2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
günaydın hanımlar,
bebeğimin cinsiyetini öğrenmeyi merakla bekliyorum. iki kızım var, gönlümden yine kız geçiyor ama en önemlisi sağlıklı olması tabi ki.

günaydın hanımlar,
bebeğimin cinsiyetini öğrenmeyi merakla bekliyorum. iki kızım var, gönlümden yine kız geçiyor ama en önemlisi sağlıklı olması tabi ki.
Merhaba. Cinsiyeti kaçıncı haftadan sonra söylemeye başlıyor doktorlar acaba?

Tunaydin tatlıs anneler ben 11 haftalık hamileyim fakat vücut isim cok oluyor geceleri hararet basıyor ateş basıyor.sizlerde de bunun gibi şikayetler varmı cok tedirgin oluyorum normalmi gidiyor acaba

Tunaydin tatlıs anneler ben 11 haftalık hamileyim fakat vücut isim cok oluyor geceleri hararet basıyor ateş basıyor.sizlerde de bunun gibi şikayetler varmı cok tedirgin oluyorum normalmi gidiyor acaba
Ben 8 haftalk hamileyim canm bazen bendede oluyor icim daraliyo bianda sicak oluyo bi anda soguk oluyo anlamadim gitti. Ama bu okadarda önemli birsey deglms normalmis canm dert etme

Bu arada hanimlar ben 8+3 günlk oldum. Ya en küçük hamileniz benmiyim yaaaaa

Çıkarmaktan boğazım tahriş oldu artık ya
14.haftada geçecek diye odakladım kendimi
Ya Bismillah 2 hafta kaldı...
Seni cok iyi anlıyorum. Allah yardmcn olsun canım yapacak biseyimiz de yok mecbur katlancaz. Allah baska dert skntı vermesin ama zor bi durum

damlaaa007 ve Kubrah çok sagolun cevaplariniz için.hafta farklari geç döllenmeden kaynaklaniyor.dr da öyle dedi ama benim gebeliğim 20 gündür lekelenmeli geçtiği için biraz stres yapiyorum galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…