- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
bak nasılda belli oldu adamın tavrı belliki kıskanmış o kişiyle aran nasıl peki ters misiniz o elemanla da? zaten başarılı zeki insanlar pek sevilmez canım çekemeyeni çoktur yanisen sen ol haklarını yemelerine izin verme kuzum
Çok teşekkür ederim Mertur hoşbuldum :) Kendimi 'Ağustos Annesi' olarak benimsedim yaklaşık bir aydır burayı yani sizi takip ediyorum ehehe.
Cildinde herhangi bir sıkıntı yaşayan var mii?
Benim normalde hiç sivilce vs problemim yoktur.ilk hamileliğimde de alnımda sivilce de değil kabarmisti şimdi de aynısı var
Benim de ilk bebeğim Allah nasip ederse, sizin gibi ikinci bebeğini bekleyenler ilk çocuklarına bu durumu 9 ay boyunca anlatır ise hiçbir sıkıntı yaşamazlar diye düşünüyorum.
Ben ilk öğrendiğimden beri güzel güzel anlatıyorum ama çok da işe yarayacağını sanmıyorum. Tecrübeli annelerden öğrendiğim kadarıyla ne yaparsan yap kardeşini annenin ya da babanın kucağında görünce işler tepetaklak oluyormuş. Anaokulu öğretmeni arkadaşım var çok ilgilidir. Kızının isteği üzerine kardeş yaptı,biran önce doğsun diye bekleyen ablamız Bebek eve gelince onu istemiyorum neden hastanede bırakmadınız diye ortalığı yaygaraya verdi! Huyu tamamen değişti.Üstelik 5 yaşındaydı.. Bunun gibi bir sürü örnek var çevremde. İlk aylar zor olacak biliyorum.Rabbim kolaylık ve sabır versin inşallah.Benim de ilk bebeğim Allah nasip ederse, sizin gibi ikinci bebeğini bekleyenler ilk çocuklarına bu durumu 9 ay boyunca anlatır ise hiçbir sıkıntı yaşamazlar diye düşünüyorum.
Valla ben hep kız hissediyorum da ilkinde yanıldım bunda bakalım hayırlısınolcaksa olsun diycem yani öyle silcem acaba kız mı erkek mi demek daha çok delirtir insanı bizimkiler bilir ne zaman doktora gittiğimi ondan sormazlar ne olcak dieben erkek hissediyorum o yüzden kız olursa süpriz olur bana senin hissettiğin bişey yok mu?
Yarın kontrolüm var canım, göstericem doktora.
Benimkiler de zaten büyüktü, iyice bağımsızlıklarını ilan ettiler :) Doktora sorucam yarın, ama burda tecrübeli anneler de bilir dedim ondan sordum.
Erken söylemeyi tavsiye etmiyorlar zaten hele şurda büyükleri görüyorsun cinsiyet için sabirsizlaniyorlarçocuklarda daha zor bu durum ne kadar doğuma yakın açıklanırsa o kadar iyi tabi öncesinde kardes guzelliginden bahsetmede sakınca yok . Fakat benimki zaten kardes istemiyordu
Amanın!!!Fena bir durum! Eşimin kuzenide hamile. 2.çocuğu. İlkinde cinsiyeti hemen öğrendiler bu sefer olay kaos! Her ay değişik bişe söyledi Dr. 16.haftada erkek dedi. 21.haftada kız ama sen yine de bir şey alma dedi 26.haftada göremedi. En son sordum neye karar verdiniz Daha belli değil dedi dün kızı olacağını öğrendim tabi bu sırada 15-20 günü kaldı. Ben bu olayı bebeğin göstermemesine bağlamıyorum açıkcası. Bir çok devlet hastanesi doktoru ilgisiz davranıyor. Öylesine bi bakıyor. Tabi hepsi aynı değil!
Cildinde herhangi bir sıkıntı yaşayan var mii?
Benim normalde hiç sivilce vs problemim yoktur.ilk hamileliğimde de alnımda sivilce de değil kabarmisti şimdi de aynısı var
Cinsiyet tahmini konusunda da bayağı tecrübeliler şahsen ben tırsıyorum biri kalkıp da ''Draconianx seçmiş olduğun yazı tipine bakılırsa şu cinsiyette olacak bebeğin'' demelerinden ehehe.
valla bu dahada stresli durummuş :)
benim ergen gibi sivilcelerim eksik olmuyor çıldırmak üzereyim valla. hormonlar fazla çalışıyor 14-15 yaşa geri döndüm
Senin yine az kalmis 13. Haftada gorunuyorsun
İkili test ne zaman yapılıyor peki?
Ben aslında burada yazılanlara göre ikili tarama testini yaptıracağım gün cinsiyetini öğrenirim diyordum :) Ama öyle olmuyormuş. Ancak şöyle bir şey katıyor burası insana; doktor ultrason görüntüsüne bakarak çeşitli bilgiler verirken ben çıkıntı var mı yok mu ona bakıyordum :)))
Zaten senin az kalmış. Bir kaç haftaya şanslıysanız öğrenirsiniz. Merak etme Can'ım kimse o kadar bilmiş değil burda. Sadece eğlence için tahminlerde bulunuyoruz.Cinsiyet tahmini konusunda da bayağı tecrübeliler şahsen ben tırsıyorum biri kalkıp da ''DraconianX seçmiş olduğun yazı tipine bakılırsa şu cinsiyette olacak bebeğin'' demelerinden ehehe.
Birde ramiz testi varmışbebek sağda mi solda mi ordan bellı oluyormuş. Erken ultrason görüntüsünde sağda ise kız solda ise erkek
ben iki kere gittim ama pozisyon yakalayamadı doktor boş döndüm yani napim bilmiyorum11-14. haftalarda ikili tarama testi yapılmakta. Ama en uygun hafta olarak 12.haftada doktorunuz test için çağırır.
benim baştan beri sağda bebek kız mı yani şimdiBirde ramiz testi varmışbebek sağda mi solda mi ordan bellı oluyormuş. Erken ultrason görüntüsünde sağda ise kız solda ise erkek
Ben ilk öğrendiğimden beri güzel güzel anlatıyorum ama çok da işe yarayacağını sanmıyorum. Tecrübeli annelerden öğrendiğim kadarıyla ne yaparsan yap kardeşini annenin ya da babanın kucağında görünce işler tepetaklak oluyormuş. Anaokulu öğretmeni arkadaşım var çok ilgilidir. Kızının isteği üzerine kardeş yaptı,biran önce doğsun diye bekleyen ablamız Bebek eve gelince onu istemiyorum neden hastanede bırakmadınız diye ortalığı yaygaraya verdi! Huyu tamamen değişti.Üstelik 5 yaşındaydı.. Bunun gibi bir sürü örnek var çevremde. İlk aylar zor olacak biliyorum.Rabbim kolaylık ve sabır versin inşallah.
Valla ben hep kız hissediyorum da ilkinde yanıldım bunda bakalım hayırlısı
@bebisimgel zahmetsiz rahmet olmuyor anacımtek derdimiz bunlar olsun
ebisssss ben aynaya baktığımda 'hey mübarek sağmal gibiyim ha' diyordum! O da güzel. Anneliğin her hali çok güzel
ben iki kere gittim ama pozisyon yakalayamadı doktor boş döndüm yani napim bilmiyorum
benim baştan beri sağda bebek kız mı yani şimdi
2li test için canımİki kere ne için gittiğinizi anlamadım?
Arkadaşımın kızı vardı bir oğlu oldu şimdi 4 aylık. Kızının huyu o kadar güzeldi ki. Bildiğin Prenses gibi. Nazik narin davranışlı. Kardeşi olduğunda küstü ağlama krizlerine girdi. Hatta kardeşinin parmağını ısırdışuan çok korktumbende oğlum nasıl tepki vericek bilmiyorum çok tedirgin oluyorum. zaten henüz ufak kardeşin ne olduğunu anlayamıyor. sadece geçen gün babası evimize bir bebek alalım beraber oynarız demiş o da istemiom miyav alalım demiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?