2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bebegimin kalbi durmus ..bugun kurtajla aldilar..Allah sizin bebeklerinize uzun omur versin anneler..
canım çok geçmiş olsun, Allah sabır versin. en kısa zamanda yeniden güzel haberler alman dileğiyle..

canım hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu çok tehlikeli. eğerki azaltılmazsa bitirilmezse ateşe sebep oluyor ve o bebeği olumsuz etkiliyor. ben hastanede yatarken bırak şaseyi bebeği korumak için mecburen antibiyotik vermek zorunda kaldılar bana , ateşim 39-40 tı hep buz kalıpları basıyorlardı vücuduma. oyüzden hiç korkma şasenin hiç bir zararı olmaz şasenin amacı idrar yollarını temizlemek sadece.

3 tane erkeğimiz belli maşallah.İlk kız ne zman belli edecek bakalım kendiniii

Tabiki önemli olan öncelikle sağlıklı sıhhatli olması. ama Allah biliyorya ben bu sefer kız istiyorum birde onu tatmak istiyorum.benim 1 ablam birde erkek kardeşim var. annem hep derki şanslı olan kadının kızı olur der. babamda derki kız babası olmak farklı, kızın oldumu ozaman tam baba oluyorsun çünkü sorumluluğu çok çok farklı der. kız evlat farklı tabi, erkek bulur eşini gider bidaha okadar yanında olmazki bu da çok doğal bişey tabiki. yani ben şimdi günde 10 kez annemle telefonda konuşuyorum ama erkek kardeşim elinden gelse sadece bayramda seyran gelecek :)

Kızlar Ben bugün saçlarımı kestirmeye karar verdim, ama etrafımdakiler hurafelerle aklımı kemiriyor,ama ben yinede kestircem diye inat ettim. Sizce nabıyım?

nasıl rahat ediyorsan öyle yap canım :)
Canım benim saçlarım çok hızlı uzuyor. Doğuma kadr beklersem hem boşuan vitamini mi çalacak hemde belimde saçlarla doğuma girmek istemiyorum. Benim için onlara bakmak zor olur. Uzun olunca da zor ,sürekli bakım istiyor,sürekli fön istiyor. Bir gün toplayıp işe gelsem,hastamısın diyorlar,delirdim en son karar verdim kesmeye,uzun gibi duran ama toplanmayan omuzlarda kestiricem bende.

Kızlar Ben bugün saçlarımı kestirmeye karar verdim, ama etrafımdakiler hurafelerle aklımı kemiriyor,ama ben yinede kestircem diye inat ettim. Sizce nabıyım?

Ben öğrenir öğrenmez kestirdim. İlk hamileliğimde saçıma kiyamamistim ama sonrasında öyle bir döküldü ki.saç Bi yandan beslenmeli bebek beslenmeli olan sana oluyor kestir gitsin sonra uzatirsin . Ben öyle yapmıştım sonra minigimi öğrenince ilk isim sacim oldu

gebelik bebek derken saçlar yük oluyor, bir de gebeliğimizin sonları yaz sıcaklarına geliyor, iyice bunalıyor insan. bence doğru karar vermişsin.
ben gebelikten önce kısaltmıştım saçımı, çok sık çünkü. şimdi iyice kısaltsam mı diye düşünüyorum, eşim de erkek traşı yapalım diye dalga geçiyor :)

Günaydın kızlar;

Dün ikili taramanın sonucunu öğrenmek için doktoru aradım, yüksek risk görünüyor, hastaneye gelmeniz lazım dedi. Tabi ben yüksek riski duyunca başladım ağlamaya.. İşten apar topar hastaneye gittim. Ama aklıma bir sürü şey geliyor tabi. Doktorun yanına girmeden lavaboya gidiyim dedim, baktım lekelenmem olmuş. Hamileliğin başından beri ilk defa olan bir şey. Doktorun yanına girdik, telaşlanacak bir şey yok, 3 lü testi bekleyip ona göre bakıcaz dedi. Risk değeri 1/334 çıkmış. Kanamayı söyleyince bebeğe baktı, bebiş gayet sağlıklı ve hareketli görünüyordu, içeride bir kanama bölgesi de yokmuş çok şükür. 3 gün rapor verdi, şimdi evde yatıyorum. Dünden beri ara sıra karnıma ağrı giriyor. Ama içim daha rahat, 3lü taramayı bekleyeceğiz bakalım.

Kızlar Günaydın benim normalde kontrolüm salıydı ama çalıştığım için cumartesi giderim diyodum dün işim çıktı hastanenin yakınında olunca doktora uğradım herşeyimiz yolunda 2cm olmuş tospik 9unda gittiğimde 0.85mm di sizce normal mi

Eklentiler

• IMG-20160121-WA0001.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…