- 25 Aralık 2015
- 1.508
- 1.812
- 48
2li test için canım
Arkadaşımın kızı vardı bir oğlu oldu şimdi 4 aylık. Kızının huyu o kadar güzeldi ki. Bildiğin Prenses gibi. Nazik narin davranışlı. Kardeşi olduğunda küstü ağlama krizlerine girdi. Hatta kardeşinin parmağını ısırdışimdi biraz daha alışmış kardeşine. Zamanla alışıyorlar da anne babalar mahvoluyor alıştıracaz diye,aman zarar vermesin aman şöyle olmasın diye.. Belki bizimkiler öyle olmaz ne biliim..arkadaşımın da 2 kızı var aralarında 3 yaş var şimdi çok güZel oynuyorlar. İlk Zaman'lar zor olmuş tabi ama sonrası güzel çok dua ediyorum. Her şeyin hayırlısı.
dün gittim tam 12 haftalıktım çok uğraştı ama bebek dönmüyordu bide devlet hastanesi olduğu için her ikisinde de aynı doktora denk gelemedim başkası vardı yerine bna bizim makinalrımız çok kaliyteli değil başka bi kaç hastane ismi verdi oralarda da dene şansını dedi yanlış rakamlar verip akulları bulandırmayalım şimdi falan dedi ama bilmiyorum ya gidiyorum bi sürü bekliyorum yorucu oluıyor ayrıca işyerinden izin almak problemli. genel kan testlerimi yaptırdım ikili testin kanını veremedim çünkü ölçüm yapamadım ölçümden sonra kan veriliyor zaten.Anladım, sanırım yoğun bir doktorunuz var :) Zira benim gittiğim doktor uygun pozisyonu yakalayana dek izledi. 13.haftaya da girmişsiniz aslında, çok ilginç iki kere sizi geri göndermesi. Kan verdiniz ama değil mi ?
dün gittim tam 12 haftalıktım çok uğraştı ama bebek dönmüyordu bide devlet hastanesi olduğu için her ikisinde de aynı doktora denk gelemedim başkası vardı yerine bna bizim makinalrımız çok kaliyteli değil başka bi kaç hastane ismi verdi oralarda da dene şansını dedi yanlış rakamlar verip akulları bulandırmayalım şimdi falan dedi ama bilmiyorum ya gidiyorum bi sürü bekliyorum yorucu oluıyor ayrıca işyerinden izin almak problemli. genel kan testlerimi yaptırdım ikili testin kanını veremedim çünkü ölçüm yapamadım ölçümden sonra kan veriliyor zaten.
Arkadaşımın kızı vardı bir oğlu oldu şimdi 4 aylık. Kızının huyu o kadar güzeldi ki. Bildiğin Prenses gibi. Nazik narin davranışlı. Kardeşi olduğunda küstü ağlama krizlerine girdi. Hatta kardeşinin parmağını ısırdışimdi biraz daha alışmış kardeşine. Zamanla alışıyorlar da anne babalar mahvoluyor alıştıracaz diye,aman zarar vermesin aman şöyle olmasın diye.. Belki bizimkiler öyle olmaz ne biliim..arkadaşımın da 2 kızı var aralarında 3 yaş var şimdi çok güZel oynuyorlar. İlk Zaman'lar zor olmuş tabi ama sonrası güzel çok dua ediyorum. Her şeyin hayırlısı.
Sen şimdi böyle dedin ya direk anılarım aklıma geldi,benimde kardeşimle aramda 2.5 yaş var,üstelik oda kız ve ben onu hiçbirşekilde kabul etmedim iyi hatırlıyorum. Bebek haliyle yapmadığım şey kalmamıştı. Çünkü ilk kıskanmam,annemin beni kendi yatağımdan atıp onu koymasıydı. Bildiğin yastıkla boğmaya kalkmışım ve büyüdükçede bu garipliğim gitmedi, oyun oynardık ama kavgalarımız bitmezdi,bir kere istemiyordum onu en baştan beri. Ne akıl allahım yaaaa. O gün bugün derim. insanın kardeşi olacaksa da bildiği anlayabileceği bir zamanda olsun diye,herhalde 2. yi yaparsam 10 yıl beklemeyi düşünüyorum.
Bende onu dicektim kızlar hep laf girdi unutuyorum bu aralar.
Benim göz altlarımda kan oturması gibi benenk benek lekeler çıktı. Ben şokkkk. Tamam zaten genelde sivilceli bir insanım ama.göz altımda ne alaka.
Suan arkadaşımın kızı 11 yaşında 2.oldu ve kabullenmiyor. Kaldı ki o kadar zamandan sonra büyük çocuğun rahatlığına alistiktan sonra yeni bir bebek daha zor onu gozlemledim.şimdi anne kız bunalimdalar.kız bebeği istemiyor anneye sıfırdan başlamak zor geliyor
göz altlarında beneklenmeyi ben bi yazıda okumuştum hamilelikte bu haftalarda oluyormuş canım..
göz altlarında beneklenmeyi ben bi yazıda okumuştum hamilelikte bu haftalarda oluyormuş canım..
Offf her türlüsü zor işte, insan bir kere tattı mıda tabi tekrar istiyor, ben normalde rahatıma pek bi düşkünümdür. uyku saatim falan esneyemez mesela, bu benim canıma okuyacağından herhalde bir daha bu tür şeylerle uğraşamam ben deyip atıcam aklımdan 2. ciyi.
kızlar bişey sorucam, siz hiç bebişinizin cinsiyeti ile ilgili rüya gördünüzmü :) ben ilkinde görmemiştim ama bu sefer gördüm ama farkında olmadan kafayımı takıyorum ya :)
Amanın!!!Fena bir durum! Eşimin kuzenide hamile. 2.çocuğu. İlkinde cinsiyeti hemen öğrendiler bu sefer olay kaos! Her ay değişik bişe söyledi Dr. 16.haftada erkek dedi. 21.haftada kız ama sen yine de bir şey alma dedi 26.haftada göremedi. En son sordum neye karar verdiniz Daha belli değil dedi dün kızı olacağını öğrendim tabi bu sırada 15-20 günü kaldı. Ben bu olayı bebeğin göstermemesine bağlamıyorum açıkcası. Bir çok devlet hastanesi doktoru ilgisiz davranıyor. Öylesine bi bakıyor. Tabi hepsi aynı değil!
nymeria-burcu post: 44730650 .!.:Sen şimdi böyle dedin ya direk anılarım aklıma geldi,benimde kardeşimle aramda 2.5 yaş var,üstelik oda kız ve ben onu hiçbirşekilde kabul etmedim iyi hatırlıyorum. Bebek haliyle yapmadığım şey kalmamıştı. Çünkü ilk kıskanmam,annemin beni kendi yatağımdan atıp onu koymasıydı. Bildiğin yastıkla boğmaya kalkmışım ve büyüdükçede bu garipliğim gitmedi, oyun oynardık ama kavgalarımız bitmezdi,bir kere istemiyordum onu en baştan beri. Ne akıl allahım yaaaa. O gün bugün derim. insanın kardeşi olacaksa da bildiği anlayabileceği bir zamanda olsun diye,herhalde 2. yi yaparsam 10 yıl beklemeyi düşünüyorum.
Maşallah canımKızlar kontrolümüz vardı buda bebişimiz
Rüyamda bebeğim kızmış hatta 1 yaşında filan gördüm uzun siyah saçlı.Ama nüfus cüzdanını görüyorum mavi.Bu ne yaman çelişkidir yarabbimkızlar bişey sorucam, siz hiç bebişinizin cinsiyeti ile ilgili rüya gördünüzmü :) ben ilkinde görmemiştim ama bu sefer gördüm ama farkında olmadan kafayımı takıyorum ya :)
Herkese merhaba, İzmir'den bir adet hamiş olarak aranıza katılmış bulunmaktayım :) Vatana millete hayırlı olsun
P.S.
Allah yanında olsun cnm. Inşş bırsey olmadan alırsın kucağına bebeğiniHanimlar benim icin dua edin dusuk tehlikem var pembe lekelenmeyle gittim. Igne tedavisi goruyorum benim icin dua etmenizi istiyorum melegime kavusayim birşey olmasın Allahin izniyle
Geçmiş olsun canım .Allah sapasağlam kucağına almayı nasip etsin inşallahHanimlar benim icin dua edin dusuk tehlikem var pembe lekelenmeyle gittim. Igne tedavisi goruyorum benim icin dua etmenizi istiyorum melegime kavusayim birşey olmasın Allahin izniyle
Hanimlar benim icin dua edin dusuk tehlikem var pembe lekelenmeyle gittim. Igne tedavisi goruyorum benim icin dua etmenizi istiyorum melegime kavusayim birşey olmasın Allahin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?