2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Günaydın annişler. Kızlar bnm kusma olmadığı halde hiç kilo alamadım bu normal mi 11 .haftaya girdim herkes alıyo bn niye anlamiom normal mi bilmiorum
bende çok aşırı kusmadım ama yaklaşık 2 kilo verdim. Bulantılar yanmalar iştahı kapattığı için yiyemiyoruz normal fazla kilo almamak. İlk hamileliğimde 4. aydan sonra çok kilo almaya başlamıştım. Toplamda 12 kilo alarak doğuma girmiştim.

Kızlar bişey sorsam. Allah korusun bebeğe bişey oldu biz hiç belirti yaşar mıyız? Cumartesi doktora gidicem ya korkuyorum bi sıkıntı var mıdır diye

Günaydın annişler. Kızlar bnm kusma olmadığı halde hiç kilo alamadım bu normal mi 11 .haftaya girdim herkes alıyo bn niye anlamiom normal mi bilmiorum

İştahın olmadığı için az yiyo olabilirsin,yediğinide yakıyor olabilirsin, normalde günlük hareketlerin nasıl aktiviten var mı?
Kızlar bişey sorsam. Allah korusun bebeğe bişey oldu biz hiç belirti yaşar mıyız? Cumartesi doktora gidicem ya korkuyorum bi sıkıntı var mıdır diye

Canım hiç bir belirtisi yok,herkes aynı korkuyu yaşıyor maalesef.

Canim lekelenmem de geçti diyorsun.neden durduk yere evham yapiyorsun ki.bence çok evham yapma her sey olacagina varir.3 hafta karninda ölü bebekle de gezen var.parça düsürup bebeğini kaybetmeyen de.Rabbim nasip ederse her sey olur insallah.

İştahın olmadığı için az yiyo olabilirsin,yediğinide yakıyor olabilirsin, normalde günlük hareketlerin nasıl aktiviten var mı?

Canım hiç bir belirtisi yok,herkes aynı korkuyu yaşıyor maalesef.
Valla hem bi an önce gidip doktora büyümüş mü diye görmek istiyorum hemde korkuyorum

Orası öyle zaten ama ne biliyim aklıma geliyo önceden hafif batmalarım falan olurdu yerleşiyor derdim şimdi hiç bişey yok ya garip oluyo

inanmıyorum geçmiş olsun canım ya

ben bir kere düşük yaşamıştım. Onda çok şiddetli baş ağrılarım olmuştu. Ağrı kesici almak zorunda kalıyordum hiçbir şey kesmiyordu. Sonra kasık ağrılarım başladı ve lekeler oluştu parça düşürmeye başladım ve 7. haftada şiddetli kasık ağrılarıyla düşürdüm. Haliyle 2.hamileliğimde çok kafaya taktım. Sanki her an düşük yapacağım duygusu oluştu. 12.-13. hafta testlerine kadar boşluğa düştüm çünkü hiçbir şey belli değildi. Kontrollerimi yaptirinca rahatlamıştım. Oluyor böyle duygular fazla üzerine düşmemek gerekiyor.

Ne kadar kötü düşünceleri zihninden uzak tutarsan o kadar iyi.emin ol suan ki zamanlarda çok güzel. Vücudunda çok bir değişim yok ve minik bir bebek var her daim yanında. İlerleyen zamanlarda gerilmeler , çatlaklar , mide yanmaları, harekette kisitliliklar , uykusuzluk ... daha saymayayim . O yüzden bugünler de çok güzel gerçekten güzel hayaller kurun

Günaydın güzeller güzeli anneler bu sabah kahvaltımı yunusların ve martıların dansıyla yaptım. Çok romantikti onları seyredecem diye resmen ayakta yedim
Danimarka'nın gülü türkey henüz o levele gelemedi. Yanı devlet hastanesi bazında konuşuyorum ben;özel hastanelerde bu tarz olaylar olmuyor. Buna da şükür.
Hayırlara varsın inşallah. Beyza sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Günaydın taze anneler,

sabah kahvaltımı boşaltıp geldim. Mide bulanması,mide yanması kusma herşeyi hala aynı şiddetiyle yaşıyorum.

Sizler nasılsınız bakalım.
Keyifli keyifli karın Ağrı'sı yaşıyorum. Ama şikayetçi değilim. Mide olaylarından bin kat daha iyi geliyor bana.

Canım buna sevinmen lazım. Çünkü uzmanların çoğu 4 aya kadar 0 kilo diyor. 4 aydan sonra hem Bebek kilo alıp büyümeye başlıyor hem de annenin iştahı yarım öküz yiyebilecek seviyelere ulaşıyor

Hamileler için Rüyada para görmek kız bebekle yorumlanır derler ablamda bozuk paralar görmüştü kızı oldu :)
Ayyy inşaallah sağlıklı olsun öncelik de ama kızı cok istiyorum. Hepimizin bebeği saglikli bir şekilde kucağımiza almayı nasip etsin inşaallah

ben de aynı şekildeyim bu sabahta iş yerinde bi haber aldım iyice morelim bozuldu. 6 aylık hamile doktora gitmişler kontrole bebeğin kalbi durmuş
ben de cumartesi gidicem doktora inşallah hayırlısıyla sağlıklıdırlar..

teşekkür ederim canım. Daha cinsiyetini bile bilmiyorum. Belki öylesine bir rüyadır. Ama cinsiyeti kız olursa adını kesinlikle Beyza koymaya karar verdim.

Orası öyle zaten ama ne biliyim aklıma geliyo önceden hafif batmalarım falan olurdu yerleşiyor derdim şimdi hiç bişey yok ya garip oluyo
Benim nerdeyse 1 aydir devam eden lekelenmelerim var.ama her kontrolde dr bebegin gayet sağlikli diyor.ben de kötu düşünceler aklimdan atmaya calisiyorum.olumlu düşn olumlu seyler olsun:)

Rahim kalınlaşması aynı zamanda adet belirtisi de oluyor.Aklında şüphelerin varsa başka bir hekime gitmelisin.

Ette protein var ,etten alabileceğin proteini yeşil mercimekten dahi alabilirsin.
Omega 3 herşeyde yok ve bebişin gelişiminde çoook önemli

Keten tohumu yağı (100 gramında 53304 mg) Keten tohumu (100 gramında 22813 mg) Balık yağı (100 gramında 35311 mg) Filizlenmiş turp tohumu (100 gramında 722 mg) Somon balığı (100 gramında 2018 mg) Balık suyu (100 gramında 220 mg) Taze fesleğen (100 gramında 316 mg) Kurutulmuş mercanköşk (100 gramında 4180 mg) Ringa balığı (100 gramında 11861 mg) Uskumru balığı (100 gramında 2670 mg) Asma yaprağı (100 gramında 843 mg) Sarımsak tozu (100 gramında 4279 mg) Ceviz yağı (100 gramında 10401 mg) Pişmiş brokoli (100 gramında 258 mg) Hamsi balığı (100 gramında 1478 mg) Kurutulmuş tarhun otu (100 gramında 2955 mg) Kurutulmuş nane (100 gramında 2792 mg) Ton balığı (100 gramında 1298 mg) Soya yağı (100 gramında 6789 mg)
Bunlarda var.Cevizde yiyemiyorum ayrıca bir hekim tek başına ceviz omega 3 kaynağı olarak düşünülemez diyor.
Bu nedenle ben şurubunu alacağım ama bu beni düşüncem tabi

Canım sen haklısın ama o durumda doktor da gerilmiştir haliyle.Benim odama da biri yumrukla girse gerilirim muhakkak. Bebişinde bir sorun olsaydı mutlaka söylerdi.Eminim çok sağlıklı ,için rahat olsun birdahaki randevunda sorarsın inşallah

Sanırım haklısın cumartesiye kadar sabredicem bi şekilde

İnşallah ya.ama bu durum hiç bitmiycek sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…