2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Amaniiinn :) Gösterdi mi pipiyi Maşallah, sağlıkla kucağına al inşallah
Gosterdi valla saol canim hepimiz insallah

kızlar ya öksürdükçe kasığım çok acıyor.. Böyle olanınız oldu mu hiç??
Bacaklarini karnina dogru cek oksururken cnm
Saol canim

Canım sormayı unuttum,cinsiyeti görmeden ne hissediyordun. en çok ne yiyordun tatlı mı tuzlu m?

Canim benim bulantim cok oldu pek bisey yiyemedim

Hoşgeldin erkek
MaşaAllah canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Saol canim hepimiz saglicakla kavusalim insallah

Aynı sorunları bende yaşadm ve işi bıraktım. Hamile olunca patronlar çıksın diye gözünün içine bakıyorlar

Aynen şuan bende çıksam kimse niye gidiyosun demez 3 buçuk senedir çalışıyorum bi de burda ama doğuma kadar sabredicem valla ben onları çekiyorum biraz da onlar çekicek[/QUOTE]

Bende 3 bucuk sene calştm en son anlaşma yaptık. Kıdem ihbar tazminatı ve tam maaş alıp çıktım. Üstelik bebek doğduktn snra istedğn zaman alıcam geri seni dedi. Söz verdi. İnşallah sorun yaşamayız.

Evet canım aynı doktor. Memnunum

kızlar mide bulantınız ne durumda? benim ilk zamanlara göre dahada çoğaldı anlam veremiyorum
Aynen canm benimde çogaldı artk ne yesem çıkarcam diye korkuyorum su icmeye korkar oldum

Evet canım aynı doktor. Memnunum
İlk çocuğumu OSM de dogurmuştum.Doktorum Aysun Hanimdi . Çok iyi bir kadındı. Sonra Öğretmenevi nin yanındaki Araştırma hastanesine geçti. Şanmedde de çok iyi doktorlar vardı. Sanırım bizden sonra yeni hastanelerde açılmış. Urfa'ya selamlar.

Selam arkadaslar. Ben 39 yasındayım. Ve hayatımda ılk defa adet duzenın bozuldu. Sıze sormak ıstedıgım seyler var. Ben 26 gunde bır düzenli adet gören bırıyım. Fakat bu ay agır bır boğaz enfeksıyonu gecırdıgım için Antıbıyotık ve agrı kesıcıler kullandım. Beklenen adetım 14 ocak iken benım adetım 12 ve 13 ocakda oldu. Az mıktarda oldu ve bıttı. Ondan sonrada kesıldı. Dun doktora gottım kanda gebelık yokmuş. Ultrasonda baktı ve bır tane 17 mm lık yumurta var dedı. Bırde rahım duvarı kalınlaşmış gibi bişey soyledi. Bana adet sökturucu hap verdı. Ikı gundur sabah akşam içiyorum. Ama bazı arkadaslar ilacı içme geç döllenme oluyodur belki dıyorlar. Kafam çok karıştı. Yorumlarınız benim için çok önemli

bizim doğum tarihimiz aynı hemen hemen. ben şubatın ortalarına doğru gitmeyi düşünüyorum dayanabilirsem tabi isim düşündüm ama cinsiyeti belli olmadığı için kesinleştiremedim

Ne düşündün isim paylassana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…