2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Zara güzel ama cok pahalı

bak nasılda belli oldu adamın tavrı belliki kıskanmış o kişiyle aran nasıl peki ters misiniz o elemanla da? zaten başarılı zeki insanlar pek sevilmez canım çekemeyeni çoktur yani sen sen ol haklarını yemelerine izin verme kuzum

bizimkinede ilk sormuş adını ne düşünüyorsun diye "zehra" demiş dr da "hmm zehra pek yakışmaz bundan olsa olsa zeki olur" demiş bizimki şok :9
Amanın!!! Fena bir durum! Eşimin kuzenide hamile. 2.çocuğu. İlkinde cinsiyeti hemen öğrendiler bu sefer olay kaos! Her ay değişik bişe söyledi Dr. 16.haftada erkek dedi. 21.haftada kız ama sen yine de bir şey alma dedi 26.haftada göremedi. En son sordum neye karar verdiniz Daha belli değil dedi dün kızı olacağını öğrendim tabi bu sırada 15-20 günü kaldı. Ben bu olayı bebeğin göstermemesine bağlamıyorum açıkcası. Bir çok devlet hastanesi doktoru ilgisiz davranıyor. Öylesine bi bakıyor. Tabi hepsi aynı değil!

3,5 aylıkken söylüyor mu doktor yoksa sen mi ısrar ediyorsun söylemesi için canım?

Çok teşekkür ederim Mertur hoşbuldum :) Kendimi 'Ağustos Annesi' olarak benimsedim yaklaşık bir aydır burayı yani sizi takip ediyorum ehehe.

B&G de çok güzel oluyor :)
B&G hem çok pahalı hem de her yerde yok. İndirimden bir kaç ürün almışlığım var sadece.

Zara güzel ama cok pahalı
Kreşe başlayana kadar alıyordum. Şuanda yazık sayıyorum. Çünkü kreşte üst baş batıyor resmen! Pahalı bir şeye gerek yok. Lcw ve koton kids en ideali. Lcw artık Zara gibi dar kalıplı ve kendinden desenli eşortmanlarda ve üstler yapıyor.
Herkese merhaba, İzmir'den bir adet hamiş olarak aranıza katılmış bulunmaktayım :) Vatana millete hayırlı olsun
P.S.
Hayırlı olsun canım. Buyur çek bi sandalye dal muhabbete

Cildinde herhangi bir sıkıntı yaşayan var mii?
Benim normalde hiç sivilce vs problemim yoktur.ilk hamileliğimde de alnımda sivilce de değil kabarmisti şimdi de aynısı var

14. Haftamı doldurmak üzereydim gittiğimde. Ben sordum acep belli olur mu diye bi bakalım şanslıysak görebiliriz dedi ve gördük.
önce kalp atışı duyayım yeter diyordum ama şimdi bişeyle almak istiyorum acayip bi heyecan başladı ama sabredemiyorum ya

Cildinde herhangi bir sıkıntı yaşayan var mii?
Benim normalde hiç sivilce vs problemim yoktur.ilk hamileliğimde de alnımda sivilce de değil kabarmisti şimdi de aynısı var
Bende onu dicektim kızlar hep laf girdi unutuyorum bu aralar.

Benim göz altlarımda kan oturması gibi benenk benek lekeler çıktı. Ben şokkkk. Tamam zaten genelde sivilceli bir insanım ama.göz altımda ne alaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…