2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Ayy Can'ım ya ne talihsiz bir gün geçirmişsin
Yerinde olsam direk bana yarın için randevu verebilirmisiniz ,sormak istediklerimi konuşamadım derdim

Son düzenleme:
Tesekkur ederım canım.

Çok tesekkur ederım canım. Adet sökturucuyu artık içmeyecegım. Kasıklarımda baskı yaptı ıyıce. Belkıde bana yan etki yaptı. Dort tane içtım sadece. Bu akşam içemedım cesaret edemıyorum korkuyorum

Ayy Can'ım ya ne talihsiz bir gün geçirmişsin
Yerinde olsam direk bana yarın için randevu verebilirmisiniz ,sormak istediklerimi konuşamadım derdim
İşte bunlar hep dolunayın olumsuz etkileri az kaldı.. Canım devlet hastanesi doktoru bu. Öyle desem kadına gülmekten cevap veremez bana heralde bi dünya hastaya bakıyor öyle özel ilgi nerdeeee...
Bana kim 'falanca doktor çok iyi ben çok memnunum' dese başıma hep bir iş gelir ve ortada kalırım! Yine şaşmadı yani! Oğlana hamileyken arkadaşım devlet hast bi Dr var çok iyi dedi gittim suratıma bakmadı! Oğlan doğunca ilk kontroller için arkadaşım biz falancaya götürüyoruz aman şöyle ilgili dedi inşallah maşallah diye diye 2 dk kapının önünde bulduk kendimizi! Bunda desen olay ortada! Yok yok ben kendi çabamla bulduklarımdan şaşmayayım!

Ay kusura bakma kedicik güldüm valla çok komik anlatmışsın, Bencede sen kendi bildiğinden şaşma Milet konuşsun dursun
Ne bilim kız ben yurtdışında olunca yıllardır heryeri aynı zannediyorum. Burda öyle bir olay olsa ki mümkünü yok . Senden önce doktor o teklifi yapar üstünede 10 tanede özür çeker yani :))

Canımm arada girip bakıyorum nasıl gidiyor die...özlüyorum kısa zaman bile olsa alismistim size...cinsiyetlerini Meral ediyorum bebisleri. ..

Arkadaşlar rüyada topraktan büyük bozuk para toplamak nedir acaba bileniz varsa yorumlanabilir mi

gelişmese yükselme olmazdı bence,azda olsa Bi umut var.inş. güzel haberlerini alırız

günaydınlar benim bulantılarım biraz azalmaya başladı. Artık daha çok yemek yiyebiliyorum. Geçenlerde bir rüya gördüm çok garipti. Rüyamda bebeğim doğuyor biraz da büyüyordu ama onu benden alıyorlardı. Bebeğime kokumu içine çekmesini ve geri döndüğümde beni tanımasını söyledim. Sonra kapılar kapandı dışarıda kaldım. Beyzam seni kurtaracağım diye bağırdım. Çok etkilendim.

Günaydın taze anneler,

sabah kahvaltımı boşaltıp geldim. Mide bulanması,mide yanması kusma herşeyi hala aynı şiddetiyle yaşıyorum.

Sizler nasılsınız bakalım.

Günaydın annişler. Kızlar bnm kusma olmadığı halde hiç kilo alamadım bu normal mi 11 .haftaya girdim herkes alıyo bn niye anlamiom normal mi bilmiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…