- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
Canim yok yanlışlıkla olmuş şimdi fark ettim belli degil icimden geçeni isaretleyeyim
Çok geçmiş olsun. Kanamanın durması icin ne kullandin. ?Kizlar aksam basima gelenlerr oturiyodum ilik ilik bisey akti kaktim bacaklarimdan akiyor su gibi hemen acil gittik hic sancim yok gittik sozde acil zile bastik gelen yok bir daha bastik sagir degiliz sabredin diyo kadin neyse kan grubumu sordu tabi ben uzuntuden kafam durdu yok kan grubunu soylemeden kontrol rledemeyiz dedi dedim 2 dogum 3 dusuk yaptim burda deyince tmm bakalim o zmn dedi gitti yarim saate geldi muayeneye aldilar 1 sat sorgu nasil geldi kanama soyle boyle once bi ulturasyon yapsalar rahatlicam neyse oda bitti ginekolegik muayene etti once 1 saat sonra ulturasyon aldilar neyseki sukur kuzum kipir kipir kanamam da durdu elleri ayaklari nasil hareketli netse sukur iyiyz 12 haftalik dedi tabi biraz dinlenmem lazim yarin arayip detayli ulturasyona gun vercekler olcumleri tam alamadi ulturasyon alet kac senelik se artik boyle bi gun gecti korkudan oldum ama
Hsyir olsun.peki ne gördün.
Kizlar aksam basima gelenlerr oturiyodum ilik ilik bisey akti kaktim bacaklarimdan akiyor su gibi hemen acil gittik hic sancim yok gittik sozde acil zile bastik gelen yok bir daha bastik sagir degiliz sabredin diyo kadin neyse kan grubumu sordu tabi ben uzuntuden kafam durdu yok kan grubunu soylemeden kontrol rledemeyiz dedi dedim 2 dogum 3 dusuk yaptim burda deyince tmm bakalim o zmn dedi gitti yarim saate geldi muayeneye aldilar 1 sat sorgu nasil geldi kanama soyle boyle once bi ulturasyon yapsalar rahatlicam neyse oda bitti ginekolegik muayene etti once 1 saat sonra ulturasyon aldilar neyseki sukur kuzum kipir kipir kanamam da durdu elleri ayaklari nasil hareketli netse sukur iyiyz 12 haftalik dedi tabi biraz dinlenmem lazim yarin arayip detayli ulturasyona gun vercekler olcumleri tam alamadi ulturasyon alet kac senelik se artik boyle bi gun gecti korkudan oldum ama
günaydın inşallah cinsiyetini de öğrenirsin. bende dört gözle bekliyorum kontrol günümüGünaydın kızlar. Bu sabah hiç uyanasım ve yataktan çıkasım yoktu ama gel gör beni mecburiyetler...
Bugün Dr kontrolümüz varheyecanla neler olmuş bekliyorum güzel bi poz yakalarsam paylaşacam
Gününü güzel geçsin. Olumlu düşünelim olumlu olsun
Günaydın kızlar. Bu sabah hiç uyanasım ve yataktan çıkasım yoktu ama gel gör beni mecburiyetler...
Bugün Dr kontrolümüz varheyecanla neler olmuş bekliyorum güzel bi poz yakalarsam paylaşacam
Gününü güzel geçsin. Olumlu düşünelim olumlu olsun
Amin insallahCok gexmis olsun canim benim ,Allah birdaha boyle korkular yasatmasin
Hic bisey vermedi canim kese kapali gorunuyor bebekle alakasi yok dedi burda oyle cok ilac falan vermezler canimÇok geçmiş olsun. Kanamanın durması icin ne kullandin. ?
Ah evet unuttum ben o ayrıntıyı, ikisi de aynı gün olmak zorunda. Öyleyse sana küçük bir sır vereyim :) Bir daha gitmeden önce çikolata ye öyle git bak bakalım dönüyor mu dönmüyor mu :)
canım benim de hamileliğimi öğrendiğim zamanlar çok ağrım oldu ama zamanla geçti bünye alışmaya çalışıyor sanırım ondan umarım senin de geçerMerhaba herkese
Yaklaşık 1 haftadır cok siddetli mide ağrısı yaşıyorum,hic bulantim kusmam olmadi bugüne kadar. Ama bu mide agrisi beni mahvetti,doktor surup verdi. Cok kısa sure etki ediyo tekrar agrim basliyoböyle bisey yasayan var mi acaba?
Insallah canimm biseyy olmazz ikisinide alirsin kucanasağlıkla sihatle ozamanlara gelelim inşallah canım benim cok dua edın bana olur mu bu kez bırakmasın yavrucuklarım çarşamba kalp atısını duyamaya gıdıcem inşallah 2 ptırcıkında pıt pıtlarını duyar hersey yolund asağlıklı günüyle der doktorum
Canim cok gec 10 yil benim kizlarin arasinda 7 yas var bir gor evin icini hic anlasamiyorlar yazin yan komsumun kizlari 2 yas aralari bir guzel oynuyolar ki kafa yaslari ayni o yuzden 3 yas olucak bu sefer aralari bari ikisi oynasin buyuk kizim saten daha cok benle vakit gecirmeyi seviyor bence 1 daha dusunn derimSen şimdi böyle dedin ya direk anılarım aklıma geldi,benimde kardeşimle aramda 2.5 yaş var,üstelik oda kız ve ben onu hiçbirşekilde kabul etmedim iyi hatırlıyorum. Bebek haliyle yapmadığım şey kalmamıştı. Çünkü ilk kıskanmam,annemin beni kendi yatağımdan atıp onu koymasıydı. Bildiğin yastıkla boğmaya kalkmışım ve büyüdükçede bu garipliğim gitmedi, oyun oynardık ama kavgalarımız bitmezdi,bir kere istemiyordum onu en baştan beri. Ne akıl allahım yaaaa. O gün bugün derim. insanın kardeşi olacaksa da bildiği anlayabileceği bir zamanda olsun diye,herhalde 2. yi yaparsam 10 yıl beklemeyi düşünüyorum.
GÜNAYDIN.Kızlar günaydın, beni de listeye ekleyebilir misiniz?
SAT: 4/10/2015
Tahmini doğum tarihi: 21/08/2016
ISTANBUL, 26
Ilac her hangi bisey verdiler mi canim sana sancim yok biraz once wc gittim selpak uzerine az kan geldi pembemsi senin devam etti miÇok geçmiş olsun canım. Geçen hafta bende aynı şeyleri yaşadım gerçekten zor. Allah yardımcımız olsun
Kizlar aksam basima gelenlerr oturiyodum ilik ilik bisey akti kaktim bacaklarimdan akiyor su gibi hemen acil gittik hic sancim yok gittik sozde acil zile bastik gelen yok bir daha bastik sagir degiliz sabredin diyo kadin neyse kan grubumu sordu tabi ben uzuntuden kafam durdu yok kan grubunu soylemeden kontrol rledemeyiz dedi dedim 2 dogum 3 dusuk yaptim burda deyince tmm bakalim o zmn dedi gitti yarim saate geldi muayeneye aldilar 1 sat sorgu nasil geldi kanama soyle boyle once bi ulturasyon yapsalar rahatlicam neyse oda bitti ginekolegik muayene etti once 1 saat sonra ulturasyon aldilar neyseki sukur kuzum kipir kipir kanamam da durdu elleri ayaklari nasil hareketli netse sukur iyiyz 12 haftalik dedi tabi biraz dinlenmem lazim yarin arayip detayli ulturasyona gun vercekler olcumleri tam alamadi ulturasyon alet kac senelik se artik boyle bi gun gecti korkudan oldum ama
Canım çok geçmiş olsun,akşam erkenden uyuyunca yazdığını görmemişim. Çok dikkat et kendine çok. Heleki yabancı memlekette o işler çok daha zor.
Valla bilmiyorum.Şimdiden 2. ciyi düşünüp strese girmek istemiyorum. Hiç yapmayadabilirim nabıyım. Bir görelim de,bir evlat sevgisini anlayalım da sonra allah nasılsa ayarlamıştır.
Cok saol canim insallah hayirlisiyla aliriz hepimiz kucamiza oyle guzel bi duygu ki bide sakin bir bebek olursa kesin istersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?