- 18 Aralık 2015
- 450
- 458
- 103
Tamam çok teşekkür ederim deneyecem inşllh içebilirim işe yarar.canım limonlu su idrar yolu enfeksiyonuna çok iyi gelir. hemde suyunu içmiş olursun limonunda iltihap söktürücü etkisi var. ben her daim bu illeti çektiğim için biliyorum, bütün doktorlar bana bunu söyledi
Zorluyorum kendimi canım günde en fazla 3 bardak su içebiliyorum bulunduğum yerde hastane yok maalesef doktorumun bulunduğu hastanede 2 saat uzaklıkta her zaman gidemiyorum pazartesi gidecem inşllh doktora ense kalınlığına bakacaklarmış o zaman yaptırırım zaten iki defa serum taktı doktor onlar biraz ayaklandırdı suyun tadını unutmuştum artık serumdan sonra içtim ama etkisi iki gün sonra geçti elimde olsa sürekli doktora gidecem ama yakın değil işte gidemiyorum.
Cuma gunu 13 haftaligim bunda hic uykulu halim yok 2 ci de olmus tu ama 4 ayliktan sonra gecti benimArkadaşlar merhaba,
Yarından sonra 13. haftaya geçeceğim ve benim öyle bir uykum var ki. Akşam sekiz buçukta yattım. sabah 7 de kalktım ve şu anda (saat 10) uyumamak için gerçekten aşırı derecede efor sarf ediyorum. Üç gündür böyle. Zamanla azalacağını söylemişlerdi ancak hiç de öyle olmadı. Özellikle Ağustos başında doğum yapacak arkadaşlar, benzer bir şey yaşıyor musunuz siz de? gözlerimi zor açık tutuyorum.
İnşllh yoktur ☹ umarım şu mide bulantım geçer bende doya doya yemek yer su içerim iki kilo verdim.Ölçüm yaptırmaya gittiğinde senden kan ve idrar da alıyorlar canım, tekrar yaptırmana gerek kalmaz o zaman. Umarım enfeksiyon yoktur.
Genelde ikinci çocukta cinsiyet farklı istenir hatta özellikle yaşlı teyzeler ay inşallah bu oğlan olur dediklerinde biraz uyuz oluyorum:) hamile bir kadına sağlıklı olsun yeter ki demek daha doğru bence. Tabi ki istisnalar da mevcut ama kız kardeş can yoldaşıdır bana göre,inşallah gönlümüze göre olur.Benimde içime kız doğuyor hayırlısı herşeyin bi kızım var kardeşinin de kız olmasını isterim bende
İnşllh yoktur ☹ umarım şu mide bulantım geçer bende doya doya yemek yer su içerim iki kilo verdim.
Ayy canım inşllh benimde geçer gunlerim felç oluyo resmen bakalım pazartesi ne diyecek doktor gerçi kendi doktoruma gidemiyecem memlekete gidiyoruz orada gidecem inşllh herşey yolundadır.Benim de bulantım iki gün önce geçti, senin gibi ben de kilo verdim bulantılarımdan dolayı. İkili tarama testimden sonra folik asiti bırakmamı ve vitamin ilacına başlamamı söyledi doktorum. Şimdi çok şükür sütümü de suyumu da içebiliyorum midem bulanmadan. Senin de geçecek bulantıların merak etme :))
Maşallah maşallah cumartesi bende doktora gidicem benimde iyi olur inşallahSelamlar arkadaşlar. Bugün birtakım tahlil sonuçlarımızı doktorumuza gösterdik ve muayene olduk. Herşey yolundaKeyfim yerinde. Bebişimiz sağlıkla büyüyor.
MerhabaMerhabalar kızlar,
Epeydir takip ediyorum sizi.
Bende kayıt olayım istedim. :)
SAT: 18.11.2015
Bu gebeliğimden önce 2 gebelik daha yaşadım ve düşükle sonuçlandılar. Kan pıhtılaşmam varmış. Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Bu zamana kadar sağ salim geldik çok şükür. İnsaAllah sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kavuşmak da nasip olur.
Geçen hafta lekelenmem olduğunda o kadar çok korktum kitam bebeğimizin kalp atışlarını duymuştuk ki 1 gün sonra lekelenmem oldu.. hamdolsun atlattık. İnsaAllah iyi bir süreç geçer.
Kasıklarımda sancılarım oluyor çok sık olmasa da, bulantım geçen haftalara nazaran daha az.
Öyle işte.
Hayırlı Günler Herkese :)
ekledim canım
İnşaAllah sağ salim kavuşuruz bebeklerimize :)Merhaba
Ben de ıkı tane kaybettım ve şimdı de ığne vuruluyorum kan pıhtılasmasından dolayı
Allah yardımcınız olsun inşallah sağlıklı kucağınıza alırsınızMerhaba
Ben de ıkı tane kaybettım ve şimdı de ığne vuruluyorum kan pıhtılasmasından dolayı
Canim baska bir forumda gordum.lekelenmelerin olmuş galiba.gecti mi dr un ne dedi?benim de yaklaşik 1 aydir kahve lekem oluyor.hakkimizda hayirlisi olsun.Maşallah maşallah cumartesi bende doktora gidicem benimde iyi olur inşallah
O benim bi çok yorulduğumda bi de çok üzüldüğümde 2-3 gün sürdü o kadar hatta doktora söylemeye gerek bile duymadım ama doktor kırmızı aşırı kanama ve ağrı olmadıkça sıkıntı yok demiştiCanim baska bir forumda gordum.lekelenmelerin olmuş galiba.gecti mi dr un ne dedi?benim de yaklaşik 1 aydir kahve lekem oluyor.hakkimizda hayirlisi olsun.
Sonradan yakalar canim merak etme sen , kalp atisini duymussunuz sonucta,gec dollenmede olabilir , hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin Allahimmerhaba kızlar ne zaman uğrayamamıştım..
hepimizin bebeği iyidir inşallah..
bende geçen hafta doktora gittim 7 haftalık olması gerekirken 6 haftalık gözüktü ama kalp atışlarını duyduk.. doktora sordum bi sorun varmı diye yok dedi..
inşallah sorun yoktur.. siz ne dersiniz fikrinizi almak istedim.
Sonradan yakalar canim merak etme sen , kalp atisini duymussunuz sonucta,gec dollenmede olabilir , hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin Allahim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?