2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
[Q"Hosbesli, post: 44643143, member: 676465"] C candy1907 ve diger dusuk yasayan guzel anne adayları hepinize cok cok gecmiş olsun. . Benımde durumum netleşti ztn nettide biz eşimle tatmin olmak adına birkac dra dha gıttık. .Sonuç aynı .. yarın kurtaj olacagim. . Cok korkuyorum ne olur benım için dua edin. ..[/QUOTE]

CCanım geçmiş olsun nasılsın Hosbesli

Canim

Canim[/QUOTE]
Cnm sanada geçmiş olsun inş bu zor günleri birlikte atlatalım

Canim[/QUOTE]
İyiyim canım azıcık sancım dısında birseyim yok psikolojik olarak kendımı hazır hıssettıgımde tekrar deneyecegız

Kizlar selamm ... bende kurtuldum bir kan bosalmasiyla ayip soylemesi pedin uzerine dusmus sivi dolu kese 1.5 cm falan icinde de pirinc gibi bisey var.cok tuhaf hissettim kendimi ...rahatladim biraz...

Kizlar selamm ... bende kurtuldum bir kan bosalmasiyla ayip soylemesi pedin uzerine dusmus sivi dolu kese 1.5 cm falan icinde de pirinc gibi bisey var.cok tuhaf hissettim kendimi ...rahatladim biraz...

Cnm çok geçmiş olsun sanada

Bebeğini kaybeden tüm arkadaşlar geçmiş olsun hepinize..alanda allah verende Rabbim tez zamanda yeniden nasip etsin anneliği inşallah...

Kızlar ya bu topik beni baya etkiliyor
Allah sabır versin bebeğini kaybedenlere..
Çok zor...

Ben folik asit kullanamadım. Zaten bulantı kusmam vardı içince daha beter oldum diye Dr onu kesip günde yarım decavit başladı. Premesis kullanıyordum bitti. 20 ocak randevum var bakalım neler yapmış benim güzelim

benimde bildiğin sivri bi şekilde göbeğime yakın şişliğim var canım.. daha önce hiç böyle değildi ve sert gerçekten.. resmen sivri bi hamile olacağım ben
Oğluma hamileyken karnım önümde sipsivriydi. Zaten zayıftım çok da kilo almadığından arkadan bakan hamile olduğumu anlamıyordu. Arkadaşlarım çok değişik ya karnın top gibi,akşamları çıkarıp yan tarafa koyuyor gibi duruyorsundiyırlardı inşallah sende öyle olursun.

Merhabalarr hanımlarr

Bende burda özel bir klinik buldum, ve 10 şubat için randevu verdiler ,cinsiyette bakmak için
Sanırım ozamana 14+3 oluyoruz , umarım görür doktor.
Şimdiden heyecan bastı
Hadi bakalım inşallah. Ya bu sırada benimde karnım öne atıldı. Şoklardayım oğlana hamileyken karnım büyümek bilmemişti.. Kilo da almadım..

Canım İnşallah Rabbim evladını kucağına aldığın günleri de gösterip içini gönlünü iyice rahatlatacaktır

Düşük yapan ya da bebesinin kalbi duran arkadaşlarım Rabbim sabırlar versin. Vardır bunda da bir hayır. Acınız var biliyorum. Üzülün diye yazmayacağım bu dediklerimi kimseler yanlış anlamasın. Kimseyi incitmek istemem böylesi hassas bir durumda ama içimden dolup taştığı için paylaşmak istedim. Rabbim herkese evlat sıcaklığını tattırsın inşallah. Onu yaşadığınızda adım kadar eminim ki her şeyi unutacaksınız. O öyle bir büyü ki..ten tene göz göze değdiğinde tek düşünceniz 'bu bir mucize' olacak! Şuanda kaybetme korkunuz var ya o ne ki? O pembe yanaklar ödünüzü aklınızı çıkaracak ya bir şey olursa diye..karşısına oturup dakikalarca şimdi bu benim mi? Evet şu hayatta yaptığım bana ait olan tek şey diyebileceksiniz. Yanınızdakine dakika başı nefes alıyor mu deyip inanmayıp kontrol edeceksiniz..kimselerin dokunmasına kıyamayacaksınız Rabbim kalplerimizdekini duyandır. İnşallah bu vuslatı hepimize yaşatsın. Aşkın adı değişsin!

["Hosbesli, post: 44663304, member: 676465"]Canım bende bugun kurtaj oldum bana anestezi yapılırken dogum hanede bir dogum oluyordu bebegin ilk ağlamaları yuregımı dagladı. . İçimden bnde bu dogumhaneye ne için gırecektım nlr geldi basıma dedım.ancak asla isyan etmiyorum yüce rabbim boyle istedı. . Bnce sanslıyız cunku en basından demedıkmi hep allahım saglıklı evlat ver eli asagı duzgun olsun dıye dualar etmedikmi... guzel gunler bizimle olacak inşallah ve zamanı gelınce bizlerde o muhtesem mevkıye erısecegız...tum annelere sevgiler tanrı sızı korusun [/QUOTE

Gecmis olsun canim.dinlen kendine dikkat et.kisa surede toparlanirsin.Rabbim en guzeliyle karsilastrsin guzel bir hsmilelik geçirir sin ileriki zamanlarda inşallah.

Gecmis

C candy1907
Hosbesli esinertugrul -Lidya-
Canlarim hepinize geçmiş olsun.Allah yardimciniz olsun ve sabir versin.Veren de Allah alan da.sakin isyan etmeyin.Rabbimin gücüne gider.Hayilisiyla o ol dedi mi tekrar olur.kürtajdan ve düşükten bir iki ay sonra hamile kalan bir sürü kadin var.zaten bu yaşadiklarimizin sebebi hep stres.rahat olun ve olumlu şeyler olacağini düşünün.kendinizi de eşinizi de yipratmayin.siz sağlikli olun da daha çok bebişleriniz olur inşallah.

Teşekkürler arkadaşım

Canim adettencsonra hemen hamile kalmissin anladigim kadariyla...insallah bizde oyle oluruz..eylül gecti bize ekime talip olalim

Günaydın kızlar

Ben de euthyrox kullanıyorum canım, benim 4,68 çıktı tsh, onun için 25'lik verdi doktor. Hamilelik sonuna kadar kullan dedi. Sen nasıl kullanıyorsun?

Pisicim sabah sabah ağlattın beni, ne güzel yazmışsın öyle. Allahım hepimizin gönlümüzdekini hayırlı eylesin inşallah.

Günaydın güzel anneler
Bir sorum olacak size,bikini bölgesi temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz.Hergün birşeyolur korkusuyla jiletle harap oldum aslında ağdaya gidecektim ama hem korktum hem de o kadar uzayacak vakti olmuyor,sizler neler yapıyorsunuz,kolay bir yöntemi olan var mı?

Ben lazere gidiyordum, hamile kalmadan önceki iki ay gidememiştim, nerdeyse eski haline döndü, hiç manası kalmadı lazerin. Şimdi jiletle alıyorum, o da çok rahatsız ediyor, ağda çok acıtacakmış gibi geliyor ya, hassaslaştı ya vücut

Napıcaz bilmem jilette tahriş etti kırmızı kırmızı oldu açmaya utanıyorum

Canmm ben veet tüy dökücü spray kullanyrm gayette memnunum 1 hafta sonra çıkıyo jilet gibi tahris etmiyo. Bi zararida yok bebege.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…