ben daha hiç gitmedim iş saati kontorole ama sırf bu yüzden haftasonu olan doktor seçmeye çalışıyorum. izin istemek bile gerio beni. bugun mesela vize işlemlerim için izin istedim bişey demedi ama geriliyorum isterken.[/QUOTE]Valla o zaman kendi esnekliklerini bizede yansıtsınlar bizde canla çalışalım kendileri saatlerce bebek kontrollerine giderken tüm işler beklerken sıkıntı yok ben kontrole giderken bile ağız burun bükerek dklı gidiyorum hatta dün gitmem lazımdı kontrole gidemedim izin alamadım geçen gün kan vermeye gttim diye sık sık gidiyorum diye sanki keyfimden yapıyorum ne demem lazım bu insanlar için herkes kendi yaşadığını bilir
ben daha hiç gitmedim iş saati kontorole ama sırf bu yüzden haftasonu olan doktor seçmeye çalışıyorum. izin istemek bile gerio beni. bugun mesela vize işlemlerim için izin istedim bişey demedi ama geriliyorum isterken.
Kızlar cinsiyeti öğrenmeye ne kadar kaldı sizlerin çok heyecan yapıyorum zaman geçmiyor :)
ha bi de şöyle bir durum var , bir arkadaşıma dr kız dedi arkadaşımda nasıl hevesli başladı pembiş pembiş almaya :) 6,5 aylıkken öğrendiki erkekmiş böyle sürprizlerde olabilir :)
ha bi de şöyle bir durum var , bir arkadaşıma dr kız dedi arkadaşımda nasıl hevesli başladı pembiş pembiş almaya :) 6,5 aylıkken öğrendiki erkekmiş böyle sürprizlerde olabilir :)[/QUOTE
Alışveriş icin en iyi zaman bebegin 7 aylık zamani
Benim hic barbi bebeğim olmadı. Çamurdan oyuncak yapar güneşte kuruyunca onunla oynardikİlklerde özellikle oğlum olsun demiyorsa anne sanırım kız hissediyorhamilelik haberini öğrenince vitrinlerde göz gezdirirken tüm vitrin kız kıyafeti kenarda bir kombin erkek kıyafeti olduğunda mıdır yoksa cocuklugumuzdaki barbie bebeklerimizden midir bilemiyorum
derdi neki sana takmış canım sen gelmeseydin kendi çocuğunu akrabasını mı koyacaktı da dert etti kendine tövbee ya
Kızlar cinsiyeti öğrenmeye ne kadar kaldı sizlerin çok heyecan yapıyorum zaman geçmiyor :)
Benim hic barbi bebeğim olmadı. Çamurdan oyuncak yapar güneşte kuruyunca onunla oynardik
Aynı olay arkadaşımın başına geldi. Çok fena bir durum! Bebek neredeyse doğacak 8 ayını dolduracak oğlu olacağını söyledi Drha bi de şöyle bir durum var , bir arkadaşıma dr kız dedi arkadaşımda nasıl hevesli başladı pembiş pembiş almaya :) 6,5 aylıkken öğrendiki erkekmiş böyle sürprizlerde olabilir :)
Erkek kıyafetleri hakikaten sıkıntılı! Burdaki bir çok mağazada komple bir duvar kız ürünü kapı kadar bir yer de erkek! Gelde çatlama!!! Yeni doğan ve yaşına kadar erkek Bebek'te değişik bir şeyler bulmak gerçekten zor ama sonrası için güzel ürünler var. Ben özellikle h&m ve Zara nın erkek ürünlerini çok beğeniyorum. Küçük adamİlklerde özellikle oğlum olsun demiyorsa anne sanırım kız hissediyorhamilelik haberini öğrenince vitrinlerde göz gezdirirken tüm vitrin kız kıyafeti kenarda bir kombin erkek kıyafeti olduğunda mıdır yoksa cocuklugumuzdaki barbie bebeklerimizden midir bilemiyorum
Erkek kıyafetleri hakikaten sıkıntılı! Burdaki bir çok mağazada komple bir duvar kız ürünü kapı kadar bir yer de erkek! Gelde çatlama!!! Yeni doğan ve yaşına kadar erkek Bebek'te değişik bir şeyler bulmak gerçekten zor ama sonrası için güzel ürünler var. Ben özellikle h&m ve Zara nın erkek ürünlerini çok beğeniyorum. Küçük adam
bizimkinede ilk sormuş adını ne düşünüyorsun diye "zehra" demiş dr da "hmm zehra pek yakışmaz bundan olsa olsa zeki olur" demiş bizimki şok :9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?