2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Hosgeldin canim Ayy nasıl gördü de söyledi 11 hafta da bnde gitsem görünür mü acaba heycan bastı bni gitsemmi 12.haftayı iple cekiyrm
Erkek bebekler hemen gösteriyor dediler ama bu kadar hızlısını bende beklemiyordum sizde öğrenirsiniz inşallah 12 haftada baya bi belli olmuş olur bence

B Began merhaba Can'ım İstanbul / sat:14.11 beni de ekler misin listeye

Bu arada hanımlar benim de Çin takvimi kız diyor iki erkekten sonra kız istiyoruz Rabbim hayırlısını versin tabi
Merhaba, yaş ve beklenen doğum tarihini de öğrenebilir miyim canım?
Rabbim gönlünüzden geçeni hayırla sağlıkla versin inşallah :)

Canim bn de şu an bi 56 yla başladım ama yerimde devam ediyom ilk hamileliğinde hemen mi almaya başlamıştın sonra geri vermisin bak annesi mutsuz olma :)

ilk başlarda çok almamıştım canım ben, 6. aya kadar 4-5 kilo almıştım. 1 ay hasytanede yattım ordada 2 kilo aldım. işte o hastaneden çıktığımda zıvanadan çıktım. 3. trimesterde brden lapır lupur aldım kiloları 70 oldum :)
emzirmek gerçekten birebir , ben çok hızlı verdim emzirirken 10 ay sonra işe başladım, işe başladığımda hamile kaldığım kilodan da düşmüştüm 52 kiloydum. emzirirkende hani diyolar ya tatlı ye süt yapsın onu ya süt yapsın yalaaaannnnnn kanmayın :) tek ilaç su su su :)ben öyle verdiğimi düşünüyorum e bir de koşturmaca falan veriyorsun tabi. emzirme dönemim bittikten sonra birdaha kilo veremedim ben .
şimdiden de 2 kilo aldım oyüzden korkular içerisindeyim ühühühühü

merhaba anne adayları bizimde bugün 2li tarama testimiz vardı herşey gayet guzel folic asit kutudakibitene kadar kullan 1 ay sonra gel dedi.cinsiyeti söylemedi pozisyon uygun değil dedi..12+2 çıktı ultrasondada son adet tarihiyle uyumlu.cinsiyeti sabırsızlıkla bekliyorum...bu 2 li taramadaki free bhCG 50 nin üstü kız altı erkek diyorlar doğruluk payı varmıkı acaba..?

bende tatlı yiyemiyorum ekşili acılı iyi geliyor
bide ayaklarım ellerim yanıyor kızda böle olurmuş erkekte üşürmüşsün
çin takvimi de kız diyor
hadi hayırlısı bakalım önce sağlıklı olsunlarda inşallah

Sagol canm sagol valla zor... Bu kadarina da insan pes diyor ama bebisimi germiycez napalmm sallamicazzz

Bebegimin kalbi durmus ..bugun kurtajla aldilar..Allah sizin bebeklerinize uzun omur versin anneler..

Bebegimin kalbi durmus ..bugun kurtajla aldilar..Allah sizin bebeklerinize uzun omur versin anneler..

affff
Allah sabır versin canım çok üzüldüm
nasibi bu kadarmış meleğinin demekki
inşallah tekrar hayırla sağlıcakla hamiş olursun ve sağlıcakla kucağına alırsın inşallah...

İyi akşamlar herkese. BENİM BİR SORUM OLACAKTI. İdrar yollarımda az bi enfeksiyon varmış ve doktor tek kullanımlık ÜROMİSİN (saşe) verdi. Prospektüsünde "Gerekli olmadıkça hamilelikte kullanılmamalıdır." Yazıyor. Tereddüt ettim. Bu gibi durumla karşılaşan ya da tavsiyesi olan varsa yorum yapabilir mi lütfen.

Canımmmmmm allah sabır versin,çok üzüldüm. Nasıl oldu birden,kontrolde mi anlaşıldı.12. haftayı devirmiştin sen diye hatırlıyorum. Hayırlısı olsun diyecek laf yok maalesef. Kendine çok dikkat et.

Erkek bebekler hemen gösteriyor dediler ama bu kadar hızlısını bende beklemiyordum sizde öğrenirsiniz inşallah 12 haftada baya bi belli olmuş olur bence

Ayy belli mi oldu masallahhh hayirli olsn insallahhh... Benm de pazartesi kontrolum kim bilirrrr

B Began Canım benide eklermisin şimdiden teşekkür ederim.
ANTALYA/Sat=31.10.2015

Heyooo ben de Antalyadanimm selamlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…