[Q"Hosbesli, post: 44643143, member: 676465"] C candy1907 ve diger dusuk yasayan guzel anne adayları hepinize cok cok gecmiş olsun. . Benımde durumum netleşti ztn nettide biz eşimle tatmin olmak adına birkac dra dha gıttık. .Sonuç aynı .. yarın kurtaj olacagim. . Cok korkuyorum ne olur benım için dua edin. ..
[Q"Hosbesli, post: 44643143, member: 676465"] C candy1907 ve diger dusuk yasayan guzel anne adayları hepinize cok cok gecmiş olsun. . Benımde durumum netleşti ztn nettide biz eşimle tatmin olmak adına birkac dra dha gıttık. .Sonuç aynı .. yarın kurtaj olacagim. . Cok korkuyorum ne olur benım için dua edin. ..
Kizlar selamm ... bende kurtuldum bir kan bosalmasiyla ayip soylemesi pedin uzerine dusmus sivi dolu kese 1.5 cm falan icinde de pirinc gibi bisey var.cok tuhaf hissettim kendimi ...rahatladim biraz...
Ben folik asit kullanamadım. Zaten bulantı kusmam vardı içince daha beter oldum diye Dr onu kesip günde yarım decavit başladı. Premesis kullanıyordum bitti. 20 ocak randevum var bakalım neler yapmış benim güzelimArkadaşlar şuan bi tek folik asit mi kullanıyorsunuz ben folbiol isimli ilacı kullanıyorum haftada iki kere doktoruma resmen kendi zorumla decavit isimli vitamini vermesini söyledim ama şimdi içime şüphe düştü etrafımda ki herkes 3. Aydan sonra başlamış bilemedim kullansam mi siz nelr kullanıyor sunuz
Oğluma hamileyken karnım önümde sipsivriydi. Zaten zayıftım çok da kilo almadığından arkadan bakan hamile olduğumu anlamıyordu. Arkadaşlarım çok değişik ya karnın top gibi,akşamları çıkarıp yan tarafa koyuyor gibi duruyorsundiyırlardıbenimde bildiğin sivri bi şekilde göbeğime yakın şişliğim var canım.. daha önce hiç böyle değildi ve sert gerçekten.. resmen sivri bi hamile olacağım ben
Hadi bakalım inşallah. Ya bu sırada benimde karnım öne atıldı. ŞoklardayımMerhabalarrhanımlarr
Bende burda özel bir klinik buldum, ve 10 şubat için randevu verdiler ,cinsiyette bakmak için
Sanırım ozamana 14+3 oluyoruz , umarım görür doktor.
Şimdiden heyecan bastı
Canım İnşallah Rabbim evladını kucağına aldığın günleri de gösterip içini gönlünü iyice rahatlatacaktırKizlar selamm ... bende kurtuldum bir kan bosalmasiyla ayip soylemesi pedin uzerine dusmus sivi dolu kese 1.5 cm falan icinde de pirinc gibi bisey var.cok tuhaf hissettim kendimi ...rahatladim biraz...
Gittim doktora çok şükür bebek iyi. Progestan verdi onu kullanmaya başlayacağım en azından içim rahatladı
Teşekkürler arkadaşımC candy1907
Hosbesli esinertugrul -Lidya-
Canlarim hepinize geçmiş olsun.Allah yardimciniz olsun ve sabir versin.Veren de Allah alan da.sakin isyan etmeyin.Rabbimin gücüne gider.Hayilisiyla o ol dedi mi tekrar olur.kürtajdan ve düşükten bir iki ay sonra hamile kalan bir sürü kadin var.zaten bu yaşadiklarimizin sebebi hep stres.rahat olun ve olumlu şeyler olacağini düşünün.kendinizi de eşinizi de yipratmayin.siz sağlikli olun da daha çok bebişleriniz olur inşallah.
Canim adettencsonra hemen hamile kalmissin anladigim kadariyla...insallah bizde oyle oluruz..eylül gecti bize ekime talip olalimHerkese merhabalar...Ben temmuz anneleri grubuna bir süre yazdıktan sonra adet oldum.Agustos anneleri grubunu 1.sayfadan itibaren takip ediyordum ama hiç yazmadım. Bugün ilk kontrolüme gittim hamileligim kesinlestikten sonra aranıza katılmak istedim...
Bugün bebeğim 8+3 ama doktorum 7+3 göründüğünü söyledi. Herhangi bir sorun yok olabiliyor böyle dedi...Bir sorun olmadığı için 1 ay sonraya randevu verdi...Tabi bu benim aklıma biraz takıldı ama olumlu düşünüyorum...Herkese hayırlı hamilelik ler kolay doğumlar diliyorum..
ben folik ait olarak folic trio kullanıyorum, içinde kalsiyum ve d vitaminide var tavsiye ederim, günde 3 tane içiliyor..
ayrıca demir eksikliği için demir ilacı, tsh yüksekliği içinde euthyrox alıyorum
sanırım o decavit dediğini 3.ayda folik asiti bıraktırıp başlayacaklar, doktorun konuşmasından öyle çıkardım ben
Ben folik asit kullanamadım. Zaten bulantı kusmam vardı içince daha beter oldum diye Dr onu kesip günde yarım decavit başladı. Premesis kullanıyordum bitti. 20 ocak randevum var bakalım neler yapmış benim güzelim
Oğluma hamileyken karnım önümde sipsivriydi. Zaten zayıftım çok da kilo almadığından arkadan bakan hamile olduğumu anlamıyordu. Arkadaşlarım çok değişik ya karnın top gibi,akşamları çıkarıp yan tarafa koyuyor gibi duruyorsundiyırlardıinşallah sende öyle olursun.
Hadi bakalım inşallah. Ya bu sırada benimde karnım öne atıldı. Şoklardayımoğlana hamileyken karnım büyümek bilmemişti.. Kilo da almadım..
Canım İnşallah Rabbim evladını kucağına aldığın günleri de gösterip içini gönlünü iyice rahatlatacaktır
Düşük yapan ya da bebesinin kalbi duran arkadaşlarım Rabbim sabırlar versin. Vardır bunda da bir hayır. Acınız var biliyorum. Üzülün diye yazmayacağım bu dediklerimi kimseler yanlış anlamasın. Kimseyi incitmek istemem böylesi hassas bir durumda ama içimden dolup taştığı için paylaşmak istedim. Rabbim herkese evlat sıcaklığını tattırsın inşallah. Onu yaşadığınızda adım kadar eminim ki her şeyi unutacaksınız. O öyle bir büyü ki..ten tene göz göze değdiğinde tek düşünceniz 'bu bir mucize' olacak! Şuanda kaybetme korkunuz var ya o ne ki? O pembe yanaklar ödünüzü aklınızı çıkaracak ya bir şey olursa diye..karşısına oturup dakikalarca şimdi bu benim mi? Evet şu hayatta yaptığım bana ait olan tek şey diyebileceksiniz. Yanınızdakine dakika başı nefes alıyor mu deyip inanmayıp kontrol edeceksiniz..kimselerin dokunmasına kıyamayacaksınızRabbim kalplerimizdekini duyandır. İnşallah bu vuslatı hepimize yaşatsın. Aşkın adı değişsin!
Günaydın tatlı anneler,
Günaydın güzel anneler
Bir sorum olacak size,bikini bölgesi temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz.Hergün birşeyolur korkusuyla jiletle harap oldum aslında ağdaya gidecektim ama hem korktum hem de o kadar uzayacak vakti olmuyor,sizler neler yapıyorsunuz,kolay bir yöntemi olan var mı?
Napıcaz bilmem jilette tahriş etti kırmızı kırmızı oldu açmaya utanıyorumBen lazere gidiyordum, hamile kalmadan önceki iki ay gidememiştim, nerdeyse eski haline döndü, hiç manası kalmadı lazerin. Şimdi jiletle alıyorum, o da çok rahatsız ediyor, ağda çok acıtacakmış gibi geliyor ya, hassaslaştı ya vücut
Canmm ben veet tüy dökücü spray kullanyrm gayette memnunum 1 hafta sonra çıkıyo jilet gibi tahris etmiyo. Bi zararida yok bebege.Günaydın güzel anneler
Bir sorum olacak size,bikini bölgesi temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz.Hergün birşeyolur korkusuyla jiletle harap oldum aslında ağdaya gidecektim ama hem korktum hem de o kadar uzayacak vakti olmuyor,sizler neler yapıyorsunuz,kolay bir yöntemi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?