4 veya 5 tam hatırlamıyorum amaŞuana kadar kaç defa muayene oldunuz ?
Saol canim cok sukur iste korkmamaya calissam da isteİçini ferah tut canım öyle kanamalar oluo arada hepsi tehlikeli anlamına gelmiyor.
Allah yardımcın olsun, bebeğini sağ salim kucağına alırsın inşallah
Teşekkür ederim.Ben kullandım canım hemde 7.haftamda... Gece yatarken iç diye tembihlemişti dr.bide tek kullanımlık..bi kere içiosun. Bende bi skıntı olmamıştı.
Teşekkürler maviş. İçeceğim bu gece. Yani zararı olmasa da kendilerini riske etmemek için kullanılmasında sakınca yoktur demiyor demek ki.En iyi çözüm bol bol su içmek. Eşim eczaxi benim. İlaç firmalari kesinlik belirtmezler zaten hamilelikte kullanılır diye. Tazminat falan riski var olumsuz durumda.
Aaa çok şaşırdım en erken 14.haftada belli oluyor diye biliyorum ayy ne güzel size söylemiş dr benim de pazartesi kontrolüm var acaba biz de öğrenir miyiz ki?:):) Bu arada sağlıkla kucağınıza alın bebişinizi inşallahKızlar biliyor musunuz dr bebeğimin cinsiyeti için ben sormadan bir tahminde bulundu. Erkek gibi görünüyor dedi :) hayırlısı olsun insaAllah :) Aramız da henüz cinsiyeti belli olan yoktur sanırım değil mi ?
Aaa çok şaşırdım en erken 14.haftada belli oluyor diye biliyorum ayy ne güzel size söylemiş dr benim de pazartesi kontrolüm var acaba biz de öğrenir miyiz ki?:):) Bu arada sağlıkla kucağınıza alın bebişinizi inşallah
Hadi bakalım inşallah öncelikle sağlıklı hayırlı ardından gönlümüzden geçen cinsiyetlerde evlatlarımız olur inşallah :)Tam öğrendim sayılmaz dr net söylemedi ama öyle düşündüğünü ifade etti :) bende erkeğe ikna etsem de hala değişme ihtimaline hazırladım kendimi :) hayırlısı olsun. Amin hepimiz sağlıkla kavuşalım kucaklayalım insaAllah. Kokularını içimize çekip duralimmmm:)
Canım valla ben de hiç yüklemedim ama senin için baktım mesaj yazarken altta dosya yükle diye bişi var ona tıklayıp içinde açılan pencereden de dosyaya git diyorsun oluyorFotograf yuklemeye calistim yapamadim tel den nasil yapiyorsunuz kizlar
Hayirli olsun canim var bi arkadasimiz da ogrenmistiKızlar biliyor musunuz dr bebeğimin cinsiyeti için ben sormadan bir tahminde bulundu. Erkek gibi görünüyor dedi :) hayırlısı olsun insaAllah :) Aramız da henüz cinsiyeti belli olan yoktur sanırım değil mi ?
8+6 benim daha çok var26 ağustos beklenen doğum tarihi. Oğlumda istisnasız her akşam koca koca paketler yiyordum birisi isteyecek bitecek diye ödüm patlıyordu senin ilki neydi?
E
Erkekmiş Can'ım hemen gösterdi pipisini
Amin Can'ım inşallah hepimizinkiniMaşallah ne güzel
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim.
Teşekkürler suranaz. İçeceğim bu gece. Yani zararı olmasa da kendilerini riske etmemek için kullanılmasında sakınca yoktur demiyor demek ki.
Teşekkürler şuranaz. Birazdan içip yatacağım. Çok uykum varEn iyi çözüm bol bol su içmek. Eşim eczaxi benim. İlaç firmalari kesinlik belirtmezler zaten hamilelikte kullanılır diye. Tazminat falan riski var olumsuz durumda.
Benimde pazartesi :) tabikide öncelikle sağlıklı olsunlar canım kız erkek farketmez doktorum da bana 14.haftada söyleyecekmis illa :)
@tarcın10 Ben de iyiyim bebis de iyidir umarım.gobusumuz büyüyor içerde buyuyorlardir inşallah.ikinci gebelikte daha belli olur derlerdi .gerçekten öyle oldu..özellikle akşamları göbekli geziyorum evde..
12.haftaya girdik.heyecan artmaya başladı .insanin hayatinda en tatli heyecanlardan birisi icindeki minigin kiz mi erkek ni oldugu.. Tatli heyecanlar var cogumuzda.saglikli olsunlar...
pazartesi randevum benim de.iyi haberlerle
döneriz inşallah canm.
Aaa çok şaşırdım en erken 14.haftada belli oluyor diye biliyorum ayy ne güzel size söylemiş dr benim de pazartesi kontrolüm var acaba biz de öğrenir miyiz ki?:):) Bu arada sağlıkla kucağınıza alın bebişinizi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?