2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar Ben bugün saçlarımı kestirmeye karar verdim, ama etrafımdakiler hurafelerle aklımı kemiriyor,ama ben yinede kestircem diye inat ettim. Sizce nabıyım?

Ayy canim benim de içimi kemiriyor .benim de kestirip bakim ysptirmsm lazimm. Ben de duydum etrafimda .hamileyken kestirmemistim ama simdi çok istiyorum kestirmek .uzafilar ve çok dolasiyorlar acayip ..bu hamilelikten öyle oldu .bilmiyorum aranizDa bunu yasayan var mi.zor tariyorum.kremi bosaltiyorum sacima.

Sac kestirmeyi uç .aydan sonra düşünüyorum..

İnşallah iyidir sagliklidir bebeğin.sen gönlünüferah tut canim.allah a siginalim .
Uçlu test ne zaman oluyor .

Kendini üzme canım benim üzüntüden gelmiş olabilir kanamanda ,daha hiçbirşey belli değilmiş zaten 2 lide net olmuyor diye biliyorum ,Allah sabır versin hepimize hayırlı doğumlar inşallah

Gülben ergen boşuna mı erkek gibi kestirmiş 3 çocukla mı uğraşıcaksın saçlarla mı

Sıkıntısı yoktur inşallah tarama testlerinde zaten kesinlik yokmuş hakkında hayırlısı olsun bol bol dua et

Amin Amin Amin
pazartesi test de mi yaptıracaksın
12. haftaya girdik hala çok halsizim sürekli dinlenmek istiyorum senin enerjin geldi mi?
işyerinde tüm gün oturmak o kadar zor ki

Ay canım,valla hiç sıkma kendini gerçekten, çünkü 2 li test tam sonuç vermiyor, ihtimal üzerinde konuşuyor,genedetik test var hiç aklını bulandırma onu yaptırırsın herşey ortaya çıkar..

Valla canım saçlarla hiç uğraşılmıyor. uyurken bile boğuyorlar artık beni, biraz bekliyim bari yaza doğru kestirirm diyordum ama ,yok valla zaten temizlik yapamıyorum.evden birde ekstra saç topluyorum.

İnşallah iyidir sagliklidir bebeğin.sen gönlünüferah tut canim.allah a siginalim .
Uçlu test ne zaman oluyor .

15-20. haftalarda oluyormuş canım, sağol :)

Kendini üzme canım benim üzüntüden gelmiş olabilir kanamanda ,daha hiçbirşey belli değilmiş zaten 2 lide net olmuyor diye biliyorum ,Allah sabır versin hepimize hayırlı doğumlar inşallah
Amiiin canım, doktor da öyle dedi.

Sıkıntısı yoktur inşallah tarama testlerinde zaten kesinlik yokmuş hakkında hayırlısı olsun bol bol dua et

Sağol canım.

Ben de öyle düşünüyorum canım, zaten içim rahatladı biraz daha.

inşallah bişey cıkmıcak canım ikili tarama yanlış olabilirmiş..

Dün öğleden sonra avuç içi kadar kanamam oldu.
Apar topar dr. tabii.
Neyse ki sağlıklı zıp zıp zıplıyor içerde. Fakat kesenin hemen altında bir kanama görünüyor.
Bugün bazı testler istedi, gitmişken ikili test için de kan verdim.
Ense ölçümünü yaptı dr. 1.8 mm çıktı. Neyse ki sıkıntı yok.

Canim sıkma canını benim yengemede ikili testte sorun çıktı 3 lüyü yaptılar odada risk çıktı biz yıkıldık tabii. Sonra su aldılar 3 hafta bekledik ama o 3 hafta nasıl geçti bilmiyoruz sonra birsey yokmuş yigenim 7 yaşında zehir gibi maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…