Merhaba. Cinsiyeti kaçıncı haftadan sonra söylemeye başlıyor doktorlar acaba?günaydın hanımlar,
bebeğimin cinsiyetini öğrenmeyi merakla bekliyorum. iki kızım var, gönlümden yine kız geçiyor ama en önemlisi sağlıklı olması tabi ki.
genelde 16. haftada netleştiriyorlar ama erkek bebeklerin cinsiyeti daha erken anlaşılıyor.Merhaba. Cinsiyeti kaçıncı haftadan sonra söylemeye başlıyor doktorlar acaba?
Ben de çok merak ediyorummgünaydın hanımlar,
bebeğimin cinsiyetini öğrenmeyi merakla bekliyorum. iki kızım var, gönlümden yine kız geçiyor ama en önemlisi sağlıklı olması tabi ki.
Saf suyu icmek istiyorum canm buda mumkun olmuyo iste meyveyi denicem canm tesekkrlerCan'ım içine bir dilim limon ya da bir dilim meyve atarak içmeyi dene..
Ben 8 haftalk hamileyim canm bazen bendede oluyor icim daraliyo bianda sicak oluyo bi anda soguk oluyo anlamadim gitti. Ama bu okadarda önemli birsey deglms normalmis canm dert etmeTunaydin tatlıs anneler ben 11 haftalık hamileyim fakat vücut isim cok oluyor geceleri hararet basıyor ateş basıyor.sizlerde de bunun gibi şikayetler varmı cok tedirgin oluyorum normalmi gidiyor acaba
Tarlusal Farlutal canımmHangi ilacı kullanarak adet oluyordunuz
Seni cok iyi anlıyorum. Allah yardmcn olsun canımÇıkarmaktan boğazım tahriş oldu artık ya
14.haftada geçecek diye odakladım kendimi
Ya Bismillah 2 hafta kaldı...
Mesajini okurken bile afedersin zor tuttum kendimiÇıkarmaktan boğazım tahriş oldu artık ya
14.haftada geçecek diye odakladım kendimi
Ya Bismillah 2 hafta kaldı...
Bende de oluyor ..hamilelikten :)Tunaydin tatlıs anneler ben 11 haftalık hamileyim fakat vücut isim cok oluyor geceleri hararet basıyor ateş basıyor.sizlerde de bunun gibi şikayetler varmı cok tedirgin oluyorum normalmi gidiyor acaba
Kusura bakma canım ya vallahi Allah sabır versin hepimize...Mesajini okurken bile afedersin zor tuttum kendimi
Kusuru olurmu canm aşk olsun. Allah hepimizin yardmcsi olsunKusura bakma canım ya vallahi Allah sabır versin hepimize...
Bebişim için alışveriş yapmak istiyorum ya bir an önce o kısma geçsek ne güzel olur
damlaaa007 ve Kubrah çok sagolun cevaplariniz için.hafta farklari geç döllenmeden kaynaklaniyor.dr da öyle dedi ama benim gebeliğim 20 gündür lekelenmeli geçtiği için biraz stres yapiyorum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?