2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
sabah bulantılarım azaldı demiştim nazar değdirdim kendime galiba yine artmaya başladı
benim bir oğlum var o yüzden gönlüm kız olmasından yana ama tabi sağlıklı hayırlı bir evlat olması önemli. Erkek olursa iki erkek kardeş olur çocuklar birbirine daha yakın olurlar ama ben ileride sadece kaynana olur yalnız kalırım

Hamileler için Rüyada para görmek kız bebekle yorumlanır derler ablamda bozuk paralar görmüştü kızı oldu :)
Ben de bir şey sorayım bilir misiniz? Dün gece rüyamda yeni bir ev almışız. Ama ne ev yalı boğaz manzaralı. Deniz kenarında böyle kocaman bi bahçesi var. Şahane bir evdi içinde yok yok. Çok seviniyorum falan böyle evimiz oldu diye. Ne demek acaba.

ya evet insan iki erkekten o yüzden çekiniyo ama Allah hayırlı gelin hayırlı evlat versin hiç belli olmaz. :)

Ben de senın durumundayım napalım artık hayırlısı

bütün bebekler erkek cıkıo yavaş yavaş =) ben de üyamda hep erkek cocugu görüyorum ama kız istiyorum.. ikisi de yok hayırlısı neyse o olur inşallah

Moralini bozma canım. Kötü bir şey olmaz inşallah ama olursa o zaman üzülürüz dimi ama şimdiden düşünüp stres yapmaya gerek yok :)

Nerdeyse 14.hafta olcak bulantılar bıtmedı aksamları ozellıkle oğluma hamileken boyle değildı demek kı her cocuk baska

Ay hiç duymadım ama güzel birşeye benziyor belkide ne isterseniz o olur inşallah.

bütün bebekler erkek cıkıo yavaş yavaş =) ben de üyamda hep erkek cocugu görüyorum ama kız istiyorum.. ikisi de yok hayırlısı neyse o olur inşallah
Bır tane olunca farklı oldun dıye gecırmeden edemıyor ınsan ama kusmette ne varsa artık ilkse daha heyecanlı

merhaba aranıza yeni katıldım sürekli girip okuyordum hamile kalma sürecimde de dün öğrendim oğlumuz oluyor 11+3 günlük hamileyim doktor şak diye söyliyiverdi şok olduk + 3 kilo bende

erkenden gormussunuz. Siz sansliymissiniz Oğlan göstermiş .ben burdayim demiş.artik alisverise yyavaştan baslarsiniz

Ben de eksiye cok Duskunlesmistim.her aksam sofraya tursusuz oturmuyordum .ben de tutmustu.herkes te tutmamis .ben de inanmiyorum artik.bu sefer hepsinden yiyorum.bakalim ne olacak

Ay çok iyi o zaman allah
sağlıklı kucağına almayı nasip etsin. Şimdi daha çok heycanlandım.

BEn de cok heyecanlandim .keske bizim dr lar da soylese hemen

Canim bn de şu an bi 56 yla başladım ama yerimde devam ediyom ilk hamileliğinde hemen mi almaya başlamıştın sonra geri vermisin bak annesi mutsuz olma :)

Valla bi zahmet artık söylesinler 13. haftamızda 9 doğurdum zaten hergün farklı rüya görmekten

Aynen ya ben de aynı durumdayım. Çin takvimi erkek ben de erkek hissediyorum ama tatlı istemiyorum. Ekşi tuzlu istiyorum.

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım sürekli girip okuyordum hamile kalma sürecimde de dün öğrendim oğlumuz oluyor 11+3 günlük hamileyim doktor şak diye söyliyiverdi şok olduk + 3 kilo bende
Hosgeldin canim Ayy nasıl gördü de söyledi 11 hafta da bnde gitsem görünür mü acaba heycan bastı bni gitsemmi 12.haftayı iple cekiyrm

Moralini bozma canım. Kötü bir şey olmaz inşallah ama olursa o zaman üzülürüz dimi ama şimdiden düşünüp stres yapmaya gerek yok :)

aynen düşünmemek lazım bunları hayurlısıyla kucağımıza alırız hepimiz inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…