2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
canım limonlu su idrar yolu enfeksiyonuna çok iyi gelir. hemde suyunu içmiş olursun limonunda iltihap söktürücü etkisi var. ben her daim bu illeti çektiğim için biliyorum, bütün doktorlar bana bunu söyledi
Tamam çok teşekkür ederim deneyecem inşllh içebilirim işe yarar.

Ölçüm yaptırmaya gittiğinde senden kan ve idrar da alıyorlar canım, tekrar yaptırmana gerek kalmaz o zaman. Umarım enfeksiyon yoktur.

Cuma gunu 13 haftaligim bunda hic uykulu halim yok 2 ci de olmus tu ama 4 ayliktan sonra gecti benim

Benimde içime kız doğuyor hayırlısı herşeyin bi kızım var kardeşinin de kız olmasını isterim bende
Genelde ikinci çocukta cinsiyet farklı istenir hatta özellikle yaşlı teyzeler ay inşallah bu oğlan olur dediklerinde biraz uyuz oluyorum:) hamile bir kadına sağlıklı olsun yeter ki demek daha doğru bence. Tabi ki istisnalar da mevcut ama kız kardeş can yoldaşıdır bana göre,inşallah gönlümüze göre olur.

İnşllh yoktur ☹ umarım şu mide bulantım geçer bende doya doya yemek yer su içerim iki kilo verdim.

Benim de bulantım iki gün önce geçti, senin gibi ben de kilo verdim bulantılarımdan dolayı. İkili tarama testimden sonra folik asiti bırakmamı ve vitamin ilacına başlamamı söyledi doktorum. Şimdi çok şükür sütümü de suyumu da içebiliyorum midem bulanmadan. Senin de geçecek bulantıların merak etme :))

Ayy canım inşllh benimde geçer gunlerim felç oluyo resmen bakalım pazartesi ne diyecek doktor gerçi kendi doktoruma gidemiyecem memlekete gidiyoruz orada gidecem inşllh herşey yolundadır.

Bebisimgel Kanamam kendiliginden gecti sadece cok az tuvalet kagidina geliyor aradim cok normal gecer dedi haftaya cumaya ulturasyon verdi beklicem artik bol bol dinleniyorum hatta butun gun bile yatmana gerek yok dedi

Merhaba
Ben de ıkı tane kaybettım ve şimdı de ığne vuruluyorum kan pıhtılasmasından dolayı

Maşallah maşallah cumartesi bende doktora gidicem benimde iyi olur inşallah
Canim baska bir forumda gordum.lekelenmelerin olmuş galiba.gecti mi dr un ne dedi?benim de yaklaşik 1 aydir kahve lekem oluyor.hakkimizda hayirlisi olsun.

Canim baska bir forumda gordum.lekelenmelerin olmuş galiba.gecti mi dr un ne dedi?benim de yaklaşik 1 aydir kahve lekem oluyor.hakkimizda hayirlisi olsun.
O benim bi çok yorulduğumda bi de çok üzüldüğümde 2-3 gün sürdü o kadar hatta doktora söylemeye gerek bile duymadım ama doktor kırmızı aşırı kanama ve ağrı olmadıkça sıkıntı yok demişti

Sonradan yakalar canim merak etme sen , kalp atisini duymussunuz sonucta,gec dollenmede olabilir , hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin Allahim

Sonradan yakalar canim merak etme sen , kalp atisini duymussunuz sonucta,gec dollenmede olabilir , hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin Allahim

Amin canım teşekkür ediyorum güzel duan ve moral verdiğin için.. Cümlemize hayırlısı ile nasip etsin Allah inşallah.

İnşallah seninde dediğin gibidir insan telaşa kapılıyo ister istemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…