2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar göbeğiniz belirginleşmeye başladı mı veya ne zaman başladı?

Ya bende göbek yok da, regl olacağımız zaman şişliğin oluştuğu yerin adı neydi unuttum :))) Heh orası işte, artık regl olmadığım için bayağı bir şiş :))

Ben de bayaaa incelemiştim doktorum bakarken doktorum sonra kızdı zaten hurafelere inanma diye ben de çok fena kaptırmışım nuba göre kıza benziyor nub paralel dediler gerçi 10 haftalıktı nub resmi normalde 11 haftadan başlıyormuş,doktorum da erkek diyince az daha kızacaktım yalan söylüyorsun diye aman yaa sağlıklı olsunlar da, senin de nuba göre erkek çıktı dimi karıştırmıyorsam?

Ben nerdeyse en sonlara olduğum için siz önceden yaşarsınız bu belirtilerden öğreniyim sizden

Kızlar hiç hamile kıyafeti alan oldu mu?
Nerden aldınız?
Bel LCW ye falan baktım ama özellikle pantolonları çok rahatsız edici..
LCW bide H&M de fena değil aslında,koton da gördüm sanki ben haftaya almaya gidicem bakalım neler var.

LCW bide H&M de fena değil aslında,koton da gördüm sanki ben haftaya almaya gidicem bakalım neler var.

H&M nin her magazasında yok.. Hangi magazada olduğunu bilen varsa ona göre bakalım :)
Kotonda yok hamile koleksiyonu onu sordum ben..

H&M nin her magazasında yok.. Hangi magazada olduğunu bilen varsa ona göre bakalım :)
Kotonda yok hamile koleksiyonu onu sordum ben..
Aaa koton da görmüştüm sanki hatta yazındı Fethiye'de ama bilmiyorum demekki şimdi yok,h&m İstanbul'da bağdat caddesinde muhtemelen vardır.

Evet canım öyleymiş :) Bakalım @SLVESTER doğru tahminde bulundu ise dilesin benden ne dilerse ehehe. Hayırlısı tabii önce sağlıklı ve hayırlı evlat olması dileğimle.

Kızlar bugün ikili taramamız vardı, ense kalınlığı falan normal çıktı. Sonucu yarın öğleden sonra çıkacakmış. Cinsiyet için bacaklarının arasında bir şey görünüyor gibi ama daha erken dedi.

Normal bir durum dedi doktor, memeler hazırlanıyormuş :)

O beniiiim :) Koparma canım sakın, benim de bir tanesi kaşırken zedelnmiş, doktor kaşıma bunları dedi.

Bununla gelmiş geçmiş olsun canım, sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Günaydın herkese, bugün kasığımın sol tarafında şiddetli kramplarla uyandım ( Doktorum söylemişti bu haftalarda olabileceğini ama bu kadarını beklemiyordum. Hazırlıklı olun siz de (

Benim de aynı kramplar vardı, doktor bebek kıpır kıpır ondan olur, bir de büyümekten olur dedi.

Ah canım o uykuyu bana sor :) 12 de 1 de uyuyan insan kaç zamandır 9:30 dedin mi gözlerim kapanıyor, uykum geldi dememle uyumam arasında 2 sn falan var :) Ben de azalmasını dört gözle bekliyorum 12+3'üm.

Kızlar hiç hamile kıyafeti alan oldu mu?
Nerden aldınız?
Bel LCW ye falan baktım ama özellikle pantolonları çok rahatsız edici..

Ben lcwden aldım 2 pantolon canım, biraz düşük belli evet ama karın büyüdükçe oturur diye tahmin ediyorum ben.

Merhabalar kızlar,
Epeydir takip ediyorum sizi.
Bende kayıt olayım istedim. :)
SAT: 18.11.2015
Bu gebeliğimden önce 2 gebelik daha yaşadım ve düşükle sonuçlandılar. Kan pıhtılaşmam varmış. Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Bu zamana kadar sağ salim geldik çok şükür. İnsaAllah sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kavuşmak da nasip olur.
Geçen hafta lekelenmem olduğunda o kadar çok korktum ki tam bebeğimizin kalp atışlarını duymuştuk ki 1 gün sonra lekelenmem oldu.. hamdolsun atlattık. İnsaAllah iyi bir süreç geçer.
Kasıklarımda sancılarım oluyor çok sık olmasa da, bulantım geçen haftalara nazaran daha az.
Öyle işte.
Hayırlı Günler Herkese :)

Allah tamamına erdirsin. Sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın inşallah..

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım.

Evet canım öyleymiş :) Bakalım @SLVESTER doğru tahminde bulundu ise dilesin benden ne dilerse ehehe. Hayırlısı tabii önce sağlıklı ve hayırlı evlat olması dileğimle.
Ay hadi bakalım hayırlısı:) İnşallah canım hepimiz için en güzeli olsun

Normal bunlar canım

Merhaba , 3 boyutlu ulturasona hafta sonu bakmıyorlarmış hafta içi 9/4 dediler sizin hastanenizde de öyle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…