Ama bizim bebişler şu an aşağıda kasığa yakın o yüzden üstten bağlamak lazım
Canlarm 9. Haftamdaym ve hamileligim kötü geciyor bisey yiyemiyorum sadece tatli türü yiyebiliyorum ve mutfaga giremiyorummutfagm o kadar dagnk pis ki kimsemde yok gelsn yardm etsin cok zorlanyrm cok benm gibi olan varmi
Evet canım iki hafta var :)Senin az kalmis sayılır öğrenmeye
Babası yardımı olmuyor mu ? Geçecek canım sabret ben de gün sayıyorumCanlarm 9. Haftamdaym ve hamileligim kötü geciyor bisey yiyemiyorum sadece tatli türü yiyebiliyorum ve mutfaga giremiyorummutfagm o kadar dagnk pis ki kimsemde yok gelsn yardm etsin cok zorlanyrm cok benm gibi olan varmi
Bugün esime söyledim canm ama istemiyo malesef. Hem kendide yapmıyo hemde yardmcıda tutmuyoAllah kolaylık versin bende zorlanıyorum ama durup devam edip yapmaya çalışıyorum. Eskisi gibi değil tabi ki de ama biraz biraz götürmeye çalışıyorum işleri. Bir yardımcı fln alsaniz en azından iki haftada bir fln gelse her yeri bir silse süpürse işlerin hafifler moralin düzelir
Babamz gayet güzel yemekler yapiyo hazirliyo ama temizlemiyo dagnk malesef bende yapamiyorum kiBabası yardımı olmuyor mu ? Geçecek canım sabret ben de gün sayıyorum
Bugün esime söyledim canm ama istemiyo malesef. Hem kendide yapmıyo hemde yardmcıda tutmuyoilla ben yapacakmsm kız valla yapamıyorum diyom ama anlamıyor malesef :) zaten mutfagi o hale sokan o birsey istiyorum herseyi kullaniyo
Ben kullandım canım hemde 7.haftamda... Gece yatarken iç diye tembihlemişti dr.bide tek kullanımlık..bi kere içiosun. Bende bi skıntı olmamıştı.İyi akşamlar herkese. BENİM BİR SORUM OLACAKTI. İdrar yollarımda az bi enfeksiyon varmış ve doktor tek kullanımlık ÜROMİSİN (saşe) verdi. Prospektüsünde "Gerekli olmadıkça hamilelikte kullanılmamalıdır." Yazıyor. Tereddüt ettim. Bu gibi durumla karşılaşan ya da tavsiyesi olan varsa yorum yapabilir mi lütfen.
Malesef yok canm keske olsaYakınında aileden biri ya da akraba fln yok mu
canım nerdesin doktorun kim çok Müsbet ve iyi bir doktora denk gelmiş görünüyorsun bebeğin de hayırlı olsun annesiİkili testide doktorum gerek yok sağlıklı gözüküyor maşallah ben kendi çocuklarıma hamileyken de yaptırmadım eğer bi müdahale yaptırmak istemiyorsanız gerek yok 3 tip insan var öğrenip müdahale ettirmek öğrenip kendini hazırlamak isteyen birde Allah ne verdiyse razı olup öğrenmek istemeyen diye biz öğrenmedik zaten detaylıda varsa bişey çıkarmış Allah hepimizin çocuklarını sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip etsin
Ama bizim bebişler şu an aşağıda kasığa yakın o yüzden üstten bağlamak lazım
Canlarm 9. Haftamdaym ve hamileligim kötü geciyor bisey yiyemiyorum sadece tatli türü yiyebiliyorum ve mutfaga giremiyorummutfagm o kadar dagnk pis ki kimsemde yok gelsn yardm etsin cok zorlanyrm cok benm gibi olan varmi
Üzüldüm canm evimi sevmiyorummmmmm artkAynen cnmm kasığımı sıkıyı suan. Ona bir formül bulamadım. Takmasam daha kötü ya aniden önüme bir dangalak fırlarsa..
Bende aynıyımmmmmm. Eşimdebişi yapmaz. Zaman geçsin diye bakıyorum. Resmen eve girdiğim An kusmaya lavaboya koşuyorum. Allah'ım çok şükür çalışıyorum. Dalıyorum derdimi unutuyorum, eve gelince sıkıntı buyuk. Heleki sabahhh
Teşekkür ederim Can'ım Bursa'dayım doktorum jimer den Fatma nuray Sözeri cok iyi insan doktordan önce sevecen ve Güleryüzlü inşallah hep böyle devam edercanım nerdesin doktorun kim çok Müsbet ve iyi bir doktora denk gelmiş görünüyorsun bebeğin de hayırlı olsun annesi
Rüyan çok güzel ve anlamlı. Allah hayıra getirsin inşallah. Doğacak evladının dünyevi ve ahireti iyi olacak inşallah iyi yetiştir. Ayrıca kontrolün ne zaman? Burdan mutlaka yaz sonucu olur mu merak ettimBen de bir şey sorayım bilir misiniz? Dün gece rüyamda yeni bir ev almışız. Ama ne ev yalı boğaz manzaralı. Deniz kenarında böyle kocaman bi bahçesi var. Şahane bir evdi içinde yok yok. Çok seviniyorum falan böyle evimiz oldu diye. Ne demek acaba.
Canım saol iyiyim kontrole henüz gitmedim. Bebişlerimiz Allah'a emanet. Gidince haberleşiriz. Sen nasılsın?tarcin10 canim nasilsin.kontrole gittin mi .merak ettim seni.nasilsin iyisin de mi.
En iyi çözüm bol bol su içmek. Eşim eczaxi benim. İlaç firmalari kesinlik belirtmezler zaten hamilelikte kullanılır diye. Tazminat falan riski var olumsuz durumda.İyi akşamlar herkese. BENİM BİR SORUM OLACAKTI. İdrar yollarımda az bi enfeksiyon varmış ve doktor tek kullanımlık ÜROMİSİN (saşe) verdi. Prospektüsünde "Gerekli olmadıkça hamilelikte kullanılmamalıdır." Yazıyor. Tereddüt ettim. Bu gibi durumla karşılaşan ya da tavsiyesi olan varsa yorum yapabilir mi lütfen.
Benimde elim Ayağım yanıyor cin takviminde de kız çıkıyor bakalım hayırlısı benim baştan beri içime doğan da kız ama Rabbim bilir sağlıklı olsunlardabende tatlı yiyemiyorumekşili acılı iyi geliyor
bide ayaklarım ellerim yanıyor kızda böle olurmuş erkekte üşürmüşsün
çin takvimi de kız diyor
hadi hayırlısı bakalım önce sağlıklı olsunlarda inşallah
Çok geçmiş olsun cnm allahım bidaha yasatmasin bende yaşadım aynı şeyi 6ay sonra Rabbim nasip etti tekrardan tekrar güzel haberler alirsin inşallahBebegimin kalbi durmus ..bugun kurtajla aldilar..Allah sizin bebeklerinize uzun omur versin anneler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?