günaydın kızlar, bugün niyeyse pek içim sıkılıyor. umarım herkes iyidir
günaydın kızlar bu baş ağrıları öldürecek beni
Günaydın kızlarrrr çalışan annelerden biri olarak bu soğukta sıcak yatağımızı bıraktıran patronlara da selam olsun
günaydın kızlar, bugün niyeyse pek içim sıkılıyor. umarım herkes iyidir
günaydın kızlar bu baş ağrıları öldürecek beni
Günaydın kızlarrrr çalışan annelerden biri olarak bu soğukta sıcak yatağımızı bıraktıran patronlara da selam olsun
Var eşimin yanına geçicem kendi yerini açıyo hem evimize yakın hemde rahat olurumÇalışmak zor hele de çocuk olsunçalışmama imkanın var mi
Hanimlar en erken ne zaman ogrenebiliriz cinsiyeti tecrubesi olan yada ogrenen varmi
Var eşimin yanına geçicem kendi yerini açıyo hem evimize yakın hemde rahat olurum
Yaaa onlarda hamile kalsın da anlasınlar diycem ama benimkide yeni doğum yaptı 1.5 ay sonra işe döndü para neler yaptırıyor insana[/QUOTE][QUOTE="nymeria-burcu, post: 44720752, member: 681774"
Ah ahhh şu patronlar,hamile dinlemiyorlar iş koyuyorlar. :):)
En azindan saatlerde esneklik olur , işiniz ne evden goturebilirseniz o açıdan da güzel olur ?
Yaaa onlarda hamile kalsın da anlasınlar diycem ama benimkide yeni doğum yaptı 1.5 ay sonra işe döndü para neler yaptırıyor insana
bendensinGünaydın kızlarrrr çalışan annelerden biri olarak bu soğukta sıcak yatağımızı bıraktıran patronlara da selam olsun
Böyle vicdansızlar parayı kırıyo bizde peşlerinde sürünüyoruzbendensin
20 dk da otobüs beklediğim için selam olsun
Sanada günaydın canım,
Bugün keyifler nasıl :):)
Bebişlerimiz hayırla bereketle gelirler inşallah canımBöyle vicdansızlar parayı kırıyo bizde peşlerinde sürünüyoruz
Saolasin nymeria-burcu dün gece bayaa kotuydum. Bide otobüs yolculuğu fln yaptım dün . onun yorgunluğu bulantı kusma üşüme şimdi de yataktan çıkasım gelmiyor
Sen nasilsin
Kızlar kontrolümüz vardı buda bebişimiz
MaşaAllah annesi Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar kontrolümüz vardı buda bebişimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?