daha önceki düşüklerin olumsuz etkileyebilir ama pozitif düşünmeye çalışın. Kan pıhtılaşması için bebe aspirini de öneriyorlar araştırdınız mı? acıbadem internationalda gittiğim bir kadın doğumcu üstüne basa basa bebe aspirini kullanımının düşük önleyici olarak progestandan da daha etkili olduğunu söylemişti. Biraz internette araştırdım bununla ilgili kanıtlanmış bir şey yok ama bebe aspirinin de fazla zararlı etkisi yok tahminimce. Bir doktorunuzla konuşun isterseniz.Merhaba kızlar,
Benim 10-15 gün önce lekelenmem olmuştu, 4-5 güne geçmişti.
Dünden önce yine lekelenmem oldu, endişelerle gittim dr'a, korkuyorum artık çok, bu gebeliğimden önce 2 düşüğüm var hem.
Bebeğim sağlıklıydı, kalp atışları her şeyi iyiydi, kesemiz de iyiydi, kesenin etrafında falan kanamamız da yoktu.
Daha evvel lekelenmem olduğunda da bunda da bir sebep söylemiyorlar, sadece düşük riski diyorlar. Siz biliyor musunuz neden kaynaklanır bu durum? Sağlıksız mı acaba?
Gebeliğimin başından beri progestan kullanıyorum, kan pıhtılaşması var bende, bu kez dr proluton iğne de verdi, haftada 1.
Benim gibi olan varsa lütfen yazsın arkadaşlar, kaygılıyım
@servey merhaba canım, ilk gebeliğinde de kan sulandırıcı iğneyi her gün olmuş muydun? Nasıldı gebeliğin?
Aspirin de kullanıyorum. Aspirin, progestan, kan sulandırıcı iğne, folik asit..daha önceki düşüklerin olumsuz etkileyebilir ama pozitif düşünmeye çalışın. Kan pıhtılaşması için bebe aspirini de öneriyorlar araştırdınız mı? acıbadem internationalda gittiğim bir kadın doğumcu üstüne basa basa bebe aspirini kullanımının düşük önleyici olarak progestandan da daha etkili olduğunu söylemişti. Biraz internette araştırdım bununla ilgili kanıtlanmış bir şey yok ama bebe aspirinin de fazla zararlı etkisi yok tahminimce. Bir doktorunuzla konuşun isterseniz.
şimdi gördüm mesajını
bende mine kaymakçı ya gidiyorum aynen memnunum ilgili alakalı herşeyi çok güzel anlatıyor
şuana kadar memnunum bakalım
2li testini yaptırdın mı sen canım
hadi bakalım hayırlı haberler ile gel inşallahBugün gidiyorum saat 4 te randevum çok heyecanlıyım bebişi göreceğim için ikili testleri Hakan Apaydın yapıyormuş. Bugün ona gideceğim Perihan hanım sadece ilaçlarımı değiştirecek :)
Canım benimde aynısı vardı çok yorulunca bide üzülünce oldu sonra geçti dikkat edince
Canım her ikisi de çok iyi. Lakin naturel başlıklı olana sadece kendi başlığı oluyor. Bende her iki model de var. Antikolik model cam biberon yok maalesef tek dezavantajı o. Bebeğin ayı ilerledikçe ayına uygun başlık almak gerekiyor. Dişler çıkmaya başladıktan sonra başlıklar çok çabuk eskiyor. Ben marketten normal geniş ağızlı biberon başlığı alıp antikolik modele takip kullandım sürekli internetten siparişle uğraşamadım bi Zaman sonra. Ayrıca aventin bütün ek aparatları antikolik biberonuna oluyor(yan tutacaklar,suluk başlıkları vs) Naturel olanı da küçük (120 cc) cam,uzun vadelik değil ilk aylar kullanmak için aldım.Kızlar avent biberonun natural başlıklı olanı mı iyi antikolik mi iyi.Bir de onların başlıkları birbirine uyuyor mu bilgisi olan var mı?
Ben oğlumda çok kilo alamadım. Ama bu kişiden kişiye değişiyor. Genelde gördüğüm kızlarda daha çok kilo alınıyor gibi.. Hayırlısı...Bende tam tersi biliyorum istahli olunca kiz diye hatta kiz anneleri cok kilo alir diye duydum cevreden dogruluk bilmiyorum kizlarimda kilo aldim bayaa
Bende de var o ağrılardan! Bi rahatsızlık veriyor sorma gitsinmerhaba kızlar haftasonu kontrole gidecem cinsiyetini çok merak ediyorum. inşallah öğreniriz.bugünlerde karın ve mide ağrım çok oluyor büyüdüğü için oluyordur diye düşünüyorum
Oğluma hamileyken bulantılarım bitip öyle ekşimeli mide yanmalı değişik şey doğurana kadar devam etmişti! Bu yüzden de çok kilo alamamıştım! Midem ekşiyor falan deyince 'Bebek saçlanıyor' diyorlardı. Benim oğlanın saçlanması 6 ay sürdüKızlar size bir sorum olucak
Bulantıdan kurtuldum dedim ,bugün akşam üstü birden bire çok bulandı, tutamadım çıkardım.
Midenizi bulandırmak istemem ama sormak istiyorum , neden bütün gün limon suyu içmişim gibi ekşi ekşi su geliyor , sadece benmi böyleyim ?
Neden ekşi ?Sizdede böylemi?
Malum diğer gebeliklerimde bu derece bulantılarım olmadı hatta hiç olmamıştı ..
Magnezyum ilacı ishal yapabilir. Ben ilk gebeliğimde çok karın Ağrı'm oluyor diye Dr vermişti o fa beni günde 2-3 kere wc çıkarıyordu.Kızlar ben 5 gündür ishalim doktor Çarşamba günü demir ilacı gyneferon ve magnezyum ilacı magnorm vermişti ertesi günü kahvaltıdan sonra magnorm akşam yemeğinden önce aç karnına gyneferon içtim ve akşamına krampla birlikte şiddetli ishal oldum 3 gün sonra doktoru aradım demir ilacı yapmıştır dedi bırak magnormda içme decavit iç onu içtim dün ishal hala devam ediyor bugün hiç bir ilaç içmedim hala ishalim ama sadece akşamları korkuyorum bebeğime bişey olucak diye aklıma başka şeyler geliyor Listeria bakterisi falan demir ilacı içip ishal olan varmı başka
Yaaaaa ilk ben olurum inşallahŞuan formda cinsiyeti açıklanan hiç kız bebis yok sanırım dimi ilk kime nasip olcak merak ettim genelde hep bebisler erkek de :)
Canım ben hiç duymadım. Naçizane fikrim anne sağlıklı ve Mutlu olursa Bebek de ona paralel gider. Her şeyden önce annenin sağlığı daha ön plandadır diye düşünüyorum ben. Doktorun hatta bir kaç doktorun fikrini almakta fayda var derim. Allah şifa ve sabır versin.Kızlar aramızda gebelikte kolonoskopi olmak zorunda kalan biri veya bu durumu duyduğunuz bi yakininiz falan var mı?bebek için endiseliyim ama kendim için de endiseleniyorum. Fikirlerinizi duymak isterim...
Maşallah @ThankfulNovember bebişse burnunu yerimmmmmmmmm.
Nasılsınız kızlar. Ben sabahtan beri yayıyorum işe gidemedim.doktora gittim geldim şimdi.akut Bronşit olmuşum. Zaten halsizlik kusma uyku hali yaşarken birde boğazlarım iltihaplanınca iyice gücümü yitirdim. Doktorda üzüldü halime 3 gün rapor verdi. Mecbur ilaçsız atlatıcakmışım. Ancak parol içebilirsiniz diyo. Ama onuda içmesem daha iyiymiş. Hiçbişi yıyemıyorum. Yataktan çıkamıyorum. Kilo vermişim 1kilo daha.
Günaydıııınn .. Rüyamda doğum yapıyodum bebek sakallı bi erkek bebeğiydi diyorum ki bu nasıl olur sakalları var bunun herkes normal davranıyo bir tek benim tuafıma gidiyo.. Rüya aklımdan çıkmıyo sizce nedir ?
Ben de ana kucağı almayı düşünüyorum. Bebek arabası gerekli mi sizce ben almayı düşünmüyorum, siz ne dersiniz.Görüntü olarak çok şirin sevimli ama bebek bunda sikilabilir. Ana kucağı nin sallanması fln da bebeği oyaliyor , ağlarsa susturuyor, azıcık büyüyüp ayaklariylà tekme atmaya başladığında küçük küçük hareket ettirmesi keyif aldırabilir ve en önemlisi uykusu gelirse uyutabilirsin
oh maşallah daim olur umarımben ağızdan alınan her türlü ilaçtan nefret ediyorum iğne favorim
ben doğumdan hemen sonra kendimi sokağa attığım için bebek arabası benim için kolaylık oluyor.Ben de ana kucağı almayı düşünüyorum. Bebek arabası gerekli mi sizce ben almayı düşünmüyorum, siz ne dersiniz.
bende de lekelenme şeklinde var.Kizlar uc haftadir kabusum oldu bu kahverengi lekelenme iki kere kanamaya cevirdi cok degildi hala da ara ara kahve leke devam edio niye oluyo onu da bilmiorum her gidisimde mazallah bebis iyi gorunuyo benim durumumda olan var mi acayip can sikintisi yapiorum her lavaboya girp gördüğümde
Merhaba kızlar,
Benim 10-15 gün önce lekelenmem olmuştu, 4-5 güne geçmişti.
Dünden önce yine lekelenmem oldu, endişelerle gittim dr'a, korkuyorum artık çok, bu gebeliğimden önce 2 düşüğüm var hem.
Bebeğim sağlıklıydı, kalp atışları her şeyi iyiydi, kesemiz de iyiydi, kesenin etrafında falan kanamamız da yoktu.
Daha evvel lekelenmem olduğunda da bunda da bir sebep söylemiyorlar, sadece düşük riski diyorlar. Siz biliyor musunuz neden kaynaklanır bu durum? Sağlıksız mı acaba?
Gebeliğimin başından beri progestan kullanıyorum, kan pıhtılaşması var bende, bu kez dr proluton iğne de verdi, haftada 1.
Benim gibi olan varsa lütfen yazsın arkadaşlar, kaygılıyım
@servey merhaba canım, ilk gebeliğinde de kan sulandırıcı iğneyi her gün olmuş muydun? Nasıldı gebeliğin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?