- 15 Aralık 2015
- 447
- 682
- 33
- 33
Merhaba canım sevindim ya antalya dan olmana :)Ayy belli mi oldu masallahhhhayirli olsn insallahhh... Benm de pazartesi kontrolum kim bilirrrr
Heyooo ben de Antalyadanimm selamlarr
Merhaba canım sevindim ya antalya dan olmana :)
Sabırlar diliyorum. Zor bir durum. Allah sana sağlıklı bir Bebek nasip etsin inşallah.Bebegimin kalbi durmus ..bugun kurtajla aldilar..Allah sizin bebeklerinize uzun omur versin anneler..
Ayy belli mi oldu masallahhhhayirli olsn insallahhh... Benm de pazartesi kontrolum kim bilirrrr
Amin inşallah sizinde belli olur inşallah Cok güzel bi duygu
Banada öyle diyip progestan verdi bugün gittim kes artık çok iyi dedi hiç öyle düşük tehditi var falan demediArkadaşlara ben dün doktora gittim kontrol için içerden kanamam varmış. Düşük tehlikem var ne olur çok duaya ihtiyacım var benim için dua edermisiniz
Aynen benimde idrar tahlilinde çıktı enfeksiyon bol bol su iç Dedi bide tek kullanımlık munorol diye aynen saşe olan ilaç verdi araştırdım hamilelikte veriliyormuş Zararlı olsa vermez diye düşünüyorum enfeksiyonun bebeğe zararı çoksa ilacın zararın dan veriyor doktorlar içtim bende inşallah geçer sizinkide bol su içmeye çalışınİyi akşamlar herkese. BENİM BİR SORUM OLACAKTI. İdrar yollarımda az bi enfeksiyon varmış ve doktor tek kullanımlık ÜROMİSİN (saşe) verdi. Prospektüsünde "Gerekli olmadıkça hamilelikte kullanılmamalıdır." Yazıyor. Tereddüt ettim. Bu gibi durumla karşılaşan ya da tavsiyesi olan varsa yorum yapabilir mi lütfen.
Geçen hafta benim tahlilde de çıktı. Bana da monurol verdi.icmeye tereddüt ettim ama oğluma hamileyken de icmistim.Iltihapin daha çok zararı varmış o yüzden içtim mecburen...İyi akşamlar herkese. BENİM BİR SORUM OLACAKTI. İdrar yollarımda az bi enfeksiyon varmış ve doktor tek kullanımlık ÜROMİSİN (saşe) verdi. Prospektüsünde "Gerekli olmadıkça hamilelikte kullanılmamalıdır." Yazıyor. Tereddüt ettim. Bu gibi durumla karşılaşan ya da tavsiyesi olan varsa yorum yapabilir mi lütfen.
Allah inşallah en kısa zamanda tekrardan nasip eder vardır bunda da bi hayır öyle düşün ama zor Allah sabır versin cok üzme kendini dua et canımBebegimin kalbi durmus ..bugun kurtajla aldilar..Allah sizin bebeklerinize uzun omur versin anneler..
Olimpos da mustafa derda kaya canım sen :)Aynen canm ben deee.. Hangi dr diye soraym o zamann
Canımm üzülme Progestan yada proluton iğne verdi mi yatarak bu ilaçı içerek ve bol su içerek kanama geçiyor benimde var 9. Haftamdan beri ama bebeğim cok sağlıklı maşallah cinsiyetini bile öğrendik ilaca devam ediyorum doktor ev işi yok Dedi yatıyorum öyle 2 hafta sonra gidicez geçer inşallah o ZamanaArkadaşlara ben dün doktora gittim kontrol için içerden kanamam varmış. Düşük tehlikem var ne olur çok duaya ihtiyacım var benim için dua edermisiniz
Olimpos da mustafa derda kaya canım sen :)
Canım iki hafta sonra ben de yazarım artık 14.haftada söyleyecekmis doktorum zaman geçmiyor geçmiyorrrr:)
Evet bayağı yakınız cinsiyet için ne dedi ne zaman açıklarmis çok meraklıyım:)Medicalde burcu aykana gidiyorm ben de cok sukur memnunumgunlerimiz de yakinms baya ayni yere falan gitme ihtimalimizden sordm ben de merak ettm
Evet ya kızı olanları bende merak ettim herkesin erkek oluyor bu sene ayy heyecanlanıyorum benim daha iki haftam var ya :)
Evet bayağı yakınız cinsiyet için ne dedi ne zaman açıklarmis çok meraklıyım:)
Canımm üzülme Progestan yada proluton iğne verdi mi yatarak bu ilaçı içerek ve bol su içerek kanama geçiyor benimde var 9. Haftamdan beri ama bebeğim cok sağlıklı maşallah cinsiyetini bile öğrendik ilaca devam ediyorum doktor ev işi yok Dedi yatıyorum öyle 2 hafta sonra gidicez geçer inşallah o Zamana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?