Kızlar ben okuldan sonra 2 tane hamilelik pantolonu aldım
Eve gelir gelmez giydim
Düğmeliler sınıfta otururken sıktı resmen yaaçok rahatsız oldum.
Ve göğüslerin hala çok acıyorlar elleyince
Eve gelir gelmez giydim
Bende pantalonumdan rahatsız olmaya başladım. Bu aralar fırsat bulup bakamadım bende almayi dusunuyorum
Bende internetten aldım kuzum.. birtane mağazadan almıştım birde internetten aldım iki oldu benimde.. Hırka gördüm beğendim birde onu aldım
Güle güle kullan Can'ım
Benim üstler beni daha götürür ,çünkü bol salaş üstleri giyerdim zaten genelde. Ama pantolon olmadı artık bugünrahatladım kız aldıklarımla, dünya varmış dedim resmen
Sıranın altında düğmeyi açıyordum kalkınca geri kapatıyordum
Kizlar hamilelik uygulamasi kullanan var mi telefonunda?ben bi tane indirdim ama dandik bir şey
Ben hamileyken arkadaşım mümessil sudokrem ilaçları arasındaydı. Küçük bir poşet numune vermişti bana. Kaç kişiye verdiysem hep memnun kaldılar. Kokusu da güzelsudokremi bende tek geçerim
Benim de 1 jean 1 kumaş pant var onların beli geniş gibi dönüşümlü giyorum. Lcw den alacam uygun bi pantKızlar ben okuldan sonra 2 tane hamilelik pantolonu aldım
Eve gelir gelmez giydim
Ay dur hemen yükliim bendeki her sey ücretliBen Ovia Pregnancy diye bir şey kullanıyorum, çok memnunum. Bir sürü bilgi veriyor, haftalık gelişmeyi gösteriyor, not bölümleri falan var. Takvim bölümü var, gayet kullanışlı yani.
internetten nerden sipariş verdin?Bende internetten aldım kuzum.. birtane mağazadan almıştım birde internetten aldım iki oldu benimde.. Hırka gördüm beğendim birde onu aldım
ebisssss canim bunun türkçesi yok mu?
İ
internetten nerden sipariş verdin?
bende ücretsiz izin aldım birde yıllık iznim vardı onu ekledim 37. haftaya kadarda çalışmıştım izne ayrıldığımdada hemen doğum yaptım o izinde sonraya kaydığı için ben 10 ay yaptım canım. onun üstüne birde rapor alanlar var bizde ama ben açıkçası okadarıda fazla olur diye cesaret edemedim :)
ay kız sen avukatmısın?? kızz çok zor bir meslek bence valla ben hep hayran olmuşumdur bir avukatlara birde doktorlara :) aynen canım sağlıklı olalımda gerisi hallolur valla
Eve gelir gelmez giydim
Kizlar hamilelik uygulamasi kullanan var mi telefonunda?ben bi tane indirdim ama dandik bir şey
Uygulama olarak Serkan Oralin hamilelik rehberini kullanıyorum hafta hafta gelişmeleri gösteriyor
Hamilelik gün gün diye bir uygulamam daha var onda da hangi gündeyse açıp okuyorum :)
Canım sana zahmet olmazsa bizimle paylaşır mısın? Kalitesi Nasıl güzel mi? Giyince beğendin mi memnun kaldın mı?Canım trendyoldan sipariş verdim.. Görsin mi öyle bir şeydi markası.. Herşeyi değil ama bazı şeyleri güzeldi.. Klasik pantolon falan aldım ben.. Hırka aldım o da desenini beğendiğim için yoksa gerek yoktuhenüz gelmedi çok kaliteli mi bilemiyorum o yüzden canım..
Bilgileri girerken fark ettim ing olduğunu basit cümleleri anlarim da örneğin 10. Haftada annede meydana gelen degisiklikleri anlayamamCanım maalesef yok, bir tane hamilelik diye bir uygulama var türkçe ama o bunun yaninda çok basit kalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?