Evet etrafımda ki herkes öyle kullanıyor zaten 3 ay oluyor artık adam beni folik asit mağduru etti ya kaç kez de söyledim degiselim diye amaa adam yok değişmedi inşallah bi eksiklik olmazBen hergün kullanıyorum ,tok karnına neden 2 gün verdi acaba sana ,genelde hergün kullanıyor burdaki arkadaşlarda bildiğim kadarı ile
Ayyy kuşum çok sağol.dr um da aynisini söyledi.sence bi sikinti olsa neden söylemeyeyim dedi gülerek.sadece lekelenmen olduğu için dikkat et dedi.ediyorum da zaten.Allah hepimizin bebeğini korusun.Stres yapma canım. Lekelenme de olabiliyormuş. Doktorun bir sorun olsa söylerdi zaten. Maşallah
yanlış anlaşıldığını düşünüyorum....benimki empatiydi...bencil olsam geçmiş olsun dilemem..birçok arkadaştan diledim.arada anladığım mutlaka olmuştur.cunki herzaman gidemiyorum foruma...üzüldüğümü açıkça da belirtim ben...yaşanan şey tabiki özellikle yaşayan için daha çok üzücüdür....bu yazıya da saygı duyuyorum.ama tekrar belirteyim asla kimseye tv açmayın gezmeyin çıkmayın diE bir uyarida bulunmuyorum...benimki bir tabir di.ayrıca hamileliğinin ilk başında çok ciddi kanama yaşadım dr mal kürtaj gününü konustuk..yani sizin yaşadıklarınızı ben de yaşadım ...neyse arkadaşım tekrar geçmiş olsun ve uzuntunu paylaşıyorum..Bütün iyi dileklerini sunan arkadaslara teşekkür ederim ilk once.
Yazıları okudum bizim düşük haberlerimizden kanama haberlerimizden anne adaylarının etkilendiklerini ima edenler yazanlar olmuş...
Hastane yatarken veya Evlerimizde yakinlarimizla paylasamadigimiz şeyleri sizinle paylaşıp dua istedik .. eger biz bebeklerimizi kaybedip burda sizin mutluluk haberlerinizi bebişlerinizin gelişimini gülümseyerek okuyorsak bu bizi mutsuz değilde mutlu ediyorsa bence burda bencillik var...burdan etkilenen arkadaşlar televizyon izlemeyin sokağa çıkmayın kulaklarinizi diğer acılara kapayin olur mu..hakkı geçen tüm arkadaşlar haklarını helal etsin..bebişlerinizi sağlıkla kucaginiza alırsınız inşallah
Isim konusu bizde de sıkıntı kız olursa özellikle...eşim illa ben koy cam di o.benim aklımda aybuke ve aydilge elif var...erkek olursa sonu han ile biten bişey düşünüyoruz..:)Sıcacık mis gibi ağustos ayının güzide anaları her biriniz iyisiniz inşallah? Ben iyiceyim. İştahım biraz düzeldi artık yemek yiyebiliyoruminşallah 1 haftaya hiç bir şeyciğim kalmayacak.
Kıl tüy muhabbetleri olmuş.. Ben Dr sormuştum ilk hamileliğimde..epilasyon aleti,kendin yapabiliyorsan ağda ya da yapamıyorsan hijyenimden emin olduğun bir yerde ağda; jilet olabilir demişti. Şimdi sıkıntı yok 6 aydan sonra oraları hiç görmeyeceksiniz o Zaman zor oluyorBi de her gidişinizde alttan mı muayene ediyor sizi? Bana biraz değişik geldi yanlış anlamayın. 2 hafta da bir gitmek biraz sık değil mi? Sıkıntılı gebeliklerde öyle mi oluyor bilmiyorum tabi???
Hasta olan arkadaşlarıma Allah şifa versin inşallah. Bitki çaylarını pek tavsiye etmiyorlar gebeliklerde..nane limon, 1 tatlı kaşığı kestane balı, booool su! Beslenmeye dikkat! Hamilelik vücut direncini düşürdüğü için hastalık kolay yapışıyor
Biran önce cinsiyetler belli olsa da isimlerden konuşsakkocam dıdısının ismini koymak istiyorrrrrr ben bıdımın ismini koymak istiyorum eşim istemiyooorrrr muhabbetleriyle gülüşsek bugün kızıma-oğluma bakın ne aldım teyzoşları bi bakııın? Başlığına hep beraber 'ayyyyyy! Maşallah Nasıl da yakışacak inşallah!!bi doğsalar' diye yorum yazsak
Rabbim hayırlı sağlıklı kusursuz eksiksiz evlatlar versin inşallah. O hangisini uygun görürse biz ona sevineceğiz inşallah
Evet ben yaptırdım nefatif çıktı ,dikkatli olmamız gerekiyor dedi dr.özellikle çiğ et içinkızlar toksiplasma testını yaptıran var mı
Sıcacık mis gibi ağustos ayının güzide anaları her biriniz iyisiniz inşallah? Ben iyiceyim. İştahım biraz düzeldi artık yemek yiyebiliyoruminşallah 1 haftaya hiç bir şeyciğim kalmayacak.
Kıl tüy muhabbetleri olmuş.. Ben Dr sormuştum ilk hamileliğimde..epilasyon aleti,kendin yapabiliyorsan ağda ya da yapamıyorsan hijyenimden emin olduğun bir yerde ağda; jilet olabilir demişti. Şimdi sıkıntı yok 6 aydan sonra oraları hiç görmeyeceksiniz o Zaman zor oluyorBi de her gidişinizde alttan mı muayene ediyor sizi? Bana biraz değişik geldi yanlış anlamayın. 2 hafta da bir gitmek biraz sık değil mi? Sıkıntılı gebeliklerde öyle mi oluyor bilmiyorum tabi???
Hasta olan arkadaşlarıma Allah şifa versin inşallah. Bitki çaylarını pek tavsiye etmiyorlar gebeliklerde..nane limon, 1 tatlı kaşığı kestane balı, booool su! Beslenmeye dikkat! Hamilelik vücut direncini düşürdüğü için hastalık kolay yapışıyor
Biran önce cinsiyetler belli olsa da isimlerden konuşsakkocam dıdısının ismini koymak istiyorrrrrr ben bıdımın ismini koymak istiyorum eşim istemiyooorrrr muhabbetleriyle gülüşsek bugün kızıma-oğluma bakın ne aldım teyzoşları bi bakııın? Başlığına hep beraber 'ayyyyyy! Maşallah Nasıl da yakışacak inşallah!!bi doğsalar' diye yorum yazsak
Rabbim hayırlı sağlıklı kusursuz eksiksiz evlatlar versin inşallah. O hangisini uygun görürse biz ona sevineceğiz inşallah
Sıcacık mis gibi ağustos ayının güzide anaları her biriniz iyisiniz inşallah? Ben iyiceyim. İştahım biraz düzeldi artık yemek yiyebiliyoruminşallah 1 haftaya hiç bir şeyciğim kalmayacak.
Ben folik asit kullanamadım. Zaten bulantı kusmam vardı içince daha beter oldum diye Dr onu kesip günde yarım decavit başladı. Premesis kullanıyordum bitti. 20 ocak randevum var bakalım neler yapmış benim güzelim
Oğluma hamileyken karnım önümde sipsivriydi. Zaten zayıftım çok da kilo almadığından arkadan bakan hamile olduğumu anlamıyordu. Arkadaşlarım çok değişik ya karnın top gibi,akşamları çıkarıp yan tarafa koyuyor gibi duruyorsundiyırlardıinşallah sende öyle olursun.
Tecrübeli güzel anneler bi sorum olacak sizce biberon seçimini nasıl yapmalıyız hangi marka silikonmu kavcukmu akış hızı falan filan bn duramıyorm bebisime bişeler almak istiyorum bi yandan da cinsiyeti bekleyim diyom ama duramiom işte :) :) :)
Ben oğlumda Philips Avent kullandım. Çok memnun kaldım. Şimdi yine aldım hatta geçtiğimiz haftalarda paylaşmıştım resminiTecrübeli güzel anneler bi sorum olacak sizce biberon seçimini nasıl yapmalıyız hangi marka silikonmu kavcukmu akış hızı falan filan bn duramıyorm bebisime bişeler almak istiyorum bi yandan da cinsiyeti bekleyim diyom ama duramiom işte :) :) :)
Artık yavaş yavaş belli ediyor kendini mucizelerimiz. Şükürler olsunamin canımmmm inşallah öyle güzel bir hamilelik yaşarım bende.. Geçenlerde arkadaş grubumla dışardaydım dar bir elbize giymiştim.. Herkes göbeğin çıkmış dedi gelip sevdiler çok hoşuma gitti.. :) Demekki belli olmaya başlamış dedim kendimce ama bana hala büyümemiş gibi geliyor
Canım avent in bir biberonu var araştırırken görmüştüm.. Cam biberon ve meme kısmı anne göğsüne benzetilmiş.. Bebeğe gaz da yapmıyormuş.. Ama gereksiz pahalı marka diyenleri de duydum.. Bir ona bak istersen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?