2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    391

Sen böyle söyleyince geçen televizyonda izlediğim haber aklıma geldi :) Bebeklerin ayaklarından öpülür ise kıskanç olurlarmış :)
 
Anladım, sanırım yoğun bir doktorunuz var :) Zira benim gittiğim doktor uygun pozisyonu yakalayana dek izledi. 13.haftaya da girmişsiniz aslında, çok ilginç iki kere sizi geri göndermesi. Kan verdiniz ama değil mi ?
dün gittim tam 12 haftalıktım çok uğraştı ama bebek dönmüyordu bide devlet hastanesi olduğu için her ikisinde de aynı doktora denk gelemedim başkası vardı yerine bna bizim makinalrımız çok kaliyteli değil başka bi kaç hastane ismi verdi oralarda da dene şansını dedi yanlış rakamlar verip akulları bulandırmayalım şimdi falan dedi ama bilmiyorum ya gidiyorum bi sürü bekliyorum yorucu oluıyor ayrıca işyerinden izin almak problemli. genel kan testlerimi yaptırdım ikili testin kanını veremedim çünkü ölçüm yapamadım ölçümden sonra kan veriliyor zaten.
 

Ah evet unuttum ben o ayrıntıyı, ikisi de aynı gün olmak zorunda. Öyleyse sana küçük bir sır vereyim :) Bir daha gitmeden önce çikolata ye öyle git bak bakalım dönüyor mu dönmüyor mu :)
 

Sen şimdi böyle dedin ya direk anılarım aklıma geldi,benimde kardeşimle aramda 2.5 yaş var,üstelik oda kız ve ben onu hiçbirşekilde kabul etmedim iyi hatırlıyorum. Bebek haliyle yapmadığım şey kalmamıştı. Çünkü ilk kıskanmam,annemin beni kendi yatağımdan atıp onu koymasıydı. Bildiğin yastıkla boğmaya kalkmışım ve büyüdükçede bu garipliğim gitmedi, oyun oynardık ama kavgalarımız bitmezdi,bir kere istemiyordum onu en baştan beri. Ne akıl allahım yaaaa. O gün bugün derim. insanın kardeşi olacaksa da bildiği anlayabileceği bir zamanda olsun diye,herhalde 2. yi yaparsam 10 yıl beklemeyi düşünüyorum.
 

Suan arkadaşımın kızı 11 yaşında 2.oldu ve kabullenmiyor. Kaldı ki o kadar zamandan sonra büyük çocuğun rahatlığına alistiktan sonra yeni bir bebek daha zor onu gozlemledim.şimdi anne kız bunalimdalar.kız bebeği istemiyor anneye sıfırdan başlamak zor geliyor
 
Bende onu dicektim kızlar hep laf girdi unutuyorum bu aralar.

Benim göz altlarımda kan oturması gibi benenk benek lekeler çıktı. Ben şokkkk. Tamam zaten genelde sivilceli bir insanım ama.göz altımda ne alaka.

göz altlarında beneklenmeyi ben bi yazıda okumuştum hamilelikte bu haftalarda oluyormuş canım..
 

Offf her türlüsü zor işte, insan bir kere tattı mıda tabi tekrar istiyor, ben normalde rahatıma pek bi düşkünümdür. uyku saatim falan esneyemez mesela, bu benim canıma okuyacağından herhalde bir daha bu tür şeylerle uğraşamam ben deyip atıcam aklımdan 2. ciyi.
göz altlarında beneklenmeyi ben bi yazıda okumuştum hamilelikte bu haftalarda oluyormuş canım..

Öyle mi canım,inş geçer. Çok garipsedim çünkü. kullandığım tüm kozmatik ürünlerini attım onlar yapıyor sandım. Ama nafile,benek benek duruyorlar orda. Bir arkadaşta göğüslerinde lekelerden bahsetmişti. Yoğundum pek araya giremedim. Benimde göğsümde normal beyaz yerinde sivilce gbi küçük küçük şişkinlikler oldu. İçlerinden birşey çıkmıyor.ama hatur hatur kaşınıyor. Geçen gün birini koparttım zorla, sanki et beni kopartmışım mı gibi acıyor ve hala kırmızı duruyor iyileşmedi. Ay bu hamilelik cidden insanı değiştiriyormuş.Halimize şükür allahımmm.
 



Ben düşündüysem ikinciyi sen çook rahat düşünürsün. Biraz yaşını aldıkça kardeşi olmalı mı olmamalı sorgulamaları başlıyor. Arada yaş farkı çok fazla olursa zor mu alışır ,okul dönemine denk gelirse nasıl olur sorgular sorgular... sonrası kendiliğinden geliyor zaten
 


Ben de cinsiyet gormeyi dr un tecrubesine bagliyorum.
 

Anam biz annelerin yasi ne olacak ozaman:)
Ben aralarin çok olmaması taraftariyim.birbirlerine hem kardeş hem arkadaş olsunlar .cunku apartman hayatinda yanlizlar ilk yaslar ozellikle...
burada anne babanin yaklasimi çok çok önemli adaletli olmak sevgiyi ikisine de hissettirmek ..inşallah basaririz.niyet ettik Rabbim nasip etti .inşallah her şey güzel olur. Pozitif düşünüyorum iyi olsun her şey.
 
Kızlar kontrolümüz vardı buda bebişimiz
Maşallah canım

kızlar bişey sorucam, siz hiç bebişinizin cinsiyeti ile ilgili rüya gördünüzmü :) ben ilkinde görmemiştim ama bu sefer gördüm ama farkında olmadan kafayımı takıyorum ya :)
Rüyamda bebeğim kızmış hatta 1 yaşında filan gördüm uzun siyah saçlı.Ama nüfus cüzdanını görüyorum mavi.Bu ne yaman çelişkidir yarabbim

Herkese merhaba, İzmir'den bir adet hamiş olarak aranıza katılmış bulunmaktayım :) Vatana millete hayırlı olsun
P.S.

Hoşgeldin canım kıyısından ağustos belki de temmuz anneleriyiz biz
 
Hanimlar benim icin dua edin dusuk tehlikem var pembe lekelenmeyle gittim. Igne tedavisi goruyorum benim icin dua etmenizi istiyorum melegime kavusayim birşey olmasın Allahin izniyle
 
Hanimlar benim icin dua edin dusuk tehlikem var pembe lekelenmeyle gittim. Igne tedavisi goruyorum benim icin dua etmenizi istiyorum melegime kavusayim birşey olmasın Allahin izniyle
Allah yanında olsun cnm. Inşş bırsey olmadan alırsın kucağına bebeğini
 
Hanimlar benim icin dua edin dusuk tehlikem var pembe lekelenmeyle gittim. Igne tedavisi goruyorum benim icin dua etmenizi istiyorum melegime kavusayim birşey olmasın Allahin izniyle
Geçmiş olsun canım .Allah sapasağlam kucağına almayı nasip etsin inşallah
 
Hanimlar benim icin dua edin dusuk tehlikem var pembe lekelenmeyle gittim. Igne tedavisi goruyorum benim icin dua etmenizi istiyorum melegime kavusayim birşey olmasın Allahin izniyle

Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…