- 12 Temmuz 2013
- 1.108
- 593
- 323
Kızlar Ben bugün saçlarımı kestirmeye karar verdim, ama etrafımdakiler hurafelerle aklımı kemiriyor,ama ben yinede kestircem diye inat ettim. Sizce nabıyım?
Günaydın kızlar;
Dün ikili taramanın sonucunu öğrenmek için doktoru aradım, yüksek risk görünüyor, hastaneye gelmeniz lazım dedi. Tabi ben yüksek riski duyunca başladım ağlamaya.. İşten apar topar hastaneye gittim
. Ama aklıma bir sürü şey geliyor tabi.
Doktorun yanına girmeden lavaboya gidiyim
dedim, baktım lekelenmem olmuş. Hamileliğin
başından beri ilk defa olan bir şey. Doktorun
yanına girdik, telaşlanacak bir şey yok, 3 lü
testi bekleyip ona göre bakıcaz dedi. Risk
değeri 1/334 çıkmış. Kanamayı söyleyince
bebeğe baktı, bebiş gayet sağlıklı ve hareketli görünüyordu, içeride bir kanama bölgesi de
yokmuş çok şükür. 3 gün rapor verdi, şimdi
evde yatıyorum. Dünden beri ara sıra karnıma
ağrı giriyor. Ama içim daha rahat, 3lü
taramayı bekleyeceğiz bakalım.
Kendini üzme canım benim üzüntüden gelmiş olabilir kanamanda ,daha hiçbirşey belli değilmiş zaten 2 lide net olmuyor diye biliyorum ,Allah sabır versin hepimize hayırlı doğumlar inşallahGünaydın kızlar;
Dün ikili taramanın sonucunu öğrenmek için doktoru aradım, yüksek risk görünüyor, hastaneye gelmeniz lazım dedi. Tabi ben yüksek riski duyunca başladım ağlamaya.. İşten apar topar hastaneye gittim. Ama aklıma bir sürü şey geliyor tabi. Doktorun yanına girmeden lavaboya gidiyim dedim, baktım lekelenmem olmuş. Hamileliğin başından beri ilk defa olan bir şey. Doktorun yanına girdik, telaşlanacak bir şey yok, 3 lü testi bekleyip ona göre bakıcaz dedi. Risk değeri 1/334 çıkmış. Kanamayı söyleyince bebeğe baktı, bebiş gayet sağlıklı ve hareketli görünüyordu, içeride bir kanama bölgesi de yokmuş çok şükür. 3 gün rapor verdi, şimdi evde yatıyorum. Dünden beri ara sıra karnıma ağrı giriyor. Ama içim daha rahat, 3lü taramayı bekleyeceğiz bakalım.
gebelik bebek derken saçlar yük oluyor, bir de gebeliğimizin sonları yaz sıcaklarına geliyor, iyice bunalıyor insan. bence doğru karar vermişsin.
ben gebelikten önce kısaltmıştım saçımı, çok sık çünkü. şimdi iyice kısaltsam mı diye düşünüyorum, eşim de erkek traşı yapalım diye dalga geçiyor :)
Sıkıntısı yoktur inşallah tarama testlerinde zaten kesinlik yokmuş hakkında hayırlısı olsun bol bol dua etGünaydın kızlar;
Dün ikili taramanın sonucunu öğrenmek için doktoru aradım, yüksek risk görünüyor, hastaneye gelmeniz lazım dedi. Tabi ben yüksek riski duyunca başladım ağlamaya.. İşten apar topar hastaneye gittim. Ama aklıma bir sürü şey geliyor tabi. Doktorun yanına girmeden lavaboya gidiyim dedim, baktım lekelenmem olmuş. Hamileliğin başından beri ilk defa olan bir şey. Doktorun yanına girdik, telaşlanacak bir şey yok, 3 lü testi bekleyip ona göre bakıcaz dedi. Risk değeri 1/334 çıkmış. Kanamayı söyleyince bebeğe baktı, bebiş gayet sağlıklı ve hareketli görünüyordu, içeride bir kanama bölgesi de yokmuş çok şükür. 3 gün rapor verdi, şimdi evde yatıyorum. Dünden beri ara sıra karnıma ağrı giriyor. Ama içim daha rahat, 3lü taramayı bekleyeceğiz bakalım.
yani.Gülben ergen boşuna mı erkek gibi kestirmiş 3 çocukla mı uğraşıcaksın saçlarla mı
Amin Amin Amin@tarcın10 Ben de iyiyim bebis de iyidir umarım.gobusumuz büyüyor içerde buyuyorlardir inşallah.ikinci gebelikte daha belli olur derlerdi .gerçekten öyle oldu..özellikle akşamları göbekli geziyorum evde..
12.haftaya girdik.heyecan artmaya başladı .insanin hayatinda en tatli heyecanlardan birisi icindeki minigin kiz mi erkek ni oldugu.. Tatli heyecanlar var cogumuzda.saglikli olsunlar...
pazartesi randevum benim de.iyi haberlerle
döneriz inşallah canm.
Günaydın kızlar;
Ayy canim benim de içimi kemiriyor .benim de kestirip bakim ysptirmsm lazimm. Ben de duydum etrafimda .hamileyken kestirmemistim ama simdi çok istiyorum kestirmek .uzafilar ve çok dolasiyorlar acayip ..bu hamilelikten öyle oldu .bilmiyorum aranizDa bunu yasayan var mi.zor tariyorum.kremi bosaltiyorum sacima.
Sac kestirmeyi uç .aydan sonra düşünüyorum..
İnşallah iyidir sagliklidir bebeğin.sen gönlünüferah tut canim.allah a siginalim .
Uçlu test ne zaman oluyor .
Amiiin canım, doktor da öyle dedi.Kendini üzme canım benim üzüntüden gelmiş olabilir kanamanda ,daha hiçbirşey belli değilmiş zaten 2 lide net olmuyor diye biliyorum ,Allah sabır versin hepimize hayırlı doğumlar inşallah
Sıkıntısı yoktur inşallah tarama testlerinde zaten kesinlik yokmuş hakkında hayırlısı olsun bol bol dua et
Ay canım,valla hiç sıkma kendini gerçekten, çünkü 2 li test tam sonuç vermiyor, ihtimal üzerinde konuşuyor,genedetik test var hiç aklını bulandırma onu yaptırırsın herşey ortaya çıkar..
Valla canım saçlarla hiç uğraşılmıyor. uyurken bile boğuyorlar artık beni, biraz bekliyim bari yaza doğru kestirirm diyordum ama ,yok valla zaten temizlik yapamıyorum.evden birde ekstra saç topluyorum.
Kızlar Ben bugün saçlarımı kestirmeye karar verdim, ama etrafımdakiler hurafelerle aklımı kemiriyor,ama ben yinede kestircem diye inat ettim. Sizce nabıyım?
Günaydın kızlar;
Rüyan çok güzel ve anlamlı. Allah hayıra getirsin inşallah. Doğacak evladının dünyevi ve ahireti iyi olacak inşallah iyi yetiştir. Ayrıca kontrolün ne zaman? Burdan mutlaka yaz sonucu olur mu merak ettim
Teşekkür ederimBEN TAKİP EDEBİLDİĞİM KADAR EKLİYORUM.
SEN DE EKLİSİN CANIM. 81. SIRADASIN.
Tekrar çok çok teşekkürler. Yaş 28 (22 eylül 87 doğum tarihim) onu düzeltmek mümkün mü? Eğer uğraştırmayacaksamBEN TAKİP EDEBİLDİĞİM KADAR EKLİYORUM.
SEN DE EKLİSİN CANIM. 81. SIRADASIN.
Günaydın kızlar;
TünaydınGünaydınnnn... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?