2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Hatta bak sana ne anlatacağım :)) İkili tarama için gittiğim gün, doktorum ultrason görüntülerine bakarak ölçüm yaparken, ben de çıkıntı var mı yok mu ona bakıyordum :)) Ah kadınlar kulübü bunların sebebi sensin :)) Ben ne anlarım çıkıntı var mı yok mu :)) Çıkıntı yok galiba dediğimde doktorum tebessüm etti önce ve bunu söylemek için çok erken çünkü daha çok küçük dedi. Bakalım bekliyoruz, hayırlısı :))

bizim doğum tarihimiz aynı hemen hemen. ben şubatın ortalarına doğru gitmeyi düşünüyorum dayanabilirsem tabi isim düşündüm ama cinsiyeti belli olmadığı için kesinleştiremedim
Ben 3. gebeliğim olsa da her ay kontrole gitmeyi düşünüyorum da hava soğuk, dışarısı kar buz.
isim erkek olursa Osman, Efe, Yağız, Yiğit. kız olursa meçhul :)

Kızlar hiç hamile kıyafeti alan oldu mu?
Nerden aldınız?
Bel LCW ye falan baktım ama özellikle pantolonları çok rahatsız edici..
Ben de LCW den almıştım ama şansıma yüksek beldi. havalar az ısınınca bakacağım yeni ürünler gelir belki o zaman.

Kızlar hiç hamile kıyafeti alan oldu mu?
Nerden aldınız?
Bel LCW ye falan baktım ama özellikle pantolonları çok rahatsız edici..

Ben aldm bikac tane elbise netten aldm cok tatlilarr.. Ebru maternity diye bi site bi tane de kumas pantolon aldm ve urunlerini cidden cok begendm.. Lcw dan da bi tayt aldm o da rahat ama lcwnin pantolonlari bilmiyorm bi de resmi kiyafet zaten yok orda anca haftasonu icn yani.. Haftaici daha onemli su an ama o siteyi begendm cidden..

ben kız olursa Ayşe Defne, erkek olursa Atlas koymayı düşünüyorum. Nasıl sizce..
ayşe ismini severim de çevremde sülalemde o isim çok :)
defne ve atlas da güzel ama eşim izin vermiyor aklımdaki asıl isimlere. mesela Asya :)

Ben 3. gebeliğim olsa da her ay kontrole gitmeyi düşünüyorum da hava soğuk, dışarısı kar buz.
isim erkek olursa Osman, Efe, Yağız, Yiğit. kız olursa meçhul :)

Meçhul güzel isimmiş :))) Diğer iki bebiş kız galiba ? :)

Meçhul güzel isimmiş :))) Diğer iki bebiş kız galiba ? :)
Evet canım. aslında ben asya istiyorum da eşim istemiyor, çatışıyoruz. o yüzden diğer iki kızımın çift ismi var :)

Kızlar göbeğiniz belirginleşmeye başladı mı veya ne zaman başladı?

deniz unisex olduğu için ilerde zorluk oluyor yaşamında..
evet onu da düşünüyorum.
cinsiyeti belli olsun da karar veririz. zaten çift isim olacak diğer kızlarım gibi.
iki keçi anlaşamıyoruz isim konusunda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…