Aynen internette bg sitesinde çok çeşitli markalar da var. Sürekli tercih ettiğim bir marka olmadığı için kalıbını tahmin edemiyorum. Benim oğlan dar ve uzun. Alışverişlerimin çoğunu internetten yaparım ben. Alışkanlık haline geldiİnternetten de alabilirsin ama çeşitli marka satışı olduğu için hangisinin kalıbı nasıl biliyorum ondan sıkıntı olmuyor.
Evimizin kızı oPisikedii :) Maşa gibi ise performansın pek bize laf düşmez sanki :)
Bende onu dicektim kızlar hep laf girdi unutuyorum bu aralar.
Benim göz altlarımda kan oturması gibi benenk benek lekeler çıktı. Ben şokkkk. Tamam zaten genelde sivilceli bir insanım ama.göz altımda ne alaka.
Aaaa kizmi. Icimede zaten hep kiz doğdu. Bakalım. Hayırlısı. Sağlıklı olsunda önemli olan okız bebeklerinde böyle oluyormuş canım eskiler öyle der
Yapma kızzzzzz,Kızın olabilir
Yapma kızzzzzz,
Hiç kız hissetmiyorum. Çok alıştım erkek fikrine :):):):
Kızlar ben de dün farkettim, göğsümün koyu renkli halka kısmında sivilce gibi ama dokusu o halkayla aynı minik minik kabarıklıklar çıkmış. Böyle olan var mı?
Söylenti olarak yok sabah bulaniyorsa miden şudur aksamsa budur , canın bilmem ne çekiyorsa erkektir yoksa kızdır..
uydurma söylentilere bakarsan bir sürü var ama ultrason gibi kesin değiltutmuyorlar .
Hatta çok isteme öğrenmeyi şurda kalmış kaç hafta çok isteyince 24 haftasında öğrenemeyen arkadaşım var çocuğun her şeyi sarı ve yeşil oldu
ben eskilerin yalancısıyım erkekte temiz olurmuş yüzün kızda pullanırmış yada leke olurmuş diye tabiki de sağlıklı olsunlar da gerisi mühim değilAaaa kizmi. Icimede zaten hep kiz doğdu. Bakalım. Hayırlısı. Sağlıklı olsunda önemli olan o
ay ben 3-5günü sayamıyorum 1 ay nasıl beklerim bilemiyorum en iyisi kafadan silmek bu düşünceyianatkh018 bende sabırsızlanıyorum az kaldı sayılır. Ben bir kaç bişi aldım dayanamayıp. Tabi kıyafet işine girmedim. Cinsiyeti belli olsun hele o zaman allaaaaaahhh
M melekler-engelchen hamilelikte normal şeyler. Cilt kuruluğu pul pul dökülme..aynı durumu bende yaşıyorumBazısında sivilcelenme falan olur. Bide saçlar ya dökülür seyrelir ya da gürleşip güzelleşir tabi doğumdan sonra gürleşen saçlar eski haline döner (öbek öbek dökülmüşlerdi ödüm kopmuştu bir şey mi oluyor diye )
Kızlar ben de dün farkettim, göğsümün koyu renkli halka kısmında sivilce gibi ama dokusu o halkayla aynı minik minik kabarıklıklar çıkmış. Böyle olan var mı?
İlk Bebişimiz :)Kızın var mı ?
Benzetmek gibi olmasın da bende ilk çocuğumda kız fikrine öyle alışmıştım ki hatta bir kaç bişe bile almıştım. Dr erkek deyince eşimle 1 hafta daha şokta kaldıkYapma kızzzzzz,
Hiç kız hissetmiyorum. Çok alıştım erkek fikrine :):):):
Canım kızkardeşime de benzer olmuştu. Dr normal meme yapısı hazırlık yapıyor demişti ama sen yinede doktoruna sor derim. O işin uzmanı sonuçta biz tecrübelerimizi paylaşıyoruz sadece. Bu sırada benim mandalinadan hallice hanımlarım portakaldan greyfurt evresine geçti bu hızla büyümeye devam ederlerse ben karpuzla kapatacam bu sezonuKızlar ben de dün farkettim, göğsümün koyu renkli halka kısmında sivilce gibi ama dokusu o halkayla aynı minik minik kabarıklıklar çıkmış. Böyle olan var mı?
Tamamen o amacla merak ediyoruz yavas yavas biseyler alip anne olmanin sevincini yasamaya baslamak kendimizi simartmak icin allahim basta saglik sihhat versin insallah kizda erkekte basimizin taci .Ögrenene kadar ara renkler mantikli tabi duydugum cok kisi var surpriz erkek olup herseyi pespembe giydiren :)))
İlk Bebişimiz :)
İlk bebisi kız olan şansli , ikinciyi kolay kabullenebiliyor kız ne de olsa doğuştan anaçlik var. Ben simdi oğlumu düşünüyorum nasıl olacak
nolcaksa olsun diycem yani öyle silcem acaba kız mı erkek mi demek daha çok delirtir insanı bizimkiler bilir ne zaman doktora gittiğimi ondan sormazlar ne olcak dieanatkh018 kız siliniyor mu kafadan? Yatıyom kalkıyom ace nedir cinsiyeti??? Tam unutuyorum küçük görümcem giriyor devreye hala belli olmadı mı? O gidiyo annem o gidiyo bacım o gidiyo kaynanam.. Rabbim başka sıkıntı vermesin inşallah
Biraz daha varmış canım hayırlısı neyse o olsun hepimiz için inşallah8+2 en son doktorun dediğine göre hesaplayınca
Benim hem cildim. Hem saçlarım. Kafamda sac kalmadi. Kel oldum iyiceanatkh018 bende sabırsızlanıyorum az kaldı sayılır. Ben bir kaç bişi aldım dayanamayıp. Tabi kıyafet işine girmedim. Cinsiyeti belli olsun hele o zaman allaaaaaahhh
M melekler-engelchen hamilelikte normal şeyler. Cilt kuruluğu pul pul dökülme..aynı durumu bende yaşıyorumBazısında sivilcelenme falan olur. Bide saçlar ya dökülür seyrelir ya da gürleşip güzelleşir tabi doğumdan sonra gürleşen saçlar eski haline döner (öbek öbek dökülmüşlerdi ödüm kopmuştu bir şey mi oluyor diye )
Kontrole gittiğinde gösterebilirsin ,yakın zamanda gidecek misin dr a
Benzetmek gibi olmasın da bende ilk çocuğumda kız fikrine öyle alışmıştım ki hatta bir kaç bişe bile almıştım. Dr erkek deyince eşimle 1 hafta daha şokta kaldıkhayırlısı olsun. Rabbim gönlündekini hakkında hayırlı kılsın
Canım kızkardeşime de benzer olmuştu. Dr normal meme yapısı hazırlık yapıyor demişti ama sen yinede doktoruna sor derim. O işin uzmanı sonuçta biz tecrübelerimizi paylaşıyoruz sadece. Bu sırada benim mandalinadan hallice hanımlarım portakaldan greyfurt evresine geçti bu hızla büyümeye devam ederlerse ben karpuzla kapatacam bu sezonuyanlış anlaşılmasın kesinlikle şikayetçi değilim,aksine fena halde memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?