Insallah sagolasinnBenim kanamam kendiliginden kesildi hic bosey kullanmadim ben vermedi dr dinlen bol bol gecer insallah
Hayirlisi neyse o olsun canim ama benmde hayalim hep kiz:)Küçüklüğümden beri hep kızım olsun istedim.İnşallah Allah nasip eder :)
Bende idare eder cnm bebiside cuma günü gorcem inşallah umarım oda iyidirÇok saol canm gidicem artık istemeye istemeye .. Sen nasılsın bebiş Nasıl
Hayirlisi olsun sağlıklı olsunlarda inşallah ama gönlümden geçen yine kiz:) şans işte valla bende dört gözle bekliyorum
valla heryer pahalı çakmak erdem hastanesine sigortalıya muayne ücreti 60tl sigortası olmayana 100tl.. doğum sigortalıya 750tl gece doktor çağrırsan bu fiyat da artıyormuş :) yarın bi de başka doktra randevu aldm bi de onu denicem :)aa biliyorum canım her sabah akşam önünden geçerek işe gidiyorum bende oraya gidecektim ama pahalı dediler bende hiç uğramadım halbuki teyzem orda doğum yapmıştı referansım oydu ama 15 sene oldu onun
Biz senle aynı gidiyorduk zaten canım inşallah söyler bizim ki söylemedi malesef ne dediysek yok fayda etmediKızlar yarın öğlen bebişimi görücem
Ense kalınlığına bakılacak
Umarım herşey yolundadır
Yarın 12+3 oluyoruz cinsiyetti görürlermiki
Gerçi buradakiler geç anlıyor ama
Amoksilin kullanabilirsin hatta emzirirken bile onu kullaniliyor bir zarari cok cok hafif tr yok galiba duymadimSelam kizlar, uzun zamandir foruma giremiyordum. Agir bir grip gecirdim, hafif ateslendim, ise gidemedim. Bir de sol kasigimda agri oldugu icin kontrole gittim, sol yumurtaligimda folikul kisti varmis (ici su dolu olan) hamilelikte olur, kendiliginden gecer dedi doktor. Kesenin etrafinda da hafif bir kanama olmus, disari kan gelmemis, icerde kalmis pihti. Enfeksiyon olmasin diye Amoxilin antibiyotik verdi, 7 gun kullanmami soyledi ama ben korkumdan ancak 4 gun kullanabildim. Ilk 12 hafta icinde antibiyotik kullanmaya karsiydim ama doktor kulllan , icerde enfeksiyon olursa daha kotu seyler olur diyince ben de kullanmak zorunda kaldim. Hamilelikte kullanilan bir antibiyotikmis amoxilin. Benim anlamadigim sey, bircok kisinin kanamasi oluyor Turkiyede ,onlara niye antibiyotik vermiyorlar da, bana veriyorlar? Acaba ABD`de uygulama boyle mi niye merak ediyorum. Hic duymamistim kese etrafinda kanama oldu diye antibiyotik verildigini.. Herneyse, 4 gun kullandim daha fazla kullanmadim. Agrim da yok cok sukur. Bir sonraki randevumuz Subatin 3unde, o zaman bakacak hem bebegin durumuna hem de kistin durumuna.. Gecen hamileligimdeki gibi rahat gecmiyor bu sefer, 19 aylik oglum oldugu icin cok yoruluyorum, geceleri sik uyaniyorum, bir de calisiyorum vs.. Zor geciyor ama hayirlisi bakalim, insallah sorunsuz bir sekilde tamamlarim bu hamileligi de. ..
Subat 3 te gittigimde kan alacaklar ve HArmony denilen bir genetik test yapacaklar, orda hem bir sakatlik var midiye bakiyorlar hem de cinsiyetini soyluyorlar. Gecen sefer de cinsiyetini 10. haftada ogrenmistik, bakalim bu sefer kizimiz mi oluyor oglumuz mu merak ediyorum. Cok asiri istahli oldugum soylenemez, ama canim daha cok eksi tuzlu cekiyor, gogus uclari genisledi ve koyulasti, ayaklarim usuyor, bu durumda hem kiz cocuga hem de erkek cocuga yonelik isaretler tasiyorum :) Gecen sefer ruyasini gormustum, erkek olacagini bilmistim ama bu sefer hicbir ruya gormedim. Sanirim beynim hep baska seylerle mesgul, hamilelige tam odaklanamiyorum o yuzden :) Hayirlisi olsun, kiz erken farketmez neticede, saglikli ve hayirli evlat olsunlar yeter.
Allah gonlune gore versin cnm inşallah kalbinden geçer olurKüçüklüğümden beri hep kızım olsun istedim.İnşallah Allah nasip eder :)
İnşallah cnm allahim kalbine gore versin benimde hayalim kız çocuktu Hep allahim ilkini nasip etti şimdi ise yine gönlüm kızdaAmin Amin benimde tek hayalimdi bir kız çocuğumun olması inşallah bi kızımız olur
akıntıdan anlaşılıo canım,yumurta akı gibi oluo ve 8-10 cm kadar uzuyorYa o yumurtanın çatladığını nasıl anlıyorsunuz çok ilginç ilk defa duyuyorum hala cahilim valla sizlerden öğrenilecek ne çok şey var :)
Kızlar yarın öğlen bebişimi görücem
Umarım herşey yolundadır
senin yine iyi ben 75 liraya muayene oluyorum bizim ordaki hastanede ama ultrason makinaları falan çok kaliteli çok net görüntü veriyor onun dışında 3 yere daha gittim ama bebeği bile göremiyordum bulutlu sanki içerisivalla heryer pahalı çakmak erdem hastanesine sigortalıya muayne ücreti 60tl sigortası olmayana 100tl.. doğum sigortalıya 750tl gece doktor çağrırsan bu fiyat da artıyormuş :) yarın bi de başka doktra randevu aldm bi de onu denicem :)
Kızlar yarın öğlen bebişimi görücem
Umarım herşey yolundadır
Hepinize merhaba güzellikler geçemedim takip edemedim ama aklım sizde umarım hepiniz ve tatlı bebişleriniz iyisinizdir..dün tahlil sonuçlarını göstermek için gittik Bebek iyi ama Bnim kanda enfeksiyon varmış yine bir sürü tahlil verdi .. Buraya kadar tamam ama dün gece kulağıma feci derecede ağrı girdi vücuduma titreme geldi kat kat örtündüm yok bana mısın demedi azap dolu bir gece geçirdim yüksek ihtimal kulak iltihabı çıkacakbugün eşim erken gelirse mecbur acile gidecem ilaç kullanmak istemiyorum ama gitmesem olmaz Ateş'im de çıkmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?