- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
Jilet kullanıyorumGünaydın güzel anneler
Bir sorum olacak size,bikini bölgesi temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz.Hergün birşeyolur korkusuyla jiletle harap oldum aslında ağdaya gidecektim ama hem korktum hem de o kadar uzayacak vakti olmuyor,sizler neler yapıyorsunuz,kolay bir yöntemi olan var mı?
Hayr canm bi kötü etkisini görmedim de ondan aceba ben anlamadan kötü bi etkimi yapıyor suan baya bi korktum. Öyleyse bende kullanmym canmzararsız olduğunu doktorunmu söyledi?? birçok yerde kullanmayın diye okudum da
içlerinde birçok kimyasal olduğu için ciltten emilip kana karışabilir diye okudum canım doktorun önermediyse kullanma boşverHayr canm bi kötü etkisini görmedim de ondan aceba ben anlamadan kötü bi etkimi yapıyor suan baya bi korktum. Öyleyse bende kullanmym canm
Peki canm doktora danısaym o zamaniçlerinde birçok kimyasal olduğu için ciltten emilip kana karışabilir diye okudum canım doktorun önermediyse kullanma boşver
Bu konuda ben de çok düşünceliyim. Ağdaya gideyim diyorum. Hamileliğimi ilk öğrendiğimde ağda yapmıştım çok aşırı acımıştı. Şimdi ise 2 haftaya kalmadan dr a gittiğimiz için ağda olacak kadar olmuyor. Mecburen ben de jiletle hallediyorum. Ama hiç istemiyorum. Öncesinde de Bebek tedavimiz olduğu için epilasyon da yaptıramamıştım. Şimdilik jilete devam gibi görünüyor.Günaydın güzel anneler
Bir sorum olacak size,bikini bölgesi temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz.Hergün birşeyolur korkusuyla jiletle harap oldum aslında ağdaya gidecektim ama hem korktum hem de o kadar uzayacak vakti olmuyor,sizler neler yapıyorsunuz,kolay bir yöntemi olan var mı?
Maaşallaaaahhhteyzelerime günaydınben hop hop bamya
doktordan geldik kızlar, sağlıklı herşey yolunda elhamdülillah büyüyoruz
bi maşaAllah'ınızı alırız, rabbim dileyen isteyen herkeslere nasip etsin bu mucizevi duyguları inşallah
Can'ım bana da musluk suyu bir tuhaf geliyor. Dişimi fırçalarken ağzımı çalkalarken suyu ağzıma aldığımda pas kokusu, tadı geliyor. Su boruları paslanmış galiba ben de hassas olduğumdan tadını alıyorum diyorum.Kızlar su icemiyorum tadı bulaşk sabunu gibiböyle farkli tatlar alan varmı aranzda
Daha önce yazmışmıydım bilmiyorum ama cenk demir i tavsiye ederim ,aslında bülent karsı istemiştim ama o çok dolu idi cenk demire yönlendirdiler ve cokta memnunum ,en iyi hekimden yorumlarıda okuyabilirsinizkızlar merhaba,
Ya ben hala devam edeceğim doktora karar veremedim.. İstanbul Anadolu yakasında önereceğiniz bir doktor var mı ?
Allah yardımcımız olsun canım ben biraz zorlaniyorum yemek yapmaktan cok korkuyorum mutfagi görmek istemiyorum. Heran istifraya hazır sekilde duruyorumCan'ım bana da musluk suyu bir tuhaf geliyor. Dişimi fırçalarken ağzımı çalkalarken suyu ağzıma aldığımda pas kokusu, tadı geliyor. Su boruları paslanmış galiba ben de hassas olduğumdan tadını alıyorum diyorum.İçme suyu ile fırçalıyorum çoğu kez
Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinMerhaba güzel anneler, bende ağustos 2016'da ikinci kez anne olacağımı öğrendim. 23 aylık bir oğlum var. Herkese güzel bir hamilelik diliyorum
Saol canımcımm. Çok şükür halimize hersey tam gaz devam. Siz nasıl oldunuz bakalımm.Günaydın canım, nasılsın?
teyzelerime günaydınben hop hop bamya
doktordan geldik kızlar, sağlıklı herşey yolunda elhamdülillah büyüyoruz
bi maşaAllah'ınızı alırız, rabbim dileyen isteyen herkeslere nasip etsin bu mucizevi duyguları inşallah
Kızlar su icemiyorum tadı bulaşk sabunu gibiböyle farkli tatlar alan varmı aranzda
Peki canm doktora danısaym o zamaneee nasl yapcaz o zaman jilette kötü
Canım ben bostancıda central hospitala gidiyorum. Doktorum aslı alay, kendisinden ve ilgisinden çok memnunum. SSK lı muayene 90 lira. Yakınsan bakabilirsin.kızlar merhaba,
Ya ben hala devam edeceğim doktora karar veremedim.. İstanbul Anadolu yakasında önereceğiniz bir doktor var mı ?
Kizlar ultrason haftalarinizla sat haftalariniz birbirini tutuyor mu?benim bi 7 günlük fark var da.normalde adetlerim düzensizdir ve 17.gün yumurtladim.dr geç yumurtlama olabilir dedi.bir de ölcumü yapana göre de değisir dedi.çunku ayni gün verdigi usg kağitlarinda bile 1 günlük fark vardi(?)
Merhaba annişler beni de aranıza alın. Bende ilk dün örendim anniş olduğumu sürekli regli problemleri yaşıyordum Kasım başlarında regli oldum. Sonra bir daha olamadım önemsemedim çünkü sürekli böyleydi ilaçsız regli olamıyordum kuzum neredeyse 3 aylık olmuş bense hiç anlayamamışım sevgiler herkeze....
İyiyim canım azıcık sancım dısında birseyim yok psikolojik olarak kendımı hazır hıssettıgımde tekrar deneyecegız[/QUOTE]
nasıl birşey çok merak ettim.geçmiş olsun canimKizlar selamm ... bende kurtuldum bir kan bosalmasiyla ayip soylemesi pedin uzerine dusmus sivi dolu kese 1.5 cm falan icinde de pirinc gibi bisey var.cok tuhaf hissettim kendimi ...rahatladim biraz...
zararsız olduğunu doktorunmu söyledi?? birçok yerde kullanmayın diye okudum da
Jilet kullanıyorum
Hayr canm bi kötü etkisini görmedim de ondan aceba ben anlamadan kötü bi etkimi yapıyor suan baya bi korktum. Öyleyse bende kullanmym canm
içlerinde birçok kimyasal olduğu için ciltten emilip kana karışabilir diye okudum canım doktorun önermediyse kullanma boşver
kızlar ben sordum doktora kesinlikle tüy dokucu öneriyorlar...ağda..ben ona devam ediyorumPeki canm doktora danısaym o zamaneee nasl yapcaz o zaman jilette kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?