inşallahAyy hadi bakalım. Gittiğinde belli olur inşallah
Kesinlikle doğru değil canım,ben deli gibi tatlı yerdim ama kızım oldu hatta karnım bile top gibiydi gören erkek mi diye sorardı hep yani hepsi hurafeKızlar ben de çok merak ediyorum cinsiyetini :)
Çin takvimi erkek diyor ama ekşili şeyleri midem daha iyi kaldırıyor. Tatlı vs. hiç çekmiyor canım. Acaba kız mı diyorum.
Daha önceden bebek sahibi olan kızlar bu ekşi tatlı olayı doğru mu
Bir de 13, haftada doktor randevumuz var. 3 hafta sonra. Belki o zaman belli olur.
cinsiyeti bir an önce öğrensekte arabama bebek sticerı almak istiyorum.
Şoför bayanlar,emniyet kemeri beni artık sıkmaya başladı. Bir formul bulan var mı?
Eki Görüntüle 1750225 Grubun erkegi geldi teyzoslarr
ay ne güzel sen daha ne istiyosun kız? valla ben ilk hamileliğimde 16 kilo almıştım 54 ile hamile kaldım 70 ile doğuma girdim ama benim kemiklerim çok ince olduğu için vücudum kaldırmadı son 10 gün fıtık oldum yürüyemiyordum doğumdan sonrada 15-20 devam etti kilo verdikçe geçti yine aynı şeyden çok korkuyorum inşallah busefer almam diyorum ama başladım bile almaya ayyyy çok mutsuzum :/(Günaydın annişler. Kızlar bnm kusma olmadığı halde hiç kilo alamadım bu normal mi 11 .haftaya girdim herkes alıyo bn niye anlamiom normal mi bilmiorum
Kızlar ben de çok merak ediyorum cinsiyetini :)
Çin takvimi erkek diyor ama ekşili şeyleri midem daha iyi kaldırıyor. Tatlı vs. hiç çekmiyor canım. Acaba kız mı diyorum.
Bir de 13, haftada doktor randevumuz var. 3 hafta sonra. Belki o zaman belli olur.
Valla ben normalde çikolataya çok düşkün bir insanım.Sutlu tatlı da severim ...Oğluma hamileyken acı eksi ne varsa yedim tatlı yiyemedim.Simdi de öyle tatlı ,çikolata görünce içim kalkıyor...Ama kızım olacak gibi hissediyorum...Yani bana göre bu kişinin bünyesiyle alakali .tatli-atli ekşi -ayşe olayı değilKızlar ben de çok merak ediyorum cinsiyetini :)
Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım sürekli girip okuyordum hamile kalma sürecimde de dün öğrendim oğlumuz oluyor 11+3 günlük hamileyim doktor şak diye söyliyiverdi şok olduk + 3 kilo bende
maşallah erken tahminKızlar merhaba aranıza yeni katıldım sürekli girip okuyordum hamile kalma sürecimde de dün öğrendim oğlumuz oluyor 11+3 günlük hamileyim doktor şak diye söyliyiverdi şok olduk + 3 kilo bende
Teşekkür ederim Hoşbuldum :)Hoşgeldin aramıza,maşallah size. Çok sevindim.
Ultroson cihazını koyar koymaz cinsiyetini söylemişmiydim size dedi hayır Dememize kalmadan pipisini görüyormusunuz Dedimaşallah erken tahminpeki 3 d ultrason sonucu mu ?
Ay çok iyi o zaman allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin. Şimdi daha çok heycanlandım.Ultroson cihazını koyar koymaz cinsiyetini söylemişmiydim size dedi hayır Dememize kalmadan pipisini görüyormusunuz Dedierken Değil mi dedim bakın burdaki çıkıntıya göre söylüyorum Dedi alışverişe başlıyım o Zaman ben dedim 2 hafta sonra tam kesinleşir bekle şimdilik Dedi ama cinsiyeti 3D ye bakmadan söyledi
Ultroson cihazını koyar koymaz cinsiyetini söylemişmiydim size dedi hayır Dememize kalmadan pipisini görüyormusunuz Dedierken Değil mi dedim bakın burdaki çıkıntıya göre söylüyorum Dedi alışverişe başlıyım o Zaman ben dedim 2 hafta sonra tam kesinleşir bekle şimdilik Dedi ama cinsiyeti 3D ye bakmadan söyledi
Amiin hepimizin inşallah sizde öğrenirsiniz en kısa zamandaAy çok iyi o zaman allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin. Şimdi daha çok heycanlandım.
Amiin hepimizin inşallah sizde öğrenirsiniz en kısa zamanda
Bende erkek hissediyorumBende erkek hissediyorum 4 şubatta ikili testimiz var,eğer erkekse ve bizimki gösterirse bizim doktorda birşey söyleyebilir o zaman. Ay şimdi dahada heyecanlandım...
İkili testide doktorum gerek yok sağlıklı gözüküyor maşallah ben kendi çocuklarıma hamileyken de yaptırmadım eğer bi müdahale yaptırmak istemiyorsanız gerek yok 3 tip insan var öğrenip müdahale ettirmek öğrenip kendini hazırlamak isteyen birde Allah ne verdiyse razı olup öğrenmek istemeyen diye biz öğrenmedik zaten detaylıda varsa bişey çıkarmış Allah hepimizin çocuklarını sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip etsinBende erkek hissediyorum 4 şubatta ikili testimiz var,eğer erkekse ve bizimki gösterirse bizim doktorda birşey söyleyebilir o zaman. Ay şimdi dahada heyecanlandım...
Sevgili Ağustos anneleri ben de aranıza yeni katıldım dün akşam selam verdim ama gören olmadı sanırımöncelikle Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucaklamak nasib etsin,kız bebek isteyenler ben de dahil epey var sanırım tabi öncelikle hayırlı sağlıklı olsunlar heyecanlı bir bekleyiş devam etmekte ki ben daha bebeğimle karşılaşmadım bile yurtdışında herşey yolundaysa iki ay bitiminde alıyorlar ultrasona bakalım merakla bekliyoruz.
Bende hiç bulantı olmadı habire yiyorum zaten ekşi tatlı götürüyorum ama ekşi daha ağır basıyor tabi hatta dedim bu ekşi tatlı yalan makasa oturdum bide kız dedilerBende erkek hissediyorumama bi prensesim de olsun isterim.
Sizde ne tür belirtiler var?
Bende erkek hissediyorumama bi prensesim de olsun isterim.
Sizde ne tür belirtiler var?
İkili testide doktorum gerek yok sağlıklı gözüküyor maşallah ben kendi çocuklarıma hamileyken de yaptırmadım eğer bi müdahale yaptırmak istemiyorsanız gerek yok 3 tip insan var öğrenip müdahale ettirmek öğrenip kendini hazırlamak isteyen birde Allah ne verdiyse razı olup öğrenmek istemeyen diye biz öğrenmedik zaten detaylıda varsa bişey çıkarmış Allah hepimizin çocuklarını sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?