2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
teyzelerime günaydın ben hop hop bamya
doktordan geldik kızlar, sağlıklı herşey yolunda elhamdülillah büyüyoruz
bi maşaAllah'ınızı alırız, rabbim dileyen isteyen herkeslere nasip etsin bu mucizevi duyguları inşallah

Eklentiler

• AvEuYw683zXnox99Lrgj7ayG4-sy0KQSgA_JHNvoIbcy.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 83
Napıcaz bilmem jilette tahriş etti kırmızı kırmızı oldu açmaya utanıyorum

Sorma çok fena, bir de çıkarken batıyor ya beni benden alıyor

Canmm ben veet tüy dökücü spray kullanyrm gayette memnunum 1 hafta sonra çıkıyo jilet gibi tahris etmiyo. Bi zararida yok bebege.

Ben çekindim krem ve sprey kullanmaya, sonuçta kimyasal var içinde ya, bir sıkıntı olur mu acaba diye?

Maşallah annesiii, kendine ne de güzel yer bulmuş bebiş, Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallahh

ben dün ağda deniyim dedim, sıra malum yere gelince korktum ama başladım besmele çekip...
derken yarım kaldı gerçekten daha daha süper acıyor....
hergün bi tane çeksem bi haftada biter heralde

Sorma çok fena, bir de çıkarken batıyor ya beni benden alıyor

Ben çekindim krem ve sprey kullanmaya, sonuçta kimyasal var içinde ya, bir sıkıntı olur mu acaba diye?
Bilemiyorum canm skntı olurmu ama önlemleri alyrm ayptr söylemesi pamuk yardmcm oluyo o yüzden iceriye hicbi giris olmuyo ama tereddütte kalabilirsin en iyisi agda ama yap yapabiliyosan ben denedim yarida kaldi mümkün degil ben yapamam

Masallah Allah nazarlardan esirgesin hemen hemen ayni dönemiz seninle gobek bagi olusmusmu gorebildinizmi

Masallah Allah nazarlardan esirgesin hemen hemen ayni dönemiz seninle gobek bagi olusmusmu gorebildinizmi
Sağolasın amin inşallah cümlemizin
hiç bahsetmedi doktor bağırsaklar oluşuyor şaunda dedi içeri toparlancaklar dedi, daha erken sanırım göbek bağı için

Bu da benim sıpam kıpır kıpır oynuyormuş annesinin bitanesi...

Maşallah bebişee, onun kıpırtılarını yesinler :)

ben dün ağda deniyim dedim, sıra malum yere gelince korktum ama başladım besmele çekip...
derken yarım kaldı gerçekten daha daha süper acıyor....
hergün bi tane çeksem bi haftada biter heralde

Ben bunları okuduktan sonra büyük konuşmayım da denemeye bile cesaret edemem herhalde kızlar :) jilete devam mecbur, doğuma kadar tüyler sakal gibi olur herhalde artık...

benimde 4,11 çıkmıştı, 1 hafta 25 lik kullandım, sonra 50 ye çıkardım, endokrin doktoruna yönlendirmişti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…