- 15 Aralık 2015
- 791
- 2.295
- 63
- 40
Kestir gitsin canım ben de kestiricem :) o hurafelere kalırsak hastalıklı gibi dolaşmak lazım etrafta takma kafana içini ferah tut canımKızlar Ben bugün saçlarımı kestirmeye karar verdim, ama etrafımdakiler hurafelerle aklımı kemiriyor,ama ben yinede kestircem diye inat ettim. Sizce nabıyım?
Ne kdr cok kanamasi olan oldu bebde dahil bu arada kizlar uzuntude kanama yapiyomus dikkat edelimDün öğleden sonra avuç içi kadar kanamam oldu.
Apar topar dr. tabii.
Neyse ki sağlıklı zıp zıp zıplıyor içerde. Fakat kesenin hemen altında bir kanama görünüyor.
Bugün bazı testler istedi, gitmişken ikili test için de kan verdim.
Ense ölçümünü yaptı dr. 1.8 mm çıktı. Neyse ki sıkıntı yok.
sorun değil tabi ki düzeltirim :)Tekrar çok çok teşekkürler. Yaş 28 (22 eylül 87 doğum tarihim) onu düzeltmek mümkün mü? Eğer uğraştırmayacaksam
Zor Zaman'lar geçirmişsin. Umarım bir daha yaşamazsın. Ben dün gece içtim korka korka. Ama yazdıklarını okuyunca kuşkularım daha da azaldı. Teşekkür ederim. Bu sabah uyanınca su içtim ve midemi çok bulandırdıysa.Göbek deliğimin etrafında bir burulma hissettim ve 1 dk içinde istifra ettim. Sapsarı ve acıydı. Hamileliğimde ilk defa istifra ettim. Bir aydır su içince mide bulantısı yapıyor özellikle sabahları. Umarım devam etmezcanım çok geçmiş olsun, Allah sabır versin. en kısa zamanda yeniden güzel haberler alman dileğiyle..
canım hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu çok tehlikeli. eğerki azaltılmazsa bitirilmezse ateşe sebep oluyor ve o bebeği olumsuz etkiliyor. ben hastanede yatarken bırak şaseyi bebeği korumak için mecburen antibiyotik vermek zorunda kaldılar bana , ateşim 39-40 tı hep buz kalıpları basıyorlardı vücuduma. oyüzden hiç korkma şasenin hiç bir zararı olmaz şasenin amacı idrar yollarını temizlemek sadece.
Kestir gitsin canım ben de kestiricem :) o hurafelere kalırsak hastalıklı gibi dolaşmak lazım etrafta takma kafana içini ferah tut canım
Selam
Zor Zaman'lar geçirmişsin. Umarım bir daha yaşamazsın. Ben dün gece içtim korka korka. Ama yazdıklarını okuyunca kuşkularım daha da azaldı. Teşekkür ederim. Bu sabah uyanınca su içtim ve midemi çok bulandırdıysa.Göbek deliğimin etrafında bir burulma hissettim ve 1 dk içinde istifra ettim. Sapsarı ve acıydı. Hamileliğimde ilk defa istifra ettim. Bir aydır su içince mide bulantısı yapıyor özellikle sabahları. Umarım devam etmez
Ne doğuyor içine ? İstediğini sormuyorum doğanı :) ayrıca rüyanda bebişinin cinsiyetini gördün mü hiç?Tamamdır yazarım tabi kontrolüm 27sinde 5 gün kaldı merakla bekliyorum :)
Zor Zaman'lar geçirmişsin. Umarım bir daha yaşamazsın. Ben dün gece içtim korka korka. Ama yazdıklarını okuyunca kuşkularım daha da azaldı. Teşekkür ederim. Bu sabah uyanınca su içtim ve midemi çok bulandırdıysa.Göbek deliğimin etrafında bir burulma hissettim ve 1 dk içinde istifra ettim. Sapsarı ve acıydı. Hamileliğimde ilk defa istifra ettim. Bir aydır su içince mide bulantısı yapıyor özellikle sabahları. Umarım devam etmez
Ne doğuyor içine ? İstediğini sormuyorum doğanı :) ayrıca rüyanda bebişinin cinsiyetini gördün mü hiç?
ben cinsiyeti bekliyorum kayıt etmek için kendimiSelam
konunun ilk sayfasında (yani burada http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2016-agustos-anneleri.857237/) gebe takip listesi var. oraya ekliyorum herkesi. daha sonra cinsiyetleri de güncelleyeceğim öğrendikçe.
bilgilerin yeterli ekledim canım :)
Ense kalınlığı kaç. ?Günaydın kızlar;
Dün ikili taramanın sonucunu öğrenmek için doktoru aradım, yüksek risk görünüyor, hastaneye gelmeniz lazım dedi. Tabi ben yüksek riski duyunca başladım ağlamaya.. İşten apar topar hastaneye gittim. Ama aklıma bir sürü şey geliyor tabi. Doktorun yanına girmeden lavaboya gidiyim dedim, baktım lekelenmem olmuş. Hamileliğin başından beri ilk defa olan bir şey. Doktorun yanına girdik, telaşlanacak bir şey yok, 3 lü testi bekleyip ona göre bakıcaz dedi. Risk değeri 1/334 çıkmış. Kanamayı söyleyince bebeğe baktı, bebiş gayet sağlıklı ve hareketli görünüyordu, içeride bir kanama bölgesi de yokmuş çok şükür. 3 gün rapor verdi, şimdi evde yatıyorum. Dünden beri ara sıra karnıma ağrı giriyor. Ama içim daha rahat, 3lü taramayı bekleyeceğiz bakalım.
benim sağ kalçama kramp giriyor ya yürürken bir hafta on gündür var. Galiba rahim leğen kemiğine yerleşmeye çalıştığı için oluyormuşMerhaba kızlar,
Kalçasına kramp giren, bel ağrısı olanlar var mı?
sanırım seni eklemiştim :)ben cinsiyeti bekliyorum kayıt etmek için kendimi
ben vermedim ki bilgilerimi ama bi bakayım listeyesanırım seni eklemiştim :)
hakikatten eklemişsinsanırım seni eklemiştim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?