2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Selam kızlar..kaç gündür giremedim.oğluma 2 yaş günü yaptık.hazırlık temizlik derken giremedim....inşallah herkes bebiskoları ile iyidir...

aa biliyorum canım her sabah akşam önünden geçerek işe gidiyorum bende oraya gidecektim ama pahalı dediler bende hiç uğramadım halbuki teyzem orda doğum yapmıştı referansım oydu ama 15 sene oldu onun
valla heryer pahalı çakmak erdem hastanesine sigortalıya muayne ücreti 60tl sigortası olmayana 100tl.. doğum sigortalıya 750tl gece doktor çağrırsan bu fiyat da artıyormuş :) yarın bi de başka doktra randevu aldm bi de onu denicem :)

Kızlar yarın öğlen bebişimi görücem
Ense kalınlığına bakılacak
Umarım herşey yolundadır
Yarın 12+3 oluyoruz cinsiyetti görürlermiki
Gerçi buradakiler geç anlıyor ama
Biz senle aynı gidiyorduk zaten canım inşallah söyler bizim ki söylemedi malesef ne dediysek yok fayda etmedi

Kizlar rdv vardi guzel gecti kanamam kesildi kalp atisimiz guzel cuma ulturasyon var hayiylisiyla bu arada kizlar ustune basa basa soyliyim ben gibi kanamasi olanlar eslerinizden biraz uzak durun cunku spermler bu durumda dusugu tetikliyomus 1 ay yasak bize sonrasi duruma gore hatta kizimda dogurmak istiyorum demistim cok sismistim esinle veraber ol bugun yarin doguma gelirsin demisti dedigi olmustu kadinin

Cok erken geliyo bana yinede belli olmaz
Amoksilin kullanabilirsin hatta emzirirken bile onu kullaniliyor bir zarari cok cok hafif tr yok galiba duymadim

Amin Amin benimde tek hayalimdi bir kız çocuğumun olması inşallah bi kızımız olur
İnşallah cnm allahim kalbine gore versin benimde hayalim kız çocuktu Hep allahim ilkini nasip etti şimdi ise yine gönlüm kızda

Umarım herşey yolundadır

Hadi ins guzel haberlerle gel sen de hayirlisiylaa..
Cinsiyet aslinda bu haftalarda belli oluyo yavastan ama hem gostermesine bagli hem de dr a bagli anlar mi ya da soyler mi nasipp

senin yine iyi ben 75 liraya muayene oluyorum bizim ordaki hastanede ama ultrason makinaları falan çok kaliteli çok net görüntü veriyor onun dışında 3 yere daha gittim ama bebeği bile göremiyordum bulutlu sanki içerisi başka yerler kesinlikle denenmeli canım en iyisini öyle ayırt edebiliyorsun
Umarım herşey yolundadır

canım normalde bu haftalarda belli oluyormuş ama doktorun ve ultrason cihazının kalitesine bağlı tamamen bide tabi bebişinin pozisyonuna güzel haberlerle gel inşaAllah

Kızlar günaydın

Dün kahverengi akıntı geldi benden yoğun hemen doktora gittim bebeğimi gördüm kalpatşını dinledim.ama çok korktum bişey olacak diye yattım bütüngün iş yaparken kendimi fazla yoruyorum sanırım.yorgunluğu ben hissetmesemde vücudum bebişim hissetti galiba.ay rabbimmmm yaşatmasın o korkuyu bi daha bugün yok akıntım ama takip edicem tabi.ben elimden geleni yapayımda..herşey allahtan..

canım çok geçmiş olsun. ihmal etme biran önce git doktora bize de haber ver olurmu?

herkes günaydın, bende yarın sabaha randevu aldım ikili test var bakalım neler çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…