2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Benim ki de 6 cm canım bizimki gösteriyor ama doktor söylemiyor cinsiyeti ya erken diyor illa benimde pazartesi kan sonuçlarım var yine söylemeyecekmis 8 şubatta falan söyleyecekmis 14.haftada ya çok sinir oldum : (

Hmm anladm canm ama sinir olma bosverr.. Demekki net gorunmuyor belki de kiz olsa benmki de demicek.. Cunku erkek olunca biraz daha net oluyoms genelde..

Sadece folik asit kullaniyorum.

bende sadece folik asit kullanıyorum tatlım

12 hafta bitiminde muayeneye gittiginizde vitamn ve demir verir eminimm

Göstermedi sıpaa yaa :)
Pipi görmediği için kız olasılığı artmış ama kesin birşey diyemezmiş doktor
Ense kalınlığımız normal maşallah ,kan da verdik sonucumuz temiz çıkar inşallah
ay yerim ben onu pipi de görülmeyebilir yani sanki koca bişeymiş gibi sen ne hissettin bakınca canım? ben ikili test yapmadım canım 3lü teste kalcam böyle giderse iki kere gittim yapılamadı uygun pozisyon yakalayamadı inşaAllah soferah tut içinir temiz çıkar canımm ferah tut içini

Sağolasın canım hepsi sağlıklı olsunnn bebişlerimizin.Sağlıkla kucağımıza alalım minişlerimizi.Kız erkek ne farkeder ki hayırlı evlat olsunlar.

Maşallah ThankfulNovember bebişse burnunu yerimmmmmmmmm.

Nasılsınız kızlar. Ben sabahtan beri yayıyorum işe gidemedim.doktora gittim geldim şimdi.akut Bronşit olmuşum. Zaten halsizlik kusma uyku hali yaşarken birde boğazlarım iltihaplanınca iyice gücümü yitirdim. Doktorda üzüldü halime 3 gün rapor verdi. Mecbur ilaçsız atlatıcakmışım. Ancak parol içebilirsiniz diyo. Ama onuda içmesem daha iyiymiş. Hiçbişi yıyemıyorum. Yataktan çıkamıyorum. Kilo vermişim 1kilo daha.

ben de hastaneye sordum en son gittiğimde tarih alırken sigortam %90 karşılamasına rağmen 58 tl ödeme yapacaksınız dedi. ama bu acıbadem tabi fiyatları saçma sapan yüksek oluyor.

hoş geldin =)

hoşgeldin tatlım

Hosbuldum kızlar,çok teşekkür ederim

Çok geçmiş olsun,ilaç almamak da zor.Bol sıvı tüketmeye çalışın,portakal limon suyu iyi gelir inşallah.

geçmiş olsun canım

ne guzel bir örneksinn canımm..biz yada dr lar ne derse desin taktir Allah ındır. O ol derse olur. Rabbim meleğini sana bağışlamış maşallah Allah sağlık şifa versin ..

benim bebişte 3hafta küçük,adet olacağım gün yumurtamın çatladığını fark etmiştim.sat 8kasımdı dr. 29 kasım olarak değiştirdi

Yasadiklarini okudum gercekten tebrik ederm sabrinizi azminizi.. Iyi ki hemen umutsuzluga kapilmadinn.. Masallah yavruna gercekten sana kavusmak istiyor annesiii azimli bebisinnn

Cok sevindim cicegim ,Allah kucagina almayi nasip etsin

ne güzel haber canım
hamd olsun rabbimize, sağlıcakla kucağına almak nasip olur inşallah

İnanmıyorum mucızeee allak korusun onu

çok geçmiş olsun canım sağlıklı huzurlu bir doğum olur umarım sabrın sonu selamet :)
g
Çok teşekkür ederim canlar güzel dilekleriniz için sizlerin dualarıda bana yardımcı oldu kesinlikle. Normalde çok sabırsız biriyim ama çok şükür sabretmenin ne güzel bir sonuç doğurduğuna şahit oldum. Rabbime şükürler olsun benim mucizem oldu gerçekten tam ümidimi kaybetmek üzereyken :) doktorlar bana hiç ümit vermemişti üstelik. Ama Allah ol der ve olur...

benim bebişte 3hafta küçük,adet olacağım gün yumurtamın çatladığını fark etmiştim.sat 8kasımdı dr. 29 kasım olarak değiştirdi
Ya o yumurtanın çatladığını nasıl anlıyorsunuz çok ilginç ilk defa duyuyorum hala cahilim valla sizlerden öğrenilecek ne çok şey var :)

Saol canım .Çok geçmiş olsun sana da .Dikkat et kendine

Hepinize merhaba güzellikler geçemedim takip edemedim ama aklım sizde umarım hepiniz ve tatlı bebişleriniz iyisinizdir..dün tahlil sonuçlarını göstermek için gittik Bebek iyi ama Bnim kanda enfeksiyon varmış yine bir sürü tahlil verdi .. Buraya kadar tamam ama dün gece kulağıma feci derecede ağrı girdi vücuduma titreme geldi kat kat örtündüm yok bana mısın demedi azap dolu bir gece geçirdim yüksek ihtimal kulak iltihabı çıkacak bugün eşim erken gelirse mecbur acile gidecem ilaç kullanmak istemiyorum ama gitmesem olmaz Ateş'im de çıkmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…