2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Aslnda dr henuz hic bi sey demedi cinsiyet konusunda ben de hic sormadm inan ki gercekten insan once saglikli olsn diye oyle ozeniyo ki... Tabi artk merak olusmaya basladi daa bakalm nasip pazartesi kontrolummm
Benimde pazartesi :) tabikide öncelikle sağlıklı olsunlar canım kız erkek farketmez doktorum da bana 14.haftada söyleyecekmis illa :)

Selam hanimlar nasılsınız
Ben dün akşam gece çok kustum.şimdi de öyle bir midem bulaniyor ki. Yarın için randevu aldim ağrılarım var. Şiddetli kramplar bende de oluyor. Bende durumlar böyle

Cinsiyetini öğrenen anneler gözünüz aydin

Benimde de 31 Ekim canım hesaplaciyi da 07.08 çıkıyor valla benim kızım da yok oğlum da sağlıklı olmaları temennim tüm bebislerimizin ama gönlüm ister ki kız olsun ancak çevremde ki herkes erkek diyor baştan sona aklım karıştı biraz :)

Geçmiş olsun canım 10.haftada öyle oluyor benimde öyleydi 11 in ortasına geldim neredeyse geçti diyecek kadar azaldı maşallah diyeyim nazar değmesin inşallah seninki de geccek kramplar bencede vardı ki hala arada var

Canım sen bakma etrafa , benim ikincide herkez ama herkes erkek dedi , benim içime kız doğuyo diyorum , yok yok bu erkek dediler hep ısrarla , ama kız oldu . Sen ne hissedersen o oluyo genelde

Canım sen bakma etrafa , benim ikincide herkez ama herkes erkek dedi , benim içime kız doğuyo diyorum , yok yok bu erkek dediler hep ısrarla , ama kız oldu . Sen ne hissedersen o oluyo genelde
Ayy inşallah canım ya bizim aileye ilk torun geleceği için herkes de bir heyecan zaten şu makasla bicak olayı varya onu yaptılar üç kez üç kerede de makası seçmişim herkes erkek diyince inatla üç kere yaptılar babamız kız hissediyor e üç kuzenim de hamile üçü de erkek belki benimki kız olur diyorum ki inşallah öyle olur çok teşekkür ederim bu arada ya konuşmak iyi geliyor:)

Makas bıçak olayı neymiş ? Hiç bilmiyorum ?
Ayrıca babanın değil annenin hissettiği çıkıyor .
Ben bunda daha bişey hissedemiyorum , kızlarımda hissetmiştim:)

Makas bıçak olayı neymiş ? Hiç bilmiyorum ?
Ayrıca babanın değil annenin hissettiği çıkıyor .
Ben bunda daha bişey hissedemiyorum , kızlarımda hissetmiştim:)
Bizimkiler iki minder yada havluyu kullanarak birine küçük bicak birine de küçük makas koyuyor sen hangisine oturursan artık bicak erkek makas kız oluyormuş arkadaşlarda biliyordur da bende yeni öğrendim bu sene üç kere yaptılar bana :) batıl ama eğlenceli valla ne yalan söyleyeyim tabikide inanç değil Allahtan gelene inanıyorum sadece şükür ama yaptık:)

Hmm eğlenceli olmalı dikkat edelim bari bi yerimize batmasın

Ben oğluma hamileyken deli gibi tatlı yiyordum ve çok rahat bi hamilelik geçirmiştim mide bulantısı falan yaşamadım hiç, şuan hem ekşi şeyler yiyorum ama tatlıya da hayır diyemiyorum :) bu sefer anlayamadım işte. Ayrıca oğlumun cinsiyeti 12. Hafta belli olmuştu. Bu bekleyiş çok sıkıcı bir an önce öğrenelim cinsiyetleri

Senin az kalmis sayılır öğrenmeye

Sen kaç haftalıksınki ? Bende busefer çoook tatlı çikolata yiyoruumm , şimdiden 4 kiloya yakın aldım yani

Teşekkür ederim. Aynen zararlı olsa vermez. Başka ilaç vermek istemiyorum dedi doktor.

Geçen hafta benim tahlilde de çıktı. Bana da monurol verdi.icmeye tereddüt ettim ama oğluma hamileyken de icmistim.Iltihapin daha çok zararı varmış o yüzden içtim mecburen...
Anladım. Teşekkür ederim. Ben de içeceğim sanırım. Zararlı olsa verir miydi doktor.

Buna Nasıl ekleniyoruz sayın. B Began

Sen kaç haftalıksınki ? Bende busefer çoook tatlı çikolata yiyoruumm , şimdiden 4 kiloya yakın aldım yani
8+6 benim daha çok var 26 ağustos beklenen doğum tarihi. Oğlumda istisnasız her akşam koca koca paketler yiyordum birisi isteyecek bitecek diye ödüm patlıyordu senin ilki neydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…