2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar herkese merhabaa, şimdi kontrolden geliyorum ikili test için kan verdim ense kalınlığı çok iyi çıktı allaha şükür.
Bebişimin resmini sizinle paylaşıyorum bana erkek gibi geliyooo dr henüz bişey söylemedi varmı tahmini olan

Bence büyük ihtimalle erkek inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim canım pazartesi de ben koycam testten sonra :)

Maşallah canım.Nuba göre erkeğe benziyor ama daha belli değil o çıkıntı vajen de olabilir.

Merhaba hanımlar nasılsınız ?
Cinsiyetler belli olmuş galiba bazılarında
Ayyy kimin neyi olacakmış biri yazsın banada ya merak ettim şimdi
Hayırlısıyla bizde öğrenseydik ya
Canım iki hafta sonra ben de yazarım artık 14.haftada söyleyecekmis doktorum zaman geçmiyor geçmiyorrrr:)

cinsiyeti bir an önce öğrensekte arabama bebek sticerı almak istiyorum.

Şoför bayanlar,emniyet kemeri beni artık sıkmaya başladı. Bir formul bulan var mı?

Bnde ne bulantı ne yanma bişe yok ama yine de alamadim galiba normal bnde 4.aydan sonra alırım blki:))

Kızlar ben de dün farkettim, göğsümün koyu renkli halka kısmında sivilce gibi ama dokusu o halkayla aynı minik minik kabarıklıklar çıkmış. Böyle olan var mı?

Aynısı bende de var canım bide o renkli halka kısmı büyüdü. Göğüslerim çok şiş zaten kolumun altına kadar sızlıyor. 75 kullanıyordum artık 85 oluyor

İştahın olmadığı için az yiyo olabilirsin,yediğinide yakıyor olabilirsin, normalde günlük hareketlerin nasıl aktiviten var mı?

Canım hiç bir belirtisi yok,herkes aynı korkuyu yaşıyor maalesef.
Yok canım anca yatiom:)))) bide tup bebek olduğundan sağolsun kocam bi iş te yaptrmiyo kendi yapıo ama yine de almadım hiç ilerleyen zamanlarda alırım heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…