- 25 Aralık 2015
- 1.508
- 1.812
- 48
Bazı doktorlar emin olmadan söylemiyorlar canım mutlaka görüyorlardır bişeyler ama genital organlar 16.haftaya kadar birbirine çok benziyor. Ben kendimi kaptırmıyorum hatta nedense yine kız hissediyorum bakalım neler olacak
ben pantolon aldım 3 tane birini lcw den aldım 2 sini de bir hamile giyim mağazasından altımKızlar hiç hamile kıyafeti alan oldu mu?
Nerden aldınız?
Bel LCW ye falan baktım ama özellikle pantolonları çok rahatsız edici..
Ben 3. gebeliğim olsa da her ay kontrole gitmeyi düşünüyorum da hava soğuk, dışarısı kar buz.bizim doğum tarihimiz aynı hemen hemen. ben şubatın ortalarına doğru gitmeyi düşünüyorum dayanabilirsem tabiisim düşündüm ama cinsiyeti belli olmadığı için kesinleştiremedim
ben pantolon aldım 3 tane birini lcw den aldım 2 sini de bir hamile giyim mağazasından altım
Ben 3. gebeliğim olsa da her ay kontrole gitmeyi düşünüyorum da hava soğuk, dışarısı kar buz.
isim erkek olursa Osman, Efe, Yağız, Yiğit. kız olursa meçhul :)
Ben de LCW den almıştım ama şansıma yüksek beldi. havalar az ısınınca bakacağım yeni ürünler gelir belki o zaman.Kızlar hiç hamile kıyafeti alan oldu mu?
Nerden aldınız?
Kızlar hiç hamile kıyafeti alan oldu mu?
Nerden aldınız?
ayşe ismini severim de çevremde sülalemde o isim çok :)ben kız olursa Ayşe Defne, erkek olursa Atlas koymayı düşünüyorum. Nasıl sizce..
ayşe ismini severim de çevremde sülalemde o isim çok :)
defne ve atlas da güzel ama eşim izin vermiyor aklımdaki asıl isimlere. mesela Asya :)
Ben 3. gebeliğim olsa da her ay kontrole gitmeyi düşünüyorum da hava soğuk, dışarısı kar buz.
isim erkek olursa Osman, Efe, Yağız, Yiğit. kız olursa meçhul :)
Evet canım. aslında ben asya istiyorum da eşim istemiyor, çatışıyoruz. o yüzden diğer iki kızımın çift ismi var :)Meçhul güzel isimmiş :))) Diğer iki bebiş kız galiba ? :)
leyla da güzel.Mesela Leyla da benim çok hoşuma giden bir isimdir
leyla da güzel.
nehir ve deniz de sıcak geliyor ama benim inatçı eşim var, ah ah :)
:)) benim zaten vardı göbüşüm.. şu anda bayaga hamile olduğum belli oluyorKızlar göbeğiniz belirginleşmeye başladı mı veya ne zaman başladı?
evet onu da düşünüyorum.deniz unisex olduğu için ilerde zorluk oluyor yaşamında..
benim göbek hep var. aç gezersem kayboluyor sadece :)Kızlar göbeğiniz belirginleşmeye başladı mı veya ne zaman başladı?
evet onu da düşünüyorum.
cinsiyeti belli olsun da karar veririz. zaten çift isim olacak diğer kızlarım gibi.
iki keçi anlaşamıyoruz isim konusunda :)
inşallah cümlemizinki amin.Hayırlısı olsun, ismiyle yaşasın inşallah..
Ya benim normalde yoktu şimdi akşamları kocaman göbeği oluyo merak ettim bende sizinkileribenim göbek hep var. aç gezersem kayboluyor sadece :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?