- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
Zara güzel ama cok pahalıErkek kıyafetleri hakikaten sıkıntılı! Burdaki bir çok mağazada komple bir duvar kız ürünü kapı kadar bir yer de erkek! Gelde çatlama!!! Yeni doğan ve yaşına kadar erkek Bebek'te değişik bir şeyler bulmak gerçekten zor ama sonrası için güzel ürünler var. Ben özellikle h&m ve Zara nın erkek ürünlerini çok beğeniyorum. Küçük adam
Zara güzel ama cok pahalı
Şuan kaç haftalik oldun canımValla sanırım benim daha çok var 16. Haftaysa
bak nasılda belli oldu adamın tavrı belliki kıskanmış o kişiyle aran nasıl peki ters misiniz o elemanla da? zaten başarılı zeki insanlar pek sevilmez canım çekemeyeni çoktur yaniValla derdi su aslnda kendi tanidigi da benle beraber basladi ne kimseye kendini sevdirebildi ne otorite kurabildi ne de isi basarabildi.. Ben ayiptir soylemesi azck zekiymbi de sagolsnlar herkes sevip saygi duyuyo her sey de karsilikli yani.. Geldm cok yuklu bi dosya kapattm falan cok goze battmm anliycaginn... Sevmedi beni hoc sevmesn de zaten bnim duygularimi anlatsammm... Sadece haklarimi kullanaym yeter yapcak bi sey yok
Amanın!!!bizimkinede ilk sormuş adını ne düşünüyorsun diye "zehra" demiş dr da "hmm zehra pek yakışmaz bundan olsa olsa zeki olur" demiş bizimki şok :9
Herkese merhaba, İzmir'den bir adet hamiş olarak aranıza katılmış bulunmaktayım :) Vatana millete hayırlı olsun
P.S.
3,5 aylıkken söylüyor mu doktor yoksa sen mi ısrar ediyorsun söylemesi için canım?Allahım imtihanlarımızı kolaylaştıretrafımdaki cimri insanların kalplerini yumuşat! Zira dayanma gücüm tükenme seviyesinde! Kafayı yedirtecek bunlar bana!
Aynı olay arkadaşımın başına geldi. Çok fena bir durum! Bebek neredeyse doğacak 8 ayını dolduracak oğlu olacağını söyledi DrDetaylı ultrasonda Nasıl öğrenemediniz dedim? Dr 'ben daha hayati şeylere bakıyorum onu kendi Dr sorarsınız' demiş. Hep devam ettiği Dr un tayini çıkınca bizimki başka Dr gidiyor. 'Erkek annesine böyle pembeli giyinmek yakışıyor mu?' Deyince bizimkiler şoke Allahtan odasını falan almamışlardı henüz ama bütün kıyafetleri yeniden almak zorunda kaldı kızcaaaz.
Kız tahminlerinde yanılma payı çok yüksek oluyormuş. Ben 14. Haftada öğrendim. %90 ihtimalle erkek demişti. Bakalım bunda Nasıl olacak.
Hava buz.İndirim zamanı avantajlı oluyor , mesela şimdi başladı zara da
B&G hem çok pahalı hem de her yerde yok. İndirimden bir kaç ürün almışlığım var sadece.B&G de çok güzel oluyor :)
Kreşe başlayana kadar alıyordum. Şuanda yazık sayıyorum. Çünkü kreşte üst baş batıyor resmen! Pahalı bir şeye gerek yok. Lcw ve koton kids en ideali. Lcw artık Zara gibi dar kalıplı ve kendinden desenli eşortmanlarda ve üstler yapıyor.Zara güzel ama cok pahalı
Hayırlı olsun canım. Buyur çek bi sandalye dal muhabbeteHerkese merhaba, İzmir'den bir adet hamiş olarak aranıza katılmış bulunmaktayım :) Vatana millete hayırlı olsun
P.S.
14. Haftamı doldurmak üzereydim gittiğimde. Ben sordum acep belli olur mu diye bi bakalım şanslıysak görebiliriz dedi ve gördük.3,5 aylıkken söylüyor mu doktor yoksa sen mi ısrar ediyorsun söylemesi için canım?
B&G hem çok pahalı hem de her yerde yok. İndirimden bir kaç ürün almışlığım var
Benim yüzüm kabuklanip pul pul dökülüyor. KepeklenmisCildinde herhangi bir sıkıntı yaşayan var mii?
Benim normalde hiç sivilce vs problemim yoktur.ilk hamileliğimde de alnımda sivilce de değil kabarmisti şimdi de aynısı var
önce kalp atışı duyayım yeter diyordum ama şimdi bişeyle almak istiyorum acayip bi heyecan başladı ama sabredemiyorum ya14. Haftamı doldurmak üzereydim gittiğimde. Ben sordum acep belli olur mu diye bi bakalım şanslıysak görebiliriz dedi ve gördük.
Bende onu dicektim kızlar hep laf girdi unutuyorum bu aralar.Cildinde herhangi bir sıkıntı yaşayan var mii?
Benim normalde hiç sivilce vs problemim yoktur.ilk hamileliğimde de alnımda sivilce de değil kabarmisti şimdi de aynısı var
kız bebeklerinde böyle oluyormuş canım eskiler öyle derBenim yüzüm kabuklanip pul pul dökülüyor. Kepeklenmis
8+2 en son doktorun dediğine göre hesaplayıncaŞuan kaç haftalik oldun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?