2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ben çook üşüyorum . Gerçi havalarda soğuk ama hiç bu kadar üşüdüğümü hatırlamıyorum.

İnan annelik öyle garip birşey ki insan bir anda Süperman oluyor :) oğlum doğduktan sonra hiç hasta olup yatmadım mesela, hatta o uykusuz geceler oluyor ya insan Allah'ın verdiği güce inanamıyor, sabah yataktan çıkamayan kişi 15 dakikalık uykuyla full enerji dolabiliyor.
Çok geçmiş olsun sana güzelce dinlen ve bol meyve bol su, bitki çayı içerken dikkat et ve araştır bazıları hamilelikte önerilmiyor.

Kızlar bilenleriniz vardı. Benim beta hcg değerlerim çok yavas ilerliyordu. Bugün başka bir doktora daha gittim. Oda aynı şeyi söylüyor bebek gelişmiyormuş. Kese de 4,5 haftaya göreyim ama ben 6+6 oldum bugün. Cuma 5800 olan değerim bugün 8359 olmuş. Anlamadığım azda olsa hala yükseliyor olması. Doktor 1 hafta daha bekleyelim bir şans daha verelim diyor haftaya sanırım sonlandıracaklar. Bugün adet olacakmışım gibi ağrım da var hafif hafif. Ben artık herşeye hazırım size yazmamın nedeni allah kimseye yaşatmasın ama eğer bigün birinin başına bu durum gelirse fikir olur tecrube olur akıl verirsiniz yol gösterirsiniz diye yazıyorum. Tabi yine düşer mi yoksa sonlanır mı yada bir mucize olur da bir hafta sonra canlanır kalp atışını duyar mıyım bilmiyorum onuda ozaman yazacağım size.. Dualarınızı esirgemeyin benden. Hamilelerin duası kabul olurmuş inşallah

Sonlandırma bekle. Azda olsa degerde artış var ve bence yavaş gelisiyor

Kızlar ya bulantıdan 2 gündür azda olsa kurtuldum gibi ama onun yerine akşam üzeri mideden başlayıp Boğaz'a doğru çıkan tuhaf bir ekşime oluyor ıyyyyykkkk çoook gıcık bişey buuuu
Diğer gebeliklerimde son ayda olmuştu bu , çok erken başladı busefer

Önceki erkekmi?

Kızlar benim gibi mide bulantısı yaşayan varmı neler yapıyorsunuz bunun için benim bütün gün bulanıyo çok iştahsızım yemek yiyemiyorum en önemlisi su içemiyorum ☹ sürekli yatıyorum.
bnde aynıyım işe gitmek işkence 10 gün rapor aldım sanki on gün sonra iyi olucam çok zor geçiriyorum inanılmazda baş ağrım ve dönmem var

Rabbim hayırlısını versin inşallah. Yar ve yardımcın olsun. Hayırlısıyla feraha çıkacaksın inşallah canım.

Oğlana hamileyken 12. Haftaya kadar bulantılarım falan devam etti sonra da o dediğin iğrenç durum doğurana kadar! Sevdiğim şeyleri bile yiyemedim o ekşime yüzünden. Yeterki öyle olmasın diyerekten kendimi tuttum resmen mide ekşimesin diyeti uyguladım Allah yardımcın olsun. Dilerim tez vakitte geçer zira insanı bayaa zorlayan bir durum!

bnde aynıyım işe gitmek işkence 10 gün rapor aldım sanki on gün sonra iyi olucam çok zor geçiriyorum inanılmazda baş ağrım ve dönmem var
Baş ağrısı hiç deme 2 gündür kalbim resmen beynimde atıyor! Perişan oldum. Ensemden girip gözlerimden çıkan bir ok var adeta! Çarşamba Dr gidecem unutmazsam soracam,neyin nesi bu zımbırtı diye

Benimde öyle yerimde duramiyorum resmen. Bugün kontrolüm vardı doktora sordum hamilelikte olurmuş eğer migren varsa ağrılar artarmis migren yoksa hamileliğin ilk aylarında migren başlangıcı olurmuş Parol icebilirsin dedi bana. Bi tane içtim ama fayda etmedi normalde de Parol bana etki etmiyordu.

Migren gibi? Sessiz odada uyumak gerek

xiexie anacim isimleri yazamiuorum.vallahi aklimda kkalmiyor. Bir önceki msjim sanaydi ..hele su telden yazmak işkence. Evde netin suresi dolmuş giremiyorum mmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…