ÖNERMIYORLAR ...AHHH BU TELEFONNkızlar ben sordum doktora kesinlikle tüy dokucu öneriyorlar...ağda..ben ona devam ediyorum
Can'ım içine bir dilim limon ya da bir dilim meyve atarak içmeyi dene..Kızlar su icemiyorum tadı bulaşk sabunu gibiböyle farkli tatlar alan varmı aranzda
O zaman hiç saçımızı boyatmamamız lazım,içlerinde birçok kimyasal olduğu için ciltten emilip kana karışabilir diye okudum canım doktorun önermediyse kullanma boşver
zaten ilk 3 ay kesinlikle yasak saç boyatmak, sonrasında ise bitkisel içerikli olanlarla önerilir o da çok zor durumdaysanız eğer.. şahsi fikrim hiçbir şekilde risk almamak yönünde, zaten kendim boyatırken bile nefesim kesiliyorken böyle bir riski kesinlikle almam, varsın çıksın dipler çocuğumdan daha kıymetli değil yaO zaman hiç saçımızı boyatmamamız lazım,
Nasıl duracağız diplerle,
Fikri olan var mı arkadaşlar?
Çok haklısın arkadaşım ,mutluluk paylaşılıyorsa hüzün de kesinlikle paylaşılmalı ,en kısa zamanda tekrar görüşmek dileği ile Allah sabır versin ,kendine dikkat et senin sağlığın daha önemli şu anda sevgilerimleBütün iyi dileklerini sunan arkadaslara teşekkür ederim ilk once.
Yazıları okudum bizim düşük haberlerimizden kanama haberlerimizden anne adaylarının etkilendiklerini ima edenler yazanlar olmuş...
Hastane yatarken veya Evlerimizde yakinlarimizla paylasamadigimiz şeyleri sizinle paylaşıp dua istedik .. eger biz bebeklerimizi kaybedip burda sizin mutluluk haberlerinizi bebişlerinizin gelişimini gülümseyerek okuyorsak bu bizi mutsuz değilde mutlu ediyorsa bence burda bencillik var...burdan etkilenen arkadaşlar televizyon izlemeyin sokağa çıkmayın kulaklarinizi diğer acılara kapayin olur mu..hakkı geçen tüm arkadaşlar haklarını helal etsin..bebişlerinizi sağlıkla kucaginiza alırsınız inşallah
Kizlar ultrason haftalarinizla sat haftalariniz birbirini tutuyor mu?benim bi 7 günlük fark var da.normalde adetlerim düzensizdir ve 17.gün yumurtladim.dr geç yumurtlama olabilir dedi.bir de ölcumü yapana göre de değisir dedi.çunku ayni gün verdigi usg kağitlarinda bile 1 günlük fark vardi(?)
Ben de devlet hastanesinde de muayene olayım dedim. Tahliller yaptı. İdrar yollarımda enfeksiyon varmış. Açlık kan şekerim de 107 imiş. Kendi doktorumda 20 ocakta muayenem var bakalım ne diyecek.İyigeceler arkadaşlar.Bugun tahlil sonuçlarını almıştık. Doktor idrar yollarımda iltihap olduğunu söyledi.Monurol verdi...İlk gebeliğimde de ileriki aylarda kullanmıştım...Aslında hiç ilaç kullanmak istemiyorum.Herhangi bir yanma yada zorlanma falan da yok...Yine de kullanayim değil mi
Bol bol su iç canımİyigeceler arkadaşlar.Bugun tahlil sonuçlarını almıştık. Doktor idrar yollarımda iltihap olduğunu söyledi.Monurol verdi...İlk gebeliğimde de ileriki aylarda kullanmıştım...Aslında hiç ilaç kullanmak istemiyorum.Herhangi bir yanma yada zorlanma falan da yok...Yine de kullanayim değil mi
Ben kendim etkilendiğimi yazdım ama bunu kesinlikle bencillik için ya da yazmayın diye yazmadım ,eğer benim mesajımdan esinlenerek yazdıysanız ve sizi kırdıysam özür dilerim.Elbette anne adayları olarak sevincimizi üzüntümüzü özellikle de üzüntümüzü paylaşacağız ki birbirimize destek olalım.Benim etkileniyorum deme sebebim çok üzülüyorum hepimiz risk altındayız şu ana kadar neredeyse %10 kayıp var bebeklerimizdeBütün iyi dileklerini sunan arkadaslara teşekkür ederim ilk once.
Yazıları okudum bizim düşük haberlerimizden kanama haberlerimizden anne adaylarının etkilendiklerini ima edenler yazanlar olmuş...
Hastane yatarken veya Evlerimizde yakinlarimizla paylasamadigimiz şeyleri sizinle paylaşıp dua istedik .. eger biz bebeklerimizi kaybedip burda sizin mutluluk haberlerinizi bebişlerinizin gelişimini gülümseyerek okuyorsak bu bizi mutsuz değilde mutlu ediyorsa bence burda bencillik var...burdan etkilenen arkadaşlar televizyon izlemeyin sokağa çıkmayın kulaklarinizi diğer acılara kapayin olur mu..hakkı geçen tüm arkadaşlar haklarını helal etsin..bebişlerinizi sağlıkla kucaginiza alırsınız inşallah
Bitki çaylarını fazla içme canım düşük yaptırıyor bir bardak içebilirsin. Ihlamur iç iyi gelir. Ilık suya bal limon karıştır iç güç veriyor. Bal şerbetinin zararı yok fazla içebilirsinIyi aksamlar kizlar 4 gundur cok fena gribim dr gitmedim bol bol meyve yiyorum birde papatya cayini seviyorum icmemde sakin ca var mi ki birde ne yapabilirim gecsin artik hic ben grip olmazdim cok fena oldum boyle ilac da alamiyorum
Canım ben geçen hafta gittim 10+2 idim iki hafta sonra ikili teste çağırdı yani 12+2 iken 8 şubatta da 14 haftalik olcam cinsiyet için randevu verdiKizlar bu ikili uclu testler hakkinda ne dusunuyosunuz yaptirmayacak olan var mi? Ben iki gun once doktora gittim 10+2 dik ve bi sonraki randevuyu 8 subata alin dedi 13 hafta olmus olacak dedi ama yanlis hesapladi galiba 14+2 oluyoz onun dedigi gunde yani ikili test zamani gecmis oluyo acaba yaptirmicak mi diye dusundum ama yanlis hesapladi galiba
Canım iki hafta önce ultrasonda bebeğim de 5 gün fark vardı gerideydi doktor döllenme yüzünden olabilir dedi önemli bir durum değil dedi geçen hafta gittiğim de 5 gün ara kapanmıştı hiç sıkıntı yapma normale dönüyor yani sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin Rabbim hepimize inşallahKizlar ultrason haftalarinizla sat haftalariniz birbirini tutuyor mu?benim bi 7 günlük fark var da.normalde adetlerim düzensizdir ve 17.gün yumurtladim.dr geç yumurtlama olabilir dedi.bir de ölcumü yapana göre de değisir dedi.çunku ayni gün verdigi usg kağitlarinda bile 1 günlük fark vardi(?)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?