- 25 Aralık 2015
- 1.508
- 1.812
- 48
Kızlar göbeğiniz belirginleşmeye başladı mı veya ne zaman başladı?
Ben de bayaaa incelemiştim doktorum bakarken doktorum sonra kızdı zaten hurafelere inanma diyeHatta bak sana ne anlatacağım :)) İkili tarama için gittiğim gün, doktorum ultrason görüntülerine bakarak ölçüm yaparken, ben de çıkıntı var mı yok mu ona bakıyordum :)) Ah kadınlar kulübü bunların sebebi sensin :)) Ben ne anlarım çıkıntı var mı yok mu :)) Çıkıntı yok galiba dediğimde doktorum tebessüm etti önce ve bunu söylemek için çok erken çünkü daha çok küçük dedi. Bakalım bekliyoruz, hayırlısı :))
LCW bide H&M de fena değil aslında,koton da gördüm sanki ben haftaya almaya gidicem bakalım neler var.Kızlar hiç hamile kıyafeti alan oldu mu?
Nerden aldınız?
Bel LCW ye falan baktım ama özellikle pantolonları çok rahatsız edici..
LCW bide H&M de fena değil aslında,koton da gördüm sanki ben haftaya almaya gidicem bakalım neler var.
Aaa koton da görmüştüm sanki hatta yazındı Fethiye'de ama bilmiyorum demekki şimdi yok,h&m İstanbul'da bağdat caddesinde muhtemelen vardır.H&M nin her magazasında yok.. Hangi magazada olduğunu bilen varsa ona göre bakalım :)
Kotonda yok hamile koleksiyonu onu sordum ben..
Ben de bayaaa incelemiştim doktorum bakarken doktorum sonra kızdı zaten hurafelere inanma diyeben de çok fena kaptırmışım nuba göre kıza benziyor nub paralel dediler gerçi 10 haftalıktı nub resmi normalde 11 haftadan başlıyormuş,doktorum da erkek diyince az daha kızacaktım yalan söylüyorsun diye aman yaa sağlıklı olsunlar da, senin de nuba göre erkek çıktı dimi karıştırmıyorsam?
Benim de nuba göre kızz hadi inşallahhhEvet canım öyleymiş :) Bakalım @SLVESTER doğru tahminde bulundu ise dilesin benden ne dilerse ehehe. Hayırlısı tabii önce sağlıklı ve hayırlı evlat olması dileğimle.
İnşallah normal bir durumdur birsey çıkmaz bizide haberdar edersin .
Benimkiler gibi küçük olanlar için emzirene kadar güzel bi dönem . Sutyenler bile bi başka güzel duruyorözgüven patlamasindan Full dekolte dolaşıyorum
Offf her türlüsü zor işte, insan bir kere tattı mıda tabi tekrar istiyor, ben normalde rahatıma pek bi düşkünümdür. uyku saatim falan esneyemez mesela, bu benim canıma okuyacağından herhalde bir daha bu tür şeylerle uğraşamam ben deyip atıcam aklımdan 2. ciyi.
Öyle mi canım,inş geçer. Çok garipsedim çünkü. kullandığım tüm kozmatik ürünlerini attım onlar yapıyor sandım. Ama nafile,benek benek duruyorlar orda. Bir arkadaşta göğüslerinde lekelerden bahsetmişti. Yoğundum pek araya giremedim. Benimde göğsümde normal beyaz yerinde sivilce gbi küçük küçük şişkinlikler oldu. İçlerinden birşey çıkmıyor.ama hatur hatur kaşınıyor. Geçen gün birini koparttım zorla, sanki et beni kopartmışım mı gibi acıyor ve hala kırmızı duruyor iyileşmedi. Ay bu hamilelik cidden insanı değiştiriyormuş.Halimize şükür allahımmm.
Kizlar aksam basima gelenlerr oturiyodum ilik ilik bisey akti kaktim bacaklarimdan akiyor su gibi hemen acil gittik hic sancim yok gittik sozde acil zile bastik gelen yok bir daha bastik sagir degiliz sabredin diyo kadin neyse kan grubumu sordu tabi ben uzuntuden kafam durdu yok kan grubunu soylemeden kontrol rledemeyiz dedi dedim 2 dogum 3 dusuk yaptim burda deyince tmm bakalim o zmn dedi gitti yarim saate geldi muayeneye aldilar 1 sat sorgu nasil geldi kanama soyle boyle once bi ulturasyon yapsalar rahatlicam neyse oda bitti ginekolegik muayene etti once 1 saat sonra ulturasyon aldilar neyseki sukur kuzum kipir kipir kanamam da durdu elleri ayaklari nasil hareketli netse sukur iyiyz 12 haftalik dedi tabi biraz dinlenmem lazim yarin arayip detayli ulturasyona gun vercekler olcumleri tam alamadi ulturasyon alet kac senelik se artik boyle bi gun gecti korkudan oldum ama
Günaydın herkese, bugün kasığımın sol tarafında şiddetli kramplarla uyandım( Doktorum söylemişti bu haftalarda olabileceğini ama bu kadarını beklemiyordum. Hazırlıklı olun siz de (
Arkadaşlar merhaba,
Yarından sonra 13. haftaya geçeceğim ve benim öyle bir uykum var ki. Akşam sekiz buçukta yattım. sabah 7 de kalktım ve şu anda (saat 10) uyumamak için gerçekten aşırı derecede efor sarf ediyorum. Üç gündür böyle. Zamanla azalacağını söylemişlerdi ancak hiç de öyle olmadı. Özellikle Ağustos başında doğum yapacak arkadaşlar, benzer bir şey yaşıyor musunuz siz de? gözlerimi zor açık tutuyorum.
Kızlar hiç hamile kıyafeti alan oldu mu?
Nerden aldınız?
Bel LCW ye falan baktım ama özellikle pantolonları çok rahatsız edici..
Merhabalar kızlar,
Epeydir takip ediyorum sizi.
Bende kayıt olayım istedim. :)
SAT: 18.11.2015
Bu gebeliğimden önce 2 gebelik daha yaşadım ve düşükle sonuçlandılar. Kan pıhtılaşmam varmış. Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Bu zamana kadar sağ salim geldik çok şükür. İnsaAllah sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kavuşmak da nasip olur.
Geçen hafta lekelenmem olduğunda o kadar çok korktum kitam bebeğimizin kalp atışlarını duymuştuk ki 1 gün sonra lekelenmem oldu.. hamdolsun atlattık. İnsaAllah iyi bir süreç geçer.
Kasıklarımda sancılarım oluyor çok sık olmasa da, bulantım geçen haftalara nazaran daha az.
Öyle işte.
Hayırlı Günler Herkese :)
İnsaAllah, teşekkür ederim :)))Allah tamamına erdirsin. Sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın inşallah..
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım.Merhabalar kızlar,
Epeydir takip ediyorum sizi.
Bende kayıt olayım istedim. :)
SAT: 18.11.2015
Bu gebeliğimden önce 2 gebelik daha yaşadım ve düşükle sonuçlandılar. Kan pıhtılaşmam varmış. Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Bu zamana kadar sağ salim geldik çok şükür. İnsaAllah sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kavuşmak da nasip olur.
Geçen hafta lekelenmem olduğunda o kadar çok korktum kitam bebeğimizin kalp atışlarını duymuştuk ki 1 gün sonra lekelenmem oldu.. hamdolsun atlattık. İnsaAllah iyi bir süreç geçer.
Kasıklarımda sancılarım oluyor çok sık olmasa da, bulantım geçen haftalara nazaran daha az.
Öyle işte.
Hayırlı Günler Herkese :)
İnsaAllah, hepimizdeSağlıkla kucağına alırsın inşallah canım.
Hic bisey vermedi canim kese kapali gorunuyor bebekle alakasi yok dedi burda oyle cok ilac falan vermezler canim[/QUOTE
Ilac vermediyse kan nasıl durdu?
Ay hadi bakalım hayırlısı:) İnşallah canım hepimiz için en güzeli olsunEvet canım öyleymiş :) Bakalım @SLVESTER doğru tahminde bulundu ise dilesin benden ne dilerse ehehe. Hayırlısı tabii önce sağlıklı ve hayırlı evlat olması dileğimle.
Ay hadi bakalım hayırlısı:) İnşallah canım hepimiz için en güzeli olsun
Normal bunlar canımArkadaşlar merhaba,
Yarından sonra 13. haftaya geçeceğim ve benim öyle bir uykum var ki. Akşam sekiz buçukta yattım. sabah 7 de kalktım ve şu anda (saat 10) uyumamak için gerçekten aşırı derecede efor sarf ediyorum. Üç gündür böyle. Zamanla azalacağını söylemişlerdi ancak hiç de öyle olmadı. Özellikle Ağustos başında doğum yapacak arkadaşlar, benzer bir şey yaşıyor musunuz siz de? gözlerimi zor açık tutuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?