2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Birde 30 aralıkta hastaneye gitmiştim 6+5 demişti yani şuan 10+5 mi ? kafam karıştı iyice

Birde 30 aralıkta hastaneye gitmiştim 6+5 demişti yani şuan 10+5 mi ? kafam karıştı iyice

Ultrason görüntülerine bakarak, bir hafta önde iki hafta geride gibi şeyler söyleyebiliyor doktorlar. Ama asıl önemli olan senin son adet tarihinin başlangıcı. Bunu hesaplamak için de çeşitli siteler var. 'Kaç haftalık hamileyim' diye sorgulattırdığında son adet tarihinin başlangıcını yazarak, kaç hafta+gün hamile olduğunu öğrenebilirsin canım.

KIZLAR BUGÜN DOKTORA GİTTİM. 11+2 ÇIKTI. 5 GÜN SONRA TEKRAR GEL DEDİ ENSE KALINLIĞI ÖLÇECEK. TEST YAPACAK. BEBİŞ 4,5 CM OLMUŞ BOYU. Bİ DE BAĞDAŞ KURMUŞ GİBİ OTURUYORDU :) BACAK ARASIDA HAFİF BİR ÇIKINTI DA OLUŞMUŞTU. ERKEK GİBİ GÖRÜNDÜ GÖZÜME

bnde aynıyım işe gitmek işkence 10 gün rapor aldım sanki on gün sonra iyi olucam çok zor geçiriyorum inanılmazda baş ağrım ve dönmem var
Ben evdeyim çalışmıyorum butun gün yatıyorum azıcık hareket etsem midem hemen bulanıyo birde su içemiyom ya geçen sağlık ocağına gittim tahlil yaptılar idrarda enfeksiyon var dedi su iç dedi ama içemiyorum ya ne yapacam şaşırdım

Ayaklarını sıcak tut canım önce ve maalesef su içmek için de kendini zorlaman gerek. Sağlık ocağında yaptırdığın tahlile gelirsek, idrar kültürü yaptırmanı tavsiye ederim. İdrar kültürünü de sağlık ocaklarında yapmıyorlar, onun yerine bir hastaneye gidip yaptırman lazım ki tam sonuç alabilesin. Geçmiş olsun.

Aromalı su iç istersen, hani az limon sıkabilirsin ya da nane yaprağı atabilirsin.
hoşuna gidecek bir şeyle tatlandır.

ebisssss
canım valla mı diyon. Hala acıyor yara oldu resmen. Peki doktor geçeceğini söyledi mi? Normal bir durummuymuş.

Benimde içime kız doğuyor hayırlısı herşeyin bi kızım var kardeşinin de kız olmasını isterim bende

Evlendiğimden beri yani 9 ayda 2 defa adet gördüm bunun için adet söktürücü kullandım yine adet olmadım. sonra bi baktık hamişim yani adet tarihi yok

yaşla değil de huyla ilgisi olduğunu düşünüyorum ben.
kızlarımın arası 18 ay. küçük daha 15 aylık ama ablasını kucağıma alırsam ortalığı ayağa kaldırıyor. ablasını itiyor, kucağıma tırmanmaya çalışıyor, ağlıyor. büyük de her boşlukta, bana farkettirmeden kardeşini itiyor, üstüne oturuyor, ağlatıyor. zamanla düzeleceğini umuyorum :)
kızkardeşimin 7 yaşındaki kızı, benim kızlarımı kardeş olmadığı halde çok kötü kıskanıyor, çaktırmadan vuruyor, ağlatıyor. 2-3 haftaya kadar kardeşi gelecek, "kardeşimi çok seveceğim" diyormuş inşallah öyle olur ama sanmıyorum.

canım limonlu su idrar yolu enfeksiyonuna çok iyi gelir. hemde suyunu içmiş olursun limonunda iltihap söktürücü etkisi var. ben her daim bu illeti çektiğim için biliyorum, bütün doktorlar bana bunu söyledi

merhaba kızlar ne zaman uğrayamamıştım..

hepimizin bebeği iyidir inşallah..

bende geçen hafta doktora gittim 7 haftalık olması gerekirken 6 haftalık gözüktü ama kalp atışlarını duyduk.. doktora sordum bi sorun varmı diye yok dedi..

inşallah sorun yoktur.. siz ne dersiniz fikrinizi almak istedim.

Zorluyorum kendimi canım günde en fazla 3 bardak su içebiliyorum bulunduğum yerde hastane yok maalesef doktorumun bulunduğu hastanede 2 saat uzaklıkta her zaman gidemiyorum pazartesi gidecem inşllh doktora ense kalınlığına bakacaklarmış o zaman yaptırırım zaten iki defa serum taktı doktor onlar biraz ayaklandırdı suyun tadını unutmuştum artık serumdan sonra içtim ama etkisi iki gün sonra geçti elimde olsa sürekli doktora gidecem ama yakın değil işte gidemiyorum.

İsimler konuşulmuş Bizim ki de hazır sayılır. Erkek olursa İbrahim Ayaz (ibrahim babamın adı Ayaz da diğer oğlum Poyraz ona uysun diye )Kız olursa bir adı Duru olacak ama diğerine tam karar veremedim.Poyraza uygun kız ismi bulamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…