bende çok aşırı kusmadım ama yaklaşık 2 kilo verdim. Bulantılar yanmalar iştahı kapattığı için yiyemiyoruz normal fazla kilo almamak. İlk hamileliğimde 4. aydan sonra çok kilo almaya başlamıştım. Toplamda 12 kilo alarak doğuma girmiştim.Günaydın annişler. Kızlar bnm kusma olmadığı halde hiç kilo alamadım bu normal mi 11 .haftaya girdim herkes alıyo bn niye anlamiom normal mi bilmiorum
Günaydın annişler. Kızlar bnm kusma olmadığı halde hiç kilo alamadım bu normal mi 11 .haftaya girdim herkes alıyo bn niye anlamiom normal mi bilmiorum
Kızlar bişey sorsam. Allah korusun bebeğe bişey oldu biz hiç belirti yaşar mıyız? Cumartesi doktora gidicem ya korkuyorum bi sıkıntı var mıdır diye
Canim lekelenmem de geçti diyorsun.neden durduk yere evham yapiyorsun ki.bence çok evham yapma her sey olacagina varir.3 hafta karninda ölü bebekle de gezen var.parça düsürup bebeğini kaybetmeyen de.Rabbim nasip ederse her sey olur insallah.Kızlar bişey sorsam. Allah korusun bebeğe bişey oldu biz hiç belirti yaşar mıyız? Cumartesi doktora gidicem ya korkuyorum bi sıkıntı var mıdır diye
Valla hem bi an önce gidip doktora büyümüş mü diye görmek istiyorum hemde korkuyorumİştahın olmadığı için az yiyo olabilirsin,yediğinide yakıyor olabilirsin, normalde günlük hareketlerin nasıl aktiviten var mı?
Canım hiç bir belirtisi yok,herkes aynı korkuyu yaşıyor maalesef.
Orası öyle zaten ama ne biliyim aklıma geliyo önceden hafif batmalarım falan olurdu yerleşiyor derdim şimdi hiç bişey yok ya garip oluyoCanim lekelenmem de geçti diyorsun.neden durduk yere evham yapiyorsun ki.bence çok evham yapma her sey olacagina varir.3 hafta karninda ölü bebekle de gezen var.parça düsürup bebeğini kaybetmeyen de.Rabbim nasip ederse her sey olur insallah.
Bugün Dr kontrolüm vardı. Güzel güzel gittim. Bir heyecan bir Mutlu..sonuç sinir harbi! Olaylar olaylar!! Sıra bana geldi içeri girdim benden önce acil bir durum diyerekten 3-4 kadın girdi. Sekreter adımı söyledi o gelsin sadece dedi acil falan deyince tamam alın dedi Dr. Neyse..kadın diğer Dr gidiyormuş araşt hast göndermiş detaylı ultrason için gitmiş orda 13 haftalık bebeğiniz ama kalbi durmuş demişler. Geri gelmiş kendi Doktoruna durumu anlatmış dr da tamam önce ilaç verecez kendiliğinden düşerse tamam düşmezse kürtaj olacaksınız ama bunlar için tahlil tetkik anestezi uzman onayı falan baya teferruat var tüm bunlar için bugün uygun değil Zaman geçti yarın gelin demiş. Bunlar çıldırmış vah beni muayene etmedi kifalan diyerekten benim dr geldiler benimki de olaydan habersiz aynı şeyleri söyledi. Kadınlar tamam yarın halledelim diyerekten dışarı çıktılar. Bende sedyeyle yattım karnıma bakmaya başlamasıyla kapının yumruk ve tekmelenmesi bir oldukapıyı kilitleyip güvenliği aradılar. Kadının kocası ortalığı birbirine kattı herkes gerildi korktu!
Olan bana oldu. Doktor ne şu haftadasın şöyle uyumlu ne şurda şu var ne bişe! Bi canlı olduğunu biliyorum o da sürekli hareket ediyordu. Dr soru soruyorum beni susturup yanındakilerle muhabbet ediyor resmen sinir yüklendim! Elime bi top tahlil kağıdı verdi yolladı. Siz olsanız ne yaparsınız? Ne hissedersiniz?
ben bir kere düşük yaşamıştım. Onda çok şiddetli baş ağrılarım olmuştu. Ağrı kesici almak zorunda kalıyordum hiçbir şey kesmiyordu. Sonra kasık ağrılarım başladı ve lekeler oluştu parça düşürmeye başladım ve 7. haftada şiddetli kasık ağrılarıyla düşürdüm. Haliyle 2.hamileliğimde çok kafaya taktım. Sanki her an düşük yapacağım duygusu oluştu. 12.-13. hafta testlerine kadar boşluğa düştüm çünkü hiçbir şey belli değildi. Kontrollerimi yaptirinca rahatlamıştım. Oluyor böyle duygular fazla üzerine düşmemek gerekiyor.Kızlar bişey sorsam. Allah korusun bebeğe bişey oldu biz hiç belirti yaşar mıyız? Cumartesi doktora gidicem ya korkuyorum bi sıkıntı var mıdır diye
Hamileler için Rüyada para görmek kız bebekle yorumlanır derler ablamda bozuk paralar görmüştü kızı oldu :)Arkadaşlar rüyada topraktan büyük bozuk para toplamak nedir acaba bileniz varsa yorumlanabilir mi
Kızlar bişey sorsam. Allah korusun bebeğe bişey oldu biz hiç belirti yaşar mıyız? Cumartesi doktora gidicem ya korkuyorum bi sıkıntı var mıdır diye
Danimarka'nın gülü türkey henüz o levele gelemedi. Yanı devlet hastanesi bazında konuşuyorum ben;özel hastanelerde bu tarz olaylar olmuyor. Buna da şükür.Ay kusura bakma kedicik güldüm valla çok komik anlatmışsın, Bencede sen kendi bildiğinden şaşma Milet konuşsun dursun
Ne bilim kız ben yurtdışında olunca yıllardır heryeri aynı zannediyorum. Burda öyle bir olay olsa ki mümkünü yok . Senden önce doktor o teklifi yapar üstünede 10 tanede özür çeker yani :))
Hayırlara varsın inşallah. Beyzagünaydınlar benim bulantılarım biraz azalmaya başladı. Artık daha çok yemek yiyebiliyorum. Geçenlerde bir rüya gördüm çok garipti. Rüyamda bebeğim doğuyor biraz da büyüyordu ama onu benden alıyorlardı. Bebeğime kokumu içine çekmesini ve geri döndüğümde beni tanımasını söyledim. Sonra kapılar kapandı dışarıda kaldım. Beyzam seni kurtaracağım diye bağırdım. Çok etkilendim.
Keyifli keyifli karın Ağrı'sı yaşıyorum. Ama şikayetçi değilim. Mide olaylarından bin kat daha iyi geliyor bana.Günaydın taze anneler,
sabah kahvaltımı boşaltıp geldim. Mide bulanması,mide yanması kusma herşeyi hala aynı şiddetiyle yaşıyorum.
Sizler nasılsınız bakalım.
Canım buna sevinmen lazım. Çünkü uzmanların çoğu 4 aya kadar 0 kilo diyor. 4 aydan sonra hem Bebek kilo alıp büyümeye başlıyor hem de annenin iştahı yarım öküz yiyebilecek seviyelere ulaşıyorGünaydın annişler. Kızlar bnm kusma olmadığı halde hiç kilo alamadım bu normal mi 11 .haftaya girdim herkes alıyo bn niye anlamiom normal mi bilmiorum
Ayyy inşaallah sağlıklı olsun öncelik de ama kızı cok istiyorum. Hepimizin bebeği saglikli bir şekilde kucağımiza almayı nasip etsin inşaallahHamileler için Rüyada para görmek kız bebekle yorumlanır derler ablamda bozuk paralar görmüştü kızı oldu :)
ben de aynı şekildeyim bu sabahta iş yerinde bi haber aldım iyice morelim bozuldu. 6 aylık hamile doktora gitmişler kontrole bebeğin kalbi durmuşKızlar bişey sorsam. Allah korusun bebeğe bişey oldu biz hiç belirti yaşar mıyız? Cumartesi doktora gidicem ya korkuyorum bi sıkıntı var mıdır diye
teşekkür ederim canım. Daha cinsiyetini bile bilmiyorum. Belki öylesine bir rüyadır. Ama cinsiyeti kız olursa adını kesinlikle Beyza koymaya karar verdim.Günaydın güzeller güzeli annelerbu sabah kahvaltımı yunusların ve martıların dansıyla yaptım. Çok romantikti onları seyredecem diye resmen ayakta yedim
Danimarka'nın gülü türkey henüz o levele gelemedi. Yanı devlet hastanesi bazında konuşuyorum ben;özel hastanelerde bu tarz olaylar olmuyor. Buna da şükür.
Hayırlara varsın inşallah. Beyzasağlıkla kucağına alırsın inşallah.
inşallah allah herkesin gönlüne göre versin..Ayyy inşaallah sağlıklı olsun öncelik de ama kızı cok istiyorum. Hepimizin bebeği saglikli bir şekilde kucağımiza almayı nasip etsin inşaallah
Benim nerdeyse 1 aydir devam eden lekelenmelerim var.ama her kontrolde dr bebegin gayet sağlikli diyor.ben de kötu düşünceler aklimdan atmaya calisiyorum.olumlu düşn olumlu seyler olsun:)Orası öyle zaten ama ne biliyim aklıma geliyo önceden hafif batmalarım falan olurdu yerleşiyor derdim şimdi hiç bişey yok ya garip oluyo
Selam arkadaslar. Ben 39 yasındayım. Ve hayatımda ılk defa adet duzenın bozuldu. Sıze sormak ıstedıgım seyler var. Ben 26 gunde bır düzenli adet gören bırıyım. Fakat bu ay agır bır boğaz enfeksıyonu gecırdıgım için Antıbıyotık ve agrı kesıcıler kullandım. Beklenen adetım 14 ocak iken benım adetım 12 ve 13 ocakda oldu. Az mıktarda oldu ve bıttı. Ondan sonrada kesıldı. Dun doktora gottım kanda gebelık yokmuş. Ultrasonda baktı ve bır tane 17 mm lık yumurta var dedı. Bırde rahım duvarı kalınlaşmış gibi bişey soyledi. Bana adet sökturucu hap verdı. Ikı gundur sabah akşam içiyorum. Ama bazı arkadaslar ilacı içme geç döllenme oluyodur belki dıyorlar. Kafam çok karıştı. Yorumlarınız benim için çok önemli
Cinsiyet için çok erken. Bira daha sabretmem lazım.
Pek çözemedim ama solda gibi duruyor.
Canım benim dikkatimi 'kardeşini itiyor ve üzerine oturuyor' demen çekti. Aynı durum bizde de var. Bacımın kızı var benim oğlanla aralarında 7 ay var. Oğlum 29 aylık. Oğlum kuzenini itip üzerine oturuyor. Ağlatana kadar üstüne gidiyoraçık ve net ben oğlumdan sevimli hareketler beklemiyorum. Beni kan kusturacak adım gibi de eminim pembe düşler kurmaya gerek yok ama iyi düşünmeye sevkediyorum kendimi hep. Çevremde 2 çocuklu olupta kafayı ucundan sıyırmayanı yok. Rabbim kolaylığını versin inşallah.
Maşallah barekallahsağlıkla zamanlıca dünyaya gelsin inşallah. Hayırlı evlat olsun. Öğrendin rahatladın..darısı başımıza inşallah
Doktorlar arasında bu konu baya bi değişiklik gösteriyor. Literatüre ve doğallığa bağlı doktorlar pek taraftar değil. Oğluma hamileyken de burayı takip ediyordum bir çok arkadaş kullanıyordu doktoruma sordum 'balık yiyemiyorum içim kabul etmiyor balık yağı kullansam olur mu?' O tarz ürünler tamamıyla ticari amaçla üretilmiş şeyler. Et yağı ilacı var mı? Et yiyemeyen onu içsin demişti banabir de literatürde balık yağı -kapsül ilaç artık neyse- hamileler kullanmalı ibaresi yok balık yemeli ibaresi var demişti.hak veriyorum. Şimdilik yiyemiyoruz ama 14-15 haftadan sonra sıkıntı olacağını zannetmiyorum Allah'ın izniyle.
Bugün Dr kontrolüm vardı. Güzel güzel gittim. Bir heyecan bir Mutlu..sonuç sinir harbi! Olaylar olaylar!! Sıra bana geldi içeri girdim benden önce acil bir durum diyerekten 3-4 kadın girdi. Sekreter adımı söyledi o gelsin sadece dedi acil falan deyince tamam alın dedi Dr. Neyse..kadın diğer Dr gidiyormuş araşt hast göndermiş detaylı ultrason için gitmiş orda 13 haftalık bebeğiniz ama kalbi durmuş demişler. Geri gelmiş kendi Doktoruna durumu anlatmış dr da tamam önce ilaç verecez kendiliğinden düşerse tamam düşmezse kürtaj olacaksınız ama bunlar için tahlil tetkik anestezi uzman onayı falan baya teferruat var tüm bunlar için bugün uygun değil Zaman geçti yarın gelin demiş. Bunlar çıldırmış vah beni muayene etmedi kifalan diyerekten benim dr geldiler benimki de olaydan habersiz aynı şeyleri söyledi. Kadınlar tamam yarın halledelim diyerekten dışarı çıktılar. Bende sedyeyle yattım karnıma bakmaya başlamasıyla kapının yumruk ve tekmelenmesi bir oldukapıyı kilitleyip güvenliği aradılar. Kadının kocası ortalığı birbirine kattı herkes gerildi korktu!
Olan bana oldu. Doktor ne şu haftadasın şöyle uyumlu ne şurda şu var ne bişe! Bi canlı olduğunu biliyorum o da sürekli hareket ediyordu. Dr soru soruyorum beni susturup yanındakilerle muhabbet ediyor resmen sinir yüklendim! Elime bi top tahlil kağıdı verdi yolladı. Siz olsanız ne yaparsınız? Ne hissedersiniz?
Sanırım haklısın cumartesiye kadar sabredicem bi şekildeben bir kere düşük yaşamıştım. Onda çok şiddetli baş ağrılarım olmuştu. Ağrı kesici almak zorunda kalıyordum hiçbir şey kesmiyordu. Sonra kasık ağrılarım başladı ve lekeler oluştu parça düşürmeye başladım ve 7. haftada şiddetli kasık ağrılarıyla düşürdüm. Haliyle 2.hamileliğimde çok kafaya taktım. Sanki her an düşük yapacağım duygusu oluştu. 12.-13. hafta testlerine kadar boşluğa düştüm çünkü hiçbir şey belli değildi. Kontrollerimi yaptirinca rahatlamıştım. Oluyor böyle duygular fazla üzerine düşmemek gerekiyor.
İnşallah ya.ama bu durum hiç bitmiycek sanırımben de aynı şekildeyim bu sabahta iş yerinde bi haber aldım iyice morelim bozuldu. 6 aylık hamile doktora gitmişler kontrole bebeğin kalbi durmuş
ben de cumartesi gidicem doktora inşallah hayırlısıyla sağlıklıdırlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?