- 30 Aralık 2014
- 570
- 942
- 103
Offf umarım kısa Zaman'da atlatırsın. Bende istifra ilk oldu. Çok kötü yaa. Aynen uyanınca susamış oluyorum ben de.Sabah kalktığımda bende çok kötü oluyorum. Acayipte susamış oluyorum.haliyle su içiyorum. Sonra istifra ediyorum
Tamam :)ben vermedim ki bilgilerimi ama bi bakayım listeye
zaten çoğu temsili tarih.hakikatten eklemişsinama benim sat 26.10.2015 canım
Allah hayıra getirsin. öğrenince yaz merak ettim.Başından beri içime erkek gibi doğuyor.
Bir kızım olmasını eskiden beri isterdim açıkçası. Ama hamile kalınca cinsiyet ikinci planda kaldı. İlk bebeğim zaten sağlıklı olsun da sonuçta cinsiyeti ne fark eder bebek işte. Ne hayırsız kızlar ne hayırlı oğlanlar var.
Geçen sene, o zaman daha çocuk düşünmüyorduk. Çok güzel sağlıklı bembeyaz bir kız bebeği emzirdiğimi görmüştüm rüyamda.
Grill benide eklermisin yas32 bursa tahmini d.t. 21agustos baska bilgi gerekiyormuzaten çoğu temsili tarih.
siz söyleyince düzeltiyorum :)
bende adımı görünce şaşırdım çünkü yazıp yazıp sildim cinsiyet belli olsun öyle yollim dedim bekledim hala da beklemedeyimzaten çoğu temsili tarih.
siz söyleyince düzeltiyorum :)
ekledim canım. ilerde cinsiyeti ekleyeceğim inşallah :)Grill benide eklermisin yas32 bursa tahmini d.t. 21agustos baska bilgi gerekiyormu
aaa ne bakıyorsun sen millete oğlunla beraber büyür bişey olmaz valla 7 yaşında bile olsa kıskancak sonuçta tekti 2ciyi ister istemez yadırgar ona takılma canım ama milletin lafına da ağlama karnındakine yazık eziyet etme1 saattir ağlıyorum.. hamile olduğumu öğrenen herkesin tepkisi şu "ayyyy oğlun daha çok küçüktü yazık olmuş ona" ya sanki isteyerek yaptım biliyorum oğlumun küçük olduğunu zaten sürekli kafamda bu var ; oğlum nolacak çokmu kıskanıcak onun ihtiyaçlarına yetişebilecekmiyim benden soğuyacakmı? birileri bunu yüzüme vurunca iyice üzülüyorum..
1 saattir ağlıyorum.. hamile olduğumu öğrenen herkesin tepkisi şu "ayyyy oğlun daha çok küçüktü yazık olmuş ona" ya sanki isteyerek yaptım biliyorum oğlumun küçük olduğunu zaten sürekli kafamda bu var ; oğlum nolacak çokmu kıskanıcak onun ihtiyaçlarına yetişebilecekmiyim benden soğuyacakmı? birileri bunu yüzüme vurunca iyice üzülüyorum..
tarcin10 18 .!.:Amin Amin Amin
pazartesi test de mi yaptıracaksın
12. haftaya girdik hala çok halsizim sürekli dinlenmek istiyorum senin enerjin geldi mi?
işyerinde tüm gün oturmak o kadar zor ki
aaa ne bakıyorsun sen millete oğlunla beraber büyür bişey olmaz valla 7 yaşında bile olsa kıskancak sonuçta tekti 2ciyi ister istemez yadırgar ona takılma canım ama milletin lafına da ağlama karnındakine yazık eziyet etme
Ağlamana gerek yok Can'ım rahatla ne olursa olsun bu bebek size Allah ın bir hediyesi ve emaneti,kimin ne dediğini boşver güçlü ol Rabbim sana gücünü de verecek sevgisini de benim de oğullarım iki yaş ara ile büyüdü çokta güzel oldu Sen anneliğin verdiği o yüce güçle üstesinden geleceksin
1 saattir ağlıyorum.. hamile olduğumu öğrenen herkesin tepkisi şu "ayyyy oğlun daha çok küçüktü yazık olmuş ona" ya sanki isteyerek yaptım biliyorum oğlumun küçük olduğunu zaten sürekli kafamda bu var ; oğlum nolacak çokmu kıskanıcak onun ihtiyaçlarına yetişebilecekmiyim benden soğuyacakmı? birileri bunu yüzüme vurunca iyice üzülüyorum..
Canım tebrik ederim Rabbim sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah sen kimin ne düşündüğünü önemseme bence kimisi çocuk sahibi bile olamıyor o kadar uğraşıyorlar ne güzel minnak iki tane evladın olcak milletin işi gücü yok kendileri bakamayacaklari için yorum yaparlar ama sen demekki bu güzel duyguyu taşıyabilecek durumdasın ki Rabbim sana nasip etmiş tıka kulaklarını herkese tadını çıkar1 saattir ağlıyorum.. hamile olduğumu öğrenen herkesin tepkisi şu "ayyyy oğlun daha çok küçüktü yazık olmuş ona" ya sanki isteyerek yaptım biliyorum oğlumun küçük olduğunu zaten sürekli kafamda bu var ; oğlum nolacak çokmu kıskanıcak onun ihtiyaçlarına yetişebilecekmiyim benden soğuyacakmı? birileri bunu yüzüme vurunca iyice üzülüyorum..
Kizz hic uzulme .bebeğini de üzme.nolcakmis madem çok düşünüyorlar seni bu kadar siz yardim edersiniz deseydin. .bu sorulara akil erdiremiyirum.hamilelikte zaten çok duygusal oluyoruz bi boyle söyleyenler enerjimizi tuketiyorlar ..benim de 21 aylik kizin var ve isteyerek hamile kaldim .çok şükür. Her şey onlar için.çok güzel olacak .ikisini bir buyutursun .hic sikinti yapmaya değmez .geleceği bilemiyoruz nasil olur .çocuğuna gore değişir zorluk.bazen bir çocuk bile 3 çocuğa bedel olabiliyor.
Üzülme canım,benim arkadaşım doğum yaptıktan hemen sonra hamile kaldı,aynı aylarda doğan 1 yaş ara ile iki erkek bebişi var, haliyle onunda çok üstüne gitmişlerdi. Ama o üstesinden geldi,çokta iyiler şimdi,zor oluyor tabi. yaşları ne olursa olsun,ikisinede sevgi aynı oluyor. sıkma kendini. Çocuklar büyüyene kadar biraz işe ara verirsin tabi maddi durumunu bilmeden yorum yapıyorum affola. Genelde anneler böyle durumda kötü olurlar,başına atıp gitceksin zanneder o yüzden üzülse mi sevinsemi bilememiştir. Durum çok normal.
Canım tebrik ederim Rabbim sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah sen kimin ne düşündüğünü önemseme bence kimisi çocuk sahibi bile olamıyor o kadar uğraşıyorlar ne güzel minnak iki tane evladın olcak milletin işi gücü yok kendileri bakamayacaklari için yorum yaparlar ama sen demekki bu güzel duyguyu taşıyabilecek durumdasın ki Rabbim sana nasip etmiş tıka kulaklarını herkese tadını çıkar
çok teşekkür ederim kızlar, Allah razı olsun. bir Allahın kuluda sizin dışınızda kendi annem dahil ayy hayırlısı olsun demedi diyemedi ya. ben korunurken hamile kaldığımdan benim için yeterince şok oldu zaten, bunları duyuncada ne biliyim zaten 2. çocuktan oldum olası korkardım şimdi iyice korkuyorum. çünkü ben çalışıyorum biliyorsunuz günde 12 saat evden uzaktayım oyüzden birinden birine haksızlık yapmaktan öyle çok korkuyorumki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?