- 24 Mart 2014
- 326
- 721
- 103
Maşallah canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Cinsiyet tahmini konusunda hiç başarılı değilim bişey söyleyemicem:)Eki Görüntüle 1750859 Buda benim minigim 10+2 sizce cinsiyet nedir ?aslında ikili testi daha merak ediyorum ama
Yaa 4 aydan sonra alınmasının iyi olduğunu bilmiodum en son dr a gittiğim de dr bana niye kilo almamisin kusuyonmu dedi yok dedim almaya calis dedi biraz korktum bida gitmicem o dr a .içim rahatladı iyice canım çok sağolGünaydın güzeller güzeli annelerbu sabah kahvaltımı yunusların ve martıların dansıyla yaptım. Çok romantikti onları seyredecem diye resmen ayakta yedim
Danimarka'nın gülü türkey henüz o levele gelemedi. Yanı devlet hastanesi bazında konuşuyorum ben;özel hastanelerde bu tarz olaylar olmuyor. Buna da şükür.
Hayırlara varsın inşallah. Beyzasağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Keyifli keyifli karın Ağrı'sı yaşıyorum. Ama şikayetçi değilim. Mide olaylarından bin kat daha iyi geliyor bana.
Canım buna sevinmen lazım. Çünkü uzmanların çoğu 4 aya kadar 0 kilo diyor. 4 aydan sonra hem Bebek kilo alıp büyümeye başlıyor hem de annenin iştahı yarım öküz yiyebilecek seviyelere ulaşıyor
Hay maşallahhhh, yerim yaaaaaa maşallahhhh.
Canım öksürük krizi geldiğinde kasığıma bıçak gibi ağrı saplanıyo benimde,ama kötü düşünmemeye çalışıyorum. Bişi olmaz herhalde diyorum. Bu arada sen ikiliteste girecektin bu hafta değerlerin iyidir inş. Bebişin cinsiyetini görebildiniz mi?
Kızlar herkese merhabaa, şimdi kontrolden geliyorum ikili test için kan verdim ense kalınlığı çok iyi çıktı allaha şükür.
Bebişimin resmini sizinle paylaşıyorum bana erkek gibi geliyooodr henüz bişey söylemedi varmı tahmini olan
Eki Görüntüle 1750776
hayır canım malesefhaftaya cuma günü sonucu alıcam 1 hafta 1 gün sürüyomuş sonuçlanması.
Devlet hastanesinde yaptırdım ben özel hastanelere bu konuda güvenemiyorum malesef
ya öyle mi diyorsunuz ben haftaiçi gidemem diye özelde yaptırmak istiyordum ..
şimdilik emniyet kemeri sorunu yaşamıyorum ama zamanla yaşayacağım ve durumda ne yaparım bilmiyorumcinsiyeti bir an önce öğrensekte arabama bebek sticerı almak istiyorum.
Şoför bayanlar,emniyet kemeri beni artık sıkmaya başladı. Bir formul bulan var mı?
Bizim kuzu çok hareketliydi o yüzden 2 li testi haftasonuna bıraktık.. Cinsiyeti hala erkek gibi ama onu da haftasonu söyleyeceğim dedi canım.. Hayırlısı inşallah..
şimdilik emniyet kemeri sorunu yaşamıyorum ama zamanla yaşayacağım ve durumda ne yaparım bilmiyorum.Her gün oğlumu arabayla krese götürüyorum ve alıyorum. Bu arada hamile kadınların iki göğsünün arasına ve karnın altına gelecek şekilde kemeri takması gerekiyormuş. karnın altında kalmalı o zaman belki kemer pek sıkıştırmaz.
Saol cnm,görsel iyi geldi. Tam kafamda netleşti şimdi.
Allah bebeğine de sana da sağlıklı doğumlar nasip eder inşallah.Arkadaşlara ben dün doktora gittim kontrol için içerden kanamam varmış. Düşük tehlikem var ne olur çok duaya ihtiyacım var benim için dua edermisiniz
Rabbim şifa versin, evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Arkadaşlara ben dün doktora gittim kontrol için içerden kanamam varmış. Düşük tehlikem var ne olur çok duaya ihtiyacım var benim için dua edermisiniz
Hoşgeldin,allah tamamını erdirsin inş, yaşadığın yeri,sat tarihini yazıp B Began arkadaşımızı etiketlemen gerekiyor,seni listeye yazsın.Sevgili Ağustos anneleri ben de aranıza yeni katıldım dün akşam selam verdim ama gören olmadı sanırımöncelikle Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucaklamak nasib etsin,kız bebek isteyenler ben de dahil epey var sanırım tabi öncelikle hayırlı sağlıklı olsunlar heyecanlı bir bekleyiş devam etmekte ki ben daha bebeğimle karşılaşmadım bile yurtdışında herşey yolundaysa iki ay bitiminde alıyorlar ultrasona bakalım merakla bekliyoruz.
Kızlar ben de çok merak ediyorum cinsiyetini :)
Çin takvimi erkek diyor ama ekşili şeyleri midem daha iyi kaldırıyor. Tatlı vs. hiç çekmiyor canım. Acaba kız mı diyorum.
Daha önceden bebek sahibi olan kızlar bu ekşi tatlı olayı doğru mu
Bir de 13, haftada doktor randevumuz var. 3 hafta sonra. Belki o zaman belli olur.
Doğru değilmiş canım kişiye göre değişiyormuş çoğu şey benim 13. haftada randevum sabırsızlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?