yok ben savunmuyorum ki zaten her iş yeri de bir olmaz canım kiminin işi işvereni çok rahattır kiminin çok sıkı şans işi bu da
kadın mı erkek mi bu genelde kadın triplerine benziyor dadaha önce yaptığınız şeylermiş ondan dedim hani ilk defa olsa bana da söyleyin bu durumları arkadaşlar diye uyarır sadece yani normali böyledir bence neyse 7 ay kadar daha dişini sık canım
Kızlar kontrolümüz vardı buda bebişimiz
benim yöneticiler değiştiği için birine alışıyoruz biri geliyor falan ama şuankiler iyi Allah bozmasınBize denk gelmez o rahat olanlarda zaten
antrapoz olmuştur o canımYok yaa ilginc ama erkek acaba diyorm kadin olsa anlar mi haldenn.. Ay ne bilim yaa garip cidden bi de 50 li yaslarda yani neyin tribi bu.. Zaten ilk ise girdigimden beri cekmedigim kalmadi bu adamdan amaaa iste su an hic cekilmiyorryok yavrum zaten her seyi haber veriyoz ama mesele haber vermek degil keyfiiii is vermek garezi bana ya anladm benn amaaa pes etmek yokkk
Valla o zaman kendi esnekliklerini bizede yansıtsınlar bizde canla çalışalım kendileri saatlerce bebek kontrollerine giderken tüm işler beklerken sıkıntı yok ben kontrole giderken bile ağız burun bükerek dklı gidiyorum hatta dün gitmem lazımdı kontrole gidemedim izin alamadım geçen gün kan vermeye gttim diye sık sık gidiyorum diye sanki keyfimden yapıyorum ne demem lazım bu insanlar için herkes kendi yaşadığını bilir[/QUOTE]kızlar kusura bakmayın cevap vermek zorunda kaldım.
ben de ilk doğumumda 40 ından sonra çalıştım kimseyi manyak diye yargılayamazsınız ok ?
4 ay boyunca hergün 4 saat bıraktım kuzumu ve çalıştım gerektiğinde odamın kapısını kapatıp sağdım sütümü
bu karşılıklı bir anlayıştır. ve ben şuan da istediğim saatte işime gelir canım isterse işimi bırakıp çıkacak durumdayım.
bu işler karşılıklıdır.
kimse alınıp gücenmesin...
Valla o zaman kendi esnekliklerini bizede yansıtsınlar bizde canla çalışalım kendileri saatlerce bebek kontrollerine giderken tüm işler beklerken sıkıntı yok ben kontrole giderken bile ağız burun bükerek dklı gidiyorum hatta dün gitmem lazımdı kontrole gidemedim izin alamadım geçen gün kan vermeye gttim diye sık sık gidiyorum diye sanki keyfimden yapıyorum ne demem lazım bu insanlar için herkes kendi yaşadığını bilir
benim yöneticiler değiştiği için birine alışıyoruz biri geliyor falan ama şuankiler iyi Allah bozmasın
antrapoz olmuştur o canımkadın hiç anlamıyor tatlım ben kadın yöneticilerimle anlaşamıyorum maalesef yada bana öylesi denk geldi belkide adam normal davranışlarını sergiliyor ama sen hassas dönemdesin ya ondan olabilir tatlım takma boşver
Maşallah canim kuzuna .ankaradasin sanirim.nereye gidiyorsun muayeneye.
derdi neki sana takmış canım sen gelmeseydin kendi çocuğunu akrabasını mı koyacaktı da dert etti kendine tövbee yaValla her sey olabilirrdedigin gibi normalde de boyle ama ise ilk girdigimden beri bana fazla takti
gibi.. Yani delillerim de var da bosverr karistirma cekemeyenler catlasn ben isimi yapiyom hihhh
kızlar bişey sorucam, siz hiç bebişinizin cinsiyeti ile ilgili rüya gördünüzmü :) ben ilkinde görmemiştim ama bu sefer gördüm ama farkında olmadan kafayımı takıyorum ya :)
sessizlik ve uyku çok iyi geliyor ama çalışınca bu da pek mümkün olmuyorGünaydınlar ...
Allah hayır etsin hava soguk ve kapalıdır diye belki .. güzel hayaller kur keyfin yerine gelir bence
Karanlıkta geçiyor mu ya da gözlerini elinle kapatıp karanlık olmasını sağladığında azalıyor mu ağrın?
Çalışmak zor hele de çocuk olsunçalışmama imkanın var mi
Bence takıyoruz, bende rüyamda kız bebeğim olduğunu gördüm,ama hamileliğimin başından beri erkek bebek hissediyorum. Çok enteresan..
maşallah büyümüş :)Kızlar kontrolümüz vardı buda bebişimiz
Valla o zaman kendi esnekliklerini bizede yansıtsınlar bizde canla çalışalım kendileri saatlerce bebek kontrollerine giderken tüm işler beklerken sıkıntı yok ben kontrole giderken bile ağız burun bükerek dklı gidiyorum hatta dün gitmem lazımdı kontrole gidemedim izin alamadım geçen gün kan vermeye gttim diye sık sık gidiyorum diye sanki keyfimden yapıyorum ne demem lazım bu insanlar için herkes kendi yaşadığını bilir[/QUOTE]kızlar kusura bakmayın cevap vermek zorunda kaldım.
ben de ilk doğumumda 40 ından sonra çalıştım kimseyi manyak diye yargılayamazsınız ok ?
4 ay boyunca hergün 4 saat bıraktım kuzumu ve çalıştım gerektiğinde odamın kapısını kapatıp sağdım sütümü
bu karşılıklı bir anlayıştır. ve ben şuan da istediğim saatte işime gelir canım isterse işimi bırakıp çıkacak durumdayım.
bu işler karşılıklıdır.
kimse alınıp gücenmesin...
Ah ah sessiz oda nerdeMigren gibi? Sessiz odada uyumak gerek
En erken alttan bakılmak suretiyle 12. Haftada canım. Ama ben hiç rastlamadım öyle bakan dr. En sağlıklısı ve %100 sonuç 16. Haftada. Rabbim sağlıklısını ve hayırlısını versin inşallah.Hanimlar en erken ne zaman ogrenebiliriz cinsiyeti tecrubesi olan yada ogrenen varmi
Maşallah barekallah. Misler gibi büyüyüp gelişsin serpilsin! Zamanlıca sağlıklıca kusursuz ve kolaylıkla da dünyaya gelsin inşallahKızlar kontrolümüz vardı buda bebişimiz
Ben hamile olduğumu bilimiyorken güya yazmış ve mutfağımın balkonundan bir kız çocuğu gülerek bana bakıyor. Maşallah Nasıl güzeldi!! Benden öyle bir şey çıkmazkızlar bişey sorucam, siz hiç bebişinizin cinsiyeti ile ilgili rüya gördünüzmü :) ben ilkinde görmemiştim ama bu sefer gördüm ama farkında olmadan kafayımı takıyorum ya :)
kızlar bişey sorucam, siz hiç bebişinizin cinsiyeti ile ilgili rüya gördünüzmü :) ben ilkinde görmemiştim ama bu sefer gördüm ama farkında olmadan kafayımı takıyorum ya :)
Valla belli olmaz şekerim. Öyle görünürler farklı çıkarlar. Bakalım bekleyip göreceğiz. bende çok merak ediyorum. Ama ben şimdiden aşırı tatlıcıyım. Tuz ve ekşi görmek istemiyorum. Hurafeler doğruysa atlı geliyor bakalım..bende hep derim 40 tane doğursam kesin kırkıda ekek olur :) çünkü ben öyle süslü püslü hanım hanımcık giyinen sürekli bakımlı falan bi kadın değilim :) nerde salaşlık ben orada , makyaj özel gün dışında yapmam vs kızım olsa benimle heba olur derim hep :) ama dün gece rüyamda gördümki kızmış
Bence takıyoruz, bende rüyamda kız bebeğim olduğunu gördüm,ama hamileliğimin başından beri erkek bebek hissediyorum. Çok enteresan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?