Çok fazla kimyasal çeriyor onlar gerçekten zararsız mı?Canmm ben veet tüy dökücü spray kullanyrm gayette memnunum 1 hafta sonra çıkıyo jilet gibi tahris etmiyo. Bi zararida yok bebege.
Napıcaz bilmem jilette tahriş etti kırmızı kırmızı oldu açmaya utanıyorum
Canmm ben veet tüy dökücü spray kullanyrm gayette memnunum 1 hafta sonra çıkıyo jilet gibi tahris etmiyo. Bi zararida yok bebege.
teyzelerime günaydınben hop hop bamya
doktordan geldik kızlar, sağlıklı herşey yolunda elhamdülillah büyüyoruz
bi maşaAllah'ınızı alırız, rabbim dileyen isteyen herkeslere nasip etsin bu mucizevi duyguları inşallah
Sorma çok fena, bir de çıkarken batıyor ya beni benden alıyor
Ben çekindim krem ve sprey kullanmaya, sonuçta kimyasal var içinde ya, bir sıkıntı olur mu acaba diye?
Keyfine düşkün sıpaMaşallah annesiii, kendine ne de güzel yer bulmuş bebiş, Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallahh
Günaydın güzel anneler
Bir sorum olacak size,bikini bölgesi temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz.Hergün birşeyolur korkusuyla jiletle harap oldum aslında ağdaya gidecektim ama hem korktum hem de o kadar uzayacak vakti olmuyor,sizler neler yapıyorsunuz,kolay bir yöntemi olan var mı?
Ben lazere gidiyordum, hamile kalmadan önceki iki ay gidememiştim, nerdeyse eski haline döndü, hiç manası kalmadı lazerin. Şimdi jiletle alıyorum, o da çok rahatsız ediyor, ağda çok acıtacakmış gibi geliyor ya, hassaslaştı ya vücut
Ben lazere gidiyordum, hamile kalmadan önceki iki ay gidememiştim, nerdeyse eski haline döndü, hiç manası kalmadı lazerin. Şimdi jiletle alıyorum, o da çok rahatsız ediyor, ağda çok acıtacakmış gibi geliyor ya, hassaslaştı ya vücut
MaşaAllah biriciklerimizeBu da benim sıpam kıpır kıpır oynuyormuş annesinin bitanesi...
Maşallah canm kendini gösterms artkBu da benim sıpam kıpır kıpır oynuyormuş annesinin bitanesi...
MaşaAllah biriciklerimize
Maşallah canm kendini gösterms artk
Bilemiyorum canm skntı olurmu ama önlemleri alyrm ayptr söylemesi pamuk yardmcm oluyo o yüzden iceriye hicbi giris olmuyo ama tereddütte kalabilirsin en iyisi agda ama yap yapabiliyosan ben denedim yarida kaldi mümkün degil ben yapamamSorma çok fena, bir de çıkarken batıyor ya beni benden alıyor
Ben çekindim krem ve sprey kullanmaya, sonuçta kimyasal var içinde ya, bir sıkıntı olur mu acaba diye?
teyzelerime günaydınben hop hop bamya
bi maşaAllah'ınızı alırız, rabbim dileyen isteyen herkeslere nasip etsin bu mucizevi duyguları inşallah
Sağolasın amin inşallah cümlemizinMasallah Allah nazarlardan esirgesin hemen hemen ayni dönemiz seninle gobek bagi olusmusmu gorebildinizmi
Bu da benim sıpam kıpır kıpır oynuyormuş annesinin bitanesi...
ben dün ağda deniyim dedim, sıra malum yere gelince korktum ama başladım besmele çekip...
derken yarım kaldıgerçekten daha daha süper acıyor....
hergün bi tane çeksem bi haftada biter heralde
41 kere maşallahteyzelerime günaydınben hop hop bamya
Ben hergün kullanıyorum ,tok karnına neden 2 gün verdi acaba sana ,genelde hergün kullanıyor burdaki arkadaşlarda bildiğim kadarı ilePeki nasıl Alıyorsun ben pazartesi perşembe hafta da iki kere
benimde 4,11 çıkmıştı, 1 hafta 25 lik kullandım, sonra 50 ye çıkardım, endokrin doktoruna yönlendirmişti beniGünaydın kızlar
Ben de euthyrox kullanıyorum canım, benim 4,68 çıktı tsh, onun için 25'lik verdi doktor. Hamilelik sonuna kadar kullan dedi. Sen nasıl kullanıyorsun?
Pisicim sabah sabah ağlattın beni, ne güzel yazmışsın öyle. Allahım hepimizin gönlümüzdekini hayırlı eylesin inşallah.
zararsız olduğunu doktorunmu söyledi?? birçok yerde kullanmayın diye okudum daCanmm ben veet tüy dökücü spray kullanyrm gayette memnunum 1 hafta sonra çıkıyo jilet gibi tahris etmiyo. Bi zararida yok bebege.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?