2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Jilet kullanıyorum

zararsız olduğunu doktorunmu söyledi?? birçok yerde kullanmayın diye okudum da
Hayr canm bi kötü etkisini görmedim de ondan aceba ben anlamadan kötü bi etkimi yapıyor suan baya bi korktum. Öyleyse bende kullanmym canm

Hayr canm bi kötü etkisini görmedim de ondan aceba ben anlamadan kötü bi etkimi yapıyor suan baya bi korktum. Öyleyse bende kullanmym canm
içlerinde birçok kimyasal olduğu için ciltten emilip kana karışabilir diye okudum canım doktorun önermediyse kullanma boşver

içlerinde birçok kimyasal olduğu için ciltten emilip kana karışabilir diye okudum canım doktorun önermediyse kullanma boşver
Peki canm doktora danısaym o zaman eee nasl yapcaz o zaman jilette kötü

kızlar merhaba,
Ya ben hala devam edeceğim doktora karar veremedim.. İstanbul Anadolu yakasında önereceğiniz bir doktor var mı ?

Bu konuda ben de çok düşünceliyim. Ağdaya gideyim diyorum. Hamileliğimi ilk öğrendiğimde ağda yapmıştım çok aşırı acımıştı. Şimdi ise 2 haftaya kalmadan dr a gittiğimiz için ağda olacak kadar olmuyor. Mecburen ben de jiletle hallediyorum. Ama hiç istemiyorum. Öncesinde de Bebek tedavimiz olduğu için epilasyon da yaptıramamıştım. Şimdilik jilete devam gibi görünüyor.

Son düzenleme:
Kızlar su icemiyorum tadı bulaşk sabunu gibi böyle farkli tatlar alan varmı aranzda
Can'ım bana da musluk suyu bir tuhaf geliyor. Dişimi fırçalarken ağzımı çalkalarken suyu ağzıma aldığımda pas kokusu, tadı geliyor. Su boruları paslanmış galiba ben de hassas olduğumdan tadını alıyorum diyorum. İçme suyu ile fırçalıyorum çoğu kez

kızlar merhaba,
Ya ben hala devam edeceğim doktora karar veremedim.. İstanbul Anadolu yakasında önereceğiniz bir doktor var mı ?
Daha önce yazmışmıydım bilmiyorum ama cenk demir i tavsiye ederim ,aslında bülent karsı istemiştim ama o çok dolu idi cenk demire yönlendirdiler ve cokta memnunum ,en iyi hekimden yorumlarıda okuyabilirsiniz

Allah yardımcımız olsun canım ben biraz zorlaniyorum yemek yapmaktan cok korkuyorum mutfagi görmek istemiyorum. Heran istifraya hazır sekilde duruyorum

Kizlar ultrason haftalarinizla sat haftalariniz birbirini tutuyor mu?benim bi 7 günlük fark var da.normalde adetlerim düzensizdir ve 17.gün yumurtladim.dr geç yumurtlama olabilir dedi.bir de ölcumü yapana göre de değisir dedi.çunku ayni gün verdigi usg kağitlarinda bile 1 günlük fark vardi(?)

Günaydın canım, nasılsın?
Saol canımcımm. Çok şükür halimize hersey tam gaz devam. Siz nasıl oldunuz bakalımm.

Oyyyyy yerim. Ne çabuk büyüyorlar değil mi

Kızlar su icemiyorum tadı bulaşk sabunu gibi böyle farkli tatlar alan varmı aranzda

Farklı markalarda Suları dene. Illa biri normal gelir. Sudan tiksinmek çok normal.

Ben epilasyona gidiyordum. Mecbur artık devam edemiyorum. Sarı sarı uzuyorlardı geçen gün gördüm siyahlaşmışlar ve çok uzamışlar. Biraz zaman geçsin çok rahatsız etmiyorlar o zaman mecbur aidata gıdıcem. Bacaklarda orman oldu ayrıca.

kızlar merhaba,
Canım ben bostancıda central hospitala gidiyorum. Doktorum aslı alay, kendisinden ve ilgisinden çok memnunum. SSK lı muayene 90 lira. Yakınsan bakabilirsin.

Bir haftalık gecikme çok normal. Benimkide öyle. O yüzden sistemde sat tarihimi bir hafta sonraya yazdık. Daha rahat takip etmek için yasal olarak o şekilde yazdırdık. O farklar hiç sıkıntı değil kendini strese sokma..

Hangi ilacı kullanarak adet oluyordunuz

[ThankfulNovember, post: 44672317, member: bu da benim sıpam kıpır kıpır oynuyormuş annesinin bitanesi... GUOTE]

Masallah kuzUna canim.ne güzel buyuyorlar, rabbimin mucizesi..nokta kararlardi simdi bebek gibi olmuslar .usg fotolarini gorunce heyecanlaniyorum .ben de gormek istiyorum .
Cinsiyet hhakkında tahminde bulundu mu Dr un.ve de sordunuz mu Dr a. Bebegin fotosunu görünce kiz gibi içime doğdu .tabi Rabbim bilir .

CCanım geçmiş olsun nasılsın @Hosbesli

Canim
İyiyim canım azıcık sancım dısında birseyim yok psikolojik olarak kendımı hazır hıssettıgımde tekrar deneyecegız[/QUOTE]
Kizlar selamm ... bende kurtuldum bir kan bosalmasiyla ayip soylemesi pedin uzerine dusmus sivi dolu kese 1.5 cm falan icinde de pirinc gibi bisey var.cok tuhaf hissettim kendimi ...rahatladim biraz...
nasıl birşey çok merak ettim.geçmiş olsun canim

zararsız olduğunu doktorunmu söyledi?? birçok yerde kullanmayın diye okudum da

Jilet kullanıyorum

kızlar ben sordum doktora kesinlikle tüy dokucu öneriyorlar...ağda..ben ona devam ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…