2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Okurken içim açıldı. Yüreği güzel anne.Rabbim tez zamanda bebeklerimizi kucagimiza almayı nasip etsin inşaallah
İnşallah canım. Hayırlısıyla sağlıkla zamanlıca Rabbim olmayanlara da bu aşkı yaşatsın. Çok dua etmemiz lazım.

Sibelim nasılsın? Neler yapıyorsun? Arada ce eee yap bize! Özletme kendini

Anladım. Sende haklısın. Hiç acımayacak bak sonucu çok güzel olacak! Puf puf pamuk hem uzun süre rahatlık. Ayrıca biz kadınlar güzellik uğruna nelere katlanmıyoruz ki böyle yazıyorum buraya rahat rahat suratımı görsen bi bağ kaşla geziyorum. Adamdan halliceyim

kızlar toksiplasma testını yaptıran var mı

Toxoplasma Antikoru, IgG³ POZİTİF,166 IU/ml

Toxoplasma Antikoru, IgM³ NEGATİF,0.29

benim sonuclarım bu şekilde çıkmış, toplu testin arasında gördüm doktorla henüz görüşmedim ama mailde hiç bişeyde sorun yok demişti?

günaydın herkese, umarım herkes iyidir. bende hastalık devam ama çok şükür daha iyiyim. yine bu karda geldik işe , hadi bakalım inş çabuk geçer gün :)

canım bende philips avent almıştım. ama gel gör ki benim kerata hiç biberon kullanmadı :) size en çok önerebileceğim ürün birincisi yine avent saklama kapları , ben hala kullanıyorum çok memnunum özellikle ek gıdaya geçtiğinizde günlük yoğurt mayalarken , kaynattığım kemik sularını derin dondurucuda saklarken, dışarı çıkarken yanımıza çorba,muhallebi vs. alacaksam ben hep bunları kullandım tavsiye ederim. benim pompada aventti ama onuda hiç kullanmadım, bence pompa ihtiyaç olursa alınması gereken bir alet -benim gibi hevesle alırsanız boşa masraf yapabilirsiniz. bunun haricinde benim çalışan annelere bir önerim var tabi buda ek gıda dönemi için geçerli ama konu açılmışken söyleyeyim. yine avent wasabi hızlı pişirici ve blender, ben bunuda çok fazla kullandım hemen 10 dk sebze meyve püresi hazır ve vitamini hiç kaybolmuyor. bizim gibi çalışan anneler için şahane vakit kazancı sağlıyor. ama tabi çokta şart değil. benimki sadece bir tavsiye.
ay aklıma bir diğer konu gelmişken, şimdi bebişlerin doğmasına yakın şampuanıydı nemlendiricisiydi alacaksınız ya. asla sebamed almayın. ben yandım siz yanayın. sebamedi her bebişin teni kaldırmıyor bilginiz olsun benim oğluma ne şampuanı ne nemlendiricisi hiç yaramadı.
şimdilik aklıma gelen bunlar siz sorun işte. ben gerekli gereksiz söylerim size :)

Canım normal bir şey bu. İlk değer bağışık olduğunu ikinci değer şu an sende böyle bir hastalık olmadığını gösterir.

Çok geçmiş olsun canım, aynen bizde kar mar dinlemedik geldik işe,bunada şükür nabalım.

Verdiğin bilgiler için teşekkürler. Ben tam acemi anneyim. İlk çocuğum olacak allah kısmet ederse ve etrafımda da yeni doğan olupta tecrübe edinen kimsecikler yok. Herşe bana o kadar uzak ve garip geliyor ki, en basitinden ne gereklidir ne alınması gerekir hiçbirşey bilmiyorum. Yavaş yavaş araştıra araştıra öğreneceğiz artık. Bana destek olursunuz ben gerçekten napçamı hiç bilmiyorum. :)

Baktımda 40 lira civarı :) sağlıklı olsunda varsın pahalı olsun napalım teskur canim :)

Tmm canım teskurler bnde cam düşünüyorum daha sağlıklı olur diye ama bakalım :) :)

Herkes avent dedi böylece yani herkes memnun o zmn bnm de avent alacağım kesinleşti :))) Sağol canım bnm

,

Seni okadar iyi anlıyorumki, anlatamam :) çünkü benimde akrabalarımın çocukları büyüktü kardeşim evli bile değil. yani yakın zamanda hayatımıza bir bebek gelmemişti ve ben buyüzden bebeklerden korkar arkadaşlarımınkini kucağıma almaya korkardım. hayatımda hiçbir bebeğin altını değiştirmemiştim okadar gözümde büyüyorduki ve korkuyordumki anlatamam :) annem 15 gün bizde kalmıştı ilk bırakıp gittiği gün ağlamıştım ben napıcam diye , oğlum uyanmasın uslu uslu uyusun diye dua ediyordum :) ama iş başa düşünce hepsini öğreniyorsun ve gerçekten Allah sana o soğukkanlılığı veriyor ben buna çok inanıyorum. benim panikte şimdi ikinci için , nasıl baş edicem ikisiyle,yetebilicekmiyim ikisine diye bende bundan çok korkuyorum.

ben park yatak çok kullandım hala kullanıyorum buarada, biryere giderken kurtarıcı almayı düşünen varsa hiç pişman olmaz. ilk 6 ayda ben park yatağı kendi odama kurmuştum , süslü püslü beşiklerden ben kullanmadım çünkü bunun sonrası var nereye kaldıracaksın , hem çoğu küçük oluyor benim kullanan arkadaşlarım çocuklarının kısa sürede sığmadıklarını söylüyorlardı bence boşa masraf ama tercih meselesi tabi.

çıtçıtlı body , ağız mendilleri bol bol alın özellikle body ilkzamanlar okadar çabuk kirleniyorki çok değiştirmeniz gerekecek elinizin altında yeterince olması lazım. tulum çok almayın hızlı büyüdükleri için tulumları uzun süre giyemiyorlar

Canım normal bir şey bu. İlk değer bağışık olduğunu ikinci değer şu an sende böyle bir hastalık olmadığını gösterir.

teşekkür ederim :)

kızlar Philips Avent Niplette Göğüs Ucu Çıkarıcı kullanmak isityorum. hiç göğüs ucum yok. bu aylarda sıkıntı olur mu sice

Kızlar benim gibi mide bulantısı yaşayan varmı neler yapıyorsunuz bunun için benim bütün gün bulanıyo çok iştahsızım yemek yiyemiyorum en önemlisi su içemiyorum ☹ sürekli yatıyorum.

Ay ne guzel yazmissinn evet napcamizi bilmez halde olacaz bikac ay sonra.. Su an bi seyler almak icn erken sanirm ama 6 ayda falan artk baya gaza geliriz sagliklica buyusunler de alcaz tabi.. Sebamed olayini yazdm aklimin kosesine.. Benm tenim bile cok hassas ki yavrumu dusunemiyorm.. Bir de pompa gerekmez demissin ya peki uzak kaldiginda falan lzm olmadi mi hic hep emzirmeye gidebildin mi bebecigineee ??

Bu arada dogum tarihlerimiz ayniyms masallah

evet canım çok şükürr Rabbime.. Bugünleri de gösterdi hayırlısıyla.. Dün akşam sırt üstü yatarken güm diye bişi oldu sol kasığıma.. ödüm koptu hemen şeklimi değiştirdim.. acaba hareket mi ediyor anlayamadım da.. Daha çok erken çünkü.. Kötü bişi olmasında Allah korusun..

Hareket etmiş o hareket etmiş :):)

Artık çok büyüdüler,yerinde duramadığı gibi artık yeri dar gelip sıçrıyorda. Bence onu duymuşsun sen :):)

al benden de o kadar.. aceminin önde gideni neyseki benim 2 arkadaşım var,3-4 yaşında çocukları, onlardan fikir alırım diye düşünüyorum, tabi burası da bulunmaz nimet gerçekten.. Allah razı olsun yardımcı olan tecrübeli annelerden

Baktımda 40 lira civarı :) sağlıklı olsunda varsın pahalı olsun napalım teskur canim :)

evet canım ben bir kimyasal gebelik yaşadığımda almıştım.. Kime sorduysam en iyisini yapmışsın dediler.. Evet bende 40 tl civarında almıştım.. İnşallah bebişimde kullanmak nasip olur..

Hareket etmiş o hareket etmiş :):)

Artık çok büyüdüler,yerinde duramadığı gibi artık yeri dar gelip sıçrıyorda. Bence onu duymuşsun sen :):)

İnşallah öyledir kuzum yarın testimiz var 2 li tarama testimiz.. Çok heyecanlıyım.. Oğluş mu yoksa cadı kızım mı belli olacak kesin..

teşekkür ederim :)

kızlar Philips Avent Niplette Göğüs Ucu Çıkarıcı kullanmak isityorum. hiç göğüs ucum yok. bu aylarda sıkıntı olur mu sice

Canım bence biraz bekle hemen alma.. Çünkü bir arkadaşım göğüs uçlarının çıktığını söylemişti.. Belirli bir dönem sonra çıkabiliyormuş.. Haberin olsun

İnşallah öyledir kuzum yarın testimiz var 2 li tarama testimiz.. Çok heyecanlıyım.. Oğluş mu yoksa cadı kızım mı belli olacak kesin..

Bende yarın tarama testi için gidicem çok heyecanlıyım hepimizinki tertemiz çıkar inşallaahhh
Cinsiyeti 12. haftada belli oluyormu bende 16 sanıyodumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…