2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Sonradan yakalar canim merak etme sen , kalp atisini duymussunuz sonucta,gec dollenmede olabilir , hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin Allahim

Benim minnak bu haftaya kadar 1 hafta gerideydi yani 11+3 olması gerekiyordu doktora göre, ama bu hafta sata göre olması gereken 12+3 e gelmiş. Yani üzülecek bir durum yok canım.

Benim minnak bu haftaya kadar 1 hafta gerideydi yani 11+3 olması gerekiyordu doktora göre, ama bu hafta sata göre olması gereken 12+3 e gelmiş. Yani üzülecek bir durum yok canım.

senin adınada çok sevindim inşallah benimkide öyle olur canım

senin adınada çok sevindim inşallah benimkide öyle olur canım
Cnm slm ayni benim durumumdasin suan bende 7 haftalik diye gittigimde 6 haftalik cikmisti bebisim doktor bi sorun gormedi daha kucuk oldugu icin yanlis olculmus de olabilir dedi 10. Haftamda gittim bebegim gununu yakalamisti tam gununde cikti sorun degil yani cnm gunune yetisecek seninki de merak etme:)

kızlar mide bulantınız ne durumda? benim ilk zamanlara göre dahada çoğaldı anlam veremiyorum
yağlı, kızartma türü şeyler yersem artıyor bulantı.

Bebisimgel Kanamam kendiliginden gecti sadece cok az tuvalet kagidina geliyor aradim cok normal gecer dedi haftaya cumaya ulturasyon verdi beklicem artik bol bol dinleniyorum hatta butun gun bile yatmana gerek yok dedi
Ne güzel kendiliğinden geçmiş. Ben progestan içiyorum kanama icin. Birakirsam geri kanama baslar diye korkuyorum

ayy içim çok rahatladı canım ya inşallah benim bebişimde öyle olur :)

Allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın inşallah.

Kızlar selam,

Bugün yoğundum ancak okudum yazılanları, aramıza yeni katılan arkadaşlarımız hoşgelmişler,sağlıkla kucaklarına alırlar bebişlerini inş. Güzel günlerimiz olsun inş.

Kızlar benim ilk gebeliğim beslenmeme dikkat ediyorum elimden geldiğince ama balık ayda 1 yiyorum en fazla, işyerinden arkadaşlarım bu kadar az yiyorsan kapsulunu alman hergün içmen lazim diyorlar. Doktorumla böyle birşey konuşmadık cumartesi gittiğimde soracağım ama sizde durumlar nasıl bilginiz varsa öğrenmek isterim simdiden

kızlar ya öksürdükçe kasığım çok acıyor.. Böyle olanınız oldu mu hiç??

Hay maşallahhhh, yerim yaaaaaa maşallahhhh.

kızlar ya öksürdükçe kasığım çok acıyor.. Böyle olanınız oldu mu hiç??

Canım öksürük krizi geldiğinde kasığıma bıçak gibi ağrı saplanıyo benimde,ama kötü düşünmemeye çalışıyorum. Bişi olmaz herhalde diyorum. Bu arada sen ikiliteste girecektin bu hafta değerlerin iyidir inş. Bebişin cinsiyetini görebildiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…