BEN TAKİP EDEBİLDİĞİM KADAR EKLİYORUM.
ekledim canım. rica ederim.
canım çok geçmiş olsun, Allah sabır versin. en kısa zamanda yeniden güzel haberler alman dileğiyle..Bebegimin kalbi durmus ..bugun kurtajla aldilar..Allah sizin bebeklerinize uzun omur versin anneler..
İyi akşamlar herkese. BENİM BİR SORUM OLACAKTI. İdrar yollarımda az bi enfeksiyon varmış ve doktor tek kullanımlık ÜROMİSİN (saşe) verdi. Prospektüsünde "Gerekli olmadıkça hamilelikte kullanılmamalıdır." Yazıyor. Tereddüt ettim. Bu gibi durumla karşılaşan ya da tavsiyesi olan varsa yorum yapabilir mi lütfen.
3 tane erkeğimiz belli maşallah.İlk kız ne zman belli edecek bakalım kendiniii
kızlar biraz geç belli oluyor ya ondan galiba daha çıkmadı. ben kız olmasını istiyorum da hayırlısı3 tane erkeğimiz belli maşallah.İlk kız ne zman belli edecek bakalım kendiniii
Günaydınlar annişlerrrrrr.
günaydınnn =)
Günaydınnnn... :)
kestir tabi ki. hurafelere takılma.Kızlar Ben bugün saçlarımı kestirmeye karar verdim, ama etrafımdakiler hurafelerle aklımı kemiriyor,ama ben yinede kestircem diye inat ettim. Sizce nabıyım?
Saol canım,valla öğlende gidip kesitreceğim.kestir tabi ki. hurafelere takılma.
nasıl rahat ediyorsan öyle yap canım :)Saol canım,valla öğlende gidip kesitreceğim.
Canım benim saçlarım çok hızlı uzuyor. Doğuma kadr beklersem hem boşuan vitamini mi çalacak hemde belimde saçlarla doğuma girmek istemiyorum. Benim için onlara bakmak zor olur. Uzun olunca da zor ,sürekli bakım istiyor,sürekli fön istiyor. Bir gün toplayıp işe gelsem,hastamısın diyorlar,delirdim en son karar verdim kesmeye,uzun gibi duran ama toplanmayan omuzlarda kestiricem bende.nasıl rahat ediyorsan öyle yap canım :)
Kızlar Ben bugün saçlarımı kestirmeye karar verdim, ama etrafımdakiler hurafelerle aklımı kemiriyor,ama ben yinede kestircem diye inat ettim. Sizce nabıyım?
gebelik bebek derken saçlar yük oluyor, bir de gebeliğimizin sonları yaz sıcaklarına geliyor, iyice bunalıyor insan. bence doğru karar vermişsin.Canım benim saçlarım çok hızlı uzuyor. Doğuma kadr beklersem hem boşuan vitamini mi çalacak hemde belimde saçlarla doğuma girmek istemiyorum. Benim için onlara bakmak zor olur. Uzun olunca da zor ,sürekli bakım istiyor,sürekli fön istiyor. Bir gün toplayıp işe gelsem,hastamısın diyorlar,delirdim en son karar verdim kesmeye,uzun gibi duran ama toplanmayan omuzlarda kestiricem bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?