2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Eki Görüntüle 1750859 Buda benim minigim 10+2 sizce cinsiyet nedir ?aslında ikili testi daha merak ediyorum ama
Maşallah canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Cinsiyet tahmini konusunda hiç başarılı değilim bişey söyleyemicem:)
İkili testi de çok kafaya takmamalısın bence nasılsa net bir sonuç değil sadece olasılık..

Yaa 4 aydan sonra alınmasının iyi olduğunu bilmiodum en son dr a gittiğim de dr bana niye kilo almamisin kusuyonmu dedi yok dedim almaya calis dedi biraz korktum bida gitmicem o dr a .içim rahatladı iyice canım çok sağol

Bizim kuzu çok hareketliydi o yüzden 2 li testi haftasonuna bıraktık.. Cinsiyeti hala erkek gibi ama onu da haftasonu söyleyeceğim dedi canım.. Hayırlısı inşallah..

Maşallah bende erkek olarak yorumladim ama çok anlamam. Allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin

[QUOTmevzey, post: 44764281, member: 83354"]Eki Görüntüle 1750859 Buda benim minigim 10+2 sizce cinsiyet nedir ?aslında ikili testi daha merak ediyorum ama[/QUOTE]
Daha cok küçük nuba göre. Maşallah

hayır canım malesef haftaya cuma günü sonucu alıcam 1 hafta 1 gün sürüyomuş sonuçlanması.
Devlet hastanesinde yaptırdım ben özel hastanelere bu konuda güvenemiyorum malesef

ya öyle mi diyorsunuz ben haftaiçi gidemem diye özelde yaptırmak istiyordum ..

ya öyle mi diyorsunuz ben haftaiçi gidemem diye özelde yaptırmak istiyordum ..

bende izin konusunda sorun yaşıyorum neyseki hastane işyerime yakın 45 dk sürdü halledip geri dönmem, çok zaman alan bişey değil. Herkesin düşüncesi farklı bu konuda ama özel hastanede daha çok risk çıkartıp diğer testlere yöneltmek istiyolar diye duydum, devlet hastanesinin benden bi çıkarı yok neticede daha doğru sonuç vereceğini düşündüm ama dediğim gibi tamamen kendi fikrim.

Arkadaşlara ben dün doktora gittim kontrol için içerden kanamam varmış. Düşük tehlikem var ne olur çok duaya ihtiyacım var benim için dua edermisiniz

cinsiyeti bir an önce öğrensekte arabama bebek sticerı almak istiyorum.

Şoför bayanlar,emniyet kemeri beni artık sıkmaya başladı. Bir formul bulan var mı?
şimdilik emniyet kemeri sorunu yaşamıyorum ama zamanla yaşayacağım ve durumda ne yaparım bilmiyorum.Her gün oğlumu arabayla krese götürüyorum ve alıyorum. Bu arada hamile kadınların iki göğsünün arasına ve karnın altına gelecek şekilde kemeri takması gerekiyormuş. karnın altında kalmalı o zaman belki kemer pek sıkıştırmaz.

Son düzenleme:
Bizim kuzu çok hareketliydi o yüzden 2 li testi haftasonuna bıraktık.. Cinsiyeti hala erkek gibi ama onu da haftasonu söyleyeceğim dedi canım.. Hayırlısı inşallah..

Hadi İnş canım,hafta sonu fazla çikolata yeme bari :):)

Daha göbek tam çıkmadığı için herhalde altına kaydıramıyorum ondan sıktı beni, büyüdükçe bu pozisyonda kullanırım madem.

Saol cnm,görsel iyi geldi. Tam kafamda netleşti şimdi.

günaydın hanımlar,
testler cinsiyetler başladı. şaka maka neredeyse 3. ayı bitireceğiz.
zaman hem hızlı hem yavaş geçiyor :)
havalar düzelse ben de gideceğim inşallah, kızım mı olacak oğlum mu? merak ediyorum :)

Arkadaşlara ben dün doktora gittim kontrol için içerden kanamam varmış. Düşük tehlikem var ne olur çok duaya ihtiyacım var benim için dua edermisiniz
Rabbim şifa versin, evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Sevgili Ağustos anneleri ben de aranıza yeni katıldım dün akşam selam verdim ama gören olmadı sanırım öncelikle Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucaklamak nasib etsin,kız bebek isteyenler ben de dahil epey var sanırım tabi öncelikle hayırlı sağlıklı olsunlar heyecanlı bir bekleyiş devam etmekte ki ben daha bebeğimle karşılaşmadım bile yurtdışında herşey yolundaysa iki ay bitiminde alıyorlar ultrasona bakalım merakla bekliyoruz.

Hoşgeldin,allah tamamını erdirsin inş, yaşadığın yeri,sat tarihini yazıp B Began arkadaşımızı etiketlemen gerekiyor,seni listeye yazsın.
Sağlıklı hamilelikler.

Kızlar ben de çok merak ediyorum cinsiyetini :)

Çin takvimi erkek diyor ama ekşili şeyleri midem daha iyi kaldırıyor. Tatlı vs. hiç çekmiyor canım. Acaba kız mı diyorum.

Daha önceden bebek sahibi olan kızlar bu ekşi tatlı olayı doğru mu

Bir de 13, haftada doktor randevumuz var. 3 hafta sonra. Belki o zaman belli olur.

Doğru değilmiş canım kişiye göre değişiyormuş çoğu şey benim 13. haftada randevum sabırsızlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…