2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Arkadaşlara ben dün doktora gittim kontrol için içerden kanamam varmış. Düşük tehlikem var ne olur çok duaya ihtiyacım var benim için dua edermisiniz
Banada öyle diyip progestan verdi bugün gittim kes artık çok iyi dedi hiç öyle düşük tehditi var falan demedi

Aynen benimde idrar tahlilinde çıktı enfeksiyon bol bol su iç Dedi bide tek kullanımlık munorol diye aynen saşe olan ilaç verdi araştırdım hamilelikte veriliyormuş Zararlı olsa vermez diye düşünüyorum enfeksiyonun bebeğe zararı çoksa ilacın zararın dan veriyor doktorlar içtim bende inşallah geçer sizinkide bol su içmeye çalışın

Guzel olmaz mi hiccc cok heyecanliii.. Hayirlisi olsn gosterirse minigim.. Gostermesse de elbet bi gun gosterir ins

Geçen hafta benim tahlilde de çıktı. Bana da monurol verdi.icmeye tereddüt ettim ama oğluma hamileyken de icmistim.Iltihapin daha çok zararı varmış o yüzden içtim mecburen...

İdrar yolu enfeksiyonu ile sorusu okan arkadaşım doktor gerekli görmese zaten vermezdi. Hamilelikte idrar yolu enfeksiyonunda tehlikeleri var o yüzden ilacını kullan sonra ki günlerde de bol su içmeye çalış. Benimde ilk hamileliğimin 5.ayında fln başlamıştı ve o kadar sık oluyordum ki çok zor dikkat et kendine

Arkadaşlara ben dün doktora gittim kontrol için içerden kanamam varmış. Düşük tehlikem var ne olur çok duaya ihtiyacım var benim için dua edermisiniz
Canımm üzülme Progestan yada proluton iğne verdi mi yatarak bu ilaçı içerek ve bol su içerek kanama geçiyor benimde var 9. Haftamdan beri ama bebeğim cok sağlıklı maşallah cinsiyetini bile öğrendik ilaca devam ediyorum doktor ev işi yok Dedi yatıyorum öyle 2 hafta sonra gidicez geçer inşallah o Zamana

Canım iki hafta sonra ben de yazarım artık 14.haftada söyleyecekmis doktorum zaman geçmiyor geçmiyorrrr:)

Benimde iki hafta sonra Can'ım , ikimizinde doğuracağımız tarih aynı :)) benim batım 1 kasımdı , ya senin ??
Benim iki kızım var erkek olmasını çok istiyorum tabi önce sağlık , hayırlısı artık

Evet bayağı yakınız cinsiyet için ne dedi ne zaman açıklarmis çok meraklıyım:)

Aslnda dr henuz hic bi sey demedi cinsiyet konusunda ben de hic sormadm inan ki gercekten insan once saglikli olsn diye oyle ozeniyo ki... Tabi artk merak olusmaya basladi daa bakalm nasip pazartesi kontrolummm

Can'ım neymiş cinsiyeti merak ettim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…