2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ben kullandım canım hemde 7.haftamda... Gece yatarken iç diye tembihlemişti dr.bide tek kullanımlık..bi kere içiosun. Bende bi skıntı olmamıştı.
Teşekkür ederim.
En iyi çözüm bol bol su içmek. Eşim eczaxi benim. İlaç firmalari kesinlik belirtmezler zaten hamilelikte kullanılır diye. Tazminat falan riski var olumsuz durumda.
Teşekkürler maviş. İçeceğim bu gece. Yani zararı olmasa da kendilerini riske etmemek için kullanılmasında sakınca yoktur demiyor demek ki.

@tarcın10 Ben de iyiyim bebis de iyidir umarım.gobusumuz büyüyor içerde buyuyorlardir inşallah.ikinci gebelikte daha belli olur derlerdi .gerçekten öyle oldu..özellikle akşamları göbekli geziyorum evde..
12.haftaya girdik.heyecan artmaya başladı .insanin hayatinda en tatli heyecanlardan birisi icindeki minigin kiz mi erkek ni oldugu.. Tatli heyecanlar var cogumuzda.saglikli olsunlar...
pazartesi randevum benim de.iyi haberlerle
döneriz inşallah canm.

Kızlar biliyor musunuz dr bebeğimin cinsiyeti için ben sormadan bir tahminde bulundu. Erkek gibi görünüyor dedi :) hayırlısı olsun insaAllah :) Aramız da henüz cinsiyeti belli olan yoktur sanırım değil mi ?
Aaa çok şaşırdım en erken 14.haftada belli oluyor diye biliyorum ayy ne güzel size söylemiş dr benim de pazartesi kontrolüm var acaba biz de öğrenir miyiz ki?:):) Bu arada sağlıkla kucağınıza alın bebişinizi inşallah

Tam öğrendim sayılmaz dr net söylemedi ama öyle düşündüğünü ifade etti :) bende erkeğe ikna etsem de hala değişme ihtimaline hazırladım kendimi :) hayırlısı olsun. Amin hepimiz sağlıkla kavuşalım kucaklayalım insaAllah. Kokularını içimize çekip duralimmmm:)

Hadi bakalım inşallah öncelikle sağlıklı hayırlı ardından gönlümüzden geçen cinsiyetlerde evlatlarımız olur inşallah :)

8+6 benim daha çok var 26 ağustos beklenen doğum tarihi. Oğlumda istisnasız her akşam koca koca paketler yiyordum birisi isteyecek bitecek diye ödüm patlıyordu senin ilki neydi?

Benim iki kızım var canım , biri 10 diğeri 2 yaşında
3 ü bekliyoruz

En iyi çözüm bol bol su içmek. Eşim eczaxi benim. İlaç firmalari kesinlik belirtmezler zaten hamilelikte kullanılır diye. Tazminat falan riski var olumsuz durumda.
Teşekkürler şuranaz. Birazdan içip yatacağım. Çok uykum var

Benimde pazartesi :) tabikide öncelikle sağlıklı olsunlar canım kız erkek farketmez doktorum da bana 14.haftada söyleyecekmis illa :)

Aa oyle mii pazartesi guzel haberle gelelm insallah da cinsiyeti ne zaman ogrenirsek artik nasip

Masallahh herkes pazartesi doktordaa hepimiz guzel hayirli haberlerle gelelm insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…