- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
Bugün Dr kontrolüm vardı. Güzel güzel gittim. Bir heyecan bir Mutlu..sonuç sinir harbi! Olaylar olaylar!! Sıra bana geldi içeri girdim benden önce acil bir durum diyerekten 3-4 kadın girdi. Sekreter adımı söyledi o gelsin sadece dedi acil falan deyince tamam alın dedi Dr. Neyse..kadın diğer Dr gidiyormuş araşt hast göndermiş detaylı ultrason için gitmiş orda 13 haftalık bebeğiniz ama kalbi durmuş demişler. Geri gelmiş kendi Doktoruna durumu anlatmış dr da tamam önce ilaç verecez kendiliğinden düşerse tamam düşmezse kürtaj olacaksınız ama bunlar için tahlil tetkik anestezi uzman onayı falan baya teferruat var tüm bunlar için bugün uygun değil Zaman geçti yarın gelin demiş. Bunlar çıldırmış vah beni muayene etmedi kifalan diyerekten benim dr geldiler benimki de olaydan habersiz aynı şeyleri söyledi. Kadınlar tamam yarın halledelim diyerekten dışarı çıktılar. Bende sedyeyle yattım karnıma bakmaya başlamasıyla kapının yumruk ve tekmelenmesi bir oldukapıyı kilitleyip güvenliği aradılar. Kadının kocası ortalığı birbirine kattı herkes gerildi korktu!
Olan bana oldu. Doktor ne şu haftadasın şöyle uyumlu ne şurda şu var ne bişe! Bi canlı olduğunu biliyorum o da sürekli hareket ediyordu. Dr soru soruyorum beni susturup yanındakilerle muhabbet ediyor resmen sinir yüklendim! Elime bi top tahlil kağıdı verdi yolladı. Siz olsanız ne yaparsınız? Ne hissedersiniz?
Eki Görüntüle 1750225 Grubun erkegi geldi teyzoslarr
Tesekkur ederım canım.Bi
Bildiğim kadarıyla her adet döneminde eğer ki ilaçla korunmuyorsan rahim duvarı kalinlasiyor yumurta da o büyüklüğe geldiğine göre cocuk istiyorsan ilaç kullanmak yerine deneme yapsan belki hamile kalirsin.. yine de yanlış yönlendirmek istemem tabi kendi deneyimlerimden bildiğim kadar yardımcı olmak istedim
Yumurta dedı canım. Bır tane çatlsmamış yumurtan var 17 mm dedı. Vallahi ben hiç bişey anlamadımYumurta görülüyor demiş ya yumurtami kistmi onu anlamadım ben
Çok tesekkur ederım canım. Adet sökturucuyu artık içmeyecegım. Kasıklarımda baskı yaptı ıyıce. Belkıde bana yan etki yaptı. Dort tane içtım sadece. Bu akşam içemedım cesaret edemıyorum korkuyorumİlaç kullanımı adet düzeninde değişiklikler yapabiliyor. Ama neden öyle oldu soruna cevap verebilecek bilgide değilim maalesefrahim duvarının kalınlaşması da genelde gebeliğe hazırlık olarak açıklanır.
İşte bunlar hep dolunayın olumsuz etkileriAyy Can'ım ya ne talihsiz bir gün geçirmişsin
Yerinde olsam direk bana yarın için randevu verebilirmisiniz ,sormak istediklerimi konuşamadım derdim
İşte bunlar hep dolunayın olumsuz etkileriaz kaldı.. Canım devlet hastanesi doktoru bu. Öyle desem kadına gülmekten cevap veremez bana heralde bi dünya hastaya bakıyor öyle özel ilgi nerdeeee...
Bana kim 'falanca doktor çok iyi ben çok memnunum' dese başıma hep bir iş gelir ve ortada kalırım! Yine şaşmadı yani! Oğlana hamileyken arkadaşım devlet hast bi Dr var çok iyi dedi gittim suratıma bakmadı! Oğlan doğunca ilk kontroller için arkadaşım biz falancaya götürüyoruz aman şöyle ilgili dedi inşallah maşallah diye diye 2 dk kapının önünde bulduk kendimizi! Bunda desen olay ortada! Yok yok ben kendi çabamla bulduklarımdan şaşmayayım!
Sibelim nasılsın? Neler yapıyorsun? Arada ce eee yap bize! Özletme kendini
Anladım. Sende haklısın. Hiç acımayacak bak sonucu çok güzel olacak! Puf puf pamukhem uzun süre rahatlık. Ayrıca biz kadınlar güzellik uğruna nelere katlanmıyoruz ki böyle yazıyorum buraya rahat rahat suratımı görsen bi bağ kaşla geziyorum. Adamdan halliceyim
İnşallah Can'ım. İnsan doktora giderken korkarak gidiyor. Sağlık haberlerimizi alınca dünyalar benim oluyor.Maşallah maşallah cumartesi bende doktora gidicem benimde iyi olur inşallah
Maşallah maşallahEki Görüntüle 1750225 Grubun erkegi geldi teyzoslarr
gelişmese yükselme olmazdı bence,azda olsa Bi umut var.inş. güzel haberlerini alırızKızlar bilenleriniz vardı. Benim beta hcg değerlerim çok yavas ilerliyordu. Bugün başka bir doktora daha gittim. Oda aynı şeyi söylüyor bebek gelişmiyormuş. Kese de 4,5 haftaya göreyim ama ben 6+6 oldum bugün. Cuma 5800 olan değerim bugün 8359 olmuş. Anlamadığım azda olsa hala yükseliyor olması. Doktor 1 hafta daha bekleyelim bir şans daha verelim diyor haftaya sanırım sonlandıracaklar. Bugün adet olacakmışım gibi ağrım da var hafif hafif. Ben artık herşeye hazırım size yazmamın nedeni allah kimseye yaşatmasın ama eğer bigün birinin başına bu durum gelirse fikir olur tecrube olur akıl verirsiniz yol gösterirsiniz diye yazıyorum. Tabi yine düşer mi yoksa sonlanır mı yada bir mucize olur da bir hafta sonra canlanır kalp atışını duyar mıyım bilmiyorum onuda ozaman yazacağım size.. Dualarınızı esirgemeyin benden. Hamilelerin duası kabul olurmuş inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?