2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar Ben bugün saçlarımı kestirmeye karar verdim, ama etrafımdakiler hurafelerle aklımı kemiriyor,ama ben yinede kestircem diye inat ettim. Sizce nabıyım?
Kestir gitsin canım ben de kestiricem :) o hurafelere kalırsak hastalıklı gibi dolaşmak lazım etrafta takma kafana içini ferah tut canım

B Began selam kusura bakmayın birkaç aydır üyeyim bazı arkadaşlar beni de ekler misin demişler nereye ekliyorsunuz? :) ağustos 2016 annelerine ise ben de eklenmek isterim doğum tarihim 10.09.1984 Sat tarihi 01.11.2015 yaşadığım yer İzmir adım Fatoş başka ne lazım bilmiyorum şimdiden teşekkürler :)

Ne kdr cok kanamasi olan oldu bebde dahil bu arada kizlar uzuntude kanama yapiyomus dikkat edelim

Zor Zaman'lar geçirmişsin. Umarım bir daha yaşamazsın. Ben dün gece içtim korka korka. Ama yazdıklarını okuyunca kuşkularım daha da azaldı. Teşekkür ederim. Bu sabah uyanınca su içtim ve midemi çok bulandırdıysa.Göbek deliğimin etrafında bir burulma hissettim ve 1 dk içinde istifra ettim. Sapsarı ve acıydı. Hamileliğimde ilk defa istifra ettim. Bir aydır su içince mide bulantısı yapıyor özellikle sabahları. Umarım devam etmez

Kestir gitsin canım ben de kestiricem :) o hurafelere kalırsak hastalıklı gibi dolaşmak lazım etrafta takma kafana içini ferah tut canım

Saol canım,

Kestirdim valla, omuz olsun ddim ama bayağı da kaçırmışız,kat girince kısacık oldu saçlar,olsun.en azından daha rahat edicem şimdi..

Selam
konunun ilk sayfasında (yani burada http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2016-agustos-anneleri.857237/) gebe takip listesi var. oraya ekliyorum herkesi. daha sonra cinsiyetleri de güncelleyeceğim öğrendikçe.
bilgilerin yeterli ekledim canım :)

mide boş ya safra çıkarmışsın, o çok zor oluyor biliyorum. Allah yardımcın olsun

Sabah kalktığımda bende çok kötü oluyorum. Acayipte susamış oluyorum.haliyle su içiyorum. Sonra istifra ediyorum

Ne doğuyor içine ? İstediğini sormuyorum doğanı :) ayrıca rüyanda bebişinin cinsiyetini gördün mü hiç?

Başından beri içime erkek gibi doğuyor.
Bir kızım olmasını eskiden beri isterdim açıkçası. Ama hamile kalınca cinsiyet ikinci planda kaldı. İlk bebeğim zaten sağlıklı olsun da sonuçta cinsiyeti ne fark eder bebek işte . Ne hayırsız kızlar ne hayırlı oğlanlar var.
Geçen sene, o zaman daha çocuk düşünmüyorduk. Çok güzel sağlıklı bembeyaz bir kız bebeği emzirdiğimi görmüştüm rüyamda.

Ense kalınlığı kaç. ?

Merhaba kızlar,
Kalçasına kramp giren, bel ağrısı olanlar var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…