2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Herkese gunaydinlarr

Kizlar patron is falan demisiniz de acayip sinirim bozuldu dun size de anlatmak istedmm..

Biz simdi ilcelere de gidiyorz haftada bikac gun.. Normalde gidip geliyorm sorun yok bi de birbirimize de yardimci oluyoruz hep mesela bi yere ben gidiyosam baska arkadasn da durusmasi var o tarafta alip gidiyorm yanii.. Neyse pazaresi yine ilceye gitmem lazmdi.. Haftasonu da ankaraya gittim bi sinav icn cuma da yine manavgattaydm falan derken.. Cok yorucu oldu ben de pazartesi icn bi arkadastan rica ettm tamam dedi, mudur ne dese begenirsinizz keyfi birbirinize is vermeyinnn ay olur musun oldurur musun hamile kaldm diye inat mi yapiyor ne bana anlamadm ozel bi giciklik yapiyo.. Hic insanlik kalmamis yaaaa iste oylee...

doğum yaptım o izi
Ohooo o tam işkolikmiş... :)
Manyak manyak 2 aylık bile olmadan bırakılır işe mi gelinir odasının kapısını kilitleyip sütünü sağıyo falan[/QUOTE]

kızlar kusura bakmayın cevap vermek zorunda kaldım.
ben de ilk doğumumda 40 ından sonra çalıştım kimseyi manyak diye yargılayamazsınız ok ?
4 ay boyunca hergün 4 saat bıraktım kuzumu ve çalıştım gerektiğinde odamın kapısını kapatıp sağdım sütümü
bu karşılıklı bir anlayıştır. ve ben şuan da istediğim saatte işime gelir canım isterse işimi bırakıp çıkacak durumdayım.
bu işler karşılıklıdır.
kimse alınıp gücenmesin...

ona mı sorcan hamile kalırken yani bırak ya takma kafana gereksiz insanları işverenler böyle maalesef kıymet veren çok az

ona mı sorcan hamile kalırken yani bırak ya takma kafana gereksiz insanları işverenler böyle maalesef kıymet veren çok az

Ayy sorma yaaa..haklisin takmamak lzm ama o bana takti o kesin izin almam gerekirdiii ilk gunden beri her firsatta laf sokuyo normal degil zatenn...

Manyak manyak 2 aylık bile olmadan bırakılır işe mi gelinir odasının kapısını kilitleyip sütünü sağıyo falan

kızlar kusura bakmayın cevap vermek zorunda kaldım.
ben de ilk doğumumda 40 ından sonra çalıştım kimseyi manyak diye yargılayamazsınız ok ?
4 ay boyunca hergün 4 saat bıraktım kuzumu ve çalıştım gerektiğinde odamın kapısını kapatıp sağdım sütümü
bu karşılıklı bir anlayıştır. ve ben şuan da istediğim saatte işime gelir canım isterse işimi bırakıp çıkacak durumdayım.
bu işler karşılıklıdır.
kimse alınıp gücenmesin...[/QUOTE]
Valla o zaman kendi esnekliklerini bizede yansıtsınlar bizde canla çalışalım kendileri saatlerce bebek kontrollerine giderken tüm işler beklerken sıkıntı yok ben kontrole giderken bile ağız burun bükerek dklı gidiyorum hatta dün gitmem lazımdı kontrole gidemedim izin alamadım geçen gün kan vermeye gttim diye sık sık gidiyorum diye sanki keyfimden yapıyorum ne demem lazım bu insanlar için herkes kendi yaşadığını bilir

Ayy sorma yaaa..haklisin takmamak lzm ama o bana takti o kesin izin almam gerekirdiii ilk gunden beri her firsatta laf sokuyo normal degil zatenn...
kadın mı erkek mi bu genelde kadın triplerine benziyor da daha önce yaptığınız şeylermiş ondan dedim hani ilk defa olsa bana da söyleyin bu durumları arkadaşlar diye uyarır sadece yani normali böyledir bence neyse 7 ay kadar daha dişini sık canım

Merhaba beni de listeye ekleyebilir misiniz?

İSTANBUL,
yaş 26,
Sat 02.11.2015
Tahmini doğum tarihi 09.08.2016

teşekkürler :)

kesinlikle katılıyorum illa bişey söylemesi gerekmiyor ama suratlarından davranışlarından anlıyorsun tavırlı olduklarını sanki keyfiymiş gibi normalde yasal hakkımız bu bizim canım ama özel şirketler böyle maalesef

Aynen ben neden ağız bükmek zorunda kalıyorum ki huzurlu hamilelik yaşamak varken aman millet laf etmesin diye daha çok koşturuyorum şimdi ama kıymet bilen var mı tabiki yok

Aynen ben neden ağız bükmek zorunda kalıyorum ki huzurlu hamilelik yaşamak varken aman millet laf etmesin diye daha çok koşturuyorum şimdi ama kıymet bilen var mı tabiki yok
dimi ya zaten zorluklar yaşıyoruz hamilelikten dolayı bide işyeri tuzu biberi oluyor

Aynen öyle o yüzden hiç boşuna savunmayın şunları bu arada nedeniniz millet doktor tavsiyesi falanda yapsak mı burdan
yok ben savunmuyorum ki zaten her iş yeri de bir olmaz canım kiminin işi işvereni çok rahattır kiminin çok sıkı şans işi bu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…