2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
ben daha hiç gitmedim iş saati kontorole ama sırf bu yüzden haftasonu olan doktor seçmeye çalışıyorum. izin istemek bile gerio beni. bugun mesela vize işlemlerim için izin istedim bişey demedi ama geriliyorum isterken.[/QUOTE]

Valla cumartesi de 2ye kadar çalışıyorum benim doktorum 1e kadar orda memnun olduğum doktordan hastaneden neden başka yere geçeyim ki onlar yüzünden.ben hakkım olanı istemeye çekiniyorum onlar fazlasını isterken hiç çekinmiyolar

Valla cumartesi de 2ye kadar çalışıyorum benim doktorum 1e kadar orda memnun olduğum doktordan hastaneden neden başka yere geçeyim ki onlar yüzünden.ben hakkım olanı istemeye çekiniyorum onlar fazlasını isterken hiç çekinmiyolar[/QUOTE]
Aynen öyle. zaten bizim kontrole gitmemiz de hakkımız. hatta iş saatinden saymak zorunda. ama işine gelmeyenleri anlamazlar.

ben ilkinde 17. haftada net erkek oldugunu ögrenmiştim :)

İlklerde özellikle oğlum olsun demiyorsa anne sanırım kız hissediyor hamilelik haberini öğrenince vitrinlerde göz gezdirirken tüm vitrin kız kıyafeti kenarda bir kombin erkek kıyafeti olduğunda mıdır yoksa cocuklugumuzdaki barbie bebeklerimizden midir bilemiyorum

Benim hic barbi bebeğim olmadı. Çamurdan oyuncak yapar güneşte kuruyunca onunla oynardik

derdi neki sana takmış canım sen gelmeseydin kendi çocuğunu akrabasını mı koyacaktı da dert etti kendine tövbee ya

Valla derdi su aslnda kendi tanidigi da benle beraber basladi ne kimseye kendini sevdirebildi ne otorite kurabildi ne de isi basarabildi.. Ben ayiptir soylemesi azck zekiym bi de sagolsnlar herkes sevip saygi duyuyo her sey de karsilikli yani.. Geldm cok yuklu bi dosya kapattm falan cok goze battmm anliycaginn... Sevmedi beni hoc sevmesn de zaten bnim duygularimi anlatsammm... Sadece haklarimi kullanaym yeter yapcak bi sey yok

Kızlar cinsiyeti öğrenmeye ne kadar kaldı sizlerin çok heyecan yapıyorum zaman geçmiyor :)

Valla en erken belli olsa bile bikac hafta sonra olur sanirimm.. Ama ben o kadar catlamiyorm meraktan nedense yaa.. Sonucta hemen alisverise de baslanmaz yanii.. O yuzden sagliklica buyumesini gorsem bana yeterr.. Ben su an ultrasonda onu gorsem soyle buyums yeterr

Allahım imtihanlarımızı kolaylaştır etrafımdaki cimri insanların kalplerini yumuşat! Zira dayanma gücüm tükenme seviyesinde! Kafayı yedirtecek bunlar bana!

ha bi de şöyle bir durum var , bir arkadaşıma dr kız dedi arkadaşımda nasıl hevesli başladı pembiş pembiş almaya :) 6,5 aylıkken öğrendiki erkekmiş böyle sürprizlerde olabilir :)
Aynı olay arkadaşımın başına geldi. Çok fena bir durum! Bebek neredeyse doğacak 8 ayını dolduracak oğlu olacağını söyledi Dr Detaylı ultrasonda Nasıl öğrenemediniz dedim? Dr 'ben daha hayati şeylere bakıyorum onu kendi Dr sorarsınız' demiş. Hep devam ettiği Dr un tayini çıkınca bizimki başka Dr gidiyor. 'Erkek annesine böyle pembeli giyinmek yakışıyor mu?' Deyince bizimkiler şoke Allahtan odasını falan almamışlardı henüz ama bütün kıyafetleri yeniden almak zorunda kaldı kızcaaaz.
Kız tahminlerinde yanılma payı çok yüksek oluyormuş. Ben 14. Haftada öğrendim. %90 ihtimalle erkek demişti. Bakalım bunda Nasıl olacak.

Erkek kıyafetleri hakikaten sıkıntılı! Burdaki bir çok mağazada komple bir duvar kız ürünü kapı kadar bir yer de erkek! Gelde çatlama!!! Yeni doğan ve yaşına kadar erkek Bebek'te değişik bir şeyler bulmak gerçekten zor ama sonrası için güzel ürünler var. Ben özellikle h&m ve Zara nın erkek ürünlerini çok beğeniyorum. Küçük adam

B&G de çok güzel oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…