- 27 Aralık 2010
- 107
- 30
- 98
Erkek bebekler hemen gösteriyor dediler ama bu kadar hızlısını bende beklemiyordum sizde öğrenirsiniz inşallah 12 haftada baya bi belli olmuş olur benceHosgeldin canim Ayy nasıl gördü de söyledi 11 hafta da bnde gitsem görünür mü acaba heycan bastı bni gitsemmi 12.haftayı iple cekiyrm
Merhaba, yaş ve beklenen doğum tarihini de öğrenebilir miyim canım?
Merhaba, yaş ve beklenen doğum tarihini de öğrenebilir miyim canım?
Rabbim gönlünüzden geçeni hayırla sağlıkla versin inşallah :)
Canim bn de şu an bi 56 yla başladım ama yerimde devam ediyom ilk hamileliğinde hemen mi almaya başlamıştın sonra geri vermisin bak annesi mutsuz olma :)
Kızlar ben de çok merak ediyorum cinsiyetini :)
Çin takvimi erkek diyor ama ekşili şeyleri midem daha iyi kaldırıyor. Tatlı vs. hiç çekmiyor canım. Acaba kız mı diyorum.
Daha önceden bebek sahibi olan kızlar bu ekşi tatlı olayı doğru mu
Bir de 13, haftada doktor randevumuz var. 3 hafta sonra. Belki o zaman belli olur.
kizlar çalışan hamilelere allah kolaylık versin..ilk hamileligimde aynı sorunları yaşadım iş yerinde..patronum hafta içi muayene randevusu alma cumartesileri git dedi sustum.Tamam dedim......sonra yıllık izni mi istedim beş gün.....vermedi...vurdum kapıyı çıktım...allah yardımcınız olsun...
Bebegimin kalbi durmus ..bugun kurtajla aldilar..Allah sizin bebeklerinize uzun omur versin anneler..
Bebegimin kalbi durmus ..bugun kurtajla aldilar..Allah sizin bebeklerinize uzun omur versin anneler..
çok çok geçmiş olsunBebegimin kalbi durmus ..bugun kurtajla aldilar..Allah sizin bebeklerinize uzun omur versin anneler..
Erkek bebekler hemen gösteriyor dediler ama bu kadar hızlısını bende beklemiyordum sizde öğrenirsiniz inşallah 12 haftada baya bi belli olmuş olur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?