ya da özelden mesaj atabilirsiniz.LİSTE GÜNCELLENDİ HANIMLAR.
UNUTTUĞUM, GÖRMEDİĞİM OLDUYSA KUSURA BAKMASIN LÜTFEN.
YORUMA BENİ ETİKETLEYİP BİLGİLERİ YAZARSANIZ LİSTEYE EKLERİM.
EKLEDİM CANIMSat:19/11/2015
Tahmini doğum:25/08/2016
İstanbul, 26 ekleyebilir misiniz
Merhaba kızlar,bende Allah'ın izniyle Ağustos annesi olacambu 2.gebeliğim 11 aylık bir kızım var,cinsiyeti belli olan var mı?
Kızlar günaydınnn.. Çook hastayım göğsümü üşütmüşüm öksürüyorum.. Ayrıca sürekli sol kasığım ağrıyor.. Çok korkuyorum bişi olacak diye.. Öksürdükçe canım yanıyor kızlar
Gerçekten miGünaydın herkese, bugün kasığımın sol tarafında şiddetli kramplarla uyandım( Doktorum söylemişti bu haftalarda olabileceğini ama bu kadarını beklemiyordum. Hazırlıklı olun siz de (
Senin de hayırlı olsun canım inşallah sağ salim alırız kucağımızaHayırlı olsun bebeğin canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah..
Cinsiyeti daha belli olmadı ama çok merak ediyorum tabii
ilk gebeliğinde hangi haftada öğrenmiştin
geçmiş olsun canım ben de hastalandım ballı ıhlamur içiyorum biraz rahatlatıyor.Atlatırsın hemencik inşallah
Gerçekten mineden kramp olurmuş ki artık 3 ayı doldurduk biz
Arkadaşlar merhaba,
Yarından sonra 13. haftaya geçeceğim ve benim öyle bir uykum var ki. Akşam sekiz buçukta yattım. sabah 7 de kalktım ve şu anda (saat 10) uyumamak için gerçekten aşırı derecede efor sarf ediyorum. Üç gündür böyle. Zamanla azalacağını söylemişlerdi ancak hiç de öyle olmadı. Özellikle Ağustos başında doğum yapacak arkadaşlar, benzer bir şey yaşıyor musunuz siz de? gözlerimi zor açık tutuyorum.
Senin de hayırlı olsun canım inşallah sağ salim alırız kucağımızakızımı 17.haftada öğrenmiştim, dün 11+4'te doktorum %80 erkek dedi bu kadar erken söylemesine çok şaşırdım haftaya gel kesin söylerim deyince şaştım kaldım. Senin doktorun bir tahminde bulundu mu peki?
Senin de hayırlı olsun canım inşallah sağ salim alırız kucağımızakızımı 17.haftada öğrenmiştim, dün 11+4'te doktorum %80 erkek dedi bu kadar erken söylemesine çok şaşırdım haftaya gel kesin söylerim deyince şaştım kaldım. Senin doktorun bir tahminde bulundu mu peki?
Ilac her hangi bisey verdiler mi canim sana sancim yok biraz once wc gittim selpak uzerine az kan geldi pembemsi senin devam etti mi
Muhtemelen söyler canım,inşallah gönlüne göre olur ne yalan söylim ben de kızımın bir kız kardeşi olmasını çok isterdim tabi sağlıklı olması en önemlisi,bakalım daha yüzde yüz bişey yok hayırlısıyla.bende henüz tahmin bile yokşubatın ilk haftası kontrolüm var o zaman gittiğimde bişey söyler diye düşünüyorum gönlüm kızdan yana ama önce sağlıklı olması önemli olan tabi
Çok da içme tatlım günde 3 bardak en fazlasanada geçmiş olsun canım..sürekli ballı ıhlamur içiyorum inşallah faydasını görürüm..
Bazı doktorlar emin olmadan söylemiyorlar canım mutlaka görüyorlardır bişeyler ama genital organlar 16.haftaya kadar birbirine çok benziyor. Ben kendimi kaptırmıyorum hatta nedense yine kız hissediyorum bakalım neler olacakCanım zaten erkek bebek daha önce kendini belli eder derler. Ben de ikili tarama testini yaptırdığım gün öğrenirim diye bekledim ama nafile :))
EKLEDİM CANIM.Merhaba beni de listeye ekleyebilir misiniz?
İSTANBUL,
yaş 26,
Sat 02.11.2015
Tahmini doğum tarihi 09.08.2016
teşekkürler :)
bizim doğum tarihimiz aynı hemen hemen. ben şubatın ortalarına doğru gitmeyi düşünüyorum dayanabilirsem tabicinsiyeti netleşenler oldu mu hanımlar?
ben de ay sonu gidip öğrenmeyi umuyorum.
isim düşündünüz mü? :)
iyi ki kış gebeliği yaşıyorum, yaz olsaydı sıcak yüzünden bulantılar beni mahvederdi.
çay demlerken gelen buhar bile midemi kaldırıyor :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?