- 24 Aralık 2015
- 63
- 50
- 8
- 37
benim sevdiğim ağustos anneleri
eylül annesi olarak gözüksemde gecen hafta keseyi görmeye gittiğimde keselerimi gördümhaftaya Rabbimin izni ile kalp atıslarını duyamaya gişdicem inşallah duyarım pıt pıtları sevinçlerim yarım kalmaz.. Oyüzden nekedar eylül annesi gibi dursamda kimbilir belki ağustosta gelir tospiklerim oyüzden sizde takibimdesiniz dua'LARINI eksik etmeyin olurmu 2 kaybım var korkularım cok ( belim ve karnım çok ağrıyor zaman zaman / 2 -3 gündürde gün içinde yatıcak yer arayan kedi gibiyim )
sağlıkla sihatle ozamanlara gelelim inşallah canım benim cok dua edın bana olur mu bu kez bırakmasın yavrucuklarım çarşamba kalp atısını duyamaya gıdıcem inşallah 2 ptırcıkında pıt pıtlarını duyar hersey yolund asağlıklı günüyle der doktorumBugün aklımdan geciyordu acaba ikizimiz var mı diye . Varmiiisbüyük ihtimal ağustos annesi olursun çünkü çoğul gebelikleri sezeyan oluyor
Benimkide aynı öyle cnmKızlar ben de dün farkettim, göğsümün koyu renkli halka kısmında sivilce gibi ama dokusu o halkayla aynı minik minik kabarıklıklar çıkmış. Böyle olan var mı?
Allah yardimcin olsun arkadasim ,Allahin izni ile bebisini kucagina alman dilegi ikeHanimlar benim icin dua edin dusuk tehlikem var pembe lekelenmeyle gittim. Igne tedavisi goruyorum benim icin dua etmenizi istiyorum melegime kavusayim birşey olmasın Allahin izniyle
Cnm bende de var kist 5cm dedi dktr küçülür dedi haftaya kontrol var inşallah küçülmüştür çok ağrı yapıyor tedirgin oluyorumBende gebelikle birlikte oluşan kist bulunduğu için ilk ultrason görüntülerinde de bebekten çok kist başroldeydi :) Şimdi çok şükür kist küçülmeye başladı ve zamanla yok olacak ama hala bilmem hangisi sağda hangisi solda :) Düşün o kadar uzağım bu tahmin tekniklerine :)
Cnm bende de var kist 5cm dedi dktr küçülür dedi haftaya kontrol var inşallah küçülmüştür çok ağrı yapıyor tedirgin oluyorum
İnşallah cnm çok saol iyice beslensin ozaman bebisimHiç tedirgin olmana gerek yok canım ben de çok kafama takıyordum kisti ama küçülüyor çok şükür :)) senin kistin de küçülecek hem çok ilginçtir ki bebek bu gebelikle birlikte oluşan kistten beslenirmiş de.
Çok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine allahım korusunKizlar aksam basima gelenlerr oturiyodum ilik ilik bisey akti kaktim bacaklarimdan akiyor su gibi hemen acil gittik hic sancim yok gittik sozde acil zile bastik gelen yok bir daha bastik sagir degiliz sabredin diyo kadin neyse kan grubumu sordu tabi ben uzuntuden kafam durdu yok kan grubunu soylemeden kontrol rledemeyiz dedi dedim 2 dogum 3 dusuk yaptim burda deyince tmm bakalim o zmn dedi gitti yarim saate geldi muayeneye aldilar 1 sat sorgu nasil geldi kanama soyle boyle once bi ulturasyon yapsalar rahatlicam neyse oda bitti ginekolegik muayene etti once 1 saat sonra ulturasyon aldilar neyseki sukur kuzum kipir kipir kanamam da durdu elleri ayaklari nasil hareketli netse sukur iyiyz 12 haftalik dedi tabi biraz dinlenmem lazim yarin arayip detayli ulturasyona gun vercekler olcumleri tam alamadi ulturasyon alet kac senelik se artik boyle bi gun gecti korkudan oldum ama
Kizlar aksam basima gelenlerr oturiyodum ilik ilik bisey akti kaktim bacaklarimdan akiyor su gibi hemen acil gittik hic sancim yok gittik sozde acil zile bastik gelen yok bir daha bastik sagir degiliz sabredin diyo kadin neyse kan grubumu sordu tabi ben uzuntuden kafam durdu yok kan grubunu soylemeden kontrol rledemeyiz dedi dedim 2 dogum 3 dusuk yaptim burda deyince tmm bakalim o zmn dedi gitti yarim saate geldi muayeneye aldilar 1 sat sorgu nasil geldi kanama soyle boyle once bi ulturasyon yapsalar rahatlicam neyse oda bitti ginekolegik muayene etti once 1 saat sonra ulturasyon aldilar neyseki sukur kuzum kipir kipir kanamam da durdu elleri ayaklari nasil hareketli netse sukur iyiyz 12 haftalik dedi tabi biraz dinlenmem lazim yarin arayip detayli ulturasyona gun vercekler olcumleri tam alamadi ulturasyon alet kac senelik se artik boyle bi gun gecti korkudan oldum ama
Cok gexmis olsun canim benim ,Allah birdaha boyle korkular yasatmasinKizlar aksam basima gelenlerr oturiyodum ilik ilik bisey akti kaktim bacaklarimdan akiyor su gibi hemen acil gittik hic sancim yok gittik sozde acil zile bastik gelen yok bir daha bastik sagir degiliz sabredin diyo kadin neyse kan grubumu sordu tabi ben uzuntuden kafam durdu yok kan grubunu soylemeden kontrol rledemeyiz dedi dedim 2 dogum 3 dusuk yaptim burda deyince tmm bakalim o zmn dedi gitti yarim saate geldi muayeneye aldilar 1 sat sorgu nasil geldi kanama soyle boyle once bi ulturasyon yapsalar rahatlicam neyse oda bitti ginekolegik muayene etti once 1 saat sonra ulturasyon aldilar neyseki sukur kuzum kipir kipir kanamam da durdu elleri ayaklari nasil hareketli netse sukur iyiyz 12 haftalik dedi tabi biraz dinlenmem lazim yarin arayip detayli ulturasyona gun vercekler olcumleri tam alamadi ulturasyon alet kac senelik se artik boyle bi gun gecti korkudan oldum ama
Kizlar aksam basima gelenlerr oturiyodum ilik ilik bisey akti kaktim bacaklarimdan akiyor su gibi hemen acil gittik hic sancim yok gittik sozde acil zile bastik gelen yok bir daha bastik sagir degiliz sabredin diyo kadin neyse kan grubumu sordu tabi ben uzuntuden kafam durdu yok kan grubunu soylemeden kontrol rledemeyiz dedi dedim 2 dogum 3 dusuk yaptim burda deyince tmm bakalim o zmn dedi gitti yarim saate geldi muayeneye aldilar 1 sat sorgu nasil geldi kanama soyle boyle once bi ulturasyon yapsalar rahatlicam neyse oda bitti ginekolegik muayene etti once 1 saat sonra ulturasyon aldilar neyseki sukur kuzum kipir kipir kanamam da durdu elleri ayaklari nasil hareketli netse sukur iyiyz 12 haftalik dedi tabi biraz dinlenmem lazim yarin arayip detayli ulturasyona gun vercekler olcumleri tam alamadi ulturasyon alet kac senelik se artik boyle bi gun gecti korkudan oldum ama
Valla anne olunca insan..yavrusunun her yerini öpüyorSen böyle söyleyince geçen televizyonda izlediğim haber aklıma geldi :) Bebeklerin ayaklarından öpülür ise kıskanç olurlarmış :)
Benim de kız kardeşim var. Aramızda 15 ay var (kaza kurşunu olmuş) kıskandım mı bilmiyorum..ama iyi ki var. Çok dövüşürdük çocukken tabi ama saniyesinde barışıp oyuna devam ederdik. En iyi arkadaşım sırdaşım gönül bağımSen şimdi böyle dedin ya direk anılarım aklıma geldi,benimde kardeşimle aramda 2.5 yaş var,üstelik oda kız ve ben onu hiçbirşekilde kabul etmedim iyi hatırlıyorum. Bebek haliyle yapmadığım şey kalmamıştı. Çünkü ilk kıskanmam,annemin beni kendi yatağımdan atıp onu koymasıydı. Bildiğin yastıkla boğmaya kalkmışım ve büyüdükçede bu garipliğim gitmedi, oyun oynardık ama kavgalarımız bitmezdi,bir kere istemiyordum onu en baştan beri. Ne akıl allahım yaaaa. O gün bugün derim. insanın kardeşi olacaksa da bildiği anlayabileceği bir zamanda olsun diye,herhalde 2. yi yaparsam 10 yıl beklemeyi düşünüyorum.
Canım ben bir sürü şey kullanıyordum ama hamile olduğumu öğrendiğimden bu yana pek bir şey kullanmıyorum desem yeridir. Oğlanın yüz kremi ve vücut sütünü kullanıyorum o kadar.Cilt bakım ürünleriniz neler ?
Rabbim yar ve yardımcın olsun. Hayırlısını versin inşallah. Gönlüne huzur içine rahatlık versinHanimlar benim icin dua edin dusuk tehlikem var pembe lekelenmeyle gittim. Igne tedavisi goruyorum benim icin dua etmenizi istiyorum melegime kavusayim birşey olmasın Allahin izniyle
Canım ya çok geçmiş olsun. Gerçekten çoklorlulacak bir olay yaşamışsın. Rabbim kalbine huzur versin. Hayırlısıyla sağlıkla ve zamanlıca kucağına alırsın inşallah.Kizlar aksam basima gelenlerr oturiyodum ilik ilik bisey akti kaktim bacaklarimdan akiyor su gibi hemen acil gittik hic sancim yok gittik sozde acil zile bastik gelen yok bir daha bastik sagir degiliz sabredin diyo kadin neyse kan grubumu sordu tabi ben uzuntuden kafam durdu yok kan grubunu soylemeden kontrol rledemeyiz dedi dedim 2 dogum 3 dusuk yaptim burda deyince tmm bakalim o zmn dedi gitti yarim saate geldi muayeneye aldilar 1 sat sorgu nasil geldi kanama soyle boyle once bi ulturasyon yapsalar rahatlicam neyse oda bitti ginekolegik muayene etti once 1 saat sonra ulturasyon aldilar neyseki sukur kuzum kipir kipir kanamam da durdu elleri ayaklari nasil hareketli netse sukur iyiyz 12 haftalik dedi tabi biraz dinlenmem lazim yarin arayip detayli ulturasyona gun vercekler olcumleri tam alamadi ulturasyon alet kac senelik se artik boyle bi gun gecti korkudan oldum ama
Canim yok yanlışlıkla olmuş şimdi fark ettim belli degil icimden geçeni isaretleyeyimTekduamsin senin üçüz mü olacak. ? Öyle işaretlemissin
Merhaba beni de listeye ekleyebilir misiniz?
İSTANBUL,
yaş 26,
Sat 02.11.2015
Tahmini doğum tarihi 09.08.2016
teşekkürler :)[/QUOT
Goodyy beraberiz canim ayni tarihlerdeniz
Senin tüp bebek mi? Kac embriyo transferi yapıldı. ?Canim yok yanlışlıkla olmuş şimdi fark ettim belli degil icimden geçeni isaretleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?