2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kullandığımız yatak. Mothercare dan almıştık. Şimdi adı ve ölçüsü değişmiş. Ben alırken adı hetfortt benzeri birseydi ölçüsü 56 é 118 gibi çok ara birseydi. Yeni çıkan 60 à 120

Eklentiler

• Screenshot_2016-01-18-12-39-29.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 78
Merhaba kızlar,
iki gün sonra ikili taramam var, şimdiden stresi sardı beni
Çıkarmaktan boğazım tahriş oldu artık ya
14.haftada geçecek diye odakladım kendimi
Ya Bismillah 2 hafta kaldı...

Az kaldı, ha gayret canım. Sağlıkla kucakladığında unutacaksın bu günleri.

İnşallah öyledir kuzum yarın testimiz var 2 li tarama testimiz.. Çok heyecanlıyım.. Oğluş mu yoksa cadı kızım mı belli olacak kesin..

Daha erken değil mi cinsiyet için Gösterir mi ki bebişler acaba? Yarın senden güzel haberleri bekliyorum o zaman canımcım

Avent ürünlerinin fiyatları çok değişiklik gösteriyor. Benim aldığım avent natural cam biberon 120cc 32₺ aldım. Ebebek ta indirimdeydi kaçırmadım emzik te aldım fotosunu paylaşacam
Şampuan,bebe vücut sütü olayına gelince.. Geniş bir yelpaze var gerçekten. Fiyatlar da geniş aralıkta.Ben 1 yıla kadar MUSTELA kullandım. Gözüm kapalı önerebileceğim şampuan ve vücut sütü! Sonrasında bünchen ve Nivea kullandım. Şimdi artık büyüdü dalin kullanıyorum. İlk 2 ay pamuk kullanıp sonrasında unibaby ıslak mendil kullandım ve tek geçerim pışık kremi işin sudo krem! kıyafetlerini yıkamak için dalin sıvı deterjan kullandım.
Hastane çıkışını İdil bebe den almıştım yine ordan almayı planlıyorum. Hatta bir çok ürünü ordan almıştım çıtçıtlı badi çok lazım oluyor. İnternette listeler var orda ne yazıyorsa öyle aldım bin pişman oldum! Oğlum çok kusan bir bebekti (tabi bunu önceden bilemiyor insan)! Haftası dolmadan bir sürü şey almak zorunda kaldım. Bi de alacağınız en büyük şey 6-9 olsun. İleriki aylara yatırım yapmayın derim. Bebenin büyüme hızına bağlı olarak alırsınız.

ben 10 ay bebişleydim canım , bu süre sonunda işe geri döndüm . işe başlamadan 1-2 hafta öncede gündüzleri artık emmeyi bırakmıştı. ben akşam geldiğimde emziriyordum gece ve sabah evden çıkmadan.böylede 6 ay emzirdim. benim için durum böyle oldu tabiki herkesin tecrübesi farklı. eveet doğum tarihi aynı ama benim sezeryan olacağı için temmuza kayacak kesin :)

benim bebişte sebamed şampuanı konak, nemlendiricisi bez bölgesinden yukarısını boynuna kadar egzama yaptı. götürdüğüm 2 doktorda bunu onayladı. bu olduğunda oğlum ilk doğduğu zamanlardır. şimdi oğlum nerdeyse 2 yaşında ve geçenlerde eşim yanlış hatırlayıp yine sebamedin nemlendiricisini almış heralde okadar hassas değildir artık deyip denedik ve yine aynı şeyle karşılaştık. ben kesin almayın gibi birşey demiyorum ama benim tecrübem bu. herkese her krem maalesef yaramıyor ki benimde cildim çok hassastır bende her kremi kullanamam.

C calamtykoma bu arada gecmis olsun ayoll... Heyecandan onu yazmayi unuttm hamisken calismak cidden cok zor.. Ben de ilcelere falan da gidiyorm cok yoruluyozz..

çok sağol canım, ya trafik olmasa ben işte okadar yorulmuyorumda istanbul mağlum herakşam 2 saat trafikte kalmak hem yoruyor hemde sinirleniyorum :)

ben kurutma makinesi kullanmadığım için sürekli yıkadığım bodyleri anında kurutamadığımdan benim bol olması çok işime geldi. tercih meselesi dediğim gibi. lcw den aldığım bodylerden çok memnun kaldım %100 pamuk, hiç çekmiyor (mothercareden aldıklarım 1 yıkamada yamuldu) ve çok uzun süre rahatça kullandım. çünkü büyük büyük, benim oğlum aynı ayda olduğu (21) yaşıtlarından 5 cm uzun olmasına rağmen 12-18 leri hala giyiyor mesela. işte böyle :)

sudokremi bende tek geçerim

Ne işinde çalışıyorsun? Bebegine kim bakti sen işteyken?

bilmiyorum canım. dr zaten erkek demişti ama net 12. haftada söyleyeceğim dedi.. bakalım söyler inşallah..

Kizlar ben kizimda park yatak almistim kraft marka tavsiye ederim sapasağlam ve çok kullanisli oluyor .4 5 yasina kadar yatabilir.tabii ikinci olunca yerini devrecek kizim.
Ben de kararsizdim tahta beşik mi alsam diye ama gereksiz ve yer kaplıyor diye düşündüm.ve memnunum.geniş ve çok rahat uyuyor .karesi komsimun tahta beşiğine baktim görüntüsü guzel geldi .ama içi o kadar dar ki .çocuk nasil donuyor sasirdim .genişleme özelliği olsa bile çok dar. İyi ki par yatak almisim dedim.

Anldm canm sagol cevap icin.. Ben de ucretsiz iznimi de kullanacagim icin en azndan bi 8-9 ay bebisimle olacam insallah.. O zaman ise baslayacagimda duruma gore bakarm daha mantikli

Ah o istanbull bilmem mi ben de calistmm.. Su an antalyada o acidan rahatm ama iste ben de ilcelere falan gidip geliyorm durusmalara.. O acidan bazen yoruluyoz ama saglikli olalm daa

bende ücretsiz izin aldım birde yıllık iznim vardı onu ekledim 37. haftaya kadarda çalışmıştım izne ayrıldığımdada hemen doğum yaptım o izinde sonraya kaydığı için ben 10 ay yaptım canım. onun üstüne birde rapor alanlar var bizde ama ben açıkçası okadarıda fazla olur diye cesaret edemedim :)

ay kız sen avukatmısın?? kızz çok zor bir meslek bence valla ben hep hayran olmuşumdur bir avukatlara birde doktorlara :) aynen canım sağlıklı olalımda gerisi hallolur valla

Iyi aksamlar kizlar 4 gundur cok fena gribim dr gitmedim bol bol meyve yiyorum birde papatya cayini seviyorum icmemde sakin ca var mi ki birde ne yapabilirim gecsin artik hic ben grip olmazdim cok fena oldum boyle ilac da alamiyorum
Geçmiş olsun.bende olmuştum 4 günde ilaçsız atlattım cok şükür.limonlu ıhlamur çayı içtim kuşburnu çayı içtim. c vitamini meyve yedim.ve tuzlu su ile ağız ve burundan gargara yapın çok faydası olur.

Bence de sudocream ve çokta bereketli oluyor.en küçük boyunu bir yıl kullanmistim.
Deterjan olarakta ben hala Hacısakir granül sabun tozu kullanıyorum . Şimdi inşallah abisinin kıyafetleriyle birlikte yıkarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…