2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar ben başlığı yeni gördüm beni de ekleyiverseniz keşkeeee

Kızlar ben okuldan sonra 2 tane hamilelik pantolonu aldım
Eve gelir gelmez giydim
Düğmeliler sınıfta otururken sıktı resmen yaaçok rahatsız oldum.
Ve göğüslerin hala çok acıyorlar elleyince

Eve gelir gelmez giydim

Bende pantalonumdan rahatsız olmaya başladım. Bu aralar fırsat bulup bakamadım bende almayi dusunuyorum

Eve gelir gelmez giydim

Bende internetten aldım kuzum.. birtane mağazadan almıştım birde internetten aldım iki oldu benimde.. Hırka gördüm beğendim birde onu aldım

Bende pantalonumdan rahatsız olmaya başladım. Bu aralar fırsat bulup bakamadım bende almayi dusunuyorum

Al Canım çok tavsiye ediyorum ,rahatladım valla ya Benim göbeğim çok çabuk çıkıyor gebelikte , 3 aylık bitince alırım diyordum ama olmadı

Bende internetten aldım kuzum.. birtane mağazadan almıştım birde internetten aldım iki oldu benimde.. Hırka gördüm beğendim birde onu aldım

Güle güle kullan Can'ım
Benim üstler beni daha götürür ,çünkü bol salaş üstleri giyerdim zaten genelde. Ama pantolon olmadı artık bugün rahatladım kız aldıklarımla, dünya varmış dedim resmen
Sıranın altında düğmeyi açıyordum kalkınca geri kapatıyordum

seni çok ii anlıyorum canım çünkü bir çok pantolonum olmuyor benimde.. Aynı durumdaydım bende fermuarlar hep açıktı üstüme uzun şeyler giyip kapatıyordum.. Artık dayanamadım aldım ne yapayım..

Kızlar iyi yaptınız almakla,benim bel bölgem acayip genişledi,normalde kalçalarımdan korkuyordum ama kalçalar aynı kaldı,hatta onlar daha da inceliyor gibi hissediyorum, herhalde hareketli olduğum içindir, dolayısıyla normal pantolonlar beli acayip sıkıyor,düğme kapanırsada işkence çektiriyor, bir kaç büyük beden cinsinden esortman altı aldım,günlük hayatta onları kullanıcam, 2 tanede resmi hamile pantolonu aldım. Oh mis. Gün geçtikçe karnım iyice çıkıyor.

Kizlar hamilelik uygulamasi kullanan var mi telefonunda?ben bi tane indirdim ama dandik bir şey

Kizlar hamilelik uygulamasi kullanan var mi telefonunda?ben bi tane indirdim ama dandik bir şey

Ben Ovia Pregnancy diye bir şey kullanıyorum, çok memnunum. Bir sürü bilgi veriyor, haftalık gelişmeyi gösteriyor, not bölümleri falan var. Takvim bölümü var, gayet kullanışlı yani.

sudokremi bende tek geçerim
Ben hamileyken arkadaşım mümessil sudokrem ilaçları arasındaydı. Küçük bir poşet numune vermişti bana. Kaç kişiye verdiysem hep memnun kaldılar. Kokusu da güzel burda memnun olduğumuz şeyleri paylaşırsak gerçekten çok verimli bir ortam olur. Herkes faydalanır. İlk hamileliğimde her şeyi uzun uzadıya araştırıp sorup soruşturmam gerekmişti. Bazı şeylerde Can'ım çok sıkışmıştı doğrusu.

Eve gelir gelmez giydim
Benim de 1 jean 1 kumaş pant var onların beli geniş gibi dönüşümlü giyorum. Lcw den alacam uygun bi pant

Kızlar emzikleri beğenmeniz pek hoşuma gitti zaten severek almıştım şimdi daha bi sevdim. Daha güzelleri sizin mucizelerinizin olsun inşallah

Ben Ovia Pregnancy diye bir şey kullanıyorum, çok memnunum. Bir sürü bilgi veriyor, haftalık gelişmeyi gösteriyor, not bölümleri falan var. Takvim bölümü var, gayet kullanışlı yani.
Ay dur hemen yükliim bendeki her sey ücretli

İ

internetten nerden sipariş verdin?

Canım trendyoldan sipariş verdim.. Görsin mi öyle bir şeydi markası.. Herşeyi değil ama bazı şeyleri güzeldi.. Klasik pantolon falan aldım ben.. Hırka aldım o da desenini beğendiğim için yoksa gerek yoktu henüz gelmedi çok kaliteli mi bilemiyorum o yüzden canım..

Uygulama olarak Serkan Oralin hamilelik rehberini kullanıyorum hafta hafta gelişmeleri gösteriyor
Hamilelik gün gün diye bir uygulamam daha var onda da hangi gündeyse açıp okuyorum :)

Anladım canm, tahmin ettm 10 ay deyince ben de işte Allah sağlıklı bir hamilelik verirse inş çalışabildiğim kadar çalışırım, daha iyi olur bebişimle vakit geçirsemmm

Ayy sorma valla avukatım ama bazne insan sakinlik istiyorrr

Eve gelir gelmez giydim

Ayyy bence de al yaa.. inanılmaz bir rahatlık, ben de artık ya böyle rahat bol kesim elbise ya da hamiş kıyafeti giyiyorum, şimdilik bikaç tane aldım zaten üstler olduğu içinyetiyorlarrr

Uygulama olarak Serkan Oralin hamilelik rehberini kullanıyorum hafta hafta gelişmeleri gösteriyor
Hamilelik gün gün diye bir uygulamam daha var onda da hangi gündeyse açıp okuyorum :)

Ben de serkan oral kullanıyorum bir de hamilelik 280 günlük yolculuk gibi bi program ikisi de güzelll serkan oral haftalık gelişimler için çok güzel oluyorrr..

Canım sana zahmet olmazsa bizimle paylaşır mısın? Kalitesi Nasıl güzel mi? Giyince beğendin mi memnun kaldın mı?

Canım maalesef yok, bir tane hamilelik diye bir uygulama var türkçe ama o bunun yaninda çok basit kalıyor.
Bilgileri girerken fark ettim ing olduğunu basit cümleleri anlarim da örneğin 10. Haftada annede meydana gelen degisiklikleri anlayamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…