- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
Ben bacaktanİnşaAllah sağ salim kavuşuruz bebeklerimize :)
Ben koldan vuruluyorum, siz?
Eki Görüntüle 1750225 Grubun erkegi geldi teyzoslarr
Maşallah canım. çabuk büyüyorlar sıpalar.
Gosterdi valla saol canim hepimiz insallahAmaniiinn :) Gösterdi mi pipiyiMaşallah, sağlıkla kucağına al inşallah
Bacaklarini karnina dogru cek oksururken cnmkızlar ya öksürdükçe kasığım çok acıyor.. Böyle olanınız oldu mu hiç??
Saol canimHay maşallahhhh, yerim yaaaaaa maşallahhhh.
Canım öksürük krizi geldiğinde kasığıma bıçak gibi ağrı saplanıyo benimde,ama kötü düşünmemeye çalışıyorum. Bişi olmaz herhalde diyorum. Bu arada sen ikiliteste girecektin bu hafta değerlerin iyidir inş. Bebişin cinsiyetini görebildiniz mi?
Canım sormayı unuttum,cinsiyeti görmeden ne hissediyordun. en çok ne yiyordun tatlı mı tuzlu m?
Saol canim hepimiz saglicakla kavusalim insallahHoşgeldin erkek
MaşaAllah canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Hayırlı olsun :))Eki Görüntüle 1750225 Grubun erkegi geldi teyzoslarr
Allah kolaylıklar versin :)Ben bacaktan
Aynı sorunları bende yaşadm ve işi bıraktım. Hamile olunca patronlar çıksın diye gözünün içine bakıyorlar
Ayyy canım maşallah ona :)) öğrendin rahatladın sen cinsiyeti bide biz öğreneydik:))Eki Görüntüle 1750225 Grubun erkegi geldi teyzoslarr
maşallah.Eki Görüntüle 1750225 Grubun erkegi geldi teyzoslarr
Maşallah canim büyüyo lar gittikçe hala ayni dr a mi gidion memnunmusun bn gülnur çiftçiye gidim diyom metrolife da ki biliomu sen onu off çok kararsizm bi iyi dr bulsam onda devam edecem ama bnim ki bide tup bebek oldugundan çok kararsız kaliom
Evet canım aynı doktor. MemnunumMaşallah canim büyüyo lar gittikçe hala ayni dr a mi gidion memnunmusun bn gülnur çiftçiye gidim diyom metrolife da ki biliomu sen onu off çok kararsizm bi iyi dr bulsam onda devam edecem ama bnim ki bide tup bebek oldugundan çok kararsız kaliom
Aynen canm benimde çogaldı artk ne yesem çıkarcam diye korkuyorumkızlar mide bulantınız ne durumda? benim ilk zamanlara göre dahada çoğaldı anlam veremiyorum
İlk çocuğumu OSM de dogurmuştum.Doktorum Aysun Hanimdi . Çok iyi bir kadındı. Sonra Öğretmenevi nin yanındaki Araştırma hastanesine geçti. Şanmedde de çok iyi doktorlar vardı. Sanırım bizden sonra yeni hastanelerde açılmış. Urfa'ya selamlar.Evet canım aynı doktor. Memnunum
Saol canimHayırlı olsun :))
Allah kolaylıklar versin :)
Insallah canim saglicakla ogrenin insallahAyyy canım maşallah ona :)) öğrendin rahatladın sen cinsiyeti bide biz öğreneydik:))
insallah canimmaşallah.
biz de öğrenelim artık hayırlısıyla :)
Eki Görüntüle 1750225 Grubun erkegi geldi teyzoslarr
Saol cnm hepimixinkini insallaahHayırlı olsun..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah......
birkaç gündür iyi sayılırdım bende, bugün yine fazla var bulantım.kızlar mide bulantınız ne durumda? benim ilk zamanlara göre dahada çoğaldı anlam veremiyorum
bizim doğum tarihimiz aynı hemen hemen. ben şubatın ortalarına doğru gitmeyi düşünüyorum dayanabilirsem tabiisim düşündüm ama cinsiyeti belli olmadığı için kesinleştiremedim
TeşekkürlerHayırlı olsun :))
Allah kolaylıklar versin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?