2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kesinlikle doğru değil canım,ben deli gibi tatlı yerdim ama kızım oldu hatta karnım bile top gibiydi gören erkek mi diye sorardı hep yani hepsi hurafe

hayırlı olsun canımm, geliyor bir pipişliii :)

Günaydın annişler. Kızlar bnm kusma olmadığı halde hiç kilo alamadım bu normal mi 11 .haftaya girdim herkes alıyo bn niye anlamiom normal mi bilmiorum
ay ne güzel sen daha ne istiyosun kız? valla ben ilk hamileliğimde 16 kilo almıştım 54 ile hamile kaldım 70 ile doğuma girdim ama benim kemiklerim çok ince olduğu için vücudum kaldırmadı son 10 gün fıtık oldum yürüyemiyordum doğumdan sonrada 15-20 devam etti kilo verdikçe geçti yine aynı şeyden çok korkuyorum inşallah busefer almam diyorum ama başladım bile almaya ayyyy çok mutsuzum :/(

çin takvimi benim ilkinde tutmuştu bakalım bu seferde tutacakmı? valla ben ilkinde şalgam suyu tuşu suyu çok içiyordum ama erkek oldu oyüzden ben inanmıyorum ona

Valla ben normalde çikolataya çok düşkün bir insanım.Sutlu tatlı da severim ...Oğluma hamileyken acı eksi ne varsa yedim tatlı yiyemedim.Simdi de öyle tatlı ,çikolata görünce içim kalkıyor...Ama kızım olacak gibi hissediyorum...Yani bana göre bu kişinin bünyesiyle alakali .tatli-atli ekşi -ayşe olayı değil

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım sürekli girip okuyordum hamile kalma sürecimde de dün öğrendim oğlumuz oluyor 11+3 günlük hamileyim doktor şak diye söyliyiverdi şok olduk + 3 kilo bende

Hoşgeldin aramıza,maşallah size. Çok sevindim.

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım sürekli girip okuyordum hamile kalma sürecimde de dün öğrendim oğlumuz oluyor 11+3 günlük hamileyim doktor şak diye söyliyiverdi şok olduk + 3 kilo bende
maşallah erken tahmin peki 3 d ultrason sonucu mu ?

maşallah erken tahmin peki 3 d ultrason sonucu mu ?
Ultroson cihazını koyar koymaz cinsiyetini söylemişmiydim size dedi hayır Dememize kalmadan pipisini görüyormusunuz Dedi erken Değil mi dedim bakın burdaki çıkıntıya göre söylüyorum Dedi alışverişe başlıyım o Zaman ben dedim 2 hafta sonra tam kesinleşir bekle şimdilik Dedi ama cinsiyeti 3D ye bakmadan söyledi

Ay çok iyi o zaman allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin. Şimdi daha çok heycanlandım.

Bende erkek hissediyorum 4 şubatta ikili testimiz var,eğer erkekse ve bizimki gösterirse bizim doktorda birşey söyleyebilir o zaman. Ay şimdi dahada heyecanlandım...

Bende erkek hissediyorum 4 şubatta ikili testimiz var,eğer erkekse ve bizimki gösterirse bizim doktorda birşey söyleyebilir o zaman. Ay şimdi dahada heyecanlandım...
İkili testide doktorum gerek yok sağlıklı gözüküyor maşallah ben kendi çocuklarıma hamileyken de yaptırmadım eğer bi müdahale yaptırmak istemiyorsanız gerek yok 3 tip insan var öğrenip müdahale ettirmek öğrenip kendini hazırlamak isteyen birde Allah ne verdiyse razı olup öğrenmek istemeyen diye biz öğrenmedik zaten detaylıda varsa bişey çıkarmış Allah hepimizin çocuklarını sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip etsin

Hoşgeldin canım. Mesaj yogunlugundan atlamis görmemiş olabiliriz. Inşallah sağlıklı hamilelik geçirir ve kucağına alırsın

Bende erkek hissediyorum ama bi prensesim de olsun isterim.
Sizde ne tür belirtiler var?
Bende hiç bulantı olmadı habire yiyorum zaten ekşi tatlı götürüyorum ama ekşi daha ağır basıyor tabi hatta dedim bu ekşi tatlı yalan makasa oturdum bide kız dediler ama etrafımdaki herkes erkek hissediyordu rüyalar görüyorlar dı bende zeytin topladığımı gördüm bide adet olduğumu gördüm rüyamda ama benim içime kız gibi doğuyordu ama erkekse kabulüm sağlıklı olsun yeter. bide Çin takvimi tuttu

Bende erkek hissediyorum ama bi prensesim de olsun isterim.
Sizde ne tür belirtiler var?

Canım ben tatlı yiyorum,tatlı midemi bastırıyor sadece,çin takvimide erkek diyor. Ne biliyim hiç kendimi kız bebek sahibi göremiyorum,hep erkek bebeğim olcakmış gibi davranıyorum. Normalde kız çocuklarını daha çok severim.Kızların yeri ayrıdır yani.

Biz yaptırma kararı aldık, o duruma göre kararımızı vermek istiyoruz. Hakkımızda hayırlısı inş. Allah kimseyi utanacağı birşey yapmakla sınamasın. Çocuklarımızlada sınamasın.

Kızlar gecen hafta dr gıttık %80 erkek gorunuyor ama belli olmaz dedı.hayırlısı artık 5 bucuk yasında bır yakışıklım vardı aslında ama kısmet.ben de erkek hıssedıyorum.ruyamda bır erkek bebek emzırıyorum bakalım hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…