte. Sonra çok ağladım eşim çok destek oldu ama elimde değildi ağlayarak rahatlıyordum .sonra Doktorum tekrar alttan bakalım dedi yok kesindi bebegimin kalp atışı durmuş. Birgün önce az kanamam ve lekem olmuştu. Doktorum 7+2 olmuş sana zarar verir dedi almamız lazım . tam doğum haneye girecegım yeni doğan bebek çıktı çoooook ağladımDoktorum konuştu sağlıksız çocuk dıye teselli oluyorum ama aklıma geldıkce çok ağlıyorum. Ben onu gelmeden çok Sevmiştim çook zor acımız kaybeden arkadaşlarım rabbım kımseye kaldıramıyacagımız imtihan vermesin. Kalp atışını bir kere duydum sadece . hagla inanamıyorum @candy1907 Hosbesli Rabbim Sabırlar versin bize
Ben her gün bir folacin ve bir decavit alıyorum.İşte bende kullanmak istedim ama sonra 3 den sonra başlamış bi çok kişi öyle kaldı kullanmadım zaten folik asitte HHaftada iki kere yeterli gelmez diye korkuyorum
Teşekkür ederim canım haklisinOlsn canm neyse zarari olsa drun da vercek hali yok icini ferah tut sadece
Bana doktorum decavite başlayınca folik asiti bırak dediBen her gün bir folacin ve bir decavit alıyorum.
İnşallah cancanim dualarım seninleİnşallah canım dua edin bana hamilelerin duası kabul olur inşallah..
ben folik ait olarak folic trio kullanıyorum, içinde kalsiyum ve d vitaminide var tavsiye ederim, günde 3 tane içiliyor..İşte bende kullanmak istedim ama sonra 3 den sonra başlamış bi çok kişi öyle kaldı kullanmadım zaten folik asitte HHaftada iki kere yeterli gelmez diye korkuyorum
Canım bende bugun kurtaj oldum bana anestezi yapılırken dogum hanede bir dogum oluyordu bebegin ilk ağlamaları yuregımı dagladı. . İçimden bnde bu dogumhaneye ne için gırecektım nlr geldi basıma dedım.ancak asla isyan etmiyorum yüce rabbim boyle istedı. . Bnce sanslıyız cunku en basından demedıkmi hep allahım saglıklı evlat ver eli asagı duzgun olsun dıye dualar etmedikmi... guzel gunler bizimle olacak inşallah ve zamanı gelınce bizlerde o muhtesem mevkıye erısecegız...tum annelere sevgiler tanrı sızı korusun
Herkese merhabalar...Ben temmuz anneleri grubuna bir süre yazdıktan sonra adet oldum.Agustos anneleri grubunu 1.sayfadan itibaren takip ediyordum ama hiç yazmadım. Bugün ilk kontrolüme gittim hamileligim kesinlestikten sonra aranıza katılmak istedim...
Bugün bebeğim 8+3 ama doktorum 7+3 göründüğünü söyledi. Herhangi bir sorun yok olabiliyor böyle dedi...Bir sorun olmadığı için 1 ay sonraya randevu verdi...Tabi bu benim aklıma biraz takıldı ama olumlu düşünüyorum...Herkese hayırlı hamilelik ler kolay doğumlar diliyorum..
10. Haftadan beriEn baştan beri mi
Folik asit hergün icilmeli. Ilacin dozuna göre günde iki yada bir kere ams hergün. Benimki yüksek dozu. Bu yüzden sadece sabahları içiyorumİşte bende kullanmak istedim ama sonra 3 den sonra başlamış bi çok kişi öyle kaldı kullanmadım zaten folik asitte HHaftada iki kere yeterli gelmez diye korkuyorum
Geçmiş olsun. Başın sağolsun. Allah sabırlar versinKızlar ben de kasım ayında tedaviyle hamile kalmıştım ama bebeğimi kaybettimKalbi durmuş. 9. haftama girmiştim ama 6. haftada kalmış gelişmemiş.Genetik tromboli paneli testi yaptırdım ve mthfr 1298 homozigot mutant 4g 4g çıktı.Şimdi folik asit kullanıyorum.Tekrar gebe kaldığımda yüksek dozlu kan sulandırıcılara başlayacağız
Cnm aynı şeyleri aynı gün yaşamışız cnm benim ya çok zor Rabbim bizlere sabır versin arkadaşımCanım bende bugun kurtaj oldum bana anestezi yapılırken dogum hanede bir dogum oluyordu bebegin ilk ağlamaları yuregımı dagladı. . İçimden bnde bu dogumhaneye ne için gırecektım nlr geldi basıma dedım.ancak asla isyan etmiyorum yüce rabbim boyle istedı. . Bnce sanslıyız cunku en basından demedıkmi hep allahım saglıklı evlat ver eli asagı duzgun olsun dıye dualar etmedikmi... guzel gunler bizimle olacak inşallah ve zamanı gelınce bizlerde o muhtesem mevkıye erısecegız...tum annelere sevgiler tanrı sızı korusun
Teşekkür ederim...Ben de burda okudum böyle şeylerin olabildiğini ...Doktorum da hersey normal deyince aklıma kötü bişey getirmiyorum...Bu arada gebzede olan varsa medical park burcu Çetinkaya ya gittim bugün çok tatlı bir kadın. Tavsiye ederimTebrik ederim canım, öncelikle aramıza hoşgeldin bebişinle.
Ben böyle bir durum yaşamadım hiç .ama topiklerde buna benzer hep okudum , çok normalmiş sonradan yetişiyormuş haftasına , içini ferah tut canım. Ters bişey olsa doktorun seni bir ay bekletmezdi emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?