2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Hanimlar en erken ne zaman ogrenebiliriz cinsiyeti tecrubesi olan yada ogrenen varmi

günaydın kızlar, bugün niyeyse pek içim sıkılıyor. umarım herkes iyidir

Karlı bir istanbuldan günaydınlarrrrr. ıkılmasın canın bak ne güzel her yer bembeyaz...

günaydın kızlar bu baş ağrıları öldürecek beni

Geçmiş olsun çok. yat dinlen biraz.

Günaydın kızlarrrr çalışan annelerden biri olarak bu soğukta sıcak yatağımızı bıraktıran patronlara da selam olsun

Ah ahhh şu patronlar,hamile dinlemiyorlar iş koyuyorlar. :):)

Günaydınlar ...

günaydın kızlar, bugün niyeyse pek içim sıkılıyor. umarım herkes iyidir

Allah hayır etsin hava soguk ve kapalıdır diye belki .. güzel hayaller kur keyfin yerine gelir bence

günaydın kızlar bu baş ağrıları öldürecek beni

Karanlıkta geçiyor mu ya da gözlerini elinle kapatıp karanlık olmasını sağladığında azalıyor mu ağrın?

Günaydın kızlarrrr çalışan annelerden biri olarak bu soğukta sıcak yatağımızı bıraktıran patronlara da selam olsun

Çalışmak zor hele de çocuk olsun çalışmama imkanın var mi

[QUOTE="nymeria-burcu, post: 44720752, member: 681774"

Ah ahhh şu patronlar,hamile dinlemiyorlar iş koyuyorlar. :):)[/QUOTE]
Yaaa onlarda hamile kalsın da anlasınlar diycem ama benimkide yeni doğum yaptı 1.5 ay sonra işe döndü para neler yaptırıyor insana

Hanimlar en erken ne zaman ogrenebiliriz cinsiyeti tecrubesi olan yada ogrenen varmi

Söylenti olarak yok sabah bulaniyorsa miden şudur aksamsa budur , canın bilmem ne çekiyorsa erkektir yoksa kızdır..
uydurma söylentilere bakarsan bir sürü var ama ultrason gibi kesin değil tutmuyorlar .
Hatta çok isteme öğrenmeyi şurda kalmış kaç hafta çok isteyince 24 haftasında öğrenemeyen arkadaşım var çocuğun her şeyi sarı ve yeşil oldu

[QUOTE="nymeria-burcu, post: 44720752, member: 681774"

Ah ahhh şu patronlar,hamile dinlemiyorlar iş koyuyorlar. :):)
Yaaa onlarda hamile kalsın da anlasınlar diycem ama benimkide yeni doğum yaptı 1.5 ay sonra işe döndü para neler yaptırıyor insana[/QUOTE]

Ohooo o tam işkolikmiş... :)

Yaaa onlarda hamile kalsın da anlasınlar diycem ama benimkide yeni doğum yaptı 1.5 ay sonra işe döndü para neler yaptırıyor insana

Ohooo o tam işkolikmiş... :)[/QUOTE]
Manyak manyak 2 aylık bile olmadan bırakılır işe mi gelinir odasının kapısını kilitleyip sütünü sağıyo falan

Saolasin nymeria-burcu dün gece bayaa kotuydum. Bide otobüs yolculuğu fln yaptım dün . onun yorgunluğu bulantı kusma üşüme şimdi de yataktan çıkasım gelmiyor
Sen nasilsin

Dikkat et canım, hasta olmayalım bu zamanlarda,yat dinlen.

Bizde iyiyiz çok şükür,ara ara mide krizi yaşıyoruz,kusuyoruz rahatlıyoruz. Alıştık artık.

Kızlar kontrolümüz vardı buda bebişimiz

Ohh bıdığına selam olsun. Maşallah maşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…