2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Çok geçmiş olsun. Kanamanın durması icin ne kullandin. ?

Hsyir olsun.peki ne gördün.

şöyle gördüm doğum yapmışım ama cinsiyetini bana söylemeyin ben eve gidince bakıcam diyorum. neyse eve gidiyorum oğlumu görüyorum benim önceliğim oğlum önce onu uyutucam dyorum. uyuttuktan sonra geliyorum annem çok acıktı emzir diyor bir emmeye başlıyor cok cok cok :) neyse anneme sorıuyorum baktınmı diye oda sen bak diyo bakıyorum kızmış :) işte öyle

çok geçmiş olsun iyice dinlen canım. iş miş yasak sana bir an önce kendini toparlarsın umarım.

günaydın inşallah cinsiyetini de öğrenirsin. bende dört gözle bekliyorum kontrol günümü

Bakalim seninki ne tarafta sağda mı solda mi

çok geçmiş olsun iyice dinlen canım. iş miş yasak sana bir an önce kendini toparlarsın umarım.[/QUOTE]
Evet canim saten hic bisey yapmiyorum ama 3 yasinda kucuk kizim onla ilgileniyorum sadece

Ah evet unuttum ben o ayrıntıyı, ikisi de aynı gün olmak zorunda. Öyleyse sana küçük bir sır vereyim :) Bir daha gitmeden önce çikolata ye öyle git bak bakalım dönüyor mu dönmüyor mu :)

çikolatayla kandırabilir miyim bebişi keşke doktor deseydi bi çikolata ye 15 dakka sonra tekrar bakalım diye

canım benim de hamileliğimi öğrendiğim zamanlar çok ağrım oldu ama zamanla geçti bünye alışmaya çalışıyor sanırım ondan umarım senin de geçer

Günaydın herkese, bugün kasığımın sol tarafında şiddetli kramplarla uyandım ( Doktorum söylemişti bu haftalarda olabileceğini ama bu kadarını beklemiyordum. Hazırlıklı olun siz de (

Insallah canimm biseyy olmazz ikisinide alirsin kucana

Canim cok gec 10 yil benim kizlarin arasinda 7 yas var bir gor evin icini hic anlasamiyorlar yazin yan komsumun kizlari 2 yas aralari bir guzel oynuyolar ki kafa yaslari ayni o yuzden 3 yas olucak bu sefer aralari bari ikisi oynasin buyuk kizim saten daha cok benle vakit gecirmeyi seviyor bence 1 daha dusunn derim

Günaydın güzel anneler allah hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah sorun yaşayanların Allah yardımcısı olsun..

Canım çok geçmiş olsun,akşam erkenden uyuyunca yazdığını görmemişim. Çok dikkat et kendine çok. Heleki yabancı memlekette o işler çok daha zor.

Valla bilmiyorum.Şimdiden 2. ciyi düşünüp strese girmek istemiyorum. Hiç yapmayadabilirim nabıyım. Bir görelim de,bir evlat sevgisini anlayalım da sonra allah nasılsa ayarlamıştır.

Benden herkese kocaman günaydın....

Pisikedii güzel haberlerle gel inş.

Ben kontrollerde çok heyecanlanıyorum,çok strese giriyorum. Hiç gitmesem daha iyi,böyle en azından devam ettiğini biliyorum. Benide 4 şubatta 2 li teste çağırdılar onun stresini yaşıyorum. 14 gün var offffff.

Sat:19/11/2015
Tahmini doğum:25/08/2016
İstanbul, 26 ekleyebilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…